فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پراید را فراموش کنید . این خودرو ایرانی است ....
♨️ این بخشی از مصاحبه منصوری از خودروسازان مطرح ایرانی است که خودروهای ساخت او را می توان از بی نظیر ترین خودرو های دنیا دانست .
.
🎥 مشکل البته از شرکت های خودرو سازی و مدیرانی است که در بخش صنعت ایران فعالیت می کنند . به شدت از مردم طلبکار هستند . بابت ارابه های مرگ و لگن هایی که می سازند بر سر ملت منت می گذارند اما خودشان حاضر نیستند از لگن های ساخت خود استفاده کرده و خودروهای خارجی را در پارکینگ های شرکت های خودرو سازی ایرانی پارک کرده اند .
💢 آنچه باعث شد ایران در حوزه نظامی پیشرفت کند و موشکی شود ، بها دادن به جوان هایی بود که علمش را داشتند ، عشقش را هم داشتند و ایران را در حوزه نظامی پیشرفته کردند .
‼️ آنچه باعث شد امروز با تناقض "موشک پراید" و "موشک خودرو" رو به رو باشیم ، مدیران پیر و خسته و گردن کلفتی است که ماندن این جوانان را در ایران ، مزاحم خود دانسته و به نفع خود می دانند که آنها در خارج باشند تا این جماعت به آسانی اینجا لگن تولید کنند ...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ| سپاسگزاریم حاجقاسم؛ برای ما کم نگذاشتی...
🇮🇶🇮🇷 فعالان عراقی بهمناسبت "روز شهید" این نماهنگ را برای تقدیر و تشکر از فداکاریهای شهید سلیمانی در راه نجات این کشور از شر تروریسم داعشی، منتشر کردند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴قاضیزاده، نایب رییس مجلس:
در راستای پیگیریهایی که از دستگاه قضایی داشتم، مقرر شد از هفته آینده عملکرد مدیران شرکتهای حقوقی بازار سرمایه که در موضوع بازارگردانی تعهدات خود را انجام نمیدهند با عنوان «اخلال در نظام اقتصادی کشور» بررسی شود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نقد بسیار جدی کارگر هفت تپه به رسانه ملی
.
🎥 این ویدئو را با دقت ببینید. مردم نه با رسانه ملی دشمناند، نه آن را برای غیرِ خودی میدانند. اتفاقاً درد اصلی مردم همانیست که این کارگر به صراحت میگوید.
خلاصهی حرف او این است: چرا در لحظاتی که من درگیر مشکلات هستم رسانهی کشورم کنارم نیست؟
چرا من باید صدای خودم را در حالی از رسانهی بیگانه بشنوم که قصد سوء استفاده از آن را دارد؟
چرا رسانه ملی من زمانی به من میرسد که بحران (به هر شکل ممکن) جمع شده و حالا هم که رسیده تیتر میزند: مشکل کارگران حل شد ...
در این شش ماه که مشکل حل نشده بود شما کجا بودید؟
.
🔴 این ۳۰ ثانیه که توسط کارگر نیشکر هفت تپه مطرح شد آن چیزیست که ما و شما تلاش میکنیم به گوش مدیران این رسانه برسانیم.
.
آقایان نسبتا محترم!! در جنگ رسانهای با دشمن، شما بوقِ اطلاعرسانی ملت ایران هستید. روا نیست که بوقهای دشمن به خوبی میدانداری کنند. اما ابزار ما به طوری منفعل، خسته و ناکارآمد میدان داری کند.
فکری باید کرد برای این مهم...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 حقایقی که مردم در جریانش نیستند !!!
📌 بزرگترین کمک تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل، یکسال بعد از امضای برجام اتفاق افتاد!
🔻 آمریکا در زمان مذاکرات ایران رو متقاعد کرد که قابلیت های نظامی خودش رو محدود کنه ولی خودش اسلحه به عربستان با رشد ٢۲٠درصدی فروخت و به صهیونیست ها ٣٨ میلیارد دلار بسته نظامی کمک کرد!
💢 میوه مذاکره ...
