eitaa logo
دلنگار
179 دنبال‌کننده
199 عکس
128 ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پارادایم
🔸نمایان شدن طلیعه پیروزی بزرگ در هفتمین سال جنگ یمن 🔹تصرف کامل انصارالله بر مأرب کار را برای دیگر متحد مهم و تأثیرگذار سعودی در یمن یعنی حزب اصلاح دشوارتر خواهد کرد و آن‌ها را نیز از آخرین پایگاه خود در یمن محروم می‌سازد. 🔹در آخرین روزهای ابتدایی ماه مارس بود که انصارالله برای اولین شهر مهم و اقتصادی «جده» و همچنین بندر بزرگ نفتی «رأس تنوره» را هدف حملات موشکی و پهپادی جدی قرار داد. ریاض پایتخت سعودی هم که بارها هدف این حملات قرار گرفته است. 🔹انصارالله همزمان با استمرار و تشدید حملات به عمق خاک سعودی و تنگ کردن حلقه محاصره مأرب، به دنبال خالی کردن دست رقیب در مذاکرات اصلی آتی و فشار بر آن برای تحمیل خواسته‌های مدنظر خود است.
هدایت شده از پارادایم
🔵 اذعان صهیونیست‌ها؛ ایران در هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی درنگ نکرد | جنگ دریایی با ایران به ضرر ما تمام می‌شود 🔹روزنامه الاخبار لبنان در یادداشتی به جنگ کشتی‌های تجاری اخیر بین ایران و رژیم صهیونیستی پرداخت: 🔹اسرائیل حتی فکرش را نمی‌کرد که روزی ایران بتواند توازن قوا را برقرار و به کشتی‌های تجاری اسرائیلی حمله کند، در واقع تمام پیش‌بینی‌های صهیونیست‌ها غلط از آب در آمد. 🔹ایران در هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری صهیونیستی دقیقه‌ای درنگ نکرد. این اتفاق دلیل بازخوانی مجدد وقایع توسط صهیونیست‌ها خواهد شد. 🔹هدف قرار گرفتن کشتی تجاری "لوری" در دریای مکران در واقع پیغام شدید اللحن ایرانی‌ها به فرماندهان رژیم بود. 🔹کارشناس‌های اسرائیلی این تحول در بازدارندگی توسط ایران را برای رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک تلقی کردند. 🔹سیاسیت‌مداران و فرماندهان نظامی کاملا به این نتیجه رسیده‌اند که ایران می‌داند کجا و در چه زمان و با چه حجمی و به چه شیوه‌ای به صهیونیست‌ها ضربه بزند. 🔹90 در صد صادرات و واردات صهیونیست‌ها از راه دریا انجام می‌شود. همچنین 15 درصد این تجارت از باب المندب می‌گذرد که با وجود این حجم از تجارت دریایی این تنش قطعا به سود اسرائیل نخواهد بود.
واشنگتن: چین در تلاش برای تضعیف نظم جهانی به رهبری آمریکاست آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی: 🔹چین در تلاش برای تضعیف نظم جهانی به رهبری آمریکاست و از بازی بر اساس قوانینی که پس از دوره جنگ جهانی دوم ایجاد شده خودداری می‌کند.
هدایت شده از پارادایم
♦️ اظهار امیدواری عمان به توافق آتش‌بس قریب‌الوقوع در یمن 🔹 عمان که همواره نقش واسطه در مذاکرات آتش‌بس بین عربستان و انصارالله داشته، می‌گوید امیدوار است که توافق آتش‌بس بین طرف‌های درگیر «خیلی زود» حاصل شود. 🔹 مسقط همکاری نزدیک با عربستان، آمریکا و سازمان ملل برای دستیابی به یک راه حل سیاسی جامع برای پایان دادن به بحران یمن داشته است. عمان امیدوار است که این تماس‌ها برای بازگرداندن امنیت و ثبات به یمن و حفظ برادری و امنیت و منافع کشورهای منطقه خیلی زود به نتیجه مطلوب برسد. 🔹عربستان هفته گذشته پیشنهاد آتش‌بسی را مطرح کرد اما انصارالله اعلام کرد که تنها در صورت لغو محاصره هوایی و دریایی حاضر است با آن موافقت کند.
