#داستان_آموزنده
🔆اقتضاى شير مادر
الاغ و شترى را كه لاغر شده بودند و ديگر توان باركشى نداشتند، رها كرده بودند، اين دو خود را به علف زارى رسانده و ماءنوس شدند.
الاغ گفت : خوب است ما در اينجا برادروار زندگى كنيم و از اين جاى پر آب و علف به جائى نرويم و مخفيانه با هم بسازيم و كسى از حال و روزگار ما با خبر نشود و اين علفزار در انحصار ما باشد و كيف كنيم .
شتر گفت : پيشنهاد بسيار خوبى است ، اگر شير مادر بگذارد.
الاغ گفت : شير مادر چه دخالتى دارد؟
شتر گفت : بى دخالت نيست .
مدتى گذشت و آن دو حيوان ، بدون مزاحم از آب و هوا و علف آن علف زار استفاده كرده و هر دو فربه شدند، اتفاقا كاروانى كه دراى چند الاغ بودند، از كنار آن علفزار عبور مى كردند، كاروانيان براى رفع خستگى چند ساعتى در آنجا ماندند، در همين حال صداى عرعر الاغهاى آن كاروان بلند شد، و همين موجب شد كه الاغ دوست شتر نير عرعر كرد.
شتر گفت : چرا صدا بلند مى كنى ، صداى تو باعث مى شود كه كاروانيان به حال ما مطّلع شده و مى آيند و ما را مى گيرند و زير بارهاى سنگين خود قرار مى دهند.
الاغ گفت : اقتضاى شير مادر است .
همانگونه كه شتر حدس زد، كاروانيان به دنبال صدا آمدند و شتر و الاغ فربه را بدون صاحب در بيابان علفزار ديدند و گرفتند و با خود بردند و هر دو را بار كرده و روانه ساختند، كاروان همچنان حركت مى كرد تا به دامنه كوهى رسيدند، الاغ همين كه دامنه كوه را نگاه كرد، خود را شل نمود و به زمين انداخت چرا كه مدتى كارش بخور و بخواب بود و نمى توانست باركشى كند.
كاروانيان وقتى چنين ديدند، تصميم گرفتند الاغ را بر شتر بار نمايند، شتر با بار سنگين همچنان از دامنه كوه بالا مى رفت وقتى كه به قلّه كوه رسيد بناى رقصيدن كرد.
الاغ به او گفت : اى برادر چه مى كنى مگر نمى دانى كه در كجا هستيم ، و با رقصيدن تو من به دره هولناك كوه مى افتم و قطعه قطعه مى شوم .
شتر گفت : برادر، اين اقتضاى شير مادر است !! سرانجام الاغ از پشت شتر سقوط كرد و به هلاكت رسيد.
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
✅ کشتهشدن عمر بن سعد
🔹 عمر بن سعد، از تابعین پیامبر اسلام و شوهر خواهر مختار ثقفی بود که خواهر ناتنی وی به نام جاریه همسر او بود. پدرش سعد بن ابی وقاص از نامداران عرب بود که در نبرد قادسیه سپاه اسلام را فرماندهی می کرد.
🔻 در زمان خلافت یزید، عبیدالله در ازای مقابله با امام حسین ع، به او وعده ی حکومت ری را داد. اما هیچ گاه این وعده عملی نشد. پیش از کربلا، عمر بن سعد ماموریت یافت که امام حسین ع را وادار به بیعت با یزید کند. اما امام حاضر به بیعت نشد.
🔸 لشکر عمر سعد در ۱۰ محرم سال ۶۱، به حسین علیه السلام و خانواده اش حمله کرد و بیش از هفتاد تن از یاران او را کشت و اهل بیت او را به اسارت گرفت. وی تا زمان قیام مختار، خانهنشین شد و سرانجام در ۹ ربیع الاول ۶۶ هجری در کوفه به فرمان مختار کشته شد.
#تقویم_تاریخ
#9ربیع_الاول
#عمر_بن_سعد
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸وقتی امام رضا علیهالسلام را دید که از ایوان طلا وارد صحن شد...
✨خاطره فوق العاده زیبا از عنایت امام رئوف از زبان مرحوم حاج رضا انصاریان
✾📚 @Dastan 📚✾
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#به_خاطر_بيتالمال....
