eitaa logo
علی اکبر داستانپور حسین آبادی
48 دنبال‌کننده
473 عکس
186 ویدیو
0 فایل
#صدای_عدالت ♦️منتظر اخبار جدید از طرف ما باشید♦️ متولد بهار ۵۸ اصفهان دبیرستان هاتف ارشد مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفکر سیستمی مدیریت متدیک فلسفه اسلامی گروه ارتباط مردمی: http://t.me/dastanpour_iri
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم‌الله الرحمن الرحیم حاشیه و متن سفر اخیر آقای به در چند جمله کوتاه: - ژاپن قبل از سفر از چراغ سبز (اجازه) می‌گیرد! - آمریکا یک طرفه از خارج شده است! - روحانی از ژاپن می‌خواهد پول‌های بلوکه شده ایران را آزاد کند! - روحانی: درهای روی دولت و باز است! - شرکت‌های ژاپنی از ترس از ایران فرار کرده‌اند و ژاپن خرید از ایران را تقریبا متوقف کرده‌است! - : ایران به خود در برجام پایبند بماند! - روحانی: مخالفتی با اعزام نیرو توسط ژاپن به نداریم! - توئیت ظریف: ما از میزبانان ژاپنی‌مان قدردانیم که انقلاب زمستانی را در کنار ما جشن گرفتند! # یلدا !! - شینزو آبه بعد از این ملاقات در مکالمه یک و نیم ساعته گزارش مذاکرات را شخصا و مستقیما به می‌دهد! » اولین واکنش ناخودآگاه ذهنی () من بدون : (ص) : حُبُّکَ لِلشَّیْ ءِ یُعْمِی وَ یُصِمُ .(من لا یحضره الفقیه، ج ۴، ص: ۳۸۰) محبت تو به چیزی (ترا) کور وکر می کند.
بسم‌الله الرحمن الرحیم آمریکا ! قبلا در سند خود (US Space Policy)، بالاترین جایگاه یعنی وضعیت حیاتی (Vital) را برای تجهیزات فضایی‌اش (هم عرض تجهیزات هسته‌ای اش) درنظر گرفته بود. اکنون نیروی فضایی را در کنار ، و به عنوان یکی از نیروهای عملیاتی خود رسمیت بخشید. یعنی: «فضا صحنه نبردهای آینده بشر خواهد بود!» این در حالی است که دولت آقای طی سال‌های اخیر متاسفانه همواره نگاه لوکس و تجملی به برنامه‌های فضایی داشته است و تقریبا برنامه فضایی کشور طی دوره ایشان در وضعیت تعطیل قرار گرفت. امیدوارم که این بخشی از ابعاد نانوشته نبوده باشد! اما اگر پای درد دل کشور بنشینید، خون به جگر شده‌اند! چشم انداز فضایی کشور برای ارسال ماهواره به کجا و نامه رسان جناب جهرمی کجا!!
بسم‌الله الرحمن الرحیم دکتر : اگر دولت در اختیار برخی بود اجرا شده بود! شخصا با اینکه برای زیر سوال بردن حرفی، گوینده را زیر سوال ببرم مخالفم و این را خلاف و می‌دانم. اما فرمایشات جناب دکتر مطهری گاهی آنقدر از قافیه پرت است که برای آدم سوال پیش می‌آید این بنده خدا کجاها بوده؟ چه رزومه‌ای دارد؟ مسیر و سیر ترقی او چه بوده؟ بررسی این بزرگوار حاکیست که سوالها بی‌مورد نیست و این بزرگوار سوای فرزندی و فعالیت‌هایی مرتبط با نشر افکار پدر بزرگوارش، بجز نمایندگی مجلس کار دیگری نکرده است! علی مطهری عضو «» مجلس است و در فرمایشات خود برخورد با FATF را قلمداد کرده‌اند! آیا ایشان انتظار برخورد فرهنگی با این لوایح را دارند؟! از سوی دیگر عنوان کرده‌اند که اگر دولت دست خودشان بود برجام و FATF به نتیجه رسیده بود! همه می‌دانند که از ابتدا با اعتماد به و بالاخص مخالف بود. حتی دکتر در اواخر دوره دوم، تمایل و گرایشات صریحی برای نشان داد که با توجه به اینکه این رویکرد خلاف شعار محوری احمدی‌نژاد که منجر به جلب اعتماد عمومی به او شد، بود با واکنش مثبت رهبری همراه نبود و عملا مجال مذاکره با حضور آمریکا به ایشان داده نشد. از آنجا که آقای روحانی با شعار محوری توافق روی کار آمد رهبر انقلاب علی رغم میل باطنی برای تقویت نظام با ترسیم درخصوص توافق و مذاکره نشان دادند و باز می‌دانیم که حتی این خطوط قرمز رعایت نشد و باز هم ایشان برای جلب رای مجلس هزینه کردند تا با کمترین چالش برای دولت، برجام در مجلس پذیرفته شد. همه دیدیم که یکی از شعارهای محوری ترامپ در رقابت‌های انتخاباتی خروج از برجام بود و آن را عملی کرد. کمال وقاحت و بی‌انصافی است که عدم توفیق برجام را به داخل کشور ربط بدهیم آن هم با اینگونه تعابیر مبهم و جهت‌دار و اسلامی موشکی
بسم‌الله الرحمن الرحیم تفکر سیستمی و برخورد با (قسمت1): مقدمه یکی از دوستان قدیمی که مطالب این صفحه را دنبال می‌کند از من خواست تا در کنار نقد بر روی ارائه راهکار هم وقت بگذارم. سال‌هاست که از تفکر سیستمی و به عنوان یک رویکرد راهگشا برای یاد و شاید تاکنون نزدیک به 50 دوره آموزشی میان‌مدت درخصوص آن برگزار کرده‌ام و مدیریت سیستمی را برای بیش از 15 کوچک و بزرگ استقرار داده‌ام. برخی از دانشجویان این دوره‌ها اکنون مدیر شرکتهای دانش بنیان یا اعضای بهترین دانشگاه‌های کشورند و این اظهار لطف را داشته‌اند که آشنایی با این نوع نگاه، مسیر زندگی‌‌شان را تغییر داده است و بارها از آن‌ها شنیده‌ام که ایکاش این نوع نگاه در و ورود می‌یافت. امیدوارم مجالی دست دهد تا آموزه‌های این را در قالب مطالبی که برای عموم مفید باشد در این صفحه منعکس کنم. یکی از آموزه‌های مهم این طرز تفکر داشتن یا چالشی به حل مساله است. رویکرد انتقادی در حل مساله دو مفهوم را در پی خواهد داشت نخست اینکه همواره باید پاسخ به مساله به صورت گام به گام و منطقی اثبات شود وگرنه پاسخ، مورد قبول نیست. دوم آنکه همواره برای حل مسائل (پیچیده و چندوجهی)، بیش از یک به عنوان راه‌حل مطرح شود تا در بستر مقایسه گزینه‌ها، ضمن شناخت راهکار بهتر، ابعاد ناشناخته مساله و راه حل نیز روشن شود. روش گام به گام برای اثبات ادعا شامل این مراحل است: آزمون نمونه مقیاس اصلی با این مقدمه، سعی می‌کنم در قسمت‌های بعدی، مساله آلودگی هوا را که شاهدی بر ضعف مدیریت کلان کشور در ابعاد ، ، و در طول چند دهه اخیر است، بررسی نمایم.