12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕اولین گروهی که با امام عصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف)، وارد جنگ خواهند شد...
🎬استاد حسین انصاریان
#امام_زمان عج
@dghjkb
#سلام_بر_حسین علیهالسلام
🍃«كلما ضاقت بك الدنيا إقرأ زيارة عاشوراء
فإن السلام على الحسين حياة»🍃
🍃هرگاه دنیا برایت تنگ شد زیارت عاشورا بخوان که سلام بر حسین "علیهالسلام" حیات است🍃
#محرم #زیارت_عاشورا
@dghjkb
ای صبا_۲۰۲۲_۰۸_۱۵_۱۳_۱۳_۲۹_۳۱۸.mp3
8.04M
🔊 #صوتی | تنظیم #استودیویی
ای صبا
کربلاییمحمدحسین پویانفر
#پیشنهاد_دانلود
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_علیه_السلام
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_علیه_السلام
@dghjkb
🌿🌿🌿🌿🌿
جوانانی که توانائی رفتن به جبهه دارند با حضور خود در جبهه برادران خود را کمک و یاری کنند تا آنها خسته نشوند ای کسانی که آروز داشتید در کربلا بودید و امام حسین را یاری میکردید اکنون صحنه کربلا تکرار میشود و وقت آن رسیده که این فرصت را غنیمت بشمارید دیگر چنین وقتی نصیب شما نمیشود.
#شهید_محمد_مقصودی
**پایگاه اطلاعرسانی فرهنگ و ایثار و شهادت"نوید شاهد"
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو #کلیپ
#دکتر_علی_تقوی
🌱شروع کن
از امروز عهد ببند روزی یک #گناه علنی رو #تذکر بدهی
ما آماده باشیم، #امام_زمان (عج) میاد
#محرم
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
💎مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده...
@dghjkb
#سلام_امام_زمانم
آه... برگرد به آن رأس جدا بر سر نِی
به همان جسم که بازیچه شمشیر شده!
تشنه ذکر اناالمَهدی توست حسین
طالب خون خدا، آمدنت دیر شده
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️زیارت کربلا میراث شهدای دفاع مقدس برای جهانیان است:
راه حسین(ع) و سرزمینی که در آن فرهنگ و نهضت عاشورا رقم خورد این را به ما میآموزد که کربلا در شرایط آتشبس، جنگ، ایمن یا ناامن برای شیعیان، «کربلا» خواهد بود.
هنوز آهنگ صدا حاج ذبیحالله حاجبخشی و آن رجز خوانیهای حماسی و اعتقادیش را که در دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور در جبهه و مناطق عملیاتی میگفت:«کجا میری؟ کربلا. با کی میری؟ با شهدا.» از یاد نرفته است.در بهبوهه جنگ تحمیلی این شعار برای رزمندگان مهم بود چون میخواستند با دست خالی از شرافت و هویت دینی و ملی خود با اقتدا به فرهنگ سید و سالار شهدا دفاع کنند. تا اینکه قطره قطره با شهادت طلبیهایشان این شعار برای آنها به یک آرمان مهم و دست یافتنی تبدیل شد.
حضور در کربلا آنچنان شور و اشتیاقی برای رزمندگان و فرماندهان داشت که محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران به همراه سپهبد شهید علی صیادشیرازی که آن زمان فرماندهی نیروزی زمینی ارتش را عهده دار بود، با توافق و هماهنگی با یکدیگر، سلسله عملیاتهایی را با نام «کربلا»؛ از کربلای یک تا 12 را تنظیم و آن را در شورای عالی دفاع که آن زمان مرجع تصمیم گیرنده بود عنوان کردند.
علاوه بر این رزمندگان با نوشتن شعارهایی پشت لباس خاکیشان که واژه «کربلا» در آن به چشم میخورد به نوعی هدف و انگیزه خود را از پیکار با دشمن بیان میکردند. البته «کربلا» فقط به اسامی عملیاتها و نوشتههای پشت لباس رزمندگان خلاصه نمیشد بلکه واحد تبلیغات جنگ نیز با نصب تابلوهایی جملههایی همچون «وضو در فرات،نماز در کربلا» این آرمان را در ذهن رزمندگان میپروراندند.
