🔺 اقدام جالب مخبر؛ تصويرى كه مورد توجه رسانههای روس قرار گرفت
🔹️رسانههای روسی با انتشار این عکس نوشتند که محمد مخبر هنگام نشست آغازین سازمان شانگهای در آستانه تصویری از رئیسجمهور شهید را روی میز گذاشت.🌹
#خادمجمهور
#انتخابات
🇮🇷@davat114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 در ساعات پایانی انتخابات ببینید
❤️ سخنرانی قابل تامل حاج قاسم سلیمانی در زیر شلیک توپ:
👈 جمهوری اسلامی حرم است و وجوب دفاع از جمهوری اسلامی کمتر از حرم امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) نیست.
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر:
نظام جمهوری اسلامی از لحظهای که تشکیل شد، دشمنهای سرسخت داشته؛ هر کار توانستند، علیه جمهوری اسلامی انجام دادند؛ یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند، انتخابات است.
✏️ اگر مشارکت خوب مردم در این انتخابات مشاهده بشود، این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است.
🇮🇷@davat114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر نگران نتایجاید،
از شهید آوینی عزیز بشنوید.
🇮🇷@davat114
آقای پزشکیان مبارکتان باشد اما...
پیروزیتان را در رقابت نفسگیر ریاستجمهوری تبریک میگويم.
۱. عدهای از حامیان شما در گذشتۀ نهچندان دور انتخابات را تحریم کردند، عدهای از آنها هم انتخابات را مهندسی شده میخواندند و میگفتند هرکه را دظام بخواهد از صندوق در میآورد، عدهای هم ریاست جمهوری را امری فرمایشی میدانستند، لطفا الآن که شما از صندوق رأی مردم خارج شدید، به همۀ آنها بگویید که غلط میپنداشتند. البته آنها خودشان به غلطشان واقف بودند و شدند و الا اینطور از شما حمایت نمیکردند.
۲. آقای پزشکیان
من به شما تبریک میگویم اما از شما بابت بیانصافیهایتان نسبت به شهید جمهور گلایه دارم. از دروغهایی که گفتید ناراحتم. از تهمتها و لجنپراکنیهایی که بعضی از نزدیکان شما مرتکب شدند، سخت دلخورم. حالا که رئیس جمهور شدید، بیایید و صادقانه از آنچه که خلاف گفتید، توبه کنید و صادقانه برای مردم از آنانکه با دروغ، تهمت، سیاهنمایی و عوضیبازی برای شما رأی جمع کردند، تبری بجویید.
رهبری فرمود آنکه پیروز انتخابات میشود به خدا قول دهد که از آدمهایی که ذرهای با امام و انقلاب زاویه دارند، استفاده نکند.
۳. آقای پزشکیان
شما از وعدههای فریبنده زیاد بهره بردید، در کنار آن از صداقت هم گفتید. بیایید صادقانه به مردم بگویید، همان کارهایی که بهخاطرش دولت شهید رئیسی را نواختید، قانون و لازمالاجرا بود! حالا تکلیف شما با قوانین فعلی و قوانین آتی چه خواهد بود؟
شما مجری قوانین خواهید بود یا دشمن آنها؟
۴. آقای پزشکیان
عدهای از نزدیکان شما، سالها با مسئولیتهای سنگینی که در کشور داشتهاند، به مردم خیانت کردهاند، دروغ گفتهاند، بحران ایجاده کردهاند، پای دشمن را به کشور باز کردهاند، کشور را به عقب راندهاند. شما را به خدا از آنها استفاده نکنید.
بیایید و قول دهید که خدمت کنید و نه خیانت.
موفق و پیروز باشید
✍ اسماعیل فخریان
🇮🇷@davat114
✅ شکست در انتخابات سیاسی، محصول غفلت از سایر انتخاباتها
🔹 گزیدهای از سخنان #وحید_جلیلی در جمع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🔹۳۱ فروردین ۱۳۹۶ (یکماه قبل از انتخابات)، #حسینیه_هنر
⭕️ شما فرض کنید صبح روز #انتخابات بلند شدهاید و میبینید که همه ضدانقلابها و بیتفاوتها دارند رأی میدهند ولی انقلابیها هیچکدام از خانه بیرون نمیروند و به انتخابات بیاعتنا هستند. اگر این صحنهی تکاندهنده را ببینیم میگوییم انقلاب از دست رفت.
⭕️ این اتفاق، هر روز دارد میافتد. هر روز در #جمهوری_اسلامی، انتخاباتهای فرهنگیای در حوزههای #نشر، #سینما، #تئاتر، #رسانه و... برگزار میشود و آنهایی که سبک زندگی و پارادایم فکریشان در یک فضای دیگر است با صفهای دراز چند صد هزار نفری رأی میدهند، بعد اینطرف، بهترین فیلمهایش، نه در فضای عمومی بلکه در فضای #حزباللهی شکست میخورد.