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#فریب_مذاکره_بایدن
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️سوپرایز موشکی ایران به مناسبت شهادت تهرانی.مقدم
👤 جانشین فرمانده نیروی هوافضای ایران: به یکی از قدرتهای منطقه در حوزه موشکهای قاره پیما تبدیل شدیم
🔻فرمانده موسوی: با عزم و اراده جوانان در شرایط تحریم کشور ما به یکی از قدرتمندترین کشورها در زمینه سیلوهای پرتاب، سامانههای موشکی و انواع موشکهای میان برد، دور برد و قاره پیما تبدیل شده ایم.
🔻این برای نخستین بار است که یک مقام ارشد نظامی ایران مستقیما به دستیابی ایران به موشک های قاره پیما اشاره میکند
#دفاع_همچنان_باقیست
@defa_baghist
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همخوانی شهدای مدافع حرم
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
♦️ جريان نو اسلامگرا احياي عمومي و تقويت اسلام در دهه 1980 بسيار آشکار بود. آموزشهاي مذهبي در مدار
♦️ جنبشهای اسلامی ترکیه
جنبشهای اسلامی فعال در ترکیه را از دهه 1950 میتوان به 2 دسته جنبشهای #اجتماعیاسلامی و #جنبشهایسیاسیاسلامی به عبارت دیگر اسلامسیاسی و اسلام غیرسیاسی تقسیم کرد.
آغاز فعالیت اسلامسیاسی در ترکیه به نیمه دوم قرن 20 در این کشور باز میگردند. زمانی که ترکیه به سیستم چند حزبی گذر کرد. بعنوان نخستین حزب نیمهاسلامی در آغاز دهه 1950 میتوان به #حزبدموکرات اشاره کرد که "جلال بایار" در رأس آن قرار داشت و رفتاری نیمهسکولار و نیمه سنتی- اسلامی از خود نشان میداد. ولی آغاز جنبشهای واقعی اسلامسیاسی در ترکیه را سال 1961 میدانند. از این سال به بعد نخست شاهد ظهور #حزبنظامملی که "زاهد کوتکو" رهبر جماعتاسلامی "اسکندرپاشا" موسس آن بود هستیم. "زاهدپاشا"، "نجمالدین اربکان" را در رأس این حزب قرار داد. این حزب که در سال 1970 تأسیس شد، بیشتر مدافع منافع گروههای صنفی کوچک بود. این حزب با وجود اینکه بوضوح دارای گفتمان اسلامی آشکاری نبود، اما از آغاز تا پایان فعالیتش همواره #لائیسیزم را مورد انتقاد جدی قرار داد. در اساسنامه این حزب نوشته شدهبود با هر حرف یا عملی که لائیسیزم را بر علیه دین نشان دهد مخالفیم. #حزبنظامملی اولین گام جدی در مسیر ایجاد حرکتاسلامی مستقل در ترکیه بشمار میرود. این حزب که بدلیل ممنوعیت موجود در قوانین نمیتوانست هویت اسلامی خود را آشکار کند در 26 ژانویه 1970 با حکم دادگاه قانون اساسی ترکیه بدلیل گرایشها و نظم اسلامی منحل شد. این حزب خواهان بازگشت نظام خلافت، اجباری شدن دروس اسلامی در مدارس راهنمایی، حذف ماده 163 قانون جزای ترک بودند.
بعد از انحلال "حزب نظام ملی" به کمک تنی چند از اعضای این حزب و افرادی دیگر #حزب_سلامت(نجات)ملی تشکیل میشود. این حزب مخالف بازار مشترک و حامی گشایش به جهان اسلام بودند. این حزب که سیاست خود را "بینش ملی" مینامیدند، توسعه مادی و معنوی را هدف اصلی خود معرفی کرده بودند. این گروه معتقد بودند که شکوه ترکیه با بازگشت آن به آغوش جهان اسلام ممکن خواهدبود.