🌷در عمليات كربلاى ۵، جادهاى بود كه هم روى آن مين بود و هم در شانه آن كه به صورت اريب بود، سيم خاردار و ميدان مين قرار داشت لذا عدهاى از گروهان تخريب براى خنثىكردن مينهاى روى جاده و هم ما نيز براى خنثىكردن شانه جاده مأموريت يافتيم. تا صبح عمليات كه بچهها خواستند از عمليات بازگردند؛ بتوانند از روى شانه جاده بازگردند چرا كه بر روى جاده آتش دشمن زياد بود.
🌷سيفالله كشاورز مسئول گروه ما بود كه بعدها در عمليات والفجر ۱۰ شهيد شد، هنگامى كه كار خنثىسازى را انجام داديم يك چراغ قوه دست سيفالله بود كه از دست او رها شد و در ميان سيم خاردار افتاد؛ آتش دشمن آنقدر سنگين بود كه ما مىخواستيم هرچه زودتر بازگرديم؛ اما سيفالله گفت كه: اين چراغ قوه بيتالمال است و بايد حتماً آن را بازگرداند.
🌷لذا نشست تا چراغ قوه را بردارد و در همين حين يك خمپاره به كنار ما نشست و تركش آن در سينه سيف الله فرو نشست. ما تخريبچىها امدادگرى نداشتيم و اگر كـسى مجروح مىشد بايد خودمان او را به عقب باز مىگردانديم. لذا خودمان سيفالله [را] به عقب بازگردانديم.
🌹خاطره ای به یاد فرمانده شهید سيفالله كشاورز
#راوى: آزاده سرافراز حسين كشاورز دلاور تخريبچى
منبع: سايت ايكنا
❌️❌️ به خاطر بیتالمال....
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆عذاب قبر
امام صادق (ع ) فرمود: شخص نيكوكارى از دنيا رفت ، او را به خاك سپردند، در عالم قبر (ماءمورين الهى ) او را نشاندند، يكى از ماءمورين به او گفت : ما مى خواهيم صد تازيانه از عذاب الهى را بر تو بزنيم .
مرد نيكوكار گفت : طاقت ندارم .
ماءمور گفت : 99 تازيانه مى زنيم .
او جواب داد: طاقت ندارم .
ماءموران الهى (بخاطر اينكه آن شخص ، مرد نيكوكار بود) عدد به عدد كم كردند و او مكرّر در جواب مى گفت : طاقت ندارم .
تا اينكه ماءموران گفتند: يك تازيانه به تو مى زنيم ، و ديگر هيچ راهى براى عفو اين يك تازيانه نيست ، حتما بايد اين تازيانه را بخورى .
او پرسيد: به خاطر چه گناهى اين تازيانه را مى زنيد؟
ماءموران در پاسخ گفتند:
لانّك صليت يوما بغير وضوء، و مررت على ضعيف فلم تنصره .
: زيرا تو يك روز بدون وضو نماز خواندى و در كنار مظلوم ضعيفى عبور كردى ولى او را يارى ننمودى .
همان يك تازيانه را زدند، قبر او پر از آتش شد.
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
هدایت شده از قاصدک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالأخره کانال #جوک_موک پیدا شد!😅
خنده بر هر درد بی درمانی شفاست😊😛
اینو ببینید غم و غصه هاتون رو بشوره ببره! برای چند لحظه هم شده از ته دل بخندید!😂😍😂😂😂
سوژه های 1403 اینجاس👇
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
میخوای بدونی منبع #دوربین_مخفیها #کلیپها و #جوکهای باحال کجاس❗️🤗😍😍😍👌👌👌
غم هاتو بریز دور بیااا اینجااا شاد شووو 🤣🤣بی تعصب وارد شو 😡
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
🙊 تَهِ خنده س😂😂
😝روحیم کلی عووووووض شد😍😜
✅ ولادت سید علی حسینی سیستانی، مرجع تقلید شیعه
🔹 سید علی سیستانی، در ۹ ربیع الاول ۱۳۴۹ ق در مشهد متولد شد. در ۵ سالگی به تعلیم قرآن پرداخت. در سال ۱۳۶۰ ق شروع به آموختن علوم حوزوی نمود و در سال ۱۳۶۸ ق برای ادامه تحصیل ابتدا به قم و سپس به نجف اشرف رفت.
🔸 او همزمان با تدریس، مشغول تالیف کتب ارزشمندی شد. از سال ۱۳۸۰ق است به تدریس دوری خارج فقه،اصول و رجال پرداخته اند. بینش عمیق ایشان در حوزه اقتصادی و سیاسی و نظرات ارزشمندی که درباره اداره جامعه دارد شخصیت ویژه ای از ایشان ساخته است. بعد از فوت آیت الله خویی، ایشان مرجع تقلید شیعیان شدند.
🔻 نقش کلیدی ایشان در تشویق مردم برای شرکت در انتخابات و تدوین قوانین عراق گره گشای بسیاری از معضلات بود. پس از پیشروی داعش به سوی مرکز عراق، ایشان جهاد را واجب کفایی خواند و از شهروندان خواست به نیرو های امنیتی بپیوندند که نتیجه آن از بین رفتن این گروه محارب بود.
خداوند به طور عمر با عزت ایشان بیفزاید.
#تقویم_تاریخ
#9ربیع_الاول
#آیتالله_سیستانی
✾📚 @Dastan 📚✾
هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماوا
🔉 #سرود | تو نقطهی امید فردای منی
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
📆 دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
🕌 آستان مقدس حضرت فاطمه اُخریٰ (س)
🏳️ هیأت ثاراللّٰه (ع) رشت
♾ مشاهده و دریافت با کیفیتهای مختلف
🎬 نسخهٔ عموی قطعه
🎵 فایل صوتی قطعه
🖌 متن شعر
🌸 به مناسبت آغاز امامت #امام_زمان_عج
🇮🇷 کانالحفظونشرآثارحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
📌سفر انوشه انصاری به دور مدار زمین
🔹 انوشه انصاری، در ۱۳۴۵ در مشهد متولد شد و ۱۳۶۳ به آمریکا مهاجرت کرد. گواهی کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه جورج واشینگتن دریافت کرد. در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ سازمان فضایی روسیه اعلام کرد که انوشه انصاری بهعنوان اولین زن در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز، به مدار زمین خواهد رفت.
🔸 وی نخستین فضانورد با اصلیت ایرانی است و پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغانستان، دومین فضانورد فارسی زبان است. وی، در روی لباس خود، پرچم ایران و آمریکا را نقش کرده بود. دلیل این کار را اظهار دِین خود به این دو کشور که در موفقیت او نقش داشته اند، بیان کرد.
🔻 فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری و چند نفر دیگر، ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۰۶ از پایگاه فضایی در قزاقستان به فضا پرتاب شد و مأموریت سایوز تیامای-۹ آغاز شد. دو روز بعد فضاپیما با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق شد و اقامت ۹روزه انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.
▫️ سرانجام پس از ۹ روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بین المللی فضایی، انوشه انصاری در ۷ مهر ۱۳۸۵ به همراه همکارانش به زمین بازگشت. در طول ۹ روز اقامت در ایستگاه فضایی، پژوهش های علمی ارزشمندی توسط او و همکارانش انجام شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۳شهریور
#انوشه_انصاری
✾📚 @Dastan 📚✾
16.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حضرت آیت الله خامنه ای:
🔶 اینکه در سورهی مبارکهی حمد، هر روز بارها تکرار میکنیم «اهدنا الصّراط المستقیم»، نشاندهندهی این است که صراط مستقیمی که در پیش گرفتهایم ... هر لحظه به دوراهیهائی میرسد...کار را هم خیلی نمیخواهیم نشدنی و سخت بگیریم؛
🔹 خدای متعال بیّنات را در مقابل همه قرار داده؛ «ذلک ان لم یکن ربّک مهلک القری بظلم و اهلها غافلون». اینجور نیست که اگر ما وسیلهی هدایت در اختیار نداشته باشیم و احیاناً حرکتمان درست نبود، خدای متعال ما را مؤاخذه کند یا عذاب کند یا چه کند؛ نه، وسیلهی هدایت را هم خدای متعال در اختیار میگذارد...
