🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/640
انقدر دلایل رو برای خودم تکرار و بررسی کردم که الان مسخره و غیرواقعی به نظر میاد
دارم فکر میکنم شاید این دلایل بهونه ای به ظاهر موجه برای فرار بوده
🦕 مسئله اینه که حتی اگه الان به نظرت بهونه هستن، در زمان انجامشون به نظرت تنها دلیل و راه بودن. بعدها به مرور دیدت گسترش پیدا کرده و اینی شده که الان هست، پس نمیتونی به خود گذشتهت خرده بگیری که چرا بهونه دست و پا کرده.
اما مسئله اینم هست که به هر دلیلی تو الان اینجایی میون هزارتا فکر که نمیدونی کدوماشون دلیل واقعی و قابل حل هستن و کدوما نیستن
و میدونی درسته که تو خودت تمام احساسات و افکارت رو در زندگی تجربه کردی، ولی الان که زمان گذشته حتی خودت هم دقیق احساساتی که اون موقع هنگام به قول خودت بهونه آوردن داشتی رو یادت نیست یا افکاری که تحت تاثیرشون بودی و همه چیز
امروز تو کلاس اخلاق درمورد این حرف زدیم که هرچیزی رو باید با در نظر گرفتن بک گراند و هیستوریش قضاوت کنیم. اینم شبیه همونه. و قطعا با توجه به این هیستوری همه چی کمی قانع کننده تر میشه تا بی توجه بهش.
🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/641
آره یه همچین چیزیه
احساسات و افکار و کلا چیزای متناقض توی ذهنم برام تازگی نداره اما.. احساس میکنم این فرق داره
درست میگی موافقم
🦕 آره آره میفهمم، کانسپت جدیدی نیست اما مصداق متفاوتیه.
به نظرم باید عدم قطعیت رو بپذیریم، که هیچی کاملا درست یا غلط نیست و چارچوبها بیشتر از اینکه سفت باشن منعطفن و وابسته به هر مسئله میتونن تغییر کنن و کش بیان و جمع بشن و بلند و کوتاه و کم و زیاد شن. اینطوری کمتر احساس تناقض به آدم دست میده.
وقتی چارچوبت مربعی و آهنی باشه هنگامی که یه دایره به پستت میخوره که قطعا هم خواهد خورد، نمیدونی چیکارش کنی. نمیفهمی مشکل از چارچوب توعه؟ یعنی تا الان اشتباهی انتخابش کرده بودی؟ یا مشکل از دایرهست و نباید گرد باشه؟ ولی خب چرا انقد گرد و دایرهایه اگه اشتباهیه؟
ولی اگه چارچوبت مربعی باشه از جنس خمیر بازی اون موقع میتونی یکم فشارش بدی گرد شه و دایره رو رد کنه.
نه اعتبار دایره زیر سوال میره و نه اعتبار تصمیمت مبنی بر انتخاب چارچوب مربعی.
🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/643
درسته
و من ازاهمیت فراموش کردن میترسم
برای همین مدتی شروع کردم به نوشتن هرچی که اون لحظه تو سرمه. با خودم گفتم بعدا که بهش نگاه کنم قطعا چیزایی برای فهمیدن پیدا میکنم
🦕 این خیلی کار خوبیهه، منم دوست دارم چیزا رو ثبت کنم تا یادم نرن ولی خیلی وقتا که حوصلهم نمیکشه به شکلهای مختلف ثبتشون میکنم، مثلا با چندتا کلمه ( شبیه هایکوعه ) که یادآوری کنندهن یا با یه سری دیالوگ یا همچین چیزایی.
🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/647
قشنگ توصیف کردی
درسته
🦕 امیدوارم مفید بوده باشه، یکم زیادی راحت گفتم توی عمل اصلا انقد راحت نیست خیلی هم دیوونه کنندهس کل این پروسه
🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/648
آره میدونم چی میگی منم همینطور
🦕 یک کیک شکلاتی با توت فرنگی برای جفتمون
🗣 https://eitaa.com/delphiunknown/651
قطعا مفید بود ممنونم
اصلا نمیدونم چرا اینارو گفتم
ذهنم الان نسبت به روزای دیگه اونقدر شلوغ و غیرقابل کنترل نیست
🦕 خب این طوری مطمئن میشیم که اگه روزای بعدی ذهنت خواست شلوغ شه حداقل یه ذره هم که شده کمتر از حالت معمول شلوغ میشه. حرف زدن همیشه خوبه حتی وقتی نتیجهی خیلی شگرفی حاصل نشه.
سلامت باشی💘