بهناماو
"حکمرانی تربیتی و ميزان اثرگذاری صداوسیما در جامعه "
هر حکومتی مسئول آموزش افراد جامعه خود در جنبههای مختلف اجتماعی است. حاکمان بر مبنای باید و نبایدهای اجتماعی، فرهنگی، دینی و متناسب با اقلیم و اقوام جامعه خود، چگونگی آموزش و آموختن را فراهم میکنند. شیوه آموزش نیز در هر کشوری متفاوت و میزان اثرپذیری آن تعالیم نیز در معرض تغییر و تبدیل است. «رسانهملی» یکی از راههای رسیدن این آموزشها به مخاطب هدف است. افراد با هر سن و سالی و با هر تفکری پای تلویزیون مینشینند و طبق سلیقه خود، برنامهای را جستجو میکنند.
انتشار یادداشت بنده در رسانه #فکرت👇
https://fekrat.net/article/lnk/26018
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
سوزش دل به حدی برسد،
جوهر، روان میشود.
#هایکو
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
#شیخ_مفید
به قصد مسجد، از خانه بیرون زده بود همه فکرش، مشغول خوابی بود که شب گذشته دیده بود. یعنی چه میشود؟ خواب من شیطانی نبود؛ این را مطمئنم، پس تعبیر آن چه میشود؟ من چگونه به حسنین(علیهماالسلام) تعلیم دهم؟ آنان امامِ برحق من هستند. با پاهایش سنگریزههای کوچهپسکوچههای کَرَخ* را کنار میزد و با خود زمزمه میکرد: «من کجا و بانوی دوعالم فاطمه کجا!؟ از من خواسته به فرزندانش تعلیم دهم؟ حتماً تعبیری دارد این خواب من. خدایا کمکم کن!»
شیخ مشغول عوالم خود بود که خود را در جلوی مسجد کرخ بغداد یافت. بعد از نماز در گوشهای از مسجد درگیر رویای ناپیدای خود بود که بانویی عفیف به سمتش آمد. در حالی که دستان پسران خردسال خود را گرفته بود، گفت:
- حضرت استاد عرضی داشتم خدمتتان.
- بفرمایید بانو درخدمتم.
- از شما میخواهم به این دوفرزندم علم بیاموزید و متعلم به علم دیانت کنید. اینان دو سید جلیلالنسب هستند. سیدمرتضی و سیدرضی.
نگاه شیخ با نگاه دو کودک معصوم تلاقی میکند و نور امید و علم را در چشمان آنان مییابد. یاد احوال آن روز خود میافتد، از پس خوابی نامعلوم که حالا به عینیت رسیده بود. برقی از رضایت در چشمان شیخ تابید، رو به مادر کرد و گفت:
- با کمال میل حاضرم آنان را به شاگردی بپذیرم. مادرشان سفارش آنان را کرده است.
*کرخ: از محلههای قدیم شهر بغداد
به مناسبت بزرگداشت شیخ مفید
@del_gooye
بهناماو
فاطمه میریطایفهفرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه عنوان کرد: یکی از ویژگیهای مؤمن، اسوهپذیری اوست که قرآن صراحتاً به آن اشاره کرده و بهترین اسوهها، وجود مقدس معصومان(علیهمالسلام) هستند، به ویژه حضرت زهراء(س).
عضو تحریریه مجتهده امین با اشاره به اینکه شخصیت حضرت زهراء(س) ابعاد گوناگونی دارد که یکی از مهمترین آنان، بُعد سیاسی و کنش اجتماعی شخصیت ایشان است...
متن کامل مصاحبه
در خبرگزاری رسمی حوزه 👇
https://hawzahnews.com/xcyJT
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
🔰آلاحمد نعمت بزرگی بود
🔻مروری بر ۷ روایت آیتالله خامنهای از جلال آلاحمد
📆به مناسبت صدمین سالروز تولد جلال
درباره جلال خیلی حرفها زده شده و خیلی ازش خوندیم؛ اما با این وجود هنوز هم یکی از مرموزترین و ناشناختهشدهترین شخصیتهای ادبیات معاصر ایرانه.
نظرات ضد و نقیضی درباره جلال وجود داره؛ اما میتونیم یکی از کاملترین روایتها رو از شخصیت جلال، از لابلای نامهها و خاطرات و بیانات آیتالله خامنهای پیدا کنیم؛ «سرآمد رماننویسهای ایرانی»، «نعمت بزرگ» و «مدافع سنتهای عمیق و اصیل جامعه» بخشهایی از تعابیر ایشون درباره جلاله.
#جلال_آل_احمد
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
کاش آدمی را بالی بود برای زمانی که دلش از زمین کنده میشد.
#کوتاه_نوشت
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
فرق یک کار کوچک در طول سال با انجام ندادن همان کار در طول سال به زبان ریاضی.
خدا به کارهای کوچک مستمر برکت میدهد.
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
"الگوپذیری بانوان غزه از تظلمخواهی حضرت زهراء(سلاماللهعلیها)" را در خبرگزاری ایکنا بخوانید.👇
https://iqna.ir/00HZ0r
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
بهناماو
مادرم مظلومه بود و یاور مظلومها...
فضه جاروبهدست به حیاط میرود، بس که خاکستر روی زمین ریخته است، بس که دودهها به دست و پای بچهها میچسبد. بانوی خانه در بستر افتاده، مگر فضه مرده است که خانه را کثیفی بگیرد. قرار است به عیادت بیایند زنان مدینه. همانها که طاقت گریههای بانو را نداشتند، پیغام و پسغام داده بودند به فاطمه بگویید یا شب گریه کند یا روز؛ اما فاطمه حتی دستان نیمهجانش را بالا میبرد و اول برای آنان دعا میکند.
بانو از آنان ناراحت بود، از مردانشان هم. بوی مردانگی نمیداد مرامِ نداشتهشان، بیشتر اهل ریا و تزویر بودند تا دین و مروت. این مرام در صبح روز موعود رخ نشان داد، همان وقت که فقط چهارتن سرتراشیده به اثبات دینداریشان آمدند، همان روز که سلمان برای ما آبرو خرید.
آنروز بود که خستگی به جان بانو ماند، خستگی تلاش برای اصلاح امت پدر بزرگوارش، خستگی از گوشهایی که نمیشنوند و عافیتهایی که عاقبت ندارند. مگر میشود فراموش کرد تزویرشان را که هنوز پیکر مطهر پیامبر خاتم روی زمین است و دین پیامبر به تاراج میرود!
بانو غیور است، اگرچه هجده بهار را بیشتر ندیده، اگرچه محنت بسیار دیده، اگرچه جسمش توان ندارد، اگرچه طفل صغیرش را به کین نااهلان از دست داده، اما غیور است برای دین خدا، برای آیندگان که میآیند و غیرت محمدی بانو را فریاد میکنند. تاریخ هرچه تلخ، هرچه به تحریف و خطا، در جواب جوانیِ خزانشده بانو جوابی ندارد، درباره طفل پانگذاشته به دنیا جوابی ندارد. درباره غربت پرتکرار حیدر کرار جوابی ندارد.
▫️ ▫️ ▫️
بوی غذا دیگر در خانه نمیآید، انگار عطر غذای بهشتی فاطمه به طعام ریخته نشده.
انگار کسی در این خانه حوصله ندارد، مگر میشود در خانهای که مادر در بستر افتاده باشد، حوصله باشد. مادر است که به همه دلیلها رنگ و بو میدهد، حتی زلف هم به پریشانی خو کرده. زینب شانه و زلف میخواهد چهکار؟ که باید با قد و قامت کوچک برای نسلی، هم مادری بکند و هم خواهری.
مدینه دیگر مدینه نمیشود و صدای هتک حرمت به بانو تا تاریخ هست و تا زمان هست برای رسوایی عاملانش کفایت میکند. گناهی که با آب زمزم هم شسته نمیشود. ما از پس ۱۴۰۰ سال، یک مادر از این دنیا طلبکاریم... "مادری که مظلومه بود و یاور مظلومها".
🖋فاطمه میریطایفهفرد
-----------❀❀✿❀❀---------
@del_gooye