۱۳۹۰/۰۱/۲۳
#مقام_معظم_رهبری
#آیه_۶_سوره_حمد
#ترنم۴
✾📚 @Dastan 📚✾
ضرورت انس با روایات
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«شما عزيزان در تابستان حداقل يك امالی مرحوم شيخ طوسی، يك امالی مرحوم شیخ مفيد و يك امالی مرحوم شیخ صدوق را بايد در سفر و حضر داشته باشيد، كه در تابستان حداقل يكی از اينها را از اول تا آخر ديده باشيد. طلبه ای نباشد كه سه ماه بگذرد حداقل يكی از اين امالی ها را نديده باشد! قرآن و نهجالبلاغه و صحيفه سجاديه كه كتاب دائمی خواهد بود. اينها نور است؛ اينكه فرمود: «كلامكم نور» واقعاً نور است و دين آمده اين نورها را به انسان تفهيم كند.»
۱۳۷۵/۶/١۶
آیت الله العظمی #جوادی_آملی
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆موعظه پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم )
مردى به حضور رسول خدا (صل الله علیه وآله و سلم ) آمد و گفت : اى رسول خدا به من دانش بياموز.
پيامبر (ص ) فرمود: بر تو باد به قطع اميد از آنچه در دست مردم است فانه الغنى الحاضر: زيرا بى نيازى نقد، همين است .
او عرض كرد: زدنى يا رسول اللّه : اى رسول خدا بر علم آموزى خود بيفزا.
پيامبر (ص ) فرمود: از طمع بپرهيز، فانه الفقر الحاضر: زيرا طمع فقر نقد است .
او عرض كرد: اى رسول خدا، باز بيفزا.
پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) فرمود:
اذا هممت بامر فتد بر عاقبته ، فان يك خيرا ورشدا فاتبعه ، و ان يك غيا فدعه .
:هنگامى كه به امرى تصميم گرفتى در مورد عاقبت آن بينديش ، هر گاه عاقبت آن خير و مايه رشد باشد، از آن پيروى كن ، و اگر عاقبت آن گمراهى باشد، از آن بگذر و دورى كن .
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆تواضع و بزرگوارى امام خمينى
فرزند مرحوم آيت اللّه اشرفى اصفهانى (چهارمين شهيد محراب ) نقل مى كرد:
حدود چهل سال قبل كه 15-14 ساله بودم روزى در قم به حمّام رفتم ، هنگام ورود به گرم خانه ، وارد خزينه شدم و بيرون آمدم ، ديدم يكى از آقايان سر خود را صابون زده و روى چشمانش نيز از كف صابون پوشيده است ، و با دست دنبال ظرف آب مى گردد، بلافاصله ظرفى را كه نزديكم بود برداشته و از خزينه پر از آب ساختم و دوبار روى سر وى ريختم .
آن مرد نورانى ، نگاه تشكرآميزى به من انداخت و پرسيد: آيا شما هم سرخود را شسته ايد؟
عرض كردم : خير تازه به حمّام آمده ام .
سرانجام به گوشه اى رفته و سر و صورت خود را صابون زدم ، قبل از آنكه آب به سرم بريزم ناگاه دو ظرف آب ، روى سرم ريخته شد، چشم خود را باز كردم ، ديدم آن مرد بزرگ به تلافى خدمت من ، با كمال بزرگوارى محبّت كرده است .
بعد به خانه آمدم و موضوع را به پدرم گفتم ، ولى چون او را نمى شناختم ، نتوانستم معرفى كنم .
بعد از مدتى يكى از روزهاى عيد مذهبى كه با پدرم به منزل علماء مى رفتيم ، ناگاه چشمم به همان مرد نورانى كه در حمّام ديده بودم افتاد و او را به پدرم نشان دادم ، پدرم فرمود: عجب ! ايشان حاج آقا روح اللّه خمينى است .
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستانی بینظیر از پاسخ به سوال ریاضی یک کافر توسط یک روحانی و شیعه شدن او
#استاد_راجی
✾📚 @Dastan 📚✾
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔸 ما أبدلنی اللَّهِ خیرا مِنْهَا ، صدقتنی إِذْ کذبنی النَّاسِ و واستنی بِمَالِهَا اذ حرمنی النَّاسِ ، و رزقنی اللَّهُ الْوَلَدُ مِنْهَا و لمیرزقنی مِنْ غیرها
🔹خدا زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خدا از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📗شیخ مفید، الافصاح، ص217
🌸 فرا رسیدن دهم ربیع الاول سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (صل الله علیه وآله و سلم) و ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) تبریک و تهنیت باد.
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 درگذشت "ابن قُولَوِيه" از بزرگان اماميه در حديث و فقه
🔹 تاریخ ولادت ابن قولویه به درستى روشن نیست. اما سال هجرت او به عتبات و سال رحلتش در تاریخ ۳۶۹ ق ثبت شده است. او از فقهای امامیه و بزرگان حدیث قرن چهارم هجری است که از او به عظمت یاد شده است.
🔹 تاریخُ الشهورِ و الحَوادِث، الشَّهادات، کامِلُ الزّیارات و … از کتب و تالیفات او هستند. وی در کاظمین وفات یافت و در پایین پای حضرت امام جواد و در کنار شیخ مفید، مدفون گردید.
🔸 عالمان فراوانى از محضر او به کسب علم و دانش پرداختند؛ زیرا حضور سى ساله وى در جوار امام موسى بن جعفر و امام جواد ع، منشأ بسیارى از برکات شد. ابن قولویه، استاد فقه شیخ مفید بوده است.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ابن_قولویه
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 وفات حضرت عبدالمطلب جدّ بزرگوار پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸 حضرت عبدالمطّلب بن هاشم بن عبدمناف ، جد پدری حضرت محمد ص و امام علی ع است. او بزرگ قبیله قریش بود و ریاست او را همگی قبول داشتند. حضرت عبدالمطلب پیرو دین ابراهیم بود و هیچگاه بت نپرستید. ایشان موحد بود و خداوند یگانه را میپرستید.
🔹عبدالمطلب صاحب ده پسر و شش دختر بود. مطابق مشهور رسول خدا از 5 سالگی تحت سرپرستی عبدالمطلب قرار گرفت و 8 ساله بود که جد بزرگوارش از دنیا رفت. واقعه اصحاب فیل (حملۀ ابرهه) در دوره سیادت وی بر مکه روی داده است. از جمله آثار عبدالمطلب، حفرِ چاه زمزم است.
♦️بعضی از سنتهایی که او پایه گذاری کرد و بعدها رسول خدا آنها را اجرا میکرد و آیات الهی در مورد آنها نازل شدهاند: وفای به نذر، تعیین صد شتر برای دیه، حرمت ازدواج با محرم، قطع دست سارق، نهی از قتل دختران، مباهله، تحریم خمر، تحریم زنا ...
▫️ عبدالمطلب همواره، به محمد ص خیلی علاقه داشت و درباره او سفارش می نمود. وی اطلاعاتی از روی تواریخ گذشته و گفتار کاهنان و دانشمندان درباره آینده درخشان و پرشکوه این فرزند بهدست آورده بود که آینده او را در نظرش پرشکوه جلوه میداد.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#وفات_عبدالمطلب
✾📚 @Dastan 📚✾
✅ ازدواج پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله با حضرت خديجه سلام الله علیها
🔹 پیامبر اکرم ص، در ۲۵ سالگی با مشورت و یاری عمویش ابوطالب ع، با خدیجه بنت خُویْلَد ازدواج نمود. خطبه این عقد را عموی پیامبر حضرت ابوطالب خواند. پیامبر ص حدود پانصد درهم مهر حضرت خدیجه کرده است.
🔸 خدیجه کبری س در تمام ۲۵ سال زندگی مشترک با پیامبر ص یار و غمخوار آن حضرت بود. او نخستین زنی بود که به اسلام ایمان آورد و با ایمان خویش مایه آرامش پیامبر اسلام شد. وی ثروت هنگفت خود را در راه تبلیغ اسلام به پیامبر واگذار کرد و نقش مهمی در پیشرفت اسلام داشت.
🔸 بر اساس نقل مشهور، ثمره ی شیرین ازدواج حضرت خدیجه س با پیامبر اسلام ص، دو پسر و چهار دختر به نام های قاسم، عبداللَّه، رقیه، زینب، ام کلثوم و حضرت فاطمه زهرا س بود.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ازدواج_پیامبر_خدیجه
✾📚 @Dastan 📚✾
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حضرت آیتالله خامنهای:
♦️دربارهى کسانى که قبل از فتح و بعد از فتح انفاق میکنند [میگوید] «لا یستَوى مِنکُم مَن اَنفَقَ مِن قَبلِ الفَتحِ وَ قاتَل»؛ این «قَبلِ الفَتح»، قبل از فتح مدینه است؛ یعنى قبل از آنکه مدینهاى در اختیارِ پیغمبر قرار بگیرد و زندگىاى، راحتى، حکومتى، تسلّطى، قدرتى در اختیار آن بزرگوار باشد؛
🔹در حال نهایت شدّت، ایشان انفاق کردند؛ هم مالشان را، هم جانشان را، هم راحتشان را. خب اینها واقعاً فضایل مهمّى است؛ اینها مغفولٌعنه مانده؛ حضرت، مظلومه است؛ این بزرگوار واقعاً مظلومه است... جناب خدیجه (سلاماللهعلیها) غریب است.
۱۳۹۵/۰۲/۲۰
#مقام_معظم_رهبری
#آیه_۱۰_سوره_حدید
#ترنم۵
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 اعدام صادق قطب زاده
🔹 صادق قطب زاده سال ۱۳۱۴ در اصفهان به دنیا آمد. در جوانی به جمع پشتیبانان مصدق و مخالفان پهلوی پیوست. در سال ۱۳۳۷ برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت. در بدو ورود امام به میهن همراه ایشان بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، قطبزاده در دولت موقت سرپرست رادیو و تلویزیون شد و در ۸ آذر ۱۳۵۸ به پیشنهاد شورای انقلاب، وزیر امور خارجه شد.
🔻 با رئیسجمهورشدن بنیصدر، قطبزاده که در موضوع سیاست خارجی و حل مسئله گروگانها با وی هماهنگ بود، با انقلاب و رهبری نظام زاویه پیدا کرد. لذا در کابینه شهید رجایی از وزارت امور خارجه کنار گذاشته شد. او پس از این در صدد راهاندازی تظاهرات و اعتصاب و جبههگیری در برابر جمهوری اسلامی برآمد.
🔸بر اساس اسناد لانه جاسوسی، قطبزاده پیش از انقلاب با ریچارد کاتم مأمور سیا که در دوره شاه در ایران بود، ارتباط داشت و پس از انقلاب نیز به ارتباطش ادامه داد. قطبزاده در سال ۱۳۶۱ با همراهی حامیان خارجی و داخلی خود اقدام به توطئه برای براندازی نظام و از میانبردن سران حکومت ازجمله امامخمینی کرد.
▪️او سرانجام بازداشت شد و به جرم تلاش برای براندازی نظام، ارتباط با جریانهای کمونیستی، نیروهای ضدانقلاب، همکاری با چند گروه نظامی، فرستادن نماینده به عربستان و درخواست سلاح از خارج، برنامهریزی برای منهدمکردن بیت امامخمینی و ترور ایشان، تسخیر مرکز سپاه و کمیتهها و ... به اعدام محکوم شد و ۲۴ شهریور۱۳۶۱ اعدام شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۴شهریور
#صادق_قطب_زاده
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 وفات جهانگیرخان قشقایی
🔹 جهانگیر خان قشقایی، در سال ۱۲۰۸ ش در اطراف شهرضا به دنیا آمد. وی کمی درس خواند و علاوه بر شاهنامه خوانی، در نواختن تار استادی داشت. در ۴۰ سالگی برای تکمیل هنر نوازندگی، به اصفهان رفت که ناگهان علاقمند به فراگیری علوم دینی شد.
🔻 او در محضر علما و استادان بزرگی به شاگردی نشست. دیری نگذشت که در حکمت، فلسفه، فقه، طب، ریاضی و نجوم و ... به استادی رسید و در عرفان و اخلاق از سرآمدان روزگار خویش شد.
▫️ وی از آن پس به تدریس مشغول شد و در طول ۴۰ سال، شاگردان بسیاری از جمله آیت الله بروجردی، سید ابوالحسن اصفهانی، سید حسن مدرس، و ده ها حکیم و عالم فرزانه دیگر از محضرش کسب فیض کردند.
🔸 او دانشمندی بود که هم از علم و هم از اخلاق برخوردار بود. سراسر زندگی خود را با قناعت زیست. وی سرانجام در ۲۴ شهریور ۱۲۸۹ ش برابر با سیزدهم رمضان ۱۳۲۸ ق در ۸۳ سالگی از دنیا رفت و در تخت فولاد اصفهان مدفون شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۴شهریور
#جهانگیرخان_قشقایی
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 وفات عبدالحسین زرین کوب
🔹 عبدالحسین زرین کوب، در سال ۱۳۰۱ ش در بروجرد به دنیا آمد. پس از ابتدایی و دبیرستان، به خدمت معارف و فرهنگ درآمد. در سال ۱۳۲۷ ش، موفق به دریافت دکترا شد. وی از محضر محمد تقی بهار، عباس اقبال آشتیانی، احمد بهمنیار و آیت الله شعرانی استفاده برد.
🔻 او در سال ۱۳۳۰ ش، برای مشارکت در طرح ترجمه مقالات دایره المعارف بزرگ اسلامی دعوت شد و همکاری کرد. سالیانی نیز در دانشگاه تهران تدریس و فعالیت نمود. زمینه اصلی پژوهش های او، مطالعه در تاریخ و فرهنگ اسلامی و نقد ادبی است.
▫️ ایشان با تبحر در زبان فارسی و تسلط بر ادبیات عرب و آشنایی با چند زبان اروپایی، آثار پرارزشی از خود به یادگار گذاشت. تأليف فلسفه شعر، نقد ادبی در ۲ جلد، شعر بی دروغ از کوچه رندان و نیز ترجمه ادبیات فرانسه در قرون وسطی و ... از آن جمله اند.
🔸 پژوهشهای او نشان می دهد که زندگی علمی خود را در میان تاریخ و ادبیات و فلسفه تقسیم کرده بود. او ماههای آخر عمر را در تدوین آثار درباره اندیشه های عطار و سعدی سپری می کرد. سرانجام او در ۲۴ شهریور ۱۳۷۸ ش وفات یافت و در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۴شهریور
#عبدالحسین_زرینکوب
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸معجزهی صبح را
که میبینی آرزوهایت
را با شوق به دنیـا بگو🥰
دنیـا صدای
عشق و روشنی را خواهد شنید...💓
🌸🍃سـلام دنیا
🌸🍃سـلام صبح قشنگ
🌸🍃سـلام زندگی
سـلام به همگی😊✋
صبحتون بخیر....🌸🍃
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆اتّفاقى عجيب از لطف امام زمان (عجل الله تعای فرجه )
در يكى از روستاهاى كاشان دخترى از خانواده مذهبى و سادات ، به بيمارى سختى مبتلا شد دستها و پاهايش فلج گرديد و...او را به بيمارستان بردند و تحت نظر پزشكان متعدّد قرار گرفت ولى خوب نشد، او را به روستا برگرداندند، همچنان بسترى بود و آثار بيمارى او را از تحرك باز داشته بود.
او قبل از بيمارى و بعد، اهل عبادت و توسّل بود، و از بانوان محترمى بود كه همواره به محمّد (صل الله علیه وآله و سلم ) و آل آنحضرت (ع ) توجه داشت و آنها را در خانه خدا واسطه قرار مى داد.
و از امام زاده عبداللّه بن على (علیه السلام ) كه در روستا بود، در اين راستا كمك مى گرفت ، و از آنها مى خواست از خدا بخواهند تا او بهبودى خود را بدست آورد.
ساعت يك و نيم بعد از ظهر روز پنجشنبه (16 خرداد1370 و 22 ذيقعده 1411) بود او با اينكه در روز نمى خوابيد اندكى در بستر خوابش برد، ناگهان در عالم خواب ديد امام زمان حضرت مهدى (سلام اللّه عليه ) به بالين او آمد، پرسيد حالت چطور است ؟
او عرض كرد: سرم درد مى كند، گلويم گرفته به طورى كه وقتى مى خواهم سخن بگويم ، بغض مرا فرا مى گيرد و گريه مى كنم .
امام دست مرحمت بر سر و پيشانى او كشيد، همين لطف خاص امام موجب شد كه بيمارى از جان او رفت و او سلامتى خود را باز يافت .
اين بانوى علويّه هنگامى از خواب بيدار شد، خود احساس فلجى نمى كرد جريان خواب خود را براى بستگان و حاضران تعريف كرد، گريه شوق سراسر مجلس را فراگرفت ، او از بستر برخاست و حركت كرد تا در حياط خانه وضو بگيرد. بستگان او ناباورانه به همديگر مى گفتند: مراقب باشيد نكند كه او به زمين بيفتد، ولى ديدند او باكمال سلامتى و بدون كمك ديگران وضو گرفت و به اتاق بازگشت و دو ركعت نماز خواند و سپس به سوى بارگاه امام زاده عبد اللّه بن على (ع ) روانه شد، چرا كه با اين جريان عجيب ، خواهر او در خواب ديده بود، حضرت امام زاده عبد اللّه بن على ، نزد او آمد و فرمود: خواهرت خوب شد بيا اندكى از پارچه سبز را كه روى ضريح من است ببر و به بازوى خواهرت ببند، آن بانو به اين دستور نيز عمل كرد.
مردم از جريان مطّلع شدند، نقّاره خانه امام زاده به صدا در آمد، مؤ منين و مؤ منات گروه گروه آمدند و شادى مى كردند و به بيمار و بستگان او مبارك باد مى گفتند، نگارنده به اميد به الطاف خاص تو اى امام و اى محبوب خاصّان درگاه خدا گويد:
هر چند پير و خسته دل و درمانده شدم * هر گه كه ياد روى تو كردم جوان شدم
آيا شود پيام رسانى به من ز لطف * خوش دار، من ز عفو گناهت ضمان شدم
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی تامل برانگیز از تاثیر کارتونها و محیط بر کودکان
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆ازدواج فرمايشى
وقتى كه شمس و اشرف (دو دختر رضاخان ) به سنّ ازدواج رسيدند، رضاخان (طبق طرح از پيش تعيين شده ) آن دو را به اتاق كار خود احضار كرد و در آنجا آن دو جوان را را به آنها معرفى كرد و گفت : اينها شوهرهاى شما هستند، اميد كه به پاى هم پير بشويد (اين جريان در سال 1317 شمسى رخ داد) با توجه به اينكه هر دو آنها سر سپرده انگليس بودند.
يكى از آنها فريدون جم بود كه بعدها به درجه ارتشبدى رسيد، و ديگرى على قوام پسر قوام الملك شيرازى .
و بعد رضاخان به دختران خود گفت : چون شمس ، خواهر بزرگتر است انتخاب اوّل با او است ، و دوّمى هم نصيب اشرف خواهد شد.
چون فريدون جم ، خوش تيپ تر و جذّاب تر بود، شمس او را بر گزيد، على قوام سهم اشرف گرديد.
قرار بود كه اشرف با فريدون جم ، و شمس با على قوام ازدواج كنند، ولى شب قبل از عقد، شمس نزد پدر رفت و گفت : من از فريدون بيشتر خوشم مى آيد، اگر اجازه بدهى با او ازدواج كنم ، رضاخان گفت : هر كارى شدنى است .
به اين ترتيب ، اشرف مجبور شد با شوهر تعيين شده براى شمس ازدواج كند، و تسليم هوس خواهر بزرگترش گردد، البته اين ازدواجهاى اجبارى پس از مرگ رضاشاه از هم پاشيد، و شمس با ويولن زنى بنام مين باشيان ازدواج كرد و به مصر گريخت ... اين است نمونه اى از انحرافات خانواده رضاخان كه او را بعضى به دروغ غيرتمند مى خواندند.
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
°•°•°
هرگز امیدت رو از دو چیز قطع نکن :
از رحمت خدا
از قدرت خدا…🌿
✾📚 @Dastan 📚✾