فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@dastanpoor_iri
#اصلاح_طلبان
#اصولگرایی
#توسعه
#نولیبرالیسم
#عدالت_خواهی
#عدالت
#تعارض_منافع
#دولت_برانداز
#آزادی
#نولیبرالیزم_وطنی
#فساد #رانت
#آزادی_برای_چپاول
#قاضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@dastanpoor_iri
خوب دقت کنید!
نظام #سرمایه_داری بطور ذاتی چنین مراحل تکاملی را طی می کند:
#دلالی
#رباخواری
بازار انحصاری
#بانکداری_ربوی
مشارکت در قدرت #سیاسی
سیطره سیاسی
#سلطه مطلقه
نقطه اوج #کاپیتالیسم که چهره کثیفش را با نقاب #لیبرالیسم می پوشاند، درنهایت به سلطه جویی مطلقه یا #امپریالیسم می رسد!
خوب که دقت کنید جریانهای سیاسی داخلی قدم به قدم این مدارج را طی کرده و تا رسیدن به قله یک قدم بیشتر فاصله ندارند!
۵ دی ۹۹
#عدالت
#عدالتخواهی
#طبری
#آملی_لاریجانی
#قوه_قضائیه
#مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام
در لایحه بودجه برای اجرای سند ۲۰۳۰ سرفصل بودجه تخصیص یافته
...
مجلس موضوع را شناسایی و اعتراض کرده است!
...
سخنگوی دولت فرمودند تعمدی در کار نبوده و بی دقتی شده است!
...
قبلا درخصوص بودجه ریزی از پایین به بالا در بدنه دولت مطالبی عرض کردم! این اتفاق و اقرار سخنگو نشان میدهد نه تنها بودجه از پایین به بالا تجمیع میشود بلکه حتی بالادست بجز کپی پیست زحمت بررسی را هم بخود نمی دهد!
...
اگر در یک کشور پیشرفته چنین اتفاقی می افتاد رسانه ها چه به سر مسئولین می آوردند؟ هرچند کشورهای پیشرفته بودجه ریزی را از بالا به پایین صورت می دهند و فرض مورد اشاره تقریبا مردود است!
۵ دی ۹۹
#بودجه
#روحانی
#نوبخت
#مجلس
#عدالت
@dastanpoor_iri
علی اکبر داستانپور حسین آبادی
گزیده ای از نقد حجه الاسلام و المسلمین حاج علیرضا #پناهیان درباره فیلم مارمولک
@dastanpoor_iri
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده برای نقد این فیلم، تنها مطالبی را که برای من اهمیت خاصی دارند، عرض می کنم و الا سخن فراوان است.
یکی از نکات آن است که بیننده در ده دقیقه اول فیلم، به یک زندانی که دزد است و شاید دزد مسلح هم باشد علاقمند می شود و با او ابراز همدردی می کند، بگذریم از این که شخص در نظام جمهوری اسلامی محکوم به حبس است. در ابتدای فیلم که هنوز موضوع اصلی به میان کشیده نشده است، یک زندانبان و سرباز، مورد مضحکه و مسخره قرار می گیرند و خط استهزاء نیروی انتظامی و ماموران زندان و مدیران جمهوری اسلامی در تمام این فیلم به شدت پر رنگتر از خط استهزاء روحانیت است. فیلم این موضوع را القا می کند که نیروی انتظامی و ماموران راهنمایی و رانندگی خادم مردم نیستند و حافظ منافع آخوندها هستند. بنابراین یکی از گروههایی که در این فیلم مورد استهزاء قرار می گیرد ماموران جمهوری اسلامی هستند.
به ویژه زندانبان که از او چهره ای مضحک، خلق نمی کند بلکه او را و نوع او را منفور قرار می دهد که بنده در اغراض سیاسی این کار تردید ندارم. سالهاست تلاش می شود مردم نسبت به زندان حساسیت خاصی پیدا کنند و زندانی را نه مجرم که اسیر بنامند و زندانبانان را نه مجری قانون که جانی و ظالم تلقی کنند و این هدف در این فیلم بسیار مهم دنبال شده است.
در فیلم القا مفهوم رژیم آخوندی مهمترین چیزی است که تجلی پیدا می کند و این دومین دروغ است، زیرا درصد قابل توجهی از مدیران اعتقاد و اعتنایی به روحانیت ندارند و این صحیح نیست که کسی که عمامه بر سر گذاشت نانش در روغن باشد، بلکه چه بسا برعکس است.
جریان سومی که در این فیلم مسخره می شود مردم عوام کالانعام هستند که به روحانیت علاقه و ارادت دارند مهمتر از این دو موضوع قبل، نفهمی عموم مردم که با روحانیت در ارتباطند در این فیلم القا می شود، این کار به هیچ وجه هنرمندانه نیست و حتی به اندازه جکهای ملا نصر الدین هم ارزش ندارد و حکمتی در آن یافت نمی شود.
گروه چهارم جوانان هستند که در این فیلم به سخریه گرفته شده اند، شاید صهیونیستی ترین این فیلم همین باشد. ما اگر هر چه در این فیلم است بپذیریم ولی این را که طایفه ای از جوانان که جذب روحانیت می شوند، خصوصا آنان که قلم به دست می گیرند و سخنان یک روحانی را یادداشت می کنند، اینقدر احمق باشند نمی پذیریم، محال است نوجوانی که این فیلم را می بیند و اسیر تاثیرات آن می شود دیگر حتی برای ثبت سخنان برجسته ترین عالمان دینی و برای یادداشت سخنان ایشان دست به قلم ببرد.
علی اکبر داستانپور حسین آبادی
امانالله قراییمقدم * بزرگان جامعه و کسانی که در راس امور هستند، به نوعی الگو و مدل جامعه به حساب آیند و مردم انتظار دارند این افراد مطابق مواضع اعلامی خود زندگی و عمل کنند. ضمن آنکه مردم از رهبران خود الگوبرداری میکنند و هر سخنی از جانب این مسوولان اعم از وزیر، وکیل، نماینده مجلس، کسانی که مسوولیت داشته و دارند، کسانی که مورد توجه و عنایت هستند و… بسیار حساسیتزاست.
بدترین زیانی که فاصله بین گفتهها و کردار این افراد یا اعضای خانواده آنان به جامعه وارد میکند، افزایش بیاعتمادی است یعنی اعتماد عمومی که از دیدگاه جامعهشناسی مهمترین و اساسیترین #سرمایه_اجتماعی است از بین میرود.
وقتی مردم میبینند بزرگان #واعظ_غیرمتعظ هستند – یعنی آنچه بالای منبر میگویند، پایین منبر عمل نمیکنند – بیاعتماد میشوند. این حساسیت درباره کسانی که از اول انقلاب تاکنون در مسند امور بودهاند، بیشتر است. فرقی هم ندارد که پسر ولایتی باشد یا دختر وزیر صنعت و دیگری. همه اینها زیر نظر مردم هستند و وقتی جامعه اینها را میبیند، اعتماد خود را به کل نظام از صدر تا ذیل از دست میدهد و این آسیبزاترین لطمهای است که به جامعه و حکومت وارد میشود و تاثیرات روحی و روانی دارد.
بنابراین تقاضای بنده این است که از این رویه پرهیز کنیم و مردم را بیش از این حساس نکنیم. مردم وقتی اینها را میبینند، به حساسیت و بدبینی آنان افزوده میشود. در نتیجه مشاهده این مسائل اعتماد عمودی مردم – اعتماد بین مردم و مسوولان و برعکس – به طور کلی از بین میرود. در نتیجه سنگ روی سنگ بند نمیشود.
مشاهده این مسائل در کشور منجر به شورش و اعتراضات اجتماعی میشود و به لایههای زیرین جامعه میرسد. شاید این خشم و بیاعتمادی فعلا فروخفته باشد یا سرکوب شود اما روز آن بالاخره میرسد. حضرت سعدی میگوید «هر که فریادرس روز مصیبت خواهد، گو در ایام سلامت به جوانمردی کوش» بنابراین تکرار میکنم که مشاهده این مسائل در جامعه بسیار آسیبزاست. جامعه ما نیز از مدتها قبل نسبت به این رویه و وجود #آقازادگی در کشور، ابراز نارضایتی کرده است. این رویکرد موجب افزایش تضاد طبقاتی و تعارضات اجتماعی است و جامعه را به دو دسته #نورچشمیها و مردم معمولی تقسیم میکند
۶ دی ۹۹
@dastanpoor.iri
#عدالت_خواهی
@dastanpoor_iri
اخذ مالیات از تراکنشهای نسبتا خرد بانکی راهکار #مجلس برای جبران #کسری_بودجه است؟?
بجای اخذ #مالیات از سرمایه های انباشته میلیاردی باز هم چشم به جیب طبقه متوسط و ضعیف دوخته اید؟
وقتی نایب رئیس #کمیسیون_بودجه رزومه و تحصیلات مرتبط مالی و اقتصادی ندارد و در حساب کتاب ساده ریاضی اشتباه می کند میتوان انتظار بیشتری داشت؟
اینها حداکثر برنامه شان در عرصه تخصصی شان یعنی فرهنگ هم فراتر از فیلترینگ و تذکر به وزیر ارتباطات می رسد؟
۷ دی ۹۹
#عدالت
#عدالتخواهی