در این دوره، تِز ترک-اسلام حاکم بود. مدارس امام خطیب و دورههای قرآنی برگزار میشد و ارتباط با جهان اسلام افزایش یافته بود. اختیارات نهاد دیانت و کارکنان رسمی این نهاد 10برابر شد و درسهای اخلاق در مدارس اجباری گشت. در سال 1978 این حزب اعمال رادیکالی از خود نشان داد و با برگزاری میتینگهایی که در آن علناً خواستار تشکیل دولت اسلامی بوده و دولت بیدین را محکوم به نابودی میکرد موجبات انحلال خود را فراهم کرد. بعد از کودتای نظامی سال 1980 در سال 1983 #حزبرفاه تشکیل شد. اما امکان حضور در انتخابات را نداشت. در این هنگام ریالحزب_آناپ به رهبری "تورگوت اوزال" که خود از وفاداران به طریقتنقشبندی و اسکندرپاشا بود توانست حمایت گروههای اسلامگرا را به دست آورد. با تغییراتی که در سال 1987 بوجود آمد #حزب_رفاه توانست فعالیت سیاسی داشتهباشد. اربکان به مقام رهبری این حزب رسید و سایر اعضای اصلی حزب سلامت ملی سایر مقامهای ارشد حزبی شدند. اربکان در سال 1989 در انتخابات شهرداریها توانست رای بیاورد و در انتخابات پیش از موعد سال 1991 نیز درصد آرا خود را به 16% افزایش داد. قطببندی افراطی جامعه در این دوره که با گروهبندیهای هویتی چون مسلمان–لائیک صورت میگرفت باعث شد تا مردم این دوره شاهد قتلهایی باشند که ناشی از نگاه خصمانه به افراد غیردینی بود. پیروزی در انتخابات شهرداریهای سال 1994 این فرصت را به "حزب رفاه" داد تا اسلام را بعنوان یکی از مؤلفههای اصلی سیاست ترکی معرفی کند. بدنبال انتخابات سال 1995 اربکان نخستوزیر ترکیه شد اما با کودتای 28 فوریه سال 1997 برکنار شد. پس از انحلال این حزب از ویرانههای حزب قدیم #حزب_فضیلت ایجاد شد که "رجایی کوتان" در رأس آن قرار گرفت. در این هنگام دو جناح مختلف سنتی و مدرن در حزب ایجاد شده بود. این حزب وارد مجلس شد و اولین ماجرای مربوط به آن جریان "مروه کاواکچی" بود. جناح نوگراتر این حزب نیز که در سال 2001 از این حزب جدا شد "حزب عدالت و توسعه" را تشکیل داد که نخست "عبدالله گل" و سپس "رجبطیب اردوغان" در راثأس آن قرار گرفتند. این حزب خود را با هویت محافظهکار دموکرات معرفی میکند و عضویت در اتحادیه اروپا را بعنوان هدف استراتژیک خود میداند. در واقع "حزب عدالت و توسعه" نخستین حزب اسلامی است که در رأس اقتدار قرار میگیرد. این حزب که البته میراثدار احزاب اسلامی پیشین است، کوشید تا با عبرت گرفتن از سرنوشت سایر احزاب سیاسی رفتار محافظه کارتر و البته دموکراتتری داشتهباشد و دارای تفاوتهایی با سایر احزاب نیز بود.
ادامه در پُست بعدی....
فرقهها و ادیان جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/1739522124Ca6c226e120
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
♦️حمیدرضا صالحی: ایران منابع بلوکه شده خود در عراق را صرف سرمایه گذاری در این کشور کند
🔸رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران: ایران میتواند منابع مالی بلوکه شده خود را در اختیار بگیرد و به واسطه آنها وام دهد، سرمایهگذاری کند و حتی برای صنعتگران ایرانی شغل ایجاد کند. از جمله کشورهای مستعد در این زمینه عراق است.
🔸 عراق یکی از شرکای تجاری مهم ایران در این روزها به شمار میرود که پول ایران در بانکهای آن بلوکه میشود اما نیازمند زیرساختهای وسیع است و بازار جذابی برای سرمایهگذاری است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
📷 ۱۸ آذر ۸۸ | ویکیلیکس: در ۱۲ آذر ۸۸، هاشمیرفسنجانی از سفیر اتریش خواست تا اروپا در زمینه انتخابات و حقوق بشر به ایران فشار وارد کند!
🔸 ۱۴ آذر ۹۵ | هاشمیرفسنجانی: اسناد ویکیلیکس میتواند خیلی از نکات و نقاط مبهم پیروزی انقلاب اسلامی را تبیین نماید
🔸 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت"
🔸 در نتیجه تلاشهای کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از کوخ تا کاخ
فکر میکردید یه روزی دربارهی حوزههای لاکچری صحبت کنیم؟
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist