eitaa logo
دیده بان انقلابی🇵🇸
74 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
116 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پهپاد شناسایی مقاومت لبنان به نام هدهد با دور زدن رادارهای ارتش اسرائیل توانسته از پایگاه‌ها و مقرهای مهم نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه حیفا و الکرمل تصویربرداری کند و به سلامت به آشیانه خود در لبنان بازگردد.
استوری محمد انصاری نقشه ای که توش خلیج فارس و خوزستان حذف شده رو نشر ندیم
بسم الله بار دیگر به این مثلث کمی توجه کنید عزیزانم توضیحاتی در خدمتتان خواهم بود در حوزه طب النفس
بسم الله همه ما طبق دروس طب النفس که یک بار در کانال بارگزاری کردم میدانیم که سه ضلع بدبختی و رذیلت داریم که این سه ضلع بستری میشود برای گمراهی بشر و رذائل بیشتر این سه ضلع شامل ِ: ترس غم خشم می‌باشد تا اینجا واقف به این مسائل هستیم
بسم الله امشب کمی در مورد حسد صحبت کنیم ؟
بسم الله تاکنون در مورد علت حسادت فکر کرده ای ؟ چرا شخصی حسود است ؟ و چرا شخصی محسود است ؟ شخص به ما مراجعه می‌کند میگوید که همسر من یا فرزند من انسان حسودی هست و توان و انرژی بسیاری از ما میگرید یا شخصی میگوید ما بسیار محسود هستیم و دیگران خیلی زیاد به ما حسادت می‌کنند و این محسود بودن ما را متحمل فشارهای زیادی کرده است ! چرا ؟ واقعا ریشه حسادت چیست ؟
بسم الله تا کنون به جایگاه شخصی حسادت کرده ای ؟ یا به مالش ؟ یه به جمالش؟ چرا ؟ ما حسادت میکنیم به دو علت : غم : غم غالبا از احساس فقدان است ترس : ترس غالبا از احساس خطر است مثال بزنم ؟ ما به مال یک شخص حسادت میکنیم چرا ؟ دو علت دارد یک غمگین می‌شویم از نعمت ثروتی که او دارد و ما نداریم (احساس فقدان) دو می‌ترسیم از فقر(احساس خطر) ! چرا به جایگاه یک نفر حسادت میکنیم ؟ غمگین می‌شویم از جایگاه آن شخص که ما آن را نداریم (احساس فقدان) و می‌ترسیم از داشتن جایگاه های پایین(احساس خطر) ! چرا به زیبایی یک شخص حسادت میکنیم ؟ غمگین می‌شویم او زیباست و ما زیبا نیستیم (احساس فقدان) و می‌ترسیم از اینکه ما زشت شمرده و نامیده شویم (احساس خطر) پس در حالت کلی در طب النفس اگر شخصی حسود بود یعنی دو رذیلتِ غم و ترس در او وجود دارد ! حله تا اینجا ؟
♦️ *ادعای محققان: تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ و ال‌جی از کاربران جاسوسی می‌کنند * 🔹در مقاله تحقیقاتی جدیدی که توسط دانشمندان بریتانیایی، ایالات متحده و اسپانیایی انجام شده ادعا‌شده تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ و ال‌جی به فناوری «تشخیص خودکار محتوا» (ACR) مجهزند. 🔹فناوری ACR جدید نیست و قبلاً فقط در چند برنامه مانند نتفلیکس یا Hulu وجود داشت. ACR محتوایی را که روی صفحه تلویزیون نمایش داده می‌شود، متناوب ضبط می‌کند و آن را با مجموعه‌ای از محتوا تطبیق می‌دهد. درنهایت، مشخص می‌شود چه محتوایی چه زمانی تماشا شده است. 🔹دانشمندانی متوجه شده‌اند اکنون فناوری ردیابی ACR به هسته اصلی تلویزیون‌های هوشمند به‌ویژه محصولات سامسونگ و ال‌جی نفوذ کرده است. در واقع محققان می‌گویند قبلاً از این فناوری برای ردیابی شخص ثالث انجام می‌شد اما اکنون خود پلتفرم تلویزیون نیز از طریق سیستم‌عامل می‌تواند محتواهای شما را مشاهده کند. برای شماست که هستیم چشم بیدار و سنگرحساس