⭕️ معاون مستعفی وزارت بهداشت کیست؟ / ادعای احمدینژاد درباره معاون نمکی درست بود؟
🔹درباره رضا ملکزاده نکات بسیاری مطرح شده؛ از اتهام مقابله با طب سنتی تا خلق ایده "فرزند کمتر، زندگی بهتر"
🔹اما بیش از همه اینها، او متهم است که معمار شیوههای ناکارآمد در مقابله با کروناست و استعفای او بیشتر یک فرار روبه جلو است.
درباره مرد پشتپرده سیاستگذاری نظام سلامت در ایران بیشتر بخوانید و نظر بدهید👇
https://khabarfoori.com/detail/2316690
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
پیش بینی وضعیت اقتصادی کشور در آستانه انتخابات 1400
🔹پیش بینی وضعیت اقتصادی کشور، با لحاظ شاخصهای کنونی و حفظ همین رویه در سه حوزه ناکارآمدی دولت، تداوم تحریمها و تداوم کرونا، تصویر چندان روشنی را ترسیم نمی کند.
با تداوم روند فعلی اقتصاد، در آستانه انتخابات 1400، اکثریت بالای جامعه ایرانی در معرض فقر عمومی و از دست دادن اندوختهها و داراییهای خود قرار خواهند گرفت.
🔹ترکیب بیعملی و انفعال سیستمی در برابر اوضاع نابسامان اقتصادی، با عملیات روانی و تبلیغاتی گسترده از سوی کانونهای غربگرای داخلی و ضدانقلاب خارج از کشور، مسوول نابسامانی اقتصادی کشور را در اذهان عمومی جامعه(حتی بخش قابل ملاحظهای از طرفداران نظام) شخص رهبر انقلاب نشان خواهد داد. این «مقصرنمایی»، به ویژه با حملات مستقیم و غیرمستقیم به راهبرد «نه جنگ، نه مذاکره» رهبری از سوی چهرههای وابسته به جریان غربگرا تشدید خواهد شد.
🔹با ادامه روند فعلی، فقدان نظارت بر عملکرد بخشهای مختلف حاکمیتی در حوزه اقتصاد و چشمانداز تیره و مبهم نسبت به آینده، سه شاخص تحریم، سوء مدیریت و فساد را در آستانه انتخابات 1400 به اوج خواهد رساند.
🔹یکی از مهمترین عوامل در کنترل مهار اقتصاد در کشور، تثبیت نرخ ارز است. با دستفرمان کنونی مسوولان اقتصادی کشور، به واسطهی دو عامل اصلی یعنی بحران ریشهای ناترازی بانکها و همچنین کسری بودجه دولت که خود معلول تولید سیلآسای نقدینگی است، امیدی به کنترل و تثبیت نرخ ارز نیست و تا انتخابات 1400، شاهد افزایش نرخ ارز خواهیم بود که خود این مساله، با اثری دومینوار مشکلات عدیدهای را در حوزههای مختلف اقتصادی کشور به دنبال خواهد داشت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔴 #تحلیل| عربستان و بایدن و چهار پرونده چالشی
🔻 #زمانـــه| پیروزی جو بایدن میتواند چالشهایی را برای عربستان، امارات و بحرین ایجاد کند. زیرا به نظر میرسد سیاست خارجی دولت بایدن نسبت به این کشورها در چهار موضوع، برایشان چالشبرانگیز خواهد بود:
1️⃣ #جنگ_یمن
دولت اوباما معتقد بود جنگ عربستان علیه یمن موجب تعمیق نفوذ ایران خواهد شد، به همین دلیل موافق تداوم تجاوز عربستان نبود. بنابراین احتمال دارد فشارهای دولت بایدن بر سعودیها و متحدان یمنی آنها برای پایان این جنگ افزایش یابد و دولت جدید آمریکا مانع کمکهای تسلیحاتی و اطلاعاتی به عربستان شود.
2️⃣ #محاصره_قطر
بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در غرب آسیا در قطر جای گرفته و نیروی سنتکام همه عملیاتهای هواییاش را از آنجا فرماندهی میکند. ترامپ به دلیل حفظ رضایت عربستان نسبت به تحریم چهارجانبه سعودی، امارات، بحرین و مصر علیه این کشور با تغافل و بیاعتنایی برخورد کرد، ولی به نظر میرسد دولت بایدن با توجه به اهمیت حفظ روابط راهبردی با دوحه و افزایش همبستگی میان متحدان آمریکا، بر عربستان و متحدانش برای پایان محاصره فشار بیاورد.
