فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿اعمال روز عید سعید غدیرخم
🔸روزه گرفتن
🔸غسل
🔸خواندن زیارت امین الله
🔸خواندن دعای ندبه
🔸گفتن این تهنیت در هنگام ملاقات مؤمنین:
"اَلحَمْدُ لِلّهِ الَّذي جَعَلَنٰا مِنَ المُتَمَسّکینَ بِولٰایَةِ اَمیرِالمؤمنینَ و الاَئمةِ المَعْصُومینَ عَلَیْهِمُ السَّلٰام"
🔸پوشیدن لباسهای نیکو
🔸زینت کردن
🔸استعمال بوی خوش
🔸صله رحم
🔸اطعام مؤمنین
🔸خواندن زیارت غدیریه
🔸خواندن نماز عید غدیر
وقت خواندن این نماز هنگام ظهر است. این نماز دو رکعت است و در هر رکعت سوره حمد و بعد از آن، ده مر تبه سوره اخلاص، ده مرتبه آیه الکرسی و ده مرتبه سوره قدر خوانده میشود و برای این نماز ثواب بسیاری ذکر شده است.
#من_غدیری_ام
@dbkhatam
#عیدی
به مناسبت عید سعید غدیرخم
🎧کتاب صوتی "شبهای پیشاور"
این کتاب شاهکار عالم بزرگ شیعی جناب سلطان الواعظین شیرازی است که در قالب گزارشی زیبا از مناظره و گفتگوی ایشان با دانشمندان اهل سنت در شهر پیشاور نگاشته شده و اخیرا به صورت نمایشنامه رادیویی ساخته و در اختیار عموم قرار گرفته است.
حتما برای بالا بردن اطلاعات مذهبی خود و آشنایی بیشتر با دلایل حقانیت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام و مذهب شیعه با گوش جان بشنوید و مطمئن باشید از شنیدن آن لذت خواهید برد.
یاعلی
http://sharieh.com/news/397
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙#سرود | #مست_نجف
🔆 کاری از گروه سرود جابر قم
💠 تهیه شده در مرکز رسانهای مرآت
🌱 هدیه به مولا #امیرالمومنین در #عید_غدیر تا میتونید این کار زیبا رو منتشر کنید🌹
┅══❉♦️❉══┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🤝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا
مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ
أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ
عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
عید غدیر خم، عید ولایت مبارک باد
#من_غدیری_ام
#عیدُ_اللهِ_الاَکبر
@dbkhatam
#فرزندپروری
🔴 به بچهها قهرمان واقعی بدهید مانند:
✳️ امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
🔶 برای کودکان و نوجوانان از نان شب واجبتر، قهرمان است. بچهها در این سنین دربهدر دنبال الگو و قهرمان میگردند. چه بهتر که به جای قهرمانهای هالیوودی و خیالی، قهرمانان واقعی را به آنها معرفی کنید. اصیلتر، والاتر و کاملتر از امام علی علیهالسلام کسی را سراغ دارید که قهرمان فرزندتان باشد؟
🔶 زیبایی ویژگیهای اخلاقی و رفتاری ایشان را در قالب داستان و روایتهای کوتاه و قابلدرک برای بچهها شرح بدهید. شجاعت، مهربانی، دانایی، عدالت، یتیمنوازی، پاکی و... در هر آیین و فرهنگی پسندیدهاند و آرزوی هر پدر یا مادری است که فرزندش به این ویژگیها مجهز شود.
🔶 مهم است که داستان را به نسبت سن فرزندتان سادهسازی و ملموس کنید تا برایش جذاب باشد و پای حرفتان بنشیند.
🔶طبیعتاً برای اینکه بتوانید برای بچهها چنین قصههایی بگویید، باید خودتان از قبل دربارهاش خوانده باشید. تا دلتان بخواهد کتاب و روایت معتبر در این زمینه وجود دارد. پس نیازی نیست قصه تخیلی بگویید!
🔶 کتابهای زیادی را میتوانید به صورت رایگان در اینترنت پیدا کنید. خرید از کتابخانههای آنلاین و اپلیکیشنهای کتابخوانی هم برای کاهش هزینه و افزایش سرعت به کارتان میآیند.
🔶میتوانید قسمتی از مطالب را به زبان خودتان برای بچهها تعریف کنید و بخشهایی را از روی کتاب بخوانید تا او با فرهنگ پژوهش و مطالعه خو بگیرد. بسته به شخصیت فرزندتان و علاقهمندیهایش، داستانهایی را که برایش آموزندهتر و کاربردیتر هستند انتخاب کنید.
