#پدر
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🍃
❤️پدر که باشی سردت می شود ولی کت بر شانه فرزند می اندازی.چهره ات خشن می شود و دلت دریایی، آرام نمی گیری تا تکه نانی بیاوری.
پدر که باشی، می خواهی ولی نمی شود، نمی شود که نمی شود.در بلندایی از این شهرت مشت نشدن ها بر زمین می کوبی
پدر که باشی عصا میخواهی ولی نمیگویی .هر روز خم تر از دیروز، مقابل آینه تمرین محکم ایستادن می کنی.
پدر که باشی حساس می شوی به هرنگاه پرحسرت فرزند به دنیا،تمام وجود خودت را محکوم آرزوهایش می کنی!
پدر که باشی در کتابی جایی نداری و هیچ جایی زیر پایت نیست .بی منت از این غریبه گی هایت می گذری تا پدر باشی .پشت خنده هایت فقط سکوت میکنی.
پدر که باشی به جرم پدر بودنت حکم همیشه دویدن را برایت بریده اند ،بی هیچ اعتراضی به حکم ، فقط می دوی و درتنهایی ات نفسی تازه میکنی.
پدر که باشی پیر نمی شوی ولی یک روز بی خبر تمام می شوی و پشت ها را خالی می کنی ،
با تمام شدنت ،حس آرامش را بعد از عمری تجربه کنی..
پدر که باشی در بهشتی که زیر پای تو نبود هم دلهره هایت را مرور می کنی...
❤️تقدیم به همه پـدران دنیـا❤️
✾📚 @Dastan 📚✾
29.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️مهمان نوازی امام زمان
یک داستان بسیار زیبا و یک نکته ی مهم
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 اعمال شب ۲۷ رجب
▪️ غسل
▪️ خواندن زیارت حضرت على علیه السلام
▪️ خواندن دعاى مخصوص
▪️ خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سورههای حمد، فلق و ناس را یکبار و اخلاص چهار بار خوانده میشود و بعد از اتمام نماز، گفته میشود: "لا اله الا الله و الله اکبر الحمدلله و سبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم"
👈 در مصباح از حضرت ابوجعفر امام جواد (ع) روایت شده که فرمود در رجب شبی است که از آنچه که بر آن آفتاب می تابد بهتر است و آن شب بیست و هفتم رجب است که در صبح آن پیغمبر صلیاللهعلیهوآله از طرف خداوند متعال به رسالت مبعوث شد و برای آن شب اعمالی است که اگر شیعهای از ما آن اعمال را در آن شب انجام دهد اجر عمل شصت سال را میبرد.
▪️در مورد این عمل آمده است: پس از نماز عشاء هر ساعتی از شب را تا پیش از نیمه آن دوازده رکعت نماز اقامه کن و در هر رکعت حمد و سورهای از سورههای کوچک قرآن را بخوان.
➖ نمازها دو رکعتی هستند. پس از هر دو رکعت بعد از سلام؛ سوره های حمد، مُعَوَّذَتَیْن، توحید و کافِرُون، قدر و آیة الکرسی را هر کدام هفت مرتبه بخوان.
#اعمال_ماه_رجب
#رجب_۲۷
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 درگذشت آیت الله عبدالنبی نمازی
🔹 آیت الله عبدالنبی نمازی، در سال ۱۳۲۴ در بوشهر به دنیا آمد. پس از دبستان، به حوزه رو آورد و پس از طی دروس ادبیات عرب در آبادان در سال ۱۳۴۱ به نجف رفت. او پس از سالها به قم مراجعت نمود تا از محضر عالمان آن دیار نیز بهره مند شود. در قم به درس خارج بسیاری از بزرگان راه یافت.
🔸 نمازی در دروس فقه و اصول آیات عظام اراکی، میرزاهاشم آملی و گلپایگانی و دروس فلسفه آیات رضا صدر و محمدی گیلانی حاضر شد. وی در مدت اقامت خود در نجف اشرف و پس از آن، همواره بر امر تدریس اشتغال داشت. همچنین با تشکیل جلسات تفسیر، به مباحثه آیات قرآن میپرداخت.
🔹در کارنامه وی فعالیت های سیاسی بیش از همه می درخشد. او از نخستین سالهای نهضت امام (ره) همواره پشتیبان ایشان بوده و از هیچ کوششی در آن راه دریغ نورزید. آیت الله نمازی سالیان متمادی، خدمات علمی و فرهنگی بسیاری را به انجام رساند و بارها در دفاع مقدس حاضر شد و در یکی از عملیاتهای جبهه جنوب، بر اثر بمباران سنگین شیمیایی، از ناحیه چشم و سینه مجروح شد.
🔸برخی از مسؤولیتهای او پس از انقلاب: «قاضی شرع دادگاه انقلاب»، «نماینده رهبری و امام جمعه کاشان»، «نماینده امام در اطلاعات کل سپاه»، «مسؤول عقیدتی سیاسی کل سپاه»، «نماینده مجلس خبرگان رهبری»، «عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم»، «دادستان کل کشور». ایشان در روز یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۸
#عبدالنبی_نمازی
✾📚 @Dastan 📚✾
24.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی ۲
📍قسمت دوم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: فقری بالاتر از جهل نیست
🗓۱۳۷۸/۰۶/۲۹
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
✾📚 @Dastan 📚✾
#اخلاق_پیامبر
💢ابتدا به #دخترانتان هدیه دهید بعد پسران
پیامبر اکرم(صل الله علیه وآله و سلم):
هر کس به بازار رود و #هدیه ای برای خانواده اش بخرد و ببرد، [پاداش او ] مانند کسی است که برای نیازمندان صدقه(نیکی) می برد [ . و هنگامی که هدیه را به خانه می برد]، باید، قبل از پسران، به دختران بدهد، زیرا کسی که #دخترش را شادمان کند، مانند کسی است که یک بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده است.
و هر کس [با دادن هدیه ای ] چشم #پسری را روشن کند، گویا از ترس خدا گریسته است و هر کس از ترس خدا بگرید، خداوند او را داخل نعمت های بهشت کند.»
📚وسائل الشیعة، ج 15، ص 227
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
وحی شد بر مصطفی برخیز، اقرأ باسم ربّک
ای حبیب من ز جا برخیز، اقرأ باسم ربّک
تیره شد رخسار گیتی، خیره شد دیو تباهی
چیره شد جهل عِما برخیز، اقرأ باسم ربّک
✨️عید مبعث بر همه شما مبارک باد🌹🌹🌹🌹🌹
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆كشف اسرار با مَركب آسمانى !
حضرت موسى بن جعفر به نقل از پدران بزگوارش عليهم السّلام ، از جابر بن عبد اللّه انصارى حكايت نمايد:
روزى پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله ، به مسجد آمد و نزد ما نشست و فرمود: برنامه اى از طرف خداوند متعال نازل شده است ، جهت اجراء آن علىّ بن ابى طالب عليه السلام را بياوريد.
پس سلمان فارسى به دنبال آن حضرت رفت ، هنگامى كه علىّ عليه السلام نزد رسول خدا صلوات اللّه عليه آمد، با يكديگر خلوت كرده و مطالب سرّى را براى علّى عليه السلام بيان نمود و ما متوجّه آن سخنان نشديم ، فقط مشاهده كرديم كه حضرت رسول سخت عرق كرده و قطرات عرق از پيشانى و صورت مباركش ، همچون دانه هاى درِّ شفّاف سرازير است
و چون اسرار ايشان پايان يافت ، به حضرت علّى عليه السلام فرمود: آن ها را حفظ و رعايت نما كه بسيار مهمّ خواهد بود.
بعد از آن اظهار نمود: اى جابر! ابوبكر و عمر را بگو تا نزد ما آيند.
پس به سراغ آن ها رفتم و پيام حضرت رسول را رساندم ؛ و هر دو حاضر شدند، سپس حضرت فرمود: به عبدالرحمان هم بگوئيد بيايد؛ او هم آمد.
بعد از آن رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله ، به سلمان فارسى خطاب كرد و فرمود: برو نزد امّ سلمه و يك عدد فرش خيبرى از او بگير و بياور.
وقتى سلمان فارسى آن فرش را آورد، حضرت دستور داد تا فرش را پهن كنند و هر نفر در گوشه اى ، روى آن بنشيند؛ پس ابوبكر و عُمر و عبدالرحمان در سه گوشه آن نشستند.
و بعد از آن حضرت رسول با سلمان فارسى خلوت كرد و اسرارى را برايش بيان نمود و در پايان فرمود: در چهارمين گوشه فرش بنشين ؛ و به حضرت علّى عليه السلام نيز دستور داد: در ميانه و وسط آن فرش بنشين ؛ وآنچه برايت گفتم بگو، كه در اين صورت بر هر كارى و هر حركتى قادر خواهى شد. در اين لحظه ، آن سه نفر گفتند: اين از خصوصيّات علىّ است ؟!
حضرت رسول صلوات اللّه عليه فرمود: بلى ، قدر و منزلت او را بشناسيد و احترام او را رعايت كنيد.
جابر انصارى گويد: بعد از آن ، فرش حركت كرد و در آسمان ها به پرواز در آمد و چون پس از مدّتى به زمين باز گشت ، از سلمان فارسى شنيدم كه گفت :
پس از پرواز به آسمان ها، در گوشه اى از زمين كنار غارى فرود آمديم و طبق دستور حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله ، به ابوبكر گفتم : به افرادى كه داخل غار هستند، سلام كن و چون سلام كرد جوابى نشنيد.