3️⃣ #حقوق_بشر
نگرانی دیگر عربستان و بحرین، مواضع آمریکا درباره نقض حقوق بشر در این دو کشور است. سرکوب شیعیان و فعالان مدنی، مسألهای است که میتواند بیش از گذشته موجب حساسیت دولت دموکرات در آمریکا شود. این مسئله احتمالاً موجب افزایش فشارهای رسانهای علیه این دو کشور خواهد شد.
4️⃣ #ایران
بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و لغو یا تعلیق تحریمها علیه ایران، مسألهای نیست که خشنودی عربستان و متحدانش را در پی داشته باشد. در عین حال که احتمالاً با موضع بایدن مبنی بر آغاز مذاکرات منطقهای همراه خواهند بود.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
✍️شجره طیبه بسیج در طول ۴ دهه از حیات پربرکت خود همواره با راهبرد مقاومت فعال به پیروزیهایی دست یافته که با محاسبات عقلانیت متکی بر وابستگی به قدرتهای غربی غیرممکن به نظر میرسد، اما با در نظر گرفتن روحیه بسیج، همه ناممکنها ممکن میشود. بسیج با روحیه جهادی و توان مردمی خود، در همه عرصههای نظامی، اقتصادی و سیاسی معادلات را به نفع خود تغییر داده است.
گزارههای خبری: 1- انقلاب متکی به بسیج تسلیم بازی حداکثری دشمنان نشده است؛ در دوران دفاع مقدس ۴۰ کشور عضو غیر دائم شورای امنیت شدند و درمجموع ۳۲۰ رأی در مورد جنگ در حال وقوع در منطقه از سوی این شورا داده شد که حتی یک رأی هم به نفع ایران نبود؛ اما نتیجه جنگ اینگونه شد که صدام حسین در نامهای به ایران نوشت: «اکنون همان چیزی که شما خواستید» محقق شده است. 2- بسیج در دفاع مقدس با دست خالی میجنگید و نشان داد که نیروی اراده از نیروی سلاح برندهتر است؛ عراق با کمک 36 کشور، سلاحهای روز دنیا را در دست داشت و از این حیث از ایران برتر بود؛ صدام از کشورهای مرتجع عربی هزینههای جنگ و حتی قوای نظامی برای مقابله با ایران میگرفت. در این شرایط، ایران با کمترین سلاح و تجهیزات در طول هشت سال دفاع مقدس، بیش از 200 عملیات بزرگ و کوچک، یعنی هر دو هفته یک عملیات انجام داد که در اغلب این عملیاتها پیروزی با جبهه ایران بود. 3- عراق مستأصل از حملات مکرر و مقاومت ایران، در طول جنگ ۳۵۰۰ بار به ایران حمله شیمیایی کرد که این حملات صد هزار قربانی به دنبال داشت و ایران یکی از بزرگترین قربانیان سلاحهای کشتارجمعی در جهان معرفی شد ولی اراده و خواست این ملت با حملات شیمیایی نیز شکسته نشد و مقاومت و ایستادگی برآمده از روحیه بسیجی ملت، رمز و راز این موفقیتها و ایستادگیها در برابر سختیها و فشارها بود.
نکته راهبردی: روحیه بسیجی منطبق با عقلانیت، عشق و پیروی از ولایت باعث پیروزی ملت ایران در مقابل دشمنان شده است و اکنون هم در جبهه مقاومت شاهد پیروزیهایی با این رویکرد هستیم. اکنون راهکار عبور از فشارهای بهاصطلاح حداکثری دشمن در عرصه اقتصادی نیز بهکارگیری روحیه و تفکر بسیجی است و تنها همین راهبرد میتواند ما را از دالان فشارهای سخت استکبار نجات دهد.
#مهم
🔴 #سرخط| پشت پرده فضاسازی رسانهای درباره احتمال حمله آمریکا به ایران
🔻 #زمانـــه| محور غربی صهیونیستی با انجام عملیات روانی متکی بر «تکرار و تاکید» بدنبال تثبیت گزاره حمله نظامی آمریکا به ایران در افکار عمومی و مسئولین ایرانی است.