*کربلا و دفاع مقدس
اکنون با گذشت حدود 26 سال از پایان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران شاهد این هستیم که این آرمان شهدا و فرماندهان که شرایط حاکم بر جبهه آن را به منثه ظهور رسانده بود با حضور میلیونی زائران ایرانی و مسلمانان جهان به نتیجه رسیده است و شیفتگان اباعبدالله الحسین(ع) در کمال آرامش، امنیت و با پای پیاده راهی سرزمینی میشوند که روزی حکومت بعثی صدام، آرزوی زیارت آن را بر دل شیعیان نشانده بود.
*مسافران کربلا در مرز مهران
بدون شک عظمت و شکوه دیگر این اجتماع میلیونی در کربلا، حضور پیروان ادیان توحیدی همچون مسیحیان عیسی بن مریم(ع) است که به دلیل ارادتشان به هدف و ارزشهای سیدالشهدا(ع)، دوشادوش مسلمانان پیاده به سمت مرقد امام حسین(ع) گام بر میدارند خواهد بود.
*کربلا و دفاع مقدس
هنگامی هم که به وصیتنامههای شهدا رجوع میکنیم در مییابیم که مهمترین خواسته شهدا باز شدن معبری برای زیارت و حضور در مرقد امام حسین(ع) بوده است، اینک در ایام ماه محرم و اربعین امام سوم شیعیان که مشاهده میکنیم چنین جمعیتی از سراسر جهان به سوی کربلا روانه میشوند، در مرحله نخست درمییابیم که آرمان شهدا تحقق یافته است و اینکه شهدا همواره فراتر از زمانی بودهاند که در آن زندگی میکردند و آنچه در وصیتنامههایشان به آن اشاره داشتهاند، به برکت خون پاکشان روزی محقق خواهد شد و در آخر یادمان میآید اگرچه روزی پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی رئیس جمهور وقت کشور عراق یا به تعبیر شهدا «صدام یزد کافر» با ناجوانمردی به جمهوری اسلامی ایران لشکر کشی کرد؛ اما حالا فلک به گونهای چرخیده است که یادگاران و پیشکسوتان ایران جنگ تحمیلی، در این کشور حضور و در تصمیمگیریهای مهم عراق نقش مشورتی قابل وصفی دارند. با همه این تفاسیر راه حسین(ع) و سرزمینی که در آن فرهنگ و نهضت عاشورا رقم خورد این را به ما میآموزد که کربلا در شرایط آتشبس، جنگ، ایمن یا ناامن برای شیعیان کربلا خواهد بود.
کربلا و دفاع مقدس
*خبرگزاری دانشجویان ایران"ایسنا"
#دفاع_مقدس #کربلا
@dghjkb
#نماز_شب
💠آیت الله فاطمی نیا؛
🔸بدانيد هيچچيز جای سَحَر را نمیگيرد،اگر کسي سَحَر خوابيد، هر کاری در روز انجام دهد، جبران سَحَر نمیشود! «توصيه میکنم - بهخصوص به جوانهاي عزيز- که مواظب باشيد سَحَرتان را از دست ندهيد.
🔸خيلی وقت فوقالعادهای است. ظرف نجات انسان سحر است. "نَّجَّيْنَاهُم بِسَحَرٍ". سحر يعنی ثلث آخر شب. مواظب باشيد به هيچ قيمتی اين را از دست ندهيد. اين هم تدبير و برنامهريزی میخواهد. آدمي که برنامهريزي در روز ندارد، طبيعي است که سحر ندارد.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
@dghjkb
*حرکت کاروان اسرای کربلا به سوی شام؛
19 محرم سالروز حرکت دادن کاروان اهل بیت و سرهای شهدا از کوفه به شام است. روزی که کاروان اسیران کربلا بهطرف شام حرکت کردند و در 29 محرم به شام رسیدند. در آن روز یزید در انتظار رسیدن اسیران بود. نماینده جنایتکارش «عبیدالله بن زیاد» برنامهاش را خوب انجام داده بود. یزید دستور داد تا شهر شام را آذینبندی کنند و خاندان حسین بن علی علیه السلام را در کوچه و بازار بگردانند.
کاروان اسