آمادگی و مراقبه قبلی اصحاب درباره کربلا(۲)
حبیب بن مظاهر
📍دیدار حبیب و میثم تمار و یادآوری آنچه از امیرالمومنین علیه السلام شنیده بودند:
🔺️ميثم تمار در حالى كه بر اسب خود سوار بود در آنجائى كه بنى اسد جلوس كرده بودند به استقبال حبيب بن مظاهر اسدى آمد. آنان با يك ديگر سخن گفتند تا اينكه گردنهاى اسب ايشان محاذى يك ديگر قرار گرفت.
سپس حبيب گفت: گويا: شخص بزرگى را مينگرم كه جلو سرش مو ندارد و شكم بزرگى دارد و نزد: دار الرزق خربزه ميفروشد. گويا: مىبينم او را بجرم دوستى اهل بيت پيامبر بدار زدهاند و شكم او را با چوب پاره كردهاند! ميثم در جواب حبيب گفت: من مردى را مىشناسم كه دو گيسوى بافته دارد.
او براى نصرت پسر دختر پيغمبر خود خروج مىكند. وى كشته مىشود و سرش در كوفه جولان خواهد زد. اين بگفتند و از يك ديگر جدا شدند.
اهل آن مجلس گفتند: مادروغگوتر از اين دو نفر نديده بوديم! راوى ميگويد:هنوز اهل مجلس پراكنده نشده بودند كه رشيد هجرى آمد و ايشان را طلبيد و از اهل مجلس سراغ ايشان را گرفت. آنان گفتند:ايشان ازيك ديگر جدا شدند و ماشنيديم چنين وچنان ميگفتند. رشيد گفت: خدا ميثم را رحمت كند، او فراموش كرده بگويد:بآن كسى كه سر حبيب راميبرد مبلغ صد درهم بيشتر عطا خواهد شد.
وقتى رشيدرفت آن گروه گفتند: بخدا اين شخص ازهمه دروغگوتر است، پس از اين جريان آن گروه گفتند:بخدا قسم چند شب و روزى بيش نگذشت كه ديديم ميثم تمار بر در خانه عمرو بن حريث بالاى داراست! وسر حبيب بن مظاهر راهم آوردند. آنچه را كه آنان گفته بودند همان شد.
حبيب بن مظاهر ازآن هفتاد نفرى بود كه امام حسين رايارى كردند وكوههاى آهن را ديدند و نيزهها رابوسيله سينههاى خود و شمشيرها رابا صورتهاى خود استقبال نمودند. آنان همان افرادى بودندكه امان و اموال بر آنان عرضه ميشد ولى نمىپذيرفتند و ميگفتند: ما نزدپيغمبر خدا عذرى نداريم اگر امام حسين كشته شود وچشمى از ما باز باشد. آنان بالاخره دراطراف حسين كشته شدند.
حبيب بن مظاهر اسدى مزاح ميكرد و يزيد بن حصين همدانى كه او راسيد الفقراء ميگفتند ميگفت: اى برادر!اكنون وقت خنده نيست!حبيب ميگفت:
چه موضعى ازاين موضع براى مسرت سزاوارتر است؟بخداقسم چيزى مانع ما نيست غير از اينكه اين گروه ستمكار ما را باشمشيرهاى خود شهيدكنند بعدا ما باحور العين معانقه نمائيم.
🔹️رجال الكشي ص78
🔺️جِبْرِيلُ بْنُ أَحْمَدَ، قَالَ حدَّثَنِي مُحَمدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مِهْرَانَ،قَالَ حَدَّثَنِي أَحْمدُبْنُ النَّضرِعَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ يزِيدَالْأَسَدِيِّ،عَنْ فضَيْلِ بْنِ الزُّبَيْرِقَالَ:مَرَّمِيثمٌ التَّمَّارُ عَلَى فَرسٍ لَهُ فَاسْتَقْبلَ حَبِيبَ بْنَ مُظَاهِرٍ الْأَسَدِيَّ عِنْدَ مَجْلِسِ بَنِي أَسدٍفَتَحَدَّثَا حَتّى اخْتَلَفَ أَعْنَاقُ فَرَسَيْهِمَا، ثُمّ قَالَ حَبِيبٌ:
لَكَأَنِّي بِشَيْخ أَصْلَعَ ضَخْمِ الْبَطْنِ يَبِيعُ الْبِطِّيخَ عِنْدَدَارِ الزرق[الرِّزْقِ] قَدْصُلِبَ فِي حُبِ أَهْلِ بَيْتِ نَبِيِّهِ(ع) وَيُبْقَرُ بَطْنُهُ عَلَى الْخَشَبَةِ،فَقَالَ مِيثَمٌ:
وَ إِنِّي لَأَعْرِفُ رَجُلا أَحْمَرَ لَهُ ضَفيرَتَانِ يَخْرُجُ لِيَنْصُرَابْنَ نَبِيِّهِ فَيُقْتلُ وَ يُجَالُ بِرَأْسِهِ بِالْكُوفَةِ، ثُمَّ افْتَرَقَافَقَالَ أَهْلُ الْمَجْلِسِ مَارَأَيْنَا أَحَداً أَكْذَبَ مِنْ هَذَيْنِ،قَالَ، فَلمْ يَفْتَرِقْ أَهْلُ الْمَجْلِسِ حَتَّى أَقْبَلَ رُشَيْدٌ الْهَجَرِيُّ فَطَلبَهُمَا فَسَأَلَ أَهْلَ الْمَجْلِسِ عَنْهُمَافقَالُوا:افْترَقَا وَسَمِعْنَاهُمَا يَقُولَانِ كَذَا وَكَذَافَقالَ رُشَيْدٌ رَحِمَ اللَّهُ مِيثَماً نَسِىَ وَيُزَادُ فِي عَطَاء الَّذِي يَجيءُ بِالرَّأْسِ مِائَةُ دِرْهَمٍ،ثُمَّ أَدْبَرَفَقَالَ الْقَوْم هَذَا وَاللَّهِ أَكْذَبهُمْ،فَقَالَ الْقوْمُ هَذَا وَاللَّهِ مَاذَهَبتِ الْأَيَّامُ وَاللَّيَالي حَتَّى رَأَيْناهُ مَصْلُوباً عَلَى بَابِ دَارِ عَمْرِو بْنِ حُرَيْثٍ،وَجِيءَ بِرَأْسِ حَبِيب بْنِ مُظاهِر قَدْقتِلَ مَع الْحُسَيْنِ(ع)وَرَأَيْنَا كُلَّ مَاقَالُواوَكَانَ حَبِيبٌ مِنَ السَّبْعِين الرِّجَالِ الَّذِينَ نَصَرُوا الْحسَيْن(ع)وَلَقوا جِبَالَ الْحَدِيدِ وَاسْتَقْبَلُوا الرِّمَاحَ بِصُدُورِهِمْ وَالسّيُوفَ بِوُجُوههِمْ وَهُمْ يُعْرض علَيْهمُ الْأَمَان وَالْأَمْوَالُ فَيَأْبَوْنَ وَيَقُولُونَ لَا عُذْرلَنَا عِنْدرسولِ اللَّهِ(ص)إِنْ قُتِل الْحُسَيْنُ وَمِنَّا عيْنٌ تَطْرِفُ حَتَّى قُتِلُواحَوْلَهُ،ولَقَدْ مزَحَ حَبِيب بْن مُظَاهِرالْأَسَدِيُّ،فقالَ لَهُ يَزِيدبْنُ حُصَيْنٍ الْهَمْدَانِيُّ وكَان يُقَال لَهُ سَيِّدالْقُرَّاءِ يَاأَخِي لَيْس هَذِه بِسَاعَةِ ضَحِكٍ،قالَ فَأَيُّ مَوْضِعٍ أَحَقُّ مِنْ هَذَا بِالسُّرُورِ واللَّه ماهُوَ إِلَّا أَنْ تمِيلَ عَلَيْنَاهَذِهِ الطَّغَامُ بِسُيُوفِهِمْ فَنُعَانِقَ الْحُورَ الْعِينَ.
@dehban_ir
شب دوم.MP3
19.81M
شب دوم محرم
ورود به کربلا
#روضه
الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ
🔰#مهدی_تخاوری | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/m_takhavarii
ورود به کربلا.pdf
634K
شب دوم محرم
ورود به کربلا
#روضه
الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ
🔰#مهدی_تخاوری | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/m_takhavarii
شب سوم.MP3
30.48M
شب سوم محرم
حضرت رقیه(س)
#روضه
#حضرت_رقیه_س
الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ
🔰#مهدی_تخاوری | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/m_takhavarii
شب سوم حضرت رقیه سلام الله علیها.pdf
496.4K
شب سوم محرم
حضرت رقیه(س)
#روضه
#حضرت_رقیه_س
الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ
🔰#مهدی_تخاوری | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/m_takhavarii
هدایت شده از خرَدِ تاریخ نِگر
باخت در شرایط بُرد - بخش اول
اکنون که رقابت های چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری پایان یافته و دیگر شور انتخاباتی، مانع از شنیدن و تامل نیست، به نظر فرصت مناسبی برای گفتگو فراهم شده است. هر چند که برای نگارنده تحلیل انتخابات موضوعیت ندارد، اما به عنوان مقدمه ای برای طرح برخی نکات مهمتر، لازم و ضروری است.
یک
سبد آراء نامزدها در انتخابات مختلف در ایران، متشکل از بخشهای مختلفی است؛
بخشی از آراء، گفتمانی (یا به تعبیر غیر دقیق، ایدئولوژیک) است. بخش دیگر، مربوط به خصائص و ویژگی های شخصیتی نامزدها از جمله سوابق، کاریزما و ... است. همچنین بخشهای دیگری از جمله آراء سلبی و آراء قومیتی نیز هرکدام به طور معمول نقش موثری در تعیین نتیجه ی انتخابات ایفا می کند.
دو
با نگاهی به تحلیل های اخیر پیرامون انتخابات دوره ی چهاردهم و واکاوی علت پیروزی پزشکیان در مقابل جلیلی، می توان دریافت که برخی از این تحلیل ها وزن آراء قومیتی در سبد پزشکیان را برجسته، و آن را تعیین کننده ی اصلی نتیجه ی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم به شمار می آورند. فارغ از اینکه بررسی آراء استانهای مورد ادعا و تامل در منطق رای آوری نامزدها در انتخابات گذشته در ایناستانها، بطلان ادعای مذکور را به خوبی نشان می دهد، نگارنده نیز این وزن کشیِ یکسویه را منطبق بر حقیقت نمی داند.
سه
آراء قومیتی از همان مرحله ی اول انتخابات در سبد پزشکیان وجود داشته است. او با وجود این آراء، نتوانست در مرحله اول بیش از 10 میلیون رای کسب کند؛ حال باید از کسانی که رقابت پایاپای جلیلی و پزشکیان در سایر استان ها و شکست جلیلی در استانهای ترک زبان را به عنوان تنها توجیه پیروزی پزشکیان در مقابل جلیلی قلمداد می کنند پرسید که: اضافه شدن ۶ میلیون رای به سبد پزشکیان در مرحله ی دوم که سبب پیروز شدن او بود را چگونه می توان توجیه کرد؟! این آراء به سبب وجود کدام عامل رای ساز (اعم از گفتمانی، قومیتی، سلبی، شخصیتی) به سبد پزشکیان ریخته شده است؟!
چهار
می توان پذیرفت که بخش مهمی از آراء اجتماعی و غیرگفتمانیِ قالیباف در دور اول نیز به سبد پزشکیان ریخته شده است. اگر چه به طور دقیق نمی توان میزان آن را محاسبه کرد، اما به یقین می توان گفت که اختلاف ۶ میلیونی آراء پزشکیان در دو مرحله ی انتخابات را نیز نمی توان تماما به پای آراء منتقل شده از سبد قالیباف به سبد او نوشت؛ چرا که آراء قالیباف کمتر از ۴ میلیون بود و بخش قابل توجهی از آن نیز احتمالا به سبد جلیلی ریخته شده است.
پنج
از حیث ویژگیهای شخصیتی نیز پزشکیان برجستگی خاصی ندارد؛ بی برنامه بودن و عدم توان پاسخگویی به سوالات تخصصی در مناظرات و ارجاع بی رویه ی تمام مسائل مطرح شده به کارشناسان، تناقض گویی های مکرر و کلی گویی های بی فایده، از نقاط ضعف او محسوب می شود. بنابراین نمی توان این 6 میلیون رشد را متاثر از ویژگیهای شخصیتی او و توانایی هایش دانست.
شش
با توجه به نکات پیش گفته و با صرف نظر از عوامل جزئی دیگر، می توان با قاطعیت رشد ۶ میلیونی آراء پزشکیان را، ناشی از آراء سلبیِ ریخته شده به سبد او در نتیجه ی دوقطبی به وجود آمده در مرحله ی دوم، دانست. بزرگترین گواه بر این تحلیل، افزایش بیش از ده درصدی میزان مشارکت در مرحله ی دوم است که با توجه به تعداد حدود 60 میلیونی واجدان شرایط رای دادن، می شود حدود ۶ میلیون رای، که به احتمال فراوان، قریب به اتفاق این آراء به سبد پزشکیان ریخته شده است.
ادامه دارد . . .
@Historicalmind
آمادگی و مراقبه قبلی اصحاب درباره کربلا(۳)
انس بن حارث کاهلی
🔸️ایشان در تمام مدت ممنوعیت نقل حدیث حدیثی درباره خبر پیامبر درباره شهادت امام در کربلا را برای مردم در کوفه و شهرهای دیگر بیان می کرد.
📍بسیاری از کتب محدثین این روایت را از او نقل کرده اند:
🔺️حدیثی مشهور که مورخان شیعه و سنی،چون جرزی، و ابن حجر،ان را نقل کرده اند،چنین می گوید: روزی خدمت پیامبر خدا صلی الله علیه و آله رسیدم، حسین بن علی (علیه السلام) کنار او نشسته بود،رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: «اِنَّ ابِنی هذا یُقتَلُ بِأَرضٍ مِن أرضِ العِراقِ، ألا فَمنَ شَهِدَهُ فَلیَنصُره؛
«این پسرم (یعنی حسین) در سرزمینی که به آن کربلا گفته میشود، کشته میشود. پس هر یک از شما آن را درک کرد، او را یاری کند.»(اسد الغابه ،ج1، ص123؛ الاصابه،ج1،ص68)
@dehban_ir
اراده جلسه اول.mp3
15.93M
🔺️قدرتمند شدن در اراده
🔸️جلسه اول
🔸️چالش اراده
🔸️آزمایش خرس سفید
🔸️چرا مدام شکست می خورم و از پا در می آیم؟
🔸️دلیل افسردگی بعد از تصمیم
🔸️رژیم من شکست
🔸️تمرین
⛔اگر تمرین ها را انجام ندادید، دوره را ادامه ندهید⛔
✅با استاد دهبان همراه باشید، مثل کوه محکم تصمیم بگیرید.
@dehban_ir