⭕️ بعد از ۳۵ سال، برای #رجائی، #بهشتی ، یک فیلم ساخته شده است. #ماجرای_نیمروز، ترازش هم هالیوودی است. چطور ایام انتخابات رویمان میشود که عکس فلان کاندیدا را بگیریم سر چهار راه ولیعصر تبلیغات کنیم، خب این هم یک انتخابات است و برآیندی را به فضای سینمایی کشور منتقل میکند. ماجرای نیمروز مثل این میماند که رجائی کاندیدا شده است.
⭕️ مقام معظم رهبری در انتخاباتهای سیاسی میگویند من ورود نمیکنم، فقط 40 میلیون رأی میخواهم، ولی در انتخاباتهای فرهنگی، ورود میکنند، داد هم میزنند که به فلان اثر رأی بدهید. بعد ما همینجوری نگاه میکنیم که اثار دیگر رأی بیاورد. در حوزه اقتصاد مقاومتی هم مثلاً مستندی مثل #آفراندن، درباره آن فرد کردِ اهل سنت در #مهاباد که کشور را از واردات باسکول بینیاز کرده است، کاندیدای #اقتصاد_مقاومتی ما است که باید به ملت معرفی کنیم تا رأی بیاورد.
⭕️ ما دائم در حال انتخابات هستیم و بخشی از شکستهای ما و بخشی از پیروزیهای دیگران در عرصهی انتخاباتهای سیاسی، ناشی از همین است. چون او ذائقهسازی کرده است. فروشنده مثلاً ۱۴ میلیارد رأی آورده، ماجرای نیمروز سه ونیم میلیارد، یتیمخانه دو ونیم میلیارد. اگر در یک سال گذشته جمعیت معتنابهی ، #یتیمخانه_ایران، ماجرای نیمروز، #سیانور و #ایستاده_در_غبار را میدیدند، حتماً قاعدهی فرهنگی جامعه رشد میکرد. وقتی طرف مقابل در فرهنگ رأی میآورد، در هنر رأی میآورد، در رسانه برنده میشود، در ساحت سرگرمی پیروز میشود چرا در انتخابات سیاسی برنده نشود؟ شکست سیاسی یکباره که اتفاق نمیافتد.
⭕️ فرق نیروی فرهنگی با نیروی سیاسی باید در همین باشد. چطور در دو هفتهی تبلیغات انتخابات شور و ابتهاج داریم، #نیروی_فرهنگی باید در تمام طی سال ناظر به همه انتخاباتهای مختلفی که در همه حوزههای فرهنگی، اقتصادی، رسانهای و... برگزار میشود چنین حس و حضور بهروز و زندهای داشته باشد. نه اینکه انتخابات های فرهنگی .هنری.رسانه ای و..... را تحریم کنیم! و بخواهیم در انتخابات سیاسی توقع پیروزی قطعی داشته باشیم. مثلاً امروز انتخابات است بعد شما بروید پیکنیک یا زیارت و بگویید ما شنبه میآییم در خیابان داد میزنیم. دیگر فایدهای ندارد. یتیمخانه ایران، ماجرای نیمروز..... روی پرده است، بگوییم ما در تلویزیون میبینیم. وقتی در انتخابات سینمایی ، شکست خوردی دیگر چه فایدهای دارد؟ باید هم خودمان به وظیفه عمل کنیم هم از دیگران مثل #نمایندگان_مجلس و #ائمه_جمعه و جماعات و نخبگانی که به وظیفه عمل نکردهاند مطالبهگری کنیم.
#روایت_زنان
#انتخابات
🇮🇷@davat114
از سال ۷۶ در انتخاباتها بودهام. از هشت انتخابات، ۵ بار نتیجه برای ما پیروزی نبوده. شنبهی شکست را ۵ بار تجربه کردهام. اینبار شاید تلختر. چون از فراق و داغ شهادت ناگهانی #شهید_جمهور هنوز آرام نگرفته بودیم که چنین شد.
تلخ هست ولی احساس خستگی و ناامیدی ندارم. شکست زیاد دیدهام. جهانِ بندگان و درویشان جهان شر نیست. در جهان او همه چیز ابتلاء است. پیروزی ابتلاء، شکست هم ابتلاء:
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكرَمَهُ وَ نَعَّمهُ فَيقُولُ رَبِّي اكرَمن!
چه بسا ابتلای پیروزی ما را به ورطه غرور و هلاک بیندازد و ابتلای شکست ما را از مهلکهای نجات دهد. شاید "خضر"ی آمده و کشتی ما را با تبر شکسته است تا بلایی را دفع کند.
ما از حکمت ابتلائات خبر نداریم. ما که در حجابیم نمیتوانیم بگوییم آنچه رخ داده مجازات یا کفران یا چیز دیگری است. صبر انسان بر بلا آغاز تغییر تاریخ توسط اوست. گاهی خداوند او را در سایه میبرد تا از گزندی حفظش کند و گاهی به میدان میآورد تا با دست و بازویش کاری را رقم بزند. کسی که به آمد و شدها و بالا و پایینها و مکر لیل و نهار آشنا نباشد، طفل است و گرفتار اراده. برای آنکه از اراده به عجز هجرت کرده، تمام لحظات لحظهی طرب است.
از زبان لسان الغیب بشنویم که:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چهجای شکر و شکایت ز نقش نیکوبد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
▪️برای جناب پزشکیان آرزوی توفیق داریم. امید که بداند بر جای چه بزرگی تکیه زده و چه امیدها به اوست... برای او دعا میکنیم. همت میلیونها رای ایرانی مومن پشت اوست. انشاءالله قدر بداند و گامهای بزرگ بردارد.
✍ وحید یامینپور
🇮🇷@davat114
مرد بی ادعایی که مملکت را از یک پیچ تاریخی عبور داد:
۱- تبعات حادثه بالگرد را مدیریت کرد.
۲- نگذاشت کارهای دولت و مملکت روی زمین بماند.
۳- با اینکه شانس رأی بالا داشت خدمت را به قدرت ترجیح داد.
۴- با وجود فشارهای دو طیف انتخابات را تا می توانست سالم و منصفانه برگزار کرد.
👌 آقا امروز از شما تعاریف #ویژه کردند ، خدا حفظت کند مرد بزرگ
✅ یاد شهید عزیز هم گرامی که شما را به درستی معاون اول خود انتخاب کرد.
#فرزندآوریبرایمخبرها
🇮🇷@davat114
#پرسش_و_پاسخ
💠 جریان انقلابی چگونه با دکتر پزشکیان تعامل کند تا رهبری و مردم رضایت داشته باشند؟
🔹 از دهه هفتاد، فشار فرهنگی و رسانه ای دشمن، مردم ما را دچار یک گسل و دوقطبی ساختگی و وارداتی کرده است
🔹 جمع زیادی از مردم از همدیگر احساس دوری میکنند، مطالبه تحقق شعارهای پزشکیان این امکان را فراهم میسازد تا بتوانیم این دو قطبی را مداوا کنیم
🔹فراموش نکنیم او یکی از مهمترین شعارها و دغدغه هایش، تحقق وحدت اجتماعی بود، این خواسته غلطی نیست، اتفاقا خواسته همه مردم و نظام است، تلاش برای جدایی و دور کردن مردم از او و پاشیدن بذر تخریب و بددلی نسبت به او باعث میشود عملا نتواند در این جهت موفقیتی کسب کند. او رئیس جمهور 85 میلیون ایرانی است. پیام رهبر معظم انقلاب بعد از انتخابات را ببینید.
🔹سخنان رهبری در ابتدای کار دولت روحانی درباره همدلی با دولت را مرور کنید، رهبری معتقد است این سخن او درباره هر دولتی صادق است، اگر این همدلی آسیب ببیند، عملا دولت قدرت تصمیم گیری و حل مشکلات نخواهد داشت و دودش به چشم همه خواهد رفت. پزشکیان شکست بخورد، جامعه به پای کارآمدی نظام و انقلاب مینویسد نه جریان اصلاحات یا جریان انقلابی.
🔹خوب الان دقیقا چه کار کنیم یعنی؟
1⃣ سعی کنیم غلّ و غش نسبت به او را از دلهای خودمان بزداییم، او امروز رئیس جمهور همه ماست.
2⃣ حتما از جمع ها و جریانات انقلابی که دوقطبی ساز و وحدت شکن رفتار میکنند و مسئولین نظام را به راحتی تخریب میکنند، به اشخاص به راحتی توهین میکنند، دوری کنیم.
این طیف همان کسانی هستند که سه سال شهید رئیسی را با انواع و اقسام تهمت ها و توهین ها به عناوین گوناگون تخریب کردند و دل امام جامعه را سوزاندند که فرمودند: دلم برای رئیسی سوخت.
3⃣ از فرصت محرم و مجالس عزای سید الشهدا علیه السلام بهره ببریم.
رفتار پزشکیان در حضور در هیات امام حسین علیه السلام و رفتار هوشمندانه علما و اهل منبر را یک اقدام مهم راهبردی بدانیم. عزای سید الشهدا هنگامه همدلی و الفت قلوب ماست. در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم.
4⃣ به هیچ وجه از گفتمان و راهبرد خود عقب نشینی نکنیم. رهبری همان سالی که بحث همدلی با دولت را مطرح کردند، بحث تفاوت دو راهبرد توجه به اراده غرب و نگاه به خارج و توجه به اراده ملی و توان داخلی را مطرح کردند، این دقت راهبردی و شش دانگ بودن در مطالبات سیاسی و انقلابی منافاتی با همدلی و کمک همه جانبه به دولت ندارد.
ما مودبانه، محترمانه و عالمانه گفتمان خود را دنبال میکنیم.
5⃣ قدردان این جمعیت حدود چهارده ملیونی جبهه انقلاب باید باشیم. اجازه نباید داد خرده جریانهای اتهام زننده، بداخلاق و اختلاف ساز، لیدری این جریان را به دست بگیرند یا این جبهه متحد را چند تکه کنند، هم حامیان جلیلی عزیز، هم حامیان قالیباف بزرگوار، هم دوستداران زاکانی و قاضی زاده باید قدر این جبهه را بدانند. این جریان میتواند رشد کند، بالنده شود و ممکن است خدای نکرده بر اثر اختلافات بیشتر، ضربات جدی بخورد.
6⃣ توجه کنیم پزشکیان از ابتدای انتخابات تا امروز ثابت کرده با بسیاری از غربگرایان رادیکال تفاوتهای جدی دارد. این تفاوتها را بیابیم و روی آنها سرمایه گذاری کنیم و آنها را دائما برجسته کنیم.
7⃣ حاج قاسم عزیزمان حتی از روحانی هم اگر نکته مثبتی می یافت، به چشم همه می آورد، نامه میداد، سخنرانی میکرد، رهبر معظم انقلاب در دولت خاتمی بارها کمترین قوتهای او را برجسته میکرد، این روش، روش درستی است و الگوی همه نیروهای انقلاب است. پیام اخیر سردار حاجی زاده برای همه ما الگوست.
8⃣ اصل و فرعها را گم نکنیم. ملاک اصل و فرع، همیشه شناخت راهبردهای دشمن و راهبردهای رهبری است. تنها در این صورت است که رهبری باز هم از فعالان سیاسی گله نخواهند کرد.
9⃣ حواسمان به عموم مردم و کف خیابان باشد، احساس نشاط سیاسی، احساس اعتماد عمومی به نظام، احساس حضورشان را در انتخابات کمرنگ نکنیم. مردم را سرزنش نکنیم. مشارکت اولویت اول رهبر انقلاب بود. حداقل ما به عنوان فعال جبهه انقلاب، مردم را از انتخاب خود پشیمان نکنیم.
0⃣1⃣ حواسمان به نقشه های دشمن باشد. طرح روزانه دشمن را بشناسیم، ناخواسته پازل دشمن را تکمیل نکنیم.
✍علی مهدیان (با اندکی تصرف وتلخیص)
🇮🇷@davat114
♨️ #دکتر_بانکی در هم اندیشی مجلس مشورتی بانوان اصفهان:
🔸 در شورای عالی اجماع، با آقایان زاکانی و قاضی زاده توافق شد که به نفع نامزدهای #جبهه_انقلاب کناره گیری کنند و در نهایت به جمع بندی رسیدیم بین آقایان جلیلی و قالیباف، توافق دو نفره صورت بگیرد که عملا اتفاق نیفتاد و در روزهای پایانی هم دیگر صلاح نبود هیچ کدام از این دو نفر کناره گیری کنند.
✅ اما با این وجود، اتفاق مبارک در مرحله دوم انتخابات، این بود که مشارکت مردم و شور و هیجان خیلی بالاتر رفت.
همچنین همدلی مثال زدنی بین افراد جبهه انقلاب بسیار قابل تامل و یادآور مشارکت اجتماعی و بسیج مردمی در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.
✴️ این سرمایه انسانی بنا بر توصیه رهبر معظم انقلاب به آقای دکتر جلیلی ، باید حفظ و تقویت شود.
◀️ خطر بعدی، جریان اختلاف و مقصریابی در بین اعضای جبهه انقلاب است . باید بجای افزودن به اختلافات بی فایده، همه این تهدیدها به فرصت تبدیل شود.
🔻اشتباه ما این است که فکر می کنیم مسایل مختلف کشور را فقط با دولت ها می توان حل کرد اما واقعیت این است که بدنه کند و تنبل دولت را به سادگی نمی توان تکان داد، ولی از ظرفیت های مردمی می توان نهایت استفاده را برد.
🔴 نکته قابل تامل دیگر میزان مشارکت در انتخابات به نسبت گذشته بود که علیرغم افزایش در مرحله دوم باز هم در حد انتظار نظام اسلامی و مردمی نیست و حتما دلایل آن باید بررسی شود.
البته این مسأله نه فقط در ایران که در بسیاری از کشورهای مدعی دموکراسی اتفاق افتاده است.
گویی اتفاقی در دنیا در حال بروز است که همبستگی های اجتماعی جوامع، در حال فروریختن است و مشارکت در انتخابات با همه شرایط موجود، برای کشور ما و بسیاری از کشورها پذیرفته نیست.
🇮🇷@davat114
سلام🍃🌻
امامعلی (علیهالسلام)♥️ از سیاست که کنار گذاشته شدند، شروع کردند به قناتسازی، به آبادکردن نخلستانها، به دستگیری از فقرا.
بچهانقلابیها!
حالا که به لطف انتخابات بستر ارتباطی تان با مردم بیشتر شده در ادامه ی کار
✔جهادِخدمت کنید؛ خانهبهخانه درد مردم را برطرف کنید. مثل همین دو هفته. از مردمی که با آنها مرتبط شدید فاصله نگیرید. شبکهسازی کنید برای رفع مشکلات مردم.
✔جهادِفرهنگی کنید؛ بنیانهای معرفتی جامعه دچار مشکل شده است. از دین فاصله گرفتهاند، مسخ فضای مجازی شدهاند. برخی جوانان ما که روزی میگفتند فلسطین به ما چه؟ الان میگویند ایران به ما چه؟ بیشترین دستاوردهای فرهنگی انقلاب بعد از سال ۷۶ اتفاق افتاد. حدیثراهعشق هم ثمرهی همان دوران خانهنشینی است.
✔جهادِتبیین کنید؛ مردم دستاوردهای انقلاب و دستاوردهای دولت آقای رییسی را نمیشناسند. برای تببین کار کنید.
🇮🇷@davat114
🔴 متن جالب سجادهرندی که دور اول به قالیباف رأی داده بود، درباره سعید جلیلی
🔹 من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم.
🔹 از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست.
🔹 پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛
🔹شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است.
🔹اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است.
🔹میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت).
🔹فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت های جهانی) به حفره های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد.
🔹 بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد؛ اینکه ایدههای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد؛ اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی انگیزد؛ جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن بازمیگردد.
🔹 اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود که البته چندان هم نشده بود به معنای حل و فصل آنها نبود و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی هاست. با مشاجره ملال آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی شود.
🔹شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
✍سجاد صفارهرندی(عضو هیئت مدیره پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)
🇮🇷@davat114
🔴 آلارم زلزله
🔸مسعود پزشکیان اینک رئیسِ همهی جمهور ایران است (حتی ما که به او رأی ندادهایم) و جایگاهی که بر آن تکیه زده، محترم و نیازمند پاسداشت است. اما بازی قومیتها را هرکه شروع کرده، این رییسجمهور منتخب ملت ایران است که باید آن را جمع کند. کسب جمعیت از این زلف پریشان به شانهی تدبیر او بستگی دارد.
🔸به گواهی تاریخ، تحریک گسلهای قومی و نژادی، زلزلهخیز و گسستآفرین است. رنگینکمان اقوام، به ایرانِ زیبا قوام داده و ترکیب خوشخامهی این بوم اهورایی به تنوع رنگ و پراکندگی گونه و تراکم گویش است. دارِ قالی هزار شانهی این سرزمین را باید رئیسجمهور چلهکشی کند. آنکه تار و پود ایران را ریشریش میخواهد، ریشهی ما را نمیخواهد و آنکه به یکپارچگی ما زخم میزند، مرهمی برای دردهای مشترکمان نمیشود.
🔸القصه زلزله بیخبر میآید، اما خبرش مثل توپ صدا میکند. اگر جلوی سرچشمهی شکافت و گسست را به بیل نگیریم، بعد با پیل هم نمیتوانیم از آن بگذریم. اینجا اگر باد بکاریم، طوفان درو میکنیم. ایرانیان باغیرت اگر گوشت هم را بخورند، استخوان هم را دور نمیریزند. اما هشدار که کفتارهای اطرافمان نباید بوی خون استشمام کنند. گرگهایی که در حوالیمان زوزه میکشند، مترصد فرصت حمله و درندگیاند.
🔸آزادی بیان جای خود، اما رئیسجمهور باید بعضی صداها را در نطفه خفه کند تا صدای غرّش زلزله بلند نشود. ما نه عاشق شیپور جنگیم و نه از مارش عزا میترسیم؛ ما سامانهی هشدار زلزله نیاز داریم تا کسی با هویت جمعیمان شوخی نکند. کسی به این دیبای زیبندهی برازنده، بشکافت نزند. باید گوش تیز کرد و به صداها حساس بود. بر سردر نهاد ریاستجمهوری باید آلارم زلزله نصب کرد.
✍ زهرامحسنیفر
#فرزندآوریبرایاقوام
🇮🇷@davat114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت این مرد
.
این مرد اهل روضه بود
مثل بسیاری از علمای بزرگ
با یک تفاوت اساسی
او روضه و اشک بر امام حسین(ع)را احیا نمود. تفسیر نو ارائه کرد.
حالات او را بخوانید.
وقتی خبر رحلت فرزند دلبندش آمد
گفته بود من مصطفی را بخاطر آینده اسلام بسیار دوست داشتم
گریه نمیکرد
گفتند قلب امام در فشار است
باید کاری کرد
به نتیجه رسیده اند روضه خوان بیاید
و روضه علی اکبر(ع) بخواند
امام ساکت بود
تا روضه به مقتل و مصیبت حضرت علی اکبر(ع) رسید
شانه های امام تکان میخورد
دستمال پارچه ای را مقابل صورت گرفت
و اشک میریخت
اینها را عرض کردم که بدانیم او از همه ما هیاتی تر بود
اما او هیات و حرکت امام حسین(ع) را فقط برای اشک و مناسک نمیخواست. او از دل اشک بر حضرت اباعبدالله(ع) تفسیر بر قیام علیه ظلم نمود. نهضت خلق کرد. اولین سخنرانی امام و آغاز انقلاب در عصر عاشورا در هیات بود.
هیاتی ها باید بدانند از او هیاتی تر نیستند
و او احیاگر آن اوضاع خوفناک بود.
روحتان قرین رحمت و شریک در روضه های این شبها
✍ علیرضا زادبر
🇮🇷@davat114
May 11
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✏️ رهبر انقلاب: افتخار متعلّق به آن انسان، ملت و جماعتی است که پای حرفشان بایستند و نگذارند پرچمی را که آنها بلند کردهاند، توفانها از بین ببرد و بخواباند. امام حسین(ع) این پرچم را محکم نگه داشت و تا پای شهادتِ عزیزان و اسارتِ حرم شریفش ایستاد. ۱۳۸۱/۱/۹
🏴 #بعثت_خون
#فرزندآوری_ایستادگیها
🇮🇷@davat114
کدام امام حسین(ع)؟
۱. امام حسین(ع) تاریخی: یک شخصیت برجسته و قهرمان که صاحب مرام و مروت است اما در صحنه تاریخی مظلوم واقع شده است. نگاه به این امام حسین(ع) نگاه در تاریخ ماندن است. این دیدگاه نمیخواهد امام حسین(ع) از دل تاریخ به روز و مسائل جاری حیات انسانی تسری یابد. محور باشد. تعیین کننده و تنظیم گر روابط سیاسی اجتماعی انسان باشد. در واقع اینجا کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا معنا ندارد. یک پدیده یا واقعه معلق در تاریخ است.
۲. امام حسین(ع) مناسکی: در این تفسیر و رویکرد غلبه بر احساسات و عواطف است. یک امام معصوم مورد ظلم واقع شده و باید هر سال طی مناسکی یاد او را صرفا گرامی نگاه داشت. غایت در اینجا همان انجام مناسک عزاداری است. مناسکی که در طول تاریخ بنا بر فرهنگ و آداب رسوم هر منطقه پیش رفته است. در اینجا نیز کل یوم عاشورا نیست. عاشورا تمام شده است. یکبار بوده، تکرار نمیشود. اینجا هم امام حسین(ع) تعیین کننده روابط در جامعه نیست. آدم خوب و مظلوم قصه است. باید احترامش حفظ شود. امام حسین(ع) را برای خود میخواهد. ارادت دارد.
۳. امام حسین(ع) هدفی:
اینجا تفسیر متفاوت است. هدف امام حسین(ع) اهمیت دارد و غلبه بر احساس و مناسک پیدا میکند. اینجا دیگر کل یوم عاشوراست. اینجا امام حسین(ع) صرفا یک مظلوم محبوب کنج تاریخ نیست. اینجا امام ضدظلم، قیام کننده و معترض است. عدالت را طلب میکند. ضدحاکم طاغوت است. مقاوم است. کوتاه نمی آید حتی اگر کمتر از صد نفر باشد. تعیین کننده و تنظیم گر حیات اجتماعی جامعه بشری برای تمام عرصه هاست. عین عقلانیت است. در اوج عواطف، عقلانیت را ملاک و مبنا قرار میدهد. این نگاه به امام حسین(ع) حرکت آفرین است.
اشک و سنت های عزاداری بنا بود و هست که هدف قیام امام حسین(ع) برای تمام عصرها زنده نگاه دارند. غایت و هدف مطلق صرف عزاداری نیست. عزاداری مهم است. مناسک اهمیت دارند اما از لابه لای آن عزاداری و مناسک باید به هدف قیام رسید وگرنه مسعود رجوی هم در آن تفسیر غلط خودش را پیرو امام حسین(ع)
می دانست و پیش از شروع عملیات متوسل می شد!
✍ علیرضا زادبر
🇮🇷@davat114
💢نماز و نیایش شمربن ذی الجوشن
✅ابواسحاق نقل می کند:
همراه با شمر بن ذی الجوشن نماز می خواندیم. بعد از نماز، "شمر" دستانش را به سوی #آسمان بلند کرد و گفت:
«خدایا ! تو می دانی که من مردی شریف هستم!! مرا مورد بخشش قرار بده.»
به او گفتم :
«چگونه خداوند تو را #ببخشد ، در حالی که در قتل فرزند رسولالله مشارکت کردهای؟!»
شمر پاسخ داد:
«مگر ما چه کردیم؟! حاکمان ما به ما دستور دادند که چنین کنیم؛ ما نیز نمیبایست با #حاکمان خود مخالفت میکردیم.»
من به او گفتم:
«این عذر #نادرستی است. اطاعت از حاکم تنها در کارهای خوب است.»
📚لسان المیزان ، جلد ۳ ، صفحه ۱۵۱
🇮🇷@davat114
#شب_تاسوعا
زمان: پنج شنبه #نهم محرم الحرام ۶۱ هجري
شمر خود را به خيام امام حسين(ع) رسانده، ضمن صدا کردن حضرت عباس و ديگر فرزندان ام البنين، مي گويد: «براي شما از عبيدالله امان نامه گرفتم» آنها متفقاً گفتند: «خدا تو را و امان نامه تو را لعنت کند، ما امان داشته باشيم و پسر دختر پيامبر امان نداشته باشد؟»
امام حسين(ع) توسط حضرت عباس از دشمن يک شب را براي نماز، راز و نياز با خدا و تلاوت قرآن مهلت مي گيرد.
حفر خندق در اطراف خيام براي مقابله با شبيخون دشمن و قطع کردن راه ارتباطي دشمن با خيام از سه طرف - که فقط از يک قسمت ارتباط برقرار باشد – و ياران امام در آنجا مستقر بودند. اين تدبير امام (عليه السلام) براي اصحاب بسيار سودمند بود، گروهي از لشکر عمر بن سعد به سپاه امام (ع) مي پيوندند.
سخن امام حسين (علیهالسلام) خطاب به دشمن:
واي بر شما! چه زياني مي بريد اگر صداي مرا بشنويد؟! من شما را به يک راه راست مي خوانم، اما شما از همه فرامين من سر باز مي زنيد، چرا که شکم هاي شما از مال حرام پر شده و بر دل هاي شما مُهر شقاوت زده شده است...
🇮🇷@davat114
🏴 این اشک کهنه نمیشود
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «گریستن و گریاندن برای امام حسین علیهالسّلام، برای خود جایگاهی دارد. مبادا کسی خیال کند که دیگر چه جایی برای گریه کردن و این بحثهای قدیمی است! نه! این خیالِ باطل است. عاطفه بهجای خود و منطق و استدلال هم بهجای خود، هر یک سهمی در بنای شخصیّت انسان دارد.» ۱۳۷۳/۰۳/۱۷
🇮🇷@davat114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چقدر آقاجان ما زیبا و عالی و ساده حرف اصلی و حق را می زنند !
👈 ما نمی توانیم به بهانه جذب به هیات ، هر عملی را انجام دهیم و با هر نوع سبک آهنگی مداحی کنیم و لخت شویم و بالا پایین بپریم و بگوییم اینگونه جوانان جذب می شوند ‼️‼️
👌 مجلس عزای امام حسین (ع) ، حرمت دارد ، هر کاری نباید کرد. اینکه برخی سخنران ها و مداح ها هم می گویند " ولش کن " بگذار هرکار دوست دارد بکند ، حرفی از اساس غلط است ‼️
👈 انسان به هیات می آید تا اشتباهاتش جبران شود ، تا رشد کند ، اگر قرار باشد اشتباهاتش به او تذکر داده نشود ( البته با زبانی خوش و نرم) ، یعنی همان مسیر غلط خودت را ادامه بده که قطعا درست نیست ‼️
#فرزندآوری_جبرانها
🇮🇷@davat114
💢امام حسین(ع) و سیاست
"امام را برای حاجت گرفتن میخواهند"
✅ظهر عاشورا، شقی ترین انسانها بزرگترین #جنایت_بشری را مرتکب شدند، اما جنایتی بمراتب بزرگتر پس از قیام اباعبدالله رخ داد که به آن توجه نمیشود.
اما آن چیست؟ بدون شک، هر نوع #تحریف هدف امامحسین(ع) از قیام ظلم بزرگتری است که باید در مقابل آنها به روشنگری پرداخت.
عده ای امامحسین(ع) را، امامی شجاع، مظلوم، مهربان و دوست داشتنی میدانند در حدی که #حاجتهایشان روا کند!
هیات، عزاداری و کربلا را نماد عشق و علاقه خود میدانند و در نهایت محبت و علاقه به اباعبدالله میگویند: عزای محرم و امام حسین(ع) را وارد #سیاست نکنید!
✅اساسا، علت تحمل این همه #مصیبت چه بود؟
چرا حضرت شهر مدینه را رها کرده و در معرض #خطر قرار گرفتند؟
چرا حضرت با وجود علم به اینکه ۷۲ نفر توان مقابله با ۳۰ هزار نفر را ندارند باز ادامه دادند؟
حضرت علیه کدام #ظلم و #ظالم قیام کردند؟
✅ماهیت حرکت و قیام امام حسین(ع) علیه حکومت بنی امیه و سیاست یزیدی بود.