هدایت شده از پارادایم
🔵 سیاست هسته‌ای جدید کره شمالی در قبال آمریکا 🔻گزارش 🔹 بروکینگز در یادداشتی به ارزیابی نوع مواجهه پیونگ‌یانگ با واشنگتن درباره بحران هسته‌ای کره شمالی پرداخته است. وزیر خارجه کره شمالی اخیراً اظهار داشت تا زمانی که تهدید آمریکا مبنی بر اتحادش با کره جنوبی و حضور نظامیانش در این کشور و هم‌چنین چتر دفاع هسته‌ای‌اش بر سر ژاپن و کره جنوبی وجود دارد، کره شمالی تن به خلع سلاح هسته‌ای نخواهد داد. 🔸 طبق مواضع وی، صرفاً در صورت رفع این تهدیدات، می‌توان طی 10 یا 20 سال آینده، به خلع سلاح فکر کرد و در این بازه زمانی، طرفین بر سر مسائل مرتبط با کنترل تسلیحات هسته‌ای گفتگو کنند. در واقع کره شمالی بر ضرورت حفظ تسلیحات هسته‌ای در طول گفتگوها به عنوان اهرم فشار تأکید دارد. 🔸 تغییر موضوع گفتگو از «خلع سلاح» به «کنترل سلاح» بدان معناست که کاخ سفید باید کره شمالی هسته‌ای را به رسمیت شناخته و صرفاً درصدد مهار یا مسئولیت‌پذیری آن در قبال تسلیحات هسته‌ای‌اش برآید. این در حالی است که تحریم‌ها در کنار کرونا ضربات شدیدی به حیات اقتصادی کره شمالی زده است. ✅ بنابراین آمریکا نه در قبال حذف تسلیحات هسته‌ای کره شمالی بلکه در قبال کاهش آن باید امتیازهای اقتصادی در خصوص رفع تحریم‌ها ارائه کند. این چالشی جدی برای دولت بایدن خواهد بود. اگر بپذیرد، در داخل تحت فشار شدیدتری از سوی هر دو حزب قرار خواهد گرفت و اگر نپذیرد باید با توسعه برنامه هسته‌ای کره شمالی دست‌وپنجه نرم کند.
هدایت شده از پارادایم
🔸یمن در سال ۱۳۹۹؛ رویدادها و روندها 🔹سال 99 را می‎توان مهم‌ترین سال از ابتدای جنگ یمن تاکنون دانست که در آن مجموعه‌ای گسترده‌ از رویداد‌ها و تحولات مهم و اثرگذار اتفاق افتاد که هرکدام ظرفیت بررسی و واکاوی دقیق را دارد. 🔹حفظ و تسلط بر مأرب به موضوعی کلیدی و تعیین‌کننده در جنگ یمن تبدیل شده و هر دو طرف با همه توان سعی دارند که نتیجه نبرد در مأرب را به سود خود به پایان ببرند و اغراق نیست اگر گفته شود که این نبرد به موضوعی کاملاً حیثیتی تبدیل شده است. 🔹انصارالله با توجه به شرایطی جدیدی که با استقرار دولت جدید در آمریکا برای پرونده یمن ایجاد شده، در تلاش است تا برگه‌های برنده بیشتری برای استفاده در مذاکرات احتمالی آتی برای خود مهیا کند که فتح مأرب قطعاً یکی از این برگه‌ها و شاید از مهم‌ترین آن‌ها باشد. از سوی دیگر افزایش کمی و کیفی حملات پهپادی و موشکی انصارالله به میادین نفتی عربستان، می‌تواند نقطه اتکای دیگری در تحولات سال آتی بحران یمن باشد. بحرانی که به نظر می‌رسد به مراحل سرنوشت‌سازی نزدیک شده است.
هدایت شده از پارادایم
هدایت شده از پارادایم
🔵 دلیل مخالفت ایران با مشارکت دولت‌های عربی در مذاکرات هسته‌ای 🔻گزارش 🔹 اندیشکده «شورای آتلانتیک» در یادداشتی به بررسی دلایل مخالفت ایران با دولت‌های عربی در مذاکرات هسته‌ای پرداخته است. منظور عربستان و برخی متحدانش به‌ویژه امارات است که مکرون، رییس‌جمهور فرانسه نیز خواستار عضویت‌شان در برجام شده بود. این دلایل به شرح زیر است: 1️⃣ حضور این دولت‌ها در مذاکرات هسته‌ای فضایی فراهم می‌کند که مطالبات زیاده‌خواهانه‌شان در خصوص محدودیت برنامه‌های دفاعی و موشکی ایران مطرح گردد. به بیان دیگر نوعی رسمیت‌بخشی به این ادعاها صورت خواهد پذیرفت. 2️⃣ عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با اسراییل، نگرانی دیگری است که ایران را مجاب می‌کند با حضور این دو دولت در مذاکرات هسته‌ای مخالفت ورزد. زیرا می‌تواند پای مهم‌ترین دشمن منطقه‌ای ایران را به این مذاکرات بگشاید و به نیابت از آن وارد گفتگوها شوند. 3️⃣ حضور این دولت‌ها در کنار آمریکا و اروپا در مذاکرات هسته‌ای، به‌ویژه با توجه به روابط مساعد دولت‌های عربی با چین و روسیه، فشارها بر سیاست‌های منطقه‌ای ایران را تشدید خواهد کرد و ممکن است طرح شکست‌خورده ناتوی عربی را بار دیگر احیا کند. ✅ سیاست اصولی ایران، مذاکرات منطقه‌ای میان کشورهای منطقه و بدون حضور قدرت‌های بیگانه است. ولی عربستان و برخی دیگر از متحدان عربی آمریکا در غرب آسیا، بدون پشتیبانی و حضور ایالات متحده و دولت‌های اروپایی در مذاکرات، از توان پیشبرد دیپلماتیک اهداف‌شان برخوردار نیستند.
هدایت شده از پارادایم
🍃شهدا الگوی جاودانگی🍃 🌹شهید احمد علی نیری زندگی او مانند یک انسان عادی ادامه داشت، اما اگر مدتی با او رفاقت داشتی، متوجه می‌شدی که او یکی از بندگان خالص درگاه خداست. یک بار برنامه بسیج تا ساعت سه بامداد ادامه داشت. بعد احمد آهسته به شبستان مسجد رفت و مشغول نماز شب شد. من از دور او را نگاه می‌کردم. حالت او تغییر کرده بود.گویی خداوند در مقابلش ایستاده و او مانند یک بنده ضعیف مشغول تکلم با پروردگار است. عبادت عاشقانه او بسیار عجیب بود. آنچه که ما از نماز بزرگان شنیده بودیم در وجود احمد آقا می‌دیدیم. قنوت نماز او طولانی شد آن قدر که برای من سوال ایجاد کرد. یعنی چه شده؟! بعد از نماز به سراغش رفتم و از او پرسیدم: احمد آقا تو قنوت نماز چیزی شده بود؟ احمد همیشه در جواب‌هایش فکر می‌کرد. برای همین کمی مکث کرد و گفت: نه چیز خاصی نبود. آنقدر اصرار کردم که مجبور شد حرف بزند: «در قنوت نماز بودم که گویی از فضای مسجد خارج شدم. نمی‌دانی چه خبر بود! آنچه که از زیبایی‌های بهشت وعذاب‌های جهنم گفته شده همه را دیدم! انبیا را دیدم که در کنار هم بودند و...» یکی از دوستانش که شاهد لحظات قبل از شهادت ایشان در عملیات والفجر8 بود چنین نقل می‌کند: در لحظه شهادت ترکشی به پهلوش اصابت کرد. وقتی به زمین افتاد از ما خواست که او را بلند کنیم وقتی روی پاهایش ایستاد رو به سمت کربلا دستش را به سینه نهاد و آخرین کلام را بر زبان جاری کرد«السلام علیک یا ابا عبدالله». احمد علی موقع خاکسپاری با اینکه 6 روز از شهادتش می‌گذشت ولی دستش هنوز به نشانه ادب بر سینه اش قرار داشت. منبع : کتاب «عارفانه» کاری از «گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی» 🌹باد شهدا با صلوات 🌹 https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
هدایت شده از پارادایم
🔴 آمریکا سیلی خورده، شما چرا گریه می‌کنید؟! 🖌 : 🔹شما نگاهی به جیغ و داد مقامات آمریکایی و اروپایی بیاندازید! این‌ همه عصبانیت و نگرانی آن هم از سوی دشمنان تابلو دار ایران برای چیست؟! جیغ و داد جریان غرب‌گرای داخلی هم از همین آبشخور است. این جریان مرموز سیاسی رابطه با غرب را در وابستگی به آمریکا و اروپا تعریف می‌کنند و به همین علت است که از سیلی ایران به آمریکا وحشت کرده‌اند. 🔹همکاری جامع ایران و چین مقدمه تشکیل یک قطب قدرتمند اقتصادی در مقابل غرب است و کمترین نتیجه آن خنثی کردن تحریم‌هاست. از این روی عصبانیت آمریکا و اروپا قابل درک است و باید هم نگران باشند ولی مخالفت غربزده‌ها با این معاهده را تنها می‌توان با دو گزینه جهالت و خیانت تعریف کرد! 🔹نظر حضرت امام (ره) از سیاست نه شرقی و نه غربی عدم وابستگی به شرق و غرب است، نه انزوای سیاسی. این شرق و غرب سیاسی است، نه جغرافیایی و این بلوک بندی با فروپاشی شوروی سابق که اردوگاه شرق بود از بین رفته است. مرحوم امام(ره) کسانی که نه شرقی و نه غربی را به عدم رابطه با کشورهای دیگر معنی می‌کنند را با عنوان افراد جاهل و یا مغرض یاد می‌کردند.
هدایت شده از پارادایم
🔵 دشواری‌های بازسازی روابط آمریکا و آلمان 🔻گزارش 🔹 اندیشکده بروکینگز با اشاره به تنش‌های آمریکا و آلمان در دوران ترامپ، به‌ویژه درباره هزینه‌های ناتو، به ارزیابی امکان بهبود روابط دوجانبه در دولت بایدن پرداخته است. 🔸 نویسنده به‌نقل از مقام‌های آلمانی بیان می‌کند که عملکرد ترامپ در تنش‌آفرینی میان دو سوی آتلانتیک سبب تقویت ایده «خودمختاری راهبردی» در اتحادیه شده است. به‌ویژه که اروپایی‌ها هم‌چنان نگران بازگشت دوباره ترامپیسم به آمریکا هستند. 🔸 اقدام‌های اعتمادزای بایدن مانند بازگشت به پیمان پاریس و سازمان بهداشت جهانی، اراده بر تمدید استارت جدید و تأکید مجدد بر تعهدات آمریکا در ناتو، با تحسین آلمان مواجه شد. ولی هم‌چنان اختلافات جدی بین طرفین وجود دارد: 1️⃣ خط لوله گاز «نورد استریم 2» بین روسیه و آلمان مهم‌ترین مورد اختلافی است که آمریکا تهدید به تحریم شرکت‌های فعال در آن نموده است. اما دولت دموکرات‌مسیحی آلمان به‌طور جدی حامی این پروژه بوده و آن را بیش از 90 درصد به پیش برده است. 2️⃣ مسأله دیگر روابط تجاری چین و آلمان است. برلین، اتحادیه اروپا را به توافق جامع تجاری با پکن سوق داد در حالی که دولت بایدن با آن مخالف بود. فعالیت نسل پنجم هوآوی در آلمان علی‌رغم مخالفت آمریکا نیز مسأله دیگری است که بر موارد اختلافی درباره چین می‌افزاید. 3️⃣ سرانجام هزینه‌های ناتو خواهد بود. گرچه بایدن دیپلماتیک‌تر از ترامپ برخورد خواهد کرد ولی احتمالاً با توجه به هدف تمرکز بر چین، از متحدان اروپایی بخواهد که بار بیشتری از بازدارندگی در برابر روسیه را به دوش بکشند. ✅ این اختلافات در حالی در جریان است که انتخابات پارلمانی آلمان نزدیک است و احزابی که از مواضع آمریکا در موضوعات فوق که بار اقتصادی برای آلمان دارند، حمایت کنند، رأی خود را از دست خواهند داد. بنابراین محتمل است که این مواضع اختلافی بر جای خود باقی بماند.
هدایت شده از پارادایم
🔵 گزینه‌های اندیشکده رند برای کنگره آمریکا جهت پیشبرد صلح در یمن 🔻گزارش 🔸 «اندیشکده رند» در گزارش اخیر خود به آخرین وضعیت تحولات یمن پرداخته و با توجه به سیاست جدید آمریکا مبنی بر حل دیپلماتیک بحران یمن توصیه‌هایی به کنگره این کشور داشته تا بتواند از طریق آن‌ها به ایجاد صلح پایدار در این کشور کمک شود.در این گزارش تصریح شده حصول این منظور نیاز به تأمین سریع‌ترین نیازهای یمن دارد، در حالی که برای توسعه نهادهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی یمن تلاش می‌شود. سه توصیه این اندیشکده به کنگره این موارد هستند: 1️⃣ اصلاحات اقتصادی و نهاد‌سازی؛ در کنار کمک‌های بشر‌دوستانه لازم است تا تعهداتی برای حمایت از توسعه اقتصادی انجام شود که می‌تواند کمک شایانی به رفع نواقص اقتصادی کند. کنگره می‌تواند با یک بودجه متوسط مانند صندوق مشارکت فلسطین، وزارت‌خارجه را متعهد کند لااقل سالی ۵۰ میلیون دلار را در یک بازه ۵ ساله برای یمن اختصاص دهد. این بودجه به مثابه یک ابزار قدرتمند برای حمایت از این اصلاحات خواهد بود. 2️⃣ توانمند‌سازی و سرمایه‌گذاری در ساختارهای دولت محلی؛ تحقیقات این گزارش نشان می‌دهد که ظهور نیروهای انصارالله موجب محرومیت دیگران از حق سیاسی و شکاف‌های سیاسی در جمهوری یمن می‌شود. با این حال یمن سابقه طولانی در زمامداری محلی قوی دارد. لذا یک رویکرد که از برنامه وزرات‌ خارجه برای کمک به دوره انتقال در سوریه الگوبرداری شده، می‌تواند ابزاری قدرتمند برای هدایت نهادهای سیاسی از پایین به بالا باشد. 3️⃣ تضمین امنیت شهروندان یمنی؛ به‌رغم عدم تمایل واشنگتن مبنی بر ایجاد تعهد برای نیروهای نظامی آمریکایی در این منطقه، ولی می‌توان گزینه‌های دیگری را برای همکاری‌های امنیتی ارائه داد که مبتنی بر امنیت مرزی و دریایی باشد. البته در این میان چالش‌های احتمالی بسیاری جهت تقسیم‌بندی شبه‌ نظامیان و کمک به آن‌ها بر اساس «قانون لیهی» (Leahy Law) پیش خواهد آمد. (قانونی که وزارت‌خارجه و دفاع آمریکا را از کمک به شبه‌ نظامیانی که مرتکب جنایات جنگی و نقض فاحش حقوق انسان‌ها شده‌اند، منع می‌کند). با این حال کنگره می‌تواند مقررات قانونی را برای کمک به ساده‌سازی این روند در نظر بگیرد.
هدایت شده از پارادایم
🔵 آیت الله حائری شیرازی: 🔸حضور در جمع غافلین علت یأس از رحمت خدا در سورۀ حمد پس از بسم الله و بعد از «الحمد لله»، دوباره «الرحمن الرحیم» تکرار شده است. چرا؟ به این خاطر که رحمت، اساسی‌ترین مسأله در حضور قلب و توجه انسان است و تا رحمت الهی شناخته نشود، دریچۀ قلب انسان باز نمی‌شود. از دلایلی که انسان از رحمت خدا مأیوس می‌شود، نشست و برخاست با غافلین است. در دعای ابوحمزه می‌خوانیم که «اَوْ لَعَلَّكَ رَاَيتَني فِي الْغافِلينَ فَمِنْ رَحْمَتِكَ آيسْتَني»: «شاید در گروه غافلین من را دیده‌ای که از رحمتت مأیوسم کرده‌ای»! اگر انسان با غافلین باشد از رحمت خدا مأیوس می‌شود و اگر متوجه رحمت خدا شود، ذاکر می‌گردد. https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
هدایت شده از پارادایم
🔵 تهدیدات جدی وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در گفتگو با المسیره 🔹 «محمدناصر العاطفی»، وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن، در یک گفت‌وگوی تفصیلی اختصاصی با شبکه «المسیره» به بیان موضوعات مهمی پرداخته که مهم‌ترین بخش‌های آن در ادامه می‌آید: 🔸 امروز ابتکار عمل در دست ماست و این توانایی را داریم که تهدیدات خود را اجرایی کنیم. 🔸نیروهای متجاوز فجیع‌ترین جنایات را علیه یمن مرتکب شدند، بنابراین وظیفه ما بود که متناسب با این وحشی‌گری پاسخ دهیم. 🔸 مادامی که تجاوز ادامه داشته باشد، ضربات متقابل نیز وجود دارد. 🔸هر زمان نیروهای ما به یک دستاورد بزرگ میدانی دست پیدا می‌کنند، صدای برخی کشورهای جهان به بهانه حقوق‌بشر و... بلند می‌شود. مأرب استانی یمنی است و باید مانند سایر استان‌ها آزاد شود. 🔸راهبرد آتی ما «درد بزرگ» است که به محض اراده رهبری آماده اجراست.
هدایت شده از پارادایم
📍تحلیلگر صهیونیستی: ایران تاکنون سعی داشته است پاسخ مستقیم به کسی ندهد اما در دو سال گذشته شرایط تغییر کرده است: حمله پهپاد به تأسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی، حمله موشکی به پایگاه ایالات متحده در عین الاسد و شلیک موشک به کشتی متعلق به اسرائیل که همه از خاک ایران انجام شده است. 🔹در دو سال گذشته ایرانی‌ها تا حدی در چند مورد موفق شده‌اند: آسیب رساندن به دو کشتی متعلق به اسرائیل و حملات سایبری پیچیده و از بین بردن زیرساخت‌ها و سایت‌های اسرائیل فعالیت‌های اسرائیل قادر به خروج ایران از سوریه نخواهد بود. 🔹ایرانی‌ها در حال پاسخ به مجموعه اقداماتی هستند که به اسرائیل نسبت میدهند، از جمله ترور رئیس برنامه هسته‌ای،[شهید] محسن فخری زاده، غیر قابل تصور است که هدف ایران حمله به اسرائیل مشابه حمله به تأسیسات نفتی سعودی باشد.
هدایت شده از پارادایم
🔵 طوماری از آنچه بر سر ایران آورد👇 🔻چهل سال است القا می کنند که شما نمی توانید، شما بدترین مردم جهان هستید، شما فاسدترین مردم و مسئولان جهان را دارید، شما بدبخت ترین و افسرده ترین مردم جهان هستید... ✅ پس بیایید مروری متفاوت بکنیم بر خودمان و آنچه امروز هستیم👇👇 🔺ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک») 🔺ایران، قطب پزشکی خاورمیانه 🔺ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان) 🔺ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست) 🔺ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو 🔺ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز) 🔺ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری 🔺ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی 🔺ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا 🔺ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر) 🔺ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا 🔺ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان 🔺ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر) 🔺ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان 🔺ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان 🔺ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان 🔺ایران؛ 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا) 🔺ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان 🔺ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان 🔺ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی 🔺ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند. 🔺ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) 🔺ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) 🔺ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان 🔺ایران؛ پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی (بر اساس جدول سازمان ملل) 🔺ایران؛ پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر 🔺ایران؛ رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان 🔺ایران؛ هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز 🔺ایران؛ از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری 🔺ایران؛ بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی 🔺ایران؛ دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider) 🔺ایران؛ دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان (طبق گزارش سازمان یونسکو) 🔺ایران؛ پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی 🔺ایران؛ پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است. 🔺ایران؛ رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود (طبق گزارش سازمان ملل) 🔺ایران؛ برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین) 🔺ایران؛ تنها کشور جهان که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی) 🔺ایران؛ تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان 🔺ایران، هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده 🔺ایران، بزرگترین نگرانی آمریکا ... 🔺و ایران کشوری که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت... تمام این پیشرفت ها در صورتی بوجود آمده است که جمهوری اسلامی درگیر توقف و ویرانی های 10 ساله بابت جنگ یک طرفه دنیا علیه ایران بوده و با وجود شدیدترین تحریم های تاریخ بشریت که خود آمریکا 6 ماه جلوش دوام نمیاره بوجود آمده ☝️شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه بر علیه کشور ما میسازند سخت باشد... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
هدایت شده از پارادایم
🔵 سه نکته و یک پیشنهاد درباره ترفند رفراندومی روحانی 🔹از نظر حقوقی، هیچ یک از دو نوع رفراندوم (تقنینی/ اصلاح قانون اساسی) در صلاحیت رئیس جمهور نیست و آقای روحانی این نکته بدیهی را بهتر از هر کسی می داند. ♦️اصل 59 قانون اساسی می گوید: "اِعمال قوه مقننه می تواند از طریق همه پرسی انجام شود و درخواست آن باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس برسد. 🔹نوع دوم رفراندوم که به اصل 177 و بازنگری قانون اساسی مربوط می شود، در صلاحیت رهبری و مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام است که پس از بررسی در شورای بازنگری، به رای عمومی گذاشته می شود. طبق اصل 110 قانون اساسی، فرمان‏ همه‏ پرسی، از جمله وظایف‏ و اختیارات‏ رهبری است. ♦️نکته دوم این است که آقای روحانی در چندسال گذشته صرفا با کلمه رفراندوم بازی کرده، تا بر ناکارآمدی و کژ کارکردی های خود و دولتش سرپوش بگذارد و گرنه لااقل می توانست درخواست رفراندوم تقنینی را تقدیم مجلس کند، ولو تایید نشود. 🔹او حتی در دوره مجالس همسو مثل مجلس دهم و مجلس نهم (تصویب کننده برجام) هم این کار را نکرد؛ چون موضوع مبهمی که نیاز به رفراندوم داشته باشد، در میان نبوده: ♦️او هم با علم به اختیارات رئیس جمهور سال 92 نامزد شد و سال 96 تکرار کرد؛ و هم، در چند سال اخیر اختیارات فراقانونی بسیاری در حوزه دیپلماسی (برجام) و اقتصادی گرفت. تا جایی که لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران گفت "اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیارات داده شده، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد". 🔹نکته سوم این که زمزمه رفراندوم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، بی معنا و در واقع، تلاشی برای برای منحرف کردن اذهان عمومی است. هر وقت سوء مدیریت دولت شدت می بابد و مردم را مشمئز می کند، این بازی نخ نما از نو تکرار می شود. ♦️اما با وجود این سه نکته، می شود به عنوان راستی آزمایی و جدّیت سنجی، یک پیشنهاد روشن به آقای روحانی داد: این که او از نامزدی یکی از دولتمردان مورد اعتماد خویش (جهانگیری، نوبخت، ظریف یا فرد دیگر) در انتخابات حمایت کند و رای مردم به او را بدل از رفراندوم درباره عملکرد خویش بگیرد. 🔹روحانی قطعا این کار را نخواهد کرد؛ چون از سقوط مقبولیتش به زیر هفت درصد در همه نظرسنجی ها باخبر است. روحانی همچنین آخرین بار، در پاسخ به سوالات نمایندگان مجلس دهم (مجلس همسو)، درباره چهار سوال از پنج سوال، نمره مردودی گرفت. https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
هدایت شده از پارادایم
یعنی: تا امام زمانت به کوفه نیامده... مسلم بن عقیل ولی امر مسلمین است.
هدایت شده از پارادایم
🔵 منطقه در یک نگاه 1️⃣ رئیس ستاد مشترک ارتش اردن ضمن تکذیب بازداشت «حمزه بن حسین» ولی‌عهد سابق این کشور اعلام کرد که از وی خواسته شده تحرکات خود علیه امنیت کشور را متوقف کند. 2️⃣ منابع خبری از حمله راکتی به پایگاه هوایی «بلد» واقع در استان صلاح‌الدین عراق خبر دادند. 3️⃣ وزیر دفاع ترکیه در بازدید از مرز عراق و سوریه بر تداوم عملیات‌های نظامی در خاک عراق تأکید کرد. 4️⃣ منابع یمنی از ورود تروریست‌هایی از سوریه به این کشور برای اعزام به استان مأرب جهت مقابله با ارتش و کمیته‌های مردمی خبر دادند. 5️⃣ پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان سکوت جامعه جهانی در قبال بحران یمن را «شرم‌آور» خواند. 6️⃣ مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در راس هیاتی عازم امارات شد. 7️⃣ درحالی که شایعاتی درباره ارتباط افراد بازداشت شده در اردن با عربستان مطرح بوده ریاض ظرف چند ساعت بیانیه دوم خود را در این خصوص صادر و تاکید کرد که در کنار اردن ایستاده است.
♦️ نشنال اینترست: توافق 25 ساله ایران و چین می‌تواند تغییردهنده بازی در خاورمیانه باشد 🔹 نشریه نشنال اینترست در مقاله‌ای در ارتباط با توافق اخیر امضاشده میان ایران و چین نوشته است برخی ناظران معتقدند این توافق می‌تواند تغییردهنده بازی در خاورمیانه باشد، به طوری که برای چین جای پای محکمی در منطقه، به زیان آمریکا فراهم می‌کند. همچنین این توافق اهرم فشار ایران در برابر دولت آمریکا در جریان احیای برجام را تقویت می‌دهد. 🔹 طبق این مقاله، توافق اخیر به ایران این فرصت را می‌دهد که خود را از فشار اقتصادی و استراتژیک آمریکا و متحدانش و همچنین از محدودیت گسترش نفوذ سیاسی در خاورمیانه رها کند. 🔹 در این مقاله آمده است این توافق به «ابتکار کمربند و جاده» چین گره خورده است و این فرصت را برای این کشور فراهم می‌کند تا ایران را به صورت قوی‌تری به پروژه خود اضافه کند. همچنین این پیام را به آمریکا ارسال می‌کند که چین از ورود به حوزه‌های استراتژیک مدنظر آمریکا هراس ندارد.
هدایت شده از پارادایم
♦️ کارشناس FDD: رابرت مالی با استراتژی سیاسی دولت بایدن همراه نیست 🔹 مصاحبه دو روز پیش رابرت مالی فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران با شبکه PBS با انتقادهایی در آمریکا و سرزمین‌های اشغالی فلسطین مواجه شده است. روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشته است که این رژیم مصاحبه مالی را نگران‌کننده و در تضاد با سیاست اعلامی دولت بایدن مبنی بر «طولانی و قوی کردن» توافق هسته‌ای می‌داند. 🔹 در این میان، مارک دوبوویتز کارشناس بنیاد ضدایرانی دفاع از دموکراسی‌ها معتقد است مالی اعتقادی به توافق قوی‌تر و طولانی‌تر ندارد و در توئیتی نوشته است: «رابرت مالی هرگز اعتقاد نداشته است که توافق طولانی‌تر و قوی‌تر امکان‌پذیر است. قابل ستایش و احترام است که او با استراتژی سیاسی دولت بایدن - مبنی بر وانمود کردن به اینکه چنین اعتقادی دارد- همراه نیست.»
🔵 آیت الله بهاالدینی؛ من از قبل میدانستم ایشان رهبر خواهند بود ✍دکتر محمودرضا امینی 🔸️پس از رحلت امام خمینی (ره) چنین ایامی مجلس خبرگان در حال انتخاب امام امت و جایگزین امام بودند. مباحث زیادی شد و سرانجام بعد از انتخاب، آیت‌الله خامنه‌ای توفیق شد. ما که ایشان را از قبل می شناختیم و در ایام انقلاب اسلامی هم ارتباط و ارادت ویژه داشتیم خوشحال شدیم، اما برای اطمینان کامل قلبی من و برخی از دوستان دلمان می‌خواست حالا که ارتباط تنگاتنگی با آیت‌الله بهاءالدینی داریم و از آنجا که ایشان بصیرت ماورایی داشتند، عملاً در این خصوص تأیید ایشان را هم داشته باشیم. 🔸️عزم سفر قم کردیم و وقتی خدمت آیت‌الله بهاءالدینی رسیدیم همین موضوع را مطرح کردیم، ایشان فرمود: بله ما از دو سال قبل می‌دانستیم که آقای خامنه‌ای بعد از امام مسیر را ادامه خواهند داد و خوب هم ادامه می دهند و شما خیالتان راحت باشد و دلتان قرص بروید با ایشان بیعت کنید و سلام ما را به ایشان برسانید. 🔸️آیت‌الله بهاءالدینی یک نشانه هم مطرح کرد و فرمود: «وقتی شما ایشان را می‌بینید، لباسی از امام را پوشیده است.». 🔸️پس از چند روز ما به محضر مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای رسیدیم. زمانی که نوبت به من رسید، دست آقا را گرفتم اما نشستم و لباس ایشان را هم بوسیدم. ایشان فرمودند: آقای ........... این چه کاری است که می‌کنید؟! گفتم: مگر این لباس امام نیست؟ فرمودند: از کجا می‌دانید؟ گفتم: این خبری بود که آیت‌الله بهاءالدینی دادند و سلامی ویژه هم به شما رساندند. ایشان دست نوازشی بر سر من کشید و اشک در چشمانشان حلقه زد. بعد فرمودند: به ایشان بگویید ما را خیلی دعا کنند. ما محتاج دعای خیر ایشان هستیم. 🔸️ما هم که شش‌دانگ دلم بابت این انتخاب راضی و مطمئن بود، هزاران گوشه قلبم هم مطمئن شد و با خاطری ایمن و امیدوار بعد از دقایقی از محضر ایشان مرخص شدم. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خامنه‌ای نگهدار
🔵 مصاحبه رئیس جمهور ✍دکتر محمود رضا امینی 🔸️مصاحبه سه شنبه شب آقای رئیس‌جمهور بیانگر فعالیت‌ها و اقدامات شبانه‌روزی ایشان بود.وی تلاش نمود در این مصاحبه دغدغه‌های مردم را کاسته و پاسخ به سوالات متعدد داده شود و منصفانه باید پذیرفت نوعاً باور بر این است که دولت آقای رئیسی و شخص ایشان دلسوز مردم هستند. 🔸️ امادرحالی‌که تلاش‌های قابل‌ملاحظه‌ صورت میگیرد و کنشگری ها در سطحوح مختلف خصوصا حوزه های تولید ، مالی و مسکن به شدت مشهود است ازطرفی بدگویان و بدخواهان هم ازهر فرصتی برای تخریب وبیان ناکارآمدی پرهیز ننموده وگاه با نقدهای غیر منطقی مردم را دغدغه مند میکنند. 🔸️ اما واقعیت این است درحال حاضر مردم انتظار دارند هر اقدامی در زندگی روزمره آنها تاثیر مثبت داشته باشد وبرای این انتظار پاسخ بیانی نتیجه بخش نخواهد بود. 🔸️ ازآن‌جایی‌که در آخر مصاحبه ایشان درخواست نموده‌اند که اهل نظر و نخبگان از اظهارنظر و نقد خود ایشان و دولت را یاری نمایند عرض می‌کنم. ۱- برخی آمار و ارقام‌ها در جامعه بیانگر اقداماتی نیست که حضرت‌عالی توضیح مبفرماید به‌عنوان مثال همین چند روز گذشته با دو مجموعه بزرگ فولادی و معدنی که مذاکره می‌کردم متوجه شدم که سه ماه از سال برق و گاز ندارند و یکی از آن‌ها که بخش خصوصی بود مدعی بود که درحالی‌که من مایل بودم طبق راهبردهای مجموعه جذب و اشتغال‌آفرینی سالانه هزار و پانصد نفر به همکاران اضافه‌ نمایم مجبور شده ام همین تعداد افراد موجود را از خدمتشان مرخص شویم. ۲- در حوزه مسکن که جدیت و تلاش ایشان و خصوصاً وزیر جوان وپر انرژی جناب آقای مهندس بذرپاش در تأمین به‌موقع تعهد و قول داده‌شده هست، همچنان قیمت وضعیت مسکن در بازار عمومی قابل اطمینان نیست. ۳- در موضوع ارز که تلاش درقطع وابستگی آن مشهود است اما به هر دلیل ولو جو روانی باعث می‌شود که تأمین نیازهای قطعات یدکی اصلی و کارخانجات و تولیدکنندگان با مشکل اساسی مواجه شود. ۴- قبول داریم که مشکلات موضوع خودرو سازماندهی‌شده و به سمت‌وسوی بهینه‌سازی و توسعه تولید است ولیکن مافیای خودرو و تسلط فرایندهای قیمت گذاری و مسائل دیگر مرتبط با تأمین قطعات دغدغه آفرین است. 🔸️مطالب فوق نشان می‌دهد بین تمایلات، دیدگاه‌ها ،فرامین ومصوبات رئیس‌جمهور و یا دولت با اجرا و نتیجه فاصله‌هایی وجود دارد که شاید لازم باشد فرمول از نظر تا اقدام و نتیجه تغییر یابد خصوصا این‌که در فرایند اقتصاد کشور تغییر عمده‌ای در نظریه اقتصادی و یا ریل اقتصادی صورت نگرفته و فقدان فرمول میانی برای نتیجه بخشی از گفتار واجرا سر سفره‌های مردم نیاز به بازنگری است.