🔹بزرگنمایی اطلاعیه «سنتکام» درباره اعزام بمبافکنهای «B52» به منطقه، دروغپردازی درباره سفر سردار قاآنی به عراق برای منفعل نشان دادن ایران، بازنشر برخی اظهارات مقامات ایران برای تاکید بر موضوع حمله، مانور ویژه بر سفر منطقهای پمپئو، بزرگنمایی دروغ صهیونیستها درباره حمله به مواضع ایران در سوریه و... در همین راستاست.
🔹البته تحلیل شرایط فعلی آمریکا کاملا توخالی بودن این جنگ روانی را آشکار ساخته و نشان میدهد که هدف از آن «افزایش فشار حداکثری» برای انفعال ایران برابر دولت بایدن است.
🔹با شکست راهبرد «فشار حداکثری» طبیعتا بایدن بدنبال تغییر راهبرد برای تداوم فشار است، لذا با اهرم ترساندن بدنبال اثرگذاری بر اراده مقاوم ایرانیان است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| روشن است که «وقوع جنگ» گزینهای دور از ذهن و خارج از توان آمریکاییهاست و عملیات روانی صورت گرفته بیشتر به نمایشی خندهدار میماند.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت
#حدیث_روز
💠امام حسن عسکری علیه السلام می فرمایند:
پرتلاش ترین و سخت کوش ترین مردم کسی است که گناهان را ترک کند.
https://eitaa.com/dehghansadat
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافی
🌐#بسیج بزرگترین نهاد مردمی
💢#نقش #بسیج در نظام انقلاب اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✍️جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی سران قوا، روز سهشنبه ۴ آذر با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) تشکیل شد. معظم له در فرازی از سخنانشان هدف از برگزاری این جلسه را اینگونه بیان فرمودند: «بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود؛ که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.» حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه برای علاج تحریمها دو مسیر «خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها» و «رفع تحریم» وجود دارد، افزودند: «البته ما مسیر رفع تحریم را یکبار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجهای نرسید».
نکات تحلیلی: 1- مشکلات موجود راهحل دارد و کارشناسان خبره بر این باور و اعتقاد هستند که ظرفیتهای اقتصادی کشور بهگونهای است که با آزادسازی ظرفیتها میتوان بر مشکلات فائق آمد و بهنوعی راهکار مشترک همگی کارشناسان همین نکته است. 2- برای خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها باید متولیان امر و مسئولین مربوطه با جرئت و جسارت دل به کار دهند و با اهتمام جدی و مضاعف کارها را پیگیری کنند. در این صورت بعد از دیدن مقاومت و سینه سپر کردن، دشمنان به بیاثر شدن تحریمها پی خواهند برد و بهتدریج و بهناچار دست از تحریم بر خواهند داشت.
نکته راهبردی: برای برونرفت از وضعیت کنونی اقتصاد کشور، میبایست چند اقدام اساسی با سرعت صورت بگیرد. راهبرد تسهیل در برابر تحریم بهعنوان یکی از راهکارها جهت نجات اقتصاد کشور در برابر تحریمها است؛ به این معنا که دولت شرایط کسبوکار در داخل کشور را تسهیل کند. این راهکار منجر به باز شدن دست و پای فعالان اقتصادی برای رونق تولید، تحرک در رشد اقتصادی و اشتغالزایی میشود. استفاده از مزيتهاي موقعيت جغرافيايي که شامل 15 کشور همسایه با مرزهای آبی و خاکی میشود، میتواند بخش زیادی از تحریمها را خنثی نماید. استفاده بهینه از امکانات موجود با نگاه بهرهوری در حوزه دانشبنیانی، معدنی، فرآوری، بودجه سالانه علیالخصوص بودجه شرکتها و بانکها، نگاه راهبردی به تولیدات کشاورزی، احیای ظرفیت خالی شرکتها و بنگاههای تولیدی همراه با اصلاح سیستم مالیاتی و بانکی، شیوههای عاجل برونرفت از نابسامانیهای کنونی اقتصاد کشور است