🍃. به سوی "نیمه شعبان"
🕚… مولای من چندروزی بیش تا میلادتان نمانده این سال را با وجود شما جشن بگیریم؟
قال مولانا ✨ صاحب العصر و الزمان عجل الله فرجه:
قُلوبِنا أوعِيَةٌ لِمَشيَّةِ اللّهِ فإذا شاءَ شِئنا.
دل های ما ظرف اراده و مشیت خداست ، پس هر گاه او چیزی را اراده کند ما نیز همان چیز را اراده می کنیم.
📚بحارالانوار ج۵۲ ص۵۱
تفسیر نورالثقلین ج۵ ص۴۸۶
سخنان مهدوی علیه السلام
قال مولانا ✨ صاحب العصر و الزمان عجل الله فرجه:
إنّا غَيرُ مُهمِلينَ لِمُراعاتِكُم و لا ناسينَ لِذِكرِكُم وَ لَو لا ذلكَ لَنَزَلَ بِكُم أللّأواءُ وَ اصطَلَمَكُم الأعداءُ.
✨✨✨✨🍃🍃🍃✨✨✨✨
ما از رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نکرده ایم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم و اگر جز این بود دشواری ها و مصیبت ها بر شما فرود می آمد و دشمنان شما را ریشه کن می کردند
🍃🍃🍃⚜⚜⚜⚜⚜🍃🍃🍃
📚احتجاج طبرسی ۴۹۵/۲
الزام الناصب ص۱۳۶
یوم الخلاص ص۴۸۸
بحارالانوار ۱۷۵/۵۳
كلمة الامام المهدی ۱۹۰/
@sahelenoor114
🍃🌺🍃
خدا هرچه پســـــر بر او بيــارد
حسين اسم ✨علـــــی✨را ميگذارد
الهی كور باشد چشم دشمــــن
حسين اسم✨علی✨ را دوست دارد
🍃🌺🍃
@sahelenoor114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استغفار در ماه شعبان
🎤مجتهدی تهرانی
@sahelenoor114
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃نجوای عارفانه مناجات شعبانیه
🎤دکتر محمدعلی انصاری
@sahelenoor114
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃
مشهور است مرحوم طبرسی سکته عارض شد و به گمان اینکه وفات کرده او را غسل داده، کفن و دفن نمودند، چون به هوش آمد خود را در میان کفن و در قبر دید، متوجه شد، سکته کرده و او را اشتباهاً دفن کردهاند، راه نجاتی نداشت تا خود را از این گرفتاری نجات دهد نذر کرد اگر خداوند قادر متعال از این بند نجاتش دهد، یک دوره تفسیر قرآن بنویسد.
اراده خداوند چنین تعلق گرفت که یک نفر دزد معروف به این فکر افتاد شب موقعی که همه خوابند و قبرستان هم خلوت است، بیاید قبر طبرسی را بشکافد و کفنش را بردارد، وقتی آمد قبر را شکافت رسید به لحد و روی لحد را برداشت کفن را باز کرد، ناگاه شیخ دست او را گرفت، آن مرد از دیدن این حال بسیار ترسید، شیخ شروع کرد به حرف زدن با او، وحشت کفن دزد زیادتر شد. شیخ فرمود: نترس من مرده نیستم، بلکه زندهام به علت سکته مرا آوردهاند دفن کردهاند، اکنون به هوش آمدهام، خداوند تو را وسیله نجات من قرار داد. آن شخص از حرفهای آن مرحوم اطمینان خاطر پیداکرده و قلبش آرام گرفت و چون شیخ از شدت ضعف نمیتوانست راه برود، مرد او را به دوش گرفته به منزل شیخ آورد. شیخ خلعت و مال زیادی به آن مرد داد کفن دزد به دست شیخ توبه کرد و آن کار قبیح را ترک نمود.
پس از آن شیخ به نوشتن مجمعالبیان مشغول شد الحق، تفسیر خوبی نوشته است، خداوند مسببالاسباب، آن دزد را وسیله نجات شیخ از آن گرفتاری عجیب قرار داد، شیخ نیز وسیله و اسباب توبه کفن دزد شد که به این وسیله از عمل شنیع دزدی و نباشی خلاص شده و عاقبت امرش ختم به خیر شد.
═══♥️ ♥️═══
@sahelenoor114
••❇️اصل تلقین یا خودگوییهای مثبت❇️••
◀️ گفتن، باور داشتن است. وقتی میگوییم من آدم شکست خوردهای هستم، بیاستعدادم و عوض شدنی نیستم، در واقع، حکم محکومیت خود را صادر میکنیم.
⬅️ روانشناسی شناخت، به ما چنین میگوید: دستور دادن، فرایندِ شدن است و ما را، دستورات میسازند. ما همواره با خودمان حرف میزنیم و هفتاد درصد(۷۰%) وقتمان با گفتوگو سپری میشود. حتی زمان خواب؛ ما همان میشویم که با خود حرف میزنیم. سعی کنید دستورات خوبی به خودتان بدهید.
❓شما با خودتان چه میگویید؟
فرهنگِ ذهن و زبان شما، مثبت است و نیروزا، یا منفی است و نیروبر؟
آجرهای بنای هستیمان را، طرز تفکرمان میسازد و اگر بخواهیم در دنیایمان اتفاق زیبایی بیفتد، گام اول، تغییر در نگاه و بینش ماست. با تغییر نگاه، ایدهآلها و اهداف زندگیمان به درستی شکل میگیرند و آنگاه گام دوم، یعنی تلاش مستمر و انتخابهای عالی و فرداساز، در دنیای ما رخ خواهد داد؛
✨«إنَّ اللهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوم حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بَأَنفُسِهِم».(سوره رعد، آیه ۱۱)
خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر ندهند.✨
🔹نگرشها و اندیشههای ما، مهمترین عامل تغییر به شمار میآیند. نود درصد(۹۰%) تغییرات خوب و بد زندگیمان، به نوع نگرش ما به رخدادهای زندگی بستگی دارد و ده درصد(۱۰%) آن به وقایع بیرونی وابسته است.
👈ادیسون میگوید: «مشکل افرادی که شکست خوردهاند و دست از تلاش برداشتند، این بود که نمیدانستند که در یک قدمی پیروزیاند.» و میگفت: «راز توفیقم این بود که هرگاه برای باز کردن دری تلاش میکردم و باز نمیشد، بارها و بارها تلاش میکردم و با خود میگفتم: حتماً این کلید، درب را در صدمین بار، باز خواهد کرد.»
•••●•■•●•••؛
↙️در حفظ قرآن نیز باید از تلقینهای منفی خودداری کنیم که من فردا کار و درس دارم و نمیتوانم برای حفظ وقت بگذارم و با این فکر و گویش مهر تایید را زدهایم تا حفظمان فردا تعطیل باشد.
باید به حفظ قرآن و برنامههایی که قرار هست در ساعات آینده انجام شود، با دید مثبت نگاه کنیم.
بیشتر تعطیلیهای حفظ با همین تلقینها صورت میگیرد و اگر منصفانه قضاوت کنیم میتوانستیم همان روزها هم برنامه را انجام بدهیم. پس همیشه باید با گفتن جملاتی مانند من میتوانم و انجام خواهم داد، به برنامهی حفظمان سرعت ببخشیم تا مسیر برنامه استوار شود و با تلقین بیمورد فرو نپاشد.
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
@sahelenoor114