معرفت به وظائف بندگی شرط اساسی تقوا .mp3
9.74M
حجت الاسلام والمسلمین تقوی
#معاونت_فرهنگی
جلسه سوم
1_9348514.pdf
6.47M
🔰#کتاب_مناسبتی🔰
📚عنوان : فروغ ولایت (تاریخ تحلیلی زندگانی امیرمومنان علی (ع))
✍نویسنده : آیت الله جعفر سبحانی
📖موضوع : امیرالمومنین (ع)
📄تعداد صفحات : ۹۲۷ صفحه
📆به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع)
(پژوهش مدرسه جعفریه قاین)
باعرض سلام وتسلیت شهادت مولی الموحدین علی علیه السلام.
احتراما از کلیه علما و روحانیون شهرستان قاین دعوت میشود در جلسه کرسی آزاد اندیشی جهت(ارتقاءحوزه علمیه جعفریه قاین)شرکت فرمایند. امید است که نظرات شما بزرگواران سبب رشد حوزه علمیه قاین گردد.
شنبه۹۹/۲/۲۷ساعت۱۷مدرسه علمیه جعفریه قدیمه قاین
🌸 «اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ» 🌸
#حدیث_رمضان
🌟 امام صادق (ع): آنگاه که روزه می گیری باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه دار باشند. یعنی از گناهان پرهیز کند.
بی روی #علی شعر من آرایه ندارد
بی اذن #علی نطق درون مایه ندارد
بی نام #علی_قرآن یک آیه ندارد
بی حب #علی_دین بخدا پایه ندارد
سلام علیکم
ضمن عرض تسلیت 😭😭دوست عزیزم شما که در پیشگاه خداوند دارای آبرو هستید امشب اگر 🌹باران از گونه هایتان جاری شد مرا یاد کنید تا #عافیت و #خیر دنیا وآخرت نصیب مان گردد.
و🚫مرگ پایان زندگیمان نباشد.
الهی آمین
(ارادتمند شما محمدزاده)
##
۲۵اردیبهشت، روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و روز پاسداشت زبان پارسی👇👇
✍✍«حکیم ابوالقاسم فردوسی» شاعر معاصر ایرانی (329 –411 هجری). در سال 329 هجری در «طبران» طوس به دنیا آمد. پدرش از دهقانان طوس بود که ثروت و موقعیت قابل توجهی داشت.وی از همان زمان که به کسب علم و دانش می پرداخت، به خواندن داستان هم علاقه مند شد .همین علاقه به داستانهای کهن بود که او را به فکر انداخت تا شاهنامه را به نظم در آورد. چنان که از گفته خود او بر می آید، مدتها در جستجوی این کتاب بوده و پس از یافتن نسخه اصلی داستانهای شاهنامه، نزدیک به سی سال از بهترین ایام زندگی خود را وقف این کار کرده است. فردوسی در سال 370 یا 371، به نظم در آوردن شاهنامه را آغاز کرد و در اوایل این کار، هم خود او ثروت و دارایی قابل توجهی داشت و هم برخی از بزرگان خراسان که به تاریخ باستان ایران علاقه داشتند، او را یاری می کردند. ولی به مرور زمان و پس از گذشت سالها، در حالی که فردوسی بیشتر شاهنامه را سروده بود، دچار فقر و تنگدستی شد.فردوسی نیز مانند بابک سعی در بازگشت آیین زرتشت و زبان پارسی به ایران داشت
با این تفاوت که فردوسی قصد داشت با قلمش به مردم یادآوری کند که چه بودند و حال چه شدند. او توانست با قلم و سرشت زیبای خود، زبان پارسی را به مردم بازگرداند، اما به دلیل برخی از شعرهایش، مورد خشم خلیفه وقت قرار گرفت. فردوسی و بابک تلاش بسیاری کردند تا به ایرانیان، هویت راستین شان را یادآور شوند. فردوسی تا حدودی موفق بود و توانست با شاهنامه، زبان پارسی را به ایران زمین بازگرداند، ولی بابک نتوانست به هدفش برسد.فردوسی را در شهر «طوس»از دنیا رفت و همان جا درباغی که متعلق به خودش بود، به خاک سپردند.شاهنامه نه تنها بزرگترین و پرمایه ترین مجموعه شعر به جا مانده از عهد سامانی و غزنوی است، بلکه مهمترین سند عظمت زبان فارسی و بارزترین مظهر شکوه و رونق فرهنگ و تمدن ایران باستان و خزانه لغت و گنجینه ادبـیات فارسی به شمار می رود.فردوسی طبع لطیفی داشت، سخنش از طعنه، هجو، دروغ و چاپلوسی به دور بود و تا جایی که می توانست از به کار بردن کلمه های غیر اخلاقی خودداری می کرد.
📖📖ویژگیهای هنری شاهنامه
شاهنامه نگاهبان راستین سنتهای ملی و شناسنامه قوم ایرانی است. شاید بدون وجود این اثر بزرگ، بسیاری از عناصر مثبت فرهنگ آبا و اجدادی ما در طوفان حوادث تاریخی نابود می شد و اثری از آنها به جا نمی ماند. فردوسی شاعری معتقد و مومن به ولایت معصومین علیهم السلام بود و خود را بنده اهل بیت نبی و ستاینده خاک پای وصی می دانست و تاکید می کرد که:
گرت زین بد آید، گناه من است
چنین است و آیین و راه من است
بر این زادم و هم بر این بگذرم
چنان دان که خاک پی حیدرم
(پژوهش مدرسه جعفریه قاین)
آشنایی با دجال بصره (احمد البصري).mp3
7.92M
📚📚سلسله نشستهای علمی با موضوع:(آشنایی با دجال بصره (احمد البصري))
استاد:حجت الاسلام حمزه
برات نژاد(زیدعزه)٩٩/٢/٢۵
🥇🥈🥉به سه نفربرتراز طلاب محترمی که خلاصه ای از نشست را چه بصورت عکس وچه فایل تایپی به @familpajoohesh ارسال نمایند علاوه برجوایز نقدی؛برای بقیه طلاب محترم نیز(١۰) نمره پژوهشی در کارنامه آنها ثبت خواهدشد.
📮📮آخرین فرصت یک شنبه٩٩/٢/٢٨
(معاونت پژوهش مدرسه جعفریه قاین)
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : روایتی زیبا از ارزش شب قدر
🎤 #حجت_الاسلام_عابدینی
✨ #کلیپ_منتخب
🔊 #نشر_حداکثری_لطفا
🌹{ الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج }🌹
#معاونت_فرهنگی
💚 قالَ عَلیٌ (ع): 💚
▪️ أعَزُّ الْعِزِّ الْعِلْمُ، لاِنَّ بِهِ مَعْرِفَهَ الْمَعادِ وَ الْمَعاشِ، وَ أذَلُّ الذُّلِّ الْجَهْلُ، لاِنَّ صاحِبَهُ أصَمُّ، أبْكَمٌ، أعْمى، حَیْرانٌ.
💠 عزیزترین عزّت ها علم و كمال است، براى این كه شناخت معاد و تأمین معاشِ انسان، به وسیله آن انجام مى پذیرد. و پست ترین ذلّت ها جهل و نادانى است، زیرا كه صاحبش همیشه در كرى و لالى و كورى مى باشد و در تمام امور سرگردان خواهد بود.
📚 :نزهه الناظر و تنبیه الخاطر حلوانى: ص 70، ح 65.
🏴شهادت امیر المؤمنین (ع) تسلیت باد🏴
#پیشنهاد_خوب
🔰پژوهش هزینه نیست، سرمایه است
💠به جمع پژوهشگران حوزه علمیه خراسان بپیوندید
🌐 لینک اختصاصی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f