بعد چگونه میتوان امام حسین(ع) را صرفا در #نذری و سینه زنی و زیارت خلاصه نمود؟
آیا کسانی که از #قیام_حسینی قرائت و برداشتی غیر سیاسی دارند و فقط توصیه به عزاداری دارند میتوانند علت بریده شدن سرمبارک اباعبدالله توسط حاکم ظالم را بدون در نظر گرفتن حرکت سیاسی ایشان #تفسیر کنند؟
خطبه های صریح حضرت در مورد علت قیام علیه ظلم و اقامه دین گویاتر از آن است که بخواهیم نهضت حسینی را از عینک لیبرال مسلکان خنثی و بی بخار مشاهده کنیم.
جنایتِ معرفی حسین(ع) غیرسیاسی به نسل امروز از جنایت شمر و سنان هم بزرگتر است.
🇮🇷@davat114
معرفی یک کتاب ویژه درباره قیام امام حسین علیه السلام/
کتابی که رهبر انقلاب فرمودند: "خواندن این کتاب ضروری است. نمی گویم مفید است بلکه ضروری است"
کتاب های بسیاری پیرامون قیام امام حسین نوشته شده اما کتاب "آذرخش کربلا" را می توان کتابی جامع الاطراف دانست که "علامه مصباح یزدی" در این اثر زوایای مختلف قیام عاشورا را بررسی می کند.
این کتاب، مجموعه بیانات ایشان در محرم سال های ۱۴۲۱ و ۱۴۲۲ هجری قمری است که با گذشت حدود دو دهه، همچنان مباحث آن بروز و زنده است.
🇮🇷@davat114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بازسازی صحنه ترور ترامپ توسط کودکان آفریقایی😄
دیگه دنیا دلقک بازی اینا رو متوجه میشه
نمیدونم 🤔 شاید هم هنوز کسانی هستند که میخواهند خودشون را بزنند به نفهمی ...😕😁
🇮🇷@davat114
تیر غیب، مترسک کاکلطلا را گوشمالی داد. هنوز اما نوبت به چوب خدا نرسیده. بگذار قمارباز از این حادثهی دستساز برای خدایی بر سرزمین شیطان بزرگ، بهرهبرداری کند. به وقت انتقام، بینی مستکبر به خاک ذلت مالیده میشود. آنجا تیر شست خدا خطا ندارد و تشریح تقاص الهی، از این گوش تا آن گوش خواهد بود. و آسمان دنیا به چراغهایی رخشان زیور یافته که به تیر شهاب آنها، شیاطین رانده میشوند و عذاب آتش فروزان بر آنها مهیّا میگردد.
#فرزندآوری_تقاصها
🇮🇷@davat114
دنیا وادی مورچگان است و کلونیهای بهمتنیدهی شهرها، قوارهی بشر مورمنزلت را قدر ارزنی بزرگ نمیکند. لایغرّنک تقلُّبُ الّذین کفروا فی البلاد، متاعٌ قلیلٌ ...
قد آدم خاکی به اندازهی وسعت نگاهش به آسمان بلند میشود و عروج در ساحت انسان، حبل الله میخواهد. سررشتهی سیر صعودی ابناء بشر در کف با کفایت حسین بن علی (ع) است که عروة الوثقای بیعتش را به بلندای تاریخ امتداد داده. و «شهادت»، سلسلة الذهب حسین (ع) است که جواهرمردان هر عصر به آن چنگ میزنند و قدر مییابند. شهید، شاهماهی دریای دنیاست که خود را از بیم گرداب فتنهها در دام و دامان حسین (ع) میاندازد و صید میشود. و چه سِرّی در سَر است که در کوی حسینیاوران، دادنش نه، اما داشتنش عجب است؟!
همه آهوان صحرا سر خود نهاده بر کف
به امید آنکه روزی به شکار خواهی آمد
به هزار توی تاریخ اگر گوش جان بسپاری، پژواک ندای «هل من ناصر» آن بلندمرتبه شاهِ سلیمانسیرت را میشنوی که منطق النمل میداند و به زبان فطرت با ما سخن میگوید. صدایی که طنینش همچون نفخ صور در دل اهل شهادت رستاخیز بپا میکند و از اموات، احیا میسازد.
الهی! ما کوچکیم و ردای شهادت بر قامتمان زار میزند. به عظمت حسین (ع) بزرگمان کن تا جامهی شهادت راست بر انداممان بنشیند. ما چون ذرهای بیمقدار سرگردان طوفان دنیاییم و هرزهگردی میکنیم. به مغناطیس حسین (ع)، ما را سربراه کن و به صراط مستقیم شهادت در آور. الهی! بالحسین بالحسین بالحسین ...
#عاشورا #کربلا
✍ زهرا محسنیفر
#فرزندآوری_سربراهیها
🇮🇷@davat114