هدایت شده از قرارگاه جهادی، فرهنگی سفیران ایثار شهرستان دزفول
🇮🇷گرامیباد نهمین سالروز عروج ملکوتی سردار شهید مدافع حرم علی سعد
✍به گزارش روابط عمومی قرارگاه، جهادی ، فرهنگی سفیران ایثار شهرستان دزفول ،۲۳ دیماه ۱۳۹۴ سالروز شهادت فرمانده شهید علی سعد میباشد.
شهید علی سعد در سال ۱۳۵۷ در بخش مرکزی شهرستان دزفول دیده به جهان گشود.
شهید تحصیلات متوسطه را در شهر دزفول گذراند و بعد از گرفتن دیپلم مدتی را به فراگیری علوم اسلامی در حوزه علمیۀ گذراند و سپس با پوشیدن لباس سبز پاسداری به صف رزمندگان جبهۀ مقاومت درآمد.
در مدت کوتاهی آموزشهای نظامی در چند رشته گذراند و با حضور مداوم خود در سوریه به یکی از فرماندهان تاثیرگذار جبهه مقاومت تبدیل شد.
حافظ قرآن بود اخلاقی نیکو و چهره ای با تبسم داشت، شجاع و مهربان بود بارها تا مرز شهادت پیش رفت و سرانجام سردار شهید علی سعد در ۱۳۹۴/۱۰/۲۳ در سن ۳۷ سالگی بعد از عمری مجاهدت خالصانه در خان طومان سوریه بشهادت رسید و پیکر پاک و مطهرش در منطقه جا ماند و سرانجام در سال ۱۳۹۸ بعد از قریب ۴ سال پیکر مطهرش به وطن بازگشت و در جوار برادر شهیدش صالح سعد و پسر عموهای شهیدش عبدالزهرا،علی و عادل سعد به خاک سپرده شد.
🌺شادی ارواح طیبه کلیه شهدا ،شهدای منسوب به خاندان سعد خاصه شهید مدافع حرم علی سعد صلوات
روابط عمومی قرارگاه جهادی ، فرهنگی سفیران ایثار شهرستان دزفول
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰ تا!!
فقط ۲۰ تا مثل کوچک زاده توی مجلس میبودند، اوضاع کشور به اینجا نمیکشید
https://eitaa.com/dezjalili/2135
هدایت شده از نوشته های خودمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
همسر گرامی
فرزند عزیز
همسران و پدران شما در روز مرد هدیه مادی نمی خواهند، همینکه بدانند آنان را پدری خوب و همسری همراه می دانید بزرگترین هدیه است
ما پدرها و شوهرها همه دلخوشی خود را دلخوشی شما می دانیم، شاد و خوشحال باشید تا شاد و خوشوقت باشیم
✍سیدمحمد هاشمی نیا
https://eitaa.com/smhashminia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌اینو میگن دوربین مخفی!
نه کسی ترسید
نه به کسی توهین شد
نه اموال کسی آسیب دید
نه تشویش اذهان عمومی شد.
نه خرج بیهوده شد برای تولید اثر!
نه اخلاق و ارزشهای دینی لگدمال شد.
ضمن اینکه :
اشک و عواطف پاک مخاطب هم برانگیخته شد
ارزش معنوی خدمت سربازی وطن هم برجسته شد
✍مهران موزون
https://t.me/desfilioon/31759
از یکسو به دلیل آلودگی هوا دانشگاهها و ادارات تعطیل اعلام میشوند.
از سوی دیگر دانشگاهها برای برگزاری امتحانات باز هستند.
پیدا کنید پرتقال فروش را.
بالاخره هوا مضر و خطرناک برای استنشاق هست یا نیست ؟؟
https://eitaa.com/dezjalili/2139
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
چرا انتقال پایتخت به مکران اشتباه است ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️ تقریبا همه مسئولان و مردم متفق القولند که تهران مشکلاتی زیادی از جمله ترافیک سنگین، آلودگی هوا ، تامین آب شرب و ... دارد.
اما آیا راه حل این مشکلات پاک کردن صورت مسئله و انتقال پایتخت سیاسی از این شهر است؟
🔸️نگارنده در این وجیزه قصد ندارد راجع به مواردی که در آن تخصصی ندارد سخن بگوید و صرفا در خصوص الزمات امنیتی و سیاسی پایتخت خواهد نوشت.
🔸️یکی از مواردی که برای طرح تعیین موقعیت پایتخت سیاسی یک کشور باید در نظر گرفته شود، پیوست های امنیتی آن است.
🔸️به عبارت دیگر پایتخت یک کشور باید از لحاظ امنیتی به گونه ای باشد که کمترین تهدید داخلی و خارجی متوجه آن گردد.
🔸️برای مثال اکثرکشورها پایتخت خود را در نقطه ای قرار می دهند که از تهدیدات برون مرزی دور باشد یا توسط عوارض طبیعی مخافظت گردد.
🔸️برای مثال پایتخت ایران در قرن های گذشته به دلیل تهدیدات بارها تغییر کرد و از شهرهای نزدیک به مرز مانند تبریز و قزوین به اصفهان و شیراز و در نهایت تهران منتقل گشت.
🔸️تهران از لحاظ استراتژیکی موقعیت مناسبی دارد که از مرزهای دارای مشکلات امنیتی کشور مانند شرق ، غرب و جنوب دور بوده و دسترسی به آن برای دشمن به لحاظ هوایی سخت و به لحاظ زمینی ناممکن است.
🔸️در واقع پایتخت ایران از جنبه عمق استراتژیکی در موقعیت بسیار مناسبی قرار داشته و تغییر آن اصلا به نفع کشور نیست.
🔸️از سوی دیگر استان های پیرامون تهران مانند سمنان ،مرکزی ، مازندران ، البرز و قم کمترین مشکلات سیاسی و امنیتی را دارند و یک حائل مناسب برای پایتخت هستند.
🔸️جا دارد اینجا به یک واقعه تاریخی اشاره شود ؛ در جنگ جهانی دوم ارتش آلمان بیش از هزار کیلومتر در خاک شوروی پیشروی کرد اما وقتی به مسکو رسید که هم دیگر رمق و توان اولیه را نداشت و هم این که روسها در چند ماه اول جنگ فرصت داشتند دارایی های استراتژیک و صنعتی خود را به دورترین نقطه از دسترسی ژرمن ها منتقل کنند.
🔸️به تعبیر بهتر عمق استراتژیک شوروی باعث دوام و پایداری آن در برابر ارتش بسیار قدرتمند نازی ها شد و اگر برای نمونه پایتخت شوروی در کی یف واقع گشته بود ، بلافاصله کار این حکومت تمام می شد ؛ به همین دلیل بود که پوتین بعد از به قدرت رسیدن رسما اعلام کرد فروپاشی شوروی بزرگترین فاجعه ژئوپلیتیکی قرن بیستم بود زیرا روسها بسیاری از سرزمین های غربی خود را از دست دادند تا جایی که برای جلوگیری از پیوستن اوکراین به ناتو مجبور شدند جنگی پرخسارت را شروع کنند(زیرا در صورت پیوستن اوکراین به ناتو ، فاصله تسلیحات پیشرفته غربی تا مسکو تنها به ۵۰۰ کیلومتر می رسید).
🔸️حال مسئولان با کدام بررسی و تدقیق قصد دارند پایتخت کشور را به سواحل مکران انتقال دهند که اولا در نزدیکی پایگاه های آمریکایی استقرار یافته در کشورهای عربی و ناوگان آمریکا در اقیانوس هند ، دریای عمان و خلیج فارس قرار دارد و ایضا در نزدیکی مرز ناامن با پاکستان واقع شده است ؟
🔸️ اگر پایتخت ایران به سواحل مکران منتقل گردد، هواپیماهای کشورهای غربی بدون نیاز به سوخت گیری می توانند آن را بمباران کنند ، اما دسترسی به تهران برای آنان بسیار سخت است.
🔸️ بنابراین بهتر است برای حل مشکل پایتخت طرح های بهتری مورد بررسی قرار گیرد که به باور کاتب این مرقومه، تمرکز زدایی از آن بهترین چاره است.
🔸️برای نمونه چه لزومی دارد که دفاتر اصلی شرکت های نفتی و پتروشیمی شامل پایانه های نفتی ایران ، فلات قاره ، شرکت ملی نفت، شرکت نفت و گاز پارس و ... در تهران باشد ؟ مگر تهران چاه نفت دارد؟
🔸️یا چرا باید حدود ۴۰ درصد صنایع ایران در پایتخت سیاسی آن باشد که هم مشکل کمبود آب را در پی خود بیاورند و هم آلودگی هوا و نیز ترافیک سنگین و متورم شدن شهر؟
🔸️ به کدام علت با وجود این که قطب گردشگری کشور شهرهایی مانند اصفهان یا شیراز هستند، سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی ایران در تهران مستقر گردد؟
🔸️چرا مراکز اصلی علمی و آموزشی کشور باید در پایتخت واقع باشد ؟
🔸️و دهها سوال دیگر که در حوصله راقم این سطور نمی گنجد.
