هدایت شده از علی اکبر داستانپور حسین آبادی
❇️رزومه ی مهندس علی اکبر داستانپور ❇️
#چه_باید_کرد
@dastanpoor_iri
بسمالله الرحمن الرحیم
نقد عملکرد تشکلهای سیاسی در ارائه لیستهای انتخاباتی
#چه_باید_کرد
قسمت 1 : مقدمه
در طول حدود 20 سال سابقه شرکت در انتخابات مختلف، هیچوقت نتوانستم لیستی رای بدهم! چرا که همواره بر خود لازم میدانستم که تک تک افرادی که در برگه رای مینویسم در حد قابل قبول بشناسم؛ در حالی که هیچ وقت این اصل برای کلیه افراد مندرج در یک لیست برایم تحقق نیافت. علاوه بر این موضوع، همواره عملکرد تشکلهای سیاسی کشور را در مقایسه با ملزومات کار سیستمی و تشکیلاتی پر اشکال میدیدم. تشکلهایی که چند ماه قبل از انتخابات از وجودشان مطلع میشویم و با ارائه تحلیلهایی مثل جلوگیری از شکسته شدن آراء، با برخوردی کاملا بسته و انحصارطلبانه سعی میکنند آراء را به نفع گروه خود قبضه کنند. در این سلسله مقالات، که مقدمه آن را پیش روی مبارکتان دارید، قصد دارم با معرفی معیارها و ملزومات کار تشکیلاتی، نحوه عملکرد تشکلهای سیاسی حال حاضر را به صورت عمومی و بالاخص در ارائه لیستهای انتخاباتی نقد کنم. باعث افتخار و خرسندی است که با دنبال کردن این مطالب دیدگاههای اصلاحی خود را بازخورد نمایید.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسمالله الرحمن الرحیم
نقد عملکرد تشکلهای سیاسی در ارائه لیستهای انتخاباتی
#چه_باید_کرد
قسمت 2: درباره چیستی تشکیلات:
برای #تشکیلات معانی مختلفی گفته میَشود از جمله:
▪︎ نهاد
▪︎اداره
▪︎موسسه
▪︎سازمان
▪︎هر کاری که دفتر و دستک دارد!
«#سازمان» کاملترین معنی از تشکیلات را میتواند متبادر کند. سازمان، مجموعهای ساختاریافته و هدفمند از افراد و تجهیزات است که برای تحقق هدفی مشخص، بهٌصورت تعاملی تقسیم کار کرده و فعالیت میکنند. بنابراین گام نخست شکلدهی یک سازمان، «تعریف و تبیین هدف» آن است. پس از آن باید هر یک از موارد زیر در ساختاری سلسلهمراتبی مشخص شود:
▪︎نظام ارزشی
▪︎سیاستها
▪︎راهبردها
▪︎راهکارها
▪︎ابزار و روشها
به عنوان مثال برای حکومت اسلامی به عنوان یک تشکل یا سازمان بزرگ میتوان ایجاد و حفظ زمینه و بستر سعادت انسانها را به عنوان یک هدف مطرح کرد. نظام ارزشی چنین سازمانی طبیعتا کتاب خدا و سنت رسول او و جانشینان بحق بعد از او خواهد بود. اگر حکومت اسلامی به عنوان یک تشکیلات یا سازمان مطرح شود شاید بتوان قانون اساسی را به عنوان سند سیاستهای کلان برای پیادهُسازی نظام ارزشی حاکم و در راستای تحقق هدف غایی که همان سعادت بشر است، تلقی کرد. علی ایحال همین رویکرد را باید برای هر تشکل دیگر از جمله تشکلهای سیاسی یا احزاب دنبال کرد تا بتوان نام سازمان یا تشکیلات را بر آنها نهاد. از ملزومات اساسی یک تشکل سیاسی داشتن #مرام_نامه (ایدئولوژی)، اساسنامه، فرآیندهای اجرایی، ساختار سازمانی، فرآیندهای جذب و ارتقای اعضاء، تحلیل امور سیاسی جاری و نشر آن به صورت رسمی، مدون و مکتوب است. با این توصیفات برای کدامیک از تشکلهای سیاسی حال حاضر میتوان جایی در این تعریف پیدا کرد؟!
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسم الله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 17): مشارکت (6)
شروط کافی برای اصلاحگری: جبهه رسانه
درخصوص لزوم #مشارکت_سیاسی مردم و شرایط مدیران و مسئولانی که توان لازم برای اصلاح نابسامانیهای موجود را دارند، سخن گفتیم. نوبت به طرح شروطی است که به عنوان شرط کافی برای این افراد (اصلاحگران) مطرح میشود.
خواسته یا ناخواسته، انقلاب اسلامی از دید نظام سلطه (به سرکردگی صهیونیستها و همراهی غربیها) اگر تهدید شماره 1 تلقی نشود، حتما در زمره تهدیدات اصلی دستهبندی میشود. آنها برای خنثیسازی این تهدید رو به جنگی آوردهاند که اراده مردم ایران را برای پیگیری #آرمانهای_انقلاب_اسلامی و الگو شدن برای سایر ملتها، هدف گرفته است. در این #جنگ_ارادهها، دو جبهه اصلی پیشروی ماست: #جبهه_رسانه و #جبهه_اقتصاد.
برای شکست دشمن در جبهه رسانه، نیازمند تزریق قدرت تحلیل به مردم هستیم. سرعت عمل در واکنش موثر به حملات رسانهای جبهه مقابل از ملزومات کار است. شاید تا قبل از بروز اتفاقات مربوط به سقوط #هواپیمای_اوکراینی حساسیت و اهمیت این جبهه برای خیلیها روشن نشده بود؛ دشمن، بعد از سیل خروشان حضور مردم در مشایعت #سردار_دلها، در فاصله چند ساعت تلاش کرد ورق را به نفع خود برگرداند! گمان نکنم هیچ یک از دلسوزان انقلاب آن شب را فراموش کند. در این حمله برق آسای دشمن، شاهد بودیم که برخی #فعالان_سیاسی، در سطوح مختلف اعم از هیات دولت تا مجلس، چطور به سمت خودی شلیک کردند!
بنابراین در دوران حاضر، حضور در عرصه رسانه و توان ارائه تحلیلهای اثرگذار در بزنگاههای لازم، یکی از شروط کافی برای #فعالان_سیاسی، امنیتی و حتی قضایی است. متاسفانه برخی از نامزدهای مجلس که حتی در لیستهای مدعی حضور دارند، در فضای رسانهای فعالیتی ندارند و برخی هم فقط حضور داشته و فعالیتشان محدود به نشر کلیپهای مناسبتی است!
#حکومت_اسلامی #جمهوری_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انتخابات_مجلس #انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
دولتمردان #دولت_روحانی
#عدالت_خواهی #عدالت_اقتصادی
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #شفافیت_صداقت_صراحت
#آرمان_انقلاب_اسلامی #ریشههای_انقلاب_اسلامی
#استقلال_آزادی_جمهوری_اسلامی
#خودباوری #اعتماد_به_نفس #عزت_نفس
#فرسودگی_مدیریت #مدیریت_فرسوده
#خیانت #غربزدگی #خودباختگی #دنیازدگی
بسم الله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 18): مشارکت (7)
شروط کافی برای اصلاحگری: جبهه #اقتصاد
جبهه تقابلی دیگری که برای پشیمانی مردم از انقلاب اسلامی به روی ما گشوده شده، جبهه اقتصاد است. دشمن نقطه ضعف ما را شناخته و هدف گرفته است. بنابراین شرط دیگر برای اصلاحگران، شناخت نقاط ضعف #نظام_اقتصادی حال حاضر کشور و داشتن ایده برای رفع آن است. قبلا (در قسمت 14) درخصوص نقش رویکرد #اقتصاد_سرمایهداری (#لیبرالی) و بنیانگذاران آن (#کارگزاران_سازندگی) در انحراف نظام اقتصادی کشور که ریشه اصلی مشکلات کنونی است صحبت کردیم. در حوزه اقتصادی گرانی و بیکاری دو مساله اصلی است که اقشار مختلف با آن دست به گریبان هستند. گرانی ناشی از تورم و به عبارت دیگر به دلیل کاهش مستمر #ارزش_پول_ملی شکل گرفته است. بنابراین برای حل آن باید به دنبال راهکارهایی برای حفظ ارزش پول ملی و ایجاد #اشتغال بود. متاسفانه #نظام_اقتصادی حال حاضر کشور در هر دو بعد در خلاف جهت به سرعت در حال حرکت است! سرفصل راهکارهای حل دو مشکل #گرانی و #بیکاری که هر یک در قسمتی مجزا تشریح میگردد به قرار زیر است: -اصلاح ساختار بانک مرکزی -اصلاح نظام مالیاتی -اصلاح ساختار بودجهریزی
-اصلاح رویکرد کلان اقتصاد به سمت تقویت تولید.
#حکومت_اسلامی #جمهوری_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انتخابات_مجلس #انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#دولت_روحانی
#عدالت #عدالت_خواهی #عدالت_اقتصادی
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #شفافیت_صداقت_صراحت
#آرمان_انقلاب_اسلامی
#استقلال_آزادی_جمهوری_اسلامی
#خودباوری #عزت_نفس
#فرسودگی_مدیریت #مدیریت_فرسوده
#خیانت #غربزدگی #خودباختگی #دنیازدگی
@dastanpoor_iri