سپس به عمر گفتم كه سلام كند، او هم پس از سلام جوابى نشنيد، همچنين عبدالرحمان سلام كرد و نيز جوابى داده نشد، بعد از آن خودم سلام كردم و جواب سلام من نيز داده نشد.
در نهايت به حضرت علىّ عليه السلام عرضه داشتم : اكنون شما بر اهل غار سلام نمائيد؛ و چون همانند ديگران سلام كرد ناگهان درب غار گشوده شد و صدائى از درون آن به گوش رسيد و نورى نمايان گرديد به طورى كه آن سه نفر از وحشت پا به فرار گذاشتند.
من به ايشان گفتم : آرام باشيد، فرار نكنيد تا ببينيم چه خواهد شد و آن ها چه مى گويند.
سپس حضرت علىّ عليه السلام به اهالى درون غار خطاب نمود و فرمود: سلام بر شماها كه به خداى يكتا ايمان آورده ايد.
در همين لحظه از درون غار گفته شد: سلام بر تو اى امام متّقين !
ما شهادت مى دهيم كه پسر عمويت پبامبر خدا است و تو امام و پيشواى مسلمين هستى ؛ و ولايت و خلافت پس از رسول خدا تنها مخصوص تو است نه ديگران .
بعد از آن ، هر سه نفر به حضرت علىّ عليه السلام گفتند: ما نيز به آنچه اهل غار اظهار داشتند، ايمان داريم ؛ ولى هنگام باز گشت نزد رسول اللّه ، براى ما شفاعت نما؛ شايد كه از ما راضى شود.
پس از آن طبق دستور حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله ، روى همان فرش نشستيم و بعد از پرواز، مجدّدا جلوى مسجد فرود آمديم و حضرت از منزل خارج شد و نزد ما آمد و فرمود: در اين سفر چه گذشت ؟
آن سه نفر عرضه داشتند: يا رسول اللّه ! بر آنچه اهل غار شهادت دادند، ما نيز شاهد و مؤ من هستيم .
حضرت رسول صلوات اللّه عليه اظهار نمود: اگر ثابت قدم باشيد، هدايت يافته و سعادتمند خواهيد بود؛ و بدانيد كه آنچه وظيفه رسالتم بود به شما ابلاغ كرده ام .
و در پايان فرمود: آن كسى كه ولايت و خلافت علىّ ( عليه السلام ) را بعد از من بپذيرد، پيروز و نجات يافته است .
📚كتاب اصول ستّة عشر، قسمت نوادر علىّ بن اءسباط: ص 128، س 14، عمده ابن بطريق حلّى : ص 534، ح 661.
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید ابراهیم هادی میگفت :
طــوری زنــدگی و رفـــاقت ڪن
که احترامت رو داشته باشند.
بــی دلیل از ڪسی چیزی نخواه
عــــزّت نفـس داشته بـــــاش!
شهیدابراهیم هادی
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 عید سعید مبعث و آغاز رسالت حضرت محمد صلیالله علیه وآله وسلم
🔹بعثَت، برگزیدهشدن حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم به پیامبری و آغاز رسالت ایشان است که بنابر مشهور، در ۲۷ رجب سال چهلم عامالفیل روی داده است. از اینرو در فرهنگ شیعی، ۲۷ رجب بهعنوان «عید مبعث» گرامی داشته میشود.
🔸 بعثت پیامبر سرآغاز دین اسلام و مقدمه برچیده شدن بتپرستی از سرزمین حجاز بود. واژه بعثت درباره برگزیدن همه پیامبران به نبوت به کار می رود.
🔹حضرت علی علیهالسلام در مورد بعثت پیامبر (ص) میفرمایند: خداوند سبحان، محمّد صلیالله علیه وآله وسلم، پيامبر خود را فرستاد تا وعده خويش را به انجام رساند و سلسله نبوتش را كامل كند. نهج البلاغه، خطبه ۱
🔸در قرآن کریم از بعثت پیامبر به «منت» تعبیر شده است. هر نعمت سنگين و گرانبهايى را منّت گويند. بعثت پیامبر نیز به واسطه آثار وبرکات فراوانی که دارد نعمتی بسیار بزرگ معرفی شده است.
🔹غار حراء، محل بعثت پیامبر در کوه نور در شهر مکه واقع شده است. بعثت ایشان بنابر مشهور در ۴۰ سالگی ایشان واقع شد. ۵ آیه شریفه ابتدای سوره علق توسط جبراییل بر قلب مبارک پیامبر اکرم (ص) اولین آیات نازل شده در این مکان مقدس میباشند.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۲۷
#عید_مبعث
✾📚 @Dastan 📚✾
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی ۲
📍قسمت سوم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: آفت سخن گفتن، دروغگویی است
🗓۱۳۷۸/۰۶/۳۰
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
✾📚 @Dastan 📚✾