🔶 معمولاً پسربچهها از روایتهای جنگی که مملو از شجاعت و دلاوری قهرمانشان باشد، لذت میبرند. دخترها چون عاطفیتر هستند و به قولی «مادر متولد میشوند»، از روایتهای مرتبط با سبک زندگی و خانواده خوششان میآید. به هر حال تشخیص اینکه کدام روایتها برای فرزندتان مناسبتر است با شماست.
🔶الگوسازی و روایت چنین قهرمان بزرگی در چند روز مقدور نیست. پس این کار را به همه روزها و ماهها تسری بدهید و به عید غدیر محدودش نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مژده ای دل که شب میلاد کاظم آمده💓
فاطمه بر دیدن موسی بن جعفر آمده💓
کاظمین امشب چراغان از وجود کاظم است💓
خانه ی صادق چراغان از حضور کاظم است💓
میلاد اسوه صبر و تقوا امام موسی کاظم مبارک باد💐
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#نشر پیام صدقه جاریه است *
#فرزندپروری
🔴 والد بادیگاردی نباشید
🔶 پدر و مادر باشید نه بادیگارد، اجازه استقلال و تجربه به فرزندتان بدهید.
🔶 نمی گوییم که فرزندتان را به حال خودشان رها کنید و اجازه دهید هر کاری دوست دارد انجام دهد، نه، شما باید با نظارت غیر مستقیم به فرزند خود اجازه دهید گاهی خود در کارهایش تصمیم بگیرد، تجربه کند و شکست بخورد ، نباید همیشه نقش فرشته نجات را برای او بازی کنید.
🔶تقریبا یك چهارم مادران به شدت از وظیفه نگهداری از فرزندان خسته میشوند و این طور تصور میكنند كه آنها نمیتوانند مادر خوبی باشند.
🔶استرس و نگرانی از خصوصیات اصلی مادران محافظ است، زیرا آنها همیشه باید خود را جای فرزندشان بگذارند و همه مسئولیتهای او را انجام دهند.
ماجرای بُشر حافی و امام موسی کاظم علیه السلام
🎻 صدای ساز و آواز بلند بود. هركس كه از نزدیك آن خانه میگذشت، میتوانست حدس بزند كه در درون خانه چه خبرهاست! بساط عشرت و می گساری پهن بود و جام «مِی» بود كه پیاپی نوشیده میشد.
🧹كنیزك خدمتكار درون خانه را جاروب زده و خاكروبه ها را در دست گرفته از خانه بیرون آمده بود تا آنها را در كناری بریزد. در همین لحظه مردی كه آثار عبادت زیاد از چهره اش نمایان بود و پیشانی اش از سجده های طولانی حكایت میكرد از آنجا میگذشت، از آن كنیزك پرسید: صاحب این خانه بنده است یا آزاد؟!
کنیز با تعجب پاسخ داد: البته که آزاد است!
_ معلوم است كه آزاد است. اگر بنده میبود، پروای صاحب و مالك و خداوندگار خویش را میداشت و این بساط را پهن نمیكرد.
ردوبدل شدن این سخنان بین كنیزك و آن مرد موجب شد كه كنیزك مكث زیادتری در بیرون خانه بكند. هنگامی كه به خانه برگشت اربابش پرسید: چرا این قدر دیر آمدی؟
كنیزك ماجرا را تعریف كرد و گفت: «مردی با چنین وضع و هیئت میگذشت و چنان پرسشی كرد و من چنین پاسخی دادم.
💡شنیدن این ماجرا او را در اندیشه فرو برد. مخصوصا آن جمله (اگر بنده میبود از صاحب اختیار خود پروا میكرد) مثل تیری بر قلبش نشست. بی اختیار از جا جست و به خود مهلت كفش پوشیدن نداد. با پای برهنه به دنبال گویندۀ سخن رفت. دوید تا خود را به صاحب سخن كه جز امام هفتم حضرت #موسی_بن_جعفر علیه السلام نبود رساند. به دست آن حضرت به شرف توبه نائل شد، و دیگر به افتخار آن روز كه با پای برهنه به شرف توبه نائل آمده بود كفش به پا نكرد.
او كه تا آن روز به «بُشربن حارث بن عبد الرحمن مروزی» معروف بود، از آن به بعد لقب «حافی» یعنی «پابرهنه» یافت و به «بُشر حافی» معروف و مشهور گشت. تا زنده بود به پیمان خویش وفادار ماند، دیگر گرد گناه نگشت. تا آن روز در سلك اشراف زادگان و عیاشان بود، از آن به بعد در سلك مردان پرهیزكار و خداپرست درآمد.
📚برگرفته از #داستان_راستان #شهید_مطهری
📚 الكنی والالقاب محدث قمی، ج 2، ذیل عنوان «الحافی» ، ص 153
@dbkhatam