🔸️در نهایت باید گفت در شرایط فعلی انتقال پایتخت نه صحیح بوده و نه امکان آن موجود است و قطعا می طلبد مسئولان دست اندرکار به جای طرح ادعاهایی از این قبیل ، در پی اجرایی سازی طرح هایی چون تمرکز زدایی از تهران، انتقال مراکز نامربوط ، خروج صنایع سنگین از این شهر و ... باشند.
🔸️خاطرنشان می گردد برای عدم انتقال پایتخت ایران به مکران ، دهها دلیل دیگر نیز می توان ذکر کرد که به طرح آن کارشناسان و متخصصان دیگر واگذار می شود.
@Abuhossein
مثلن تهیه کننده ی باشعور!! شبکه افق خواسته است خوشمزگی کند و استاد هادی عامل را سورپرایز کند و برای برنامه اش جذابیت ایجاد نماید.
و شگفت اینکه شبکه افق پس از مواجه شدن با دلخوری و عدم رضایت گزارشگر مشهور و با اخلاق دنیای کشتی، حتی حاضر به صرفنظر کردن از این سکانس زننده نمیشود و سال بعد نیز اقدام به بازپخش آن میکند.
این در حالیست که حتی بلاگرهای دوره گرد خیابانی وقتی دوربین مخفی میسازند، پس از اذیت و آزار سوژه، از او دلجویی کرده و جلوی دوربین از او اجازه میگیرند برای انتشار.
شبکه افق چه پاسخی دارد برای آزار و اذیت پیشکسوت برنامه های کشتی تلویزیون و نقض آرامش روحی و روانی ایشان؟
آنچه مسلم است آبروی شصت ساله ی صداوسیما شده است مضحکه ی مشتی بچه بلاگر کارنابلد که از صدقه سر پایداریچی ها و رفقای «و.ج» شده اند سکاندار آنتنی که دهها سال عمر نازنین دهها هزار نفر متخصص و دلسوز رسانه صرفش شده.
خدا نبخشد هر کسی را که درب صداوسیما را بی ملاحظه بروی رفقایش باز میکند.
ابتدا فیلم بالایی را تماشا کنید😣
https://t.me/mehranmozoon/118?single
🔸اشتباه استراتژیک صداوسیما یا کج سلیقگی در انتخاب مهمان برنامه؟
حتما مصاحبه مجری برنامه جعبه سیاه با هادی عامل را دیده اید.
تصمیمات اخیر برنامه سازان جدیدالورود صداوسیما اتفاقی نیست، کاملا برنامه ریزی شده است. تئوری های مشخصی دارد که ریشه اش در تفکرات مدیران ارجمند فعلی این سازمان است که سالها منتقد برنامه ها، برنامه سازان و مدیران پیشین صداوسیما بودند. کسانی که پندارشان این است از دیگران مسلمان تر، انقلابی تر و دانا تر نسبت به نیازهای مخاطبان هستند و جذابیتهای بصری را با محتوایی اسلامی و ماورایی می توان به بیینده القا کرد.
دادن هدیه کفن ازسوی مجری برنامه شبکه افق به همکار گزارشگرخود، شاید برگرفته از این تفکر باشد که دادن توجه به آخرت یکی از وظایف برادران مسلمان نسبت به یکدیگر است و طبعا تماشای واکنش چهره های مشهور دربرابر کفن و آگهی ترحیم شان تذکاری باشد بر فرمایش علوی یا نبوی که فرمود:
بمیرید، قبل از آنکه بمیرانندتان... (موتوا قبل ان تموتوا و حاسبوا انفسکم قبل آن تحاسبوا)
اگر چنین امری فلسفه این حرکت برنامه سازان شبکه افق باشد، بهتر نبود به جای اهدای چنین هدیه ای به یک گزارشگر ورزشی، از شخصیتهای مشهور دیگری که تصمیماتشان تاثیرات شگرفی در زندگی فردی و اجتماعی ایرانیان در طول سالهای اخیر داشته است دربرابر دوربین استفاده می شد؟
شخصیتهای تاثیرگذاری مانند برخی از مدیران اجرایی، برخی از وعاظ و روحانیون،حتی برخی از نمایندگان مجلس، وزرا...
اگر این پیشنهاد کاربردی که قطعا ایجاد جذابیت بیشتر برای مخاطب خواهد داشت از لحاظ سیاسی قابل اجرا نباشد، پیشنهاد می شود جهت مهمانان برنامه های بعدی از روسای محترم رسانه ملی، و مدیران شبکه های مختلف تلویزیون درسالهای اخیر استفاده شود، همان حضراتی که خود را متخصصان دانا و مدیر و مدبر می دانند و چنین ابتکاراتی به خرج می دهند.
✍دکتر علیرضا دباغ
https://t.me/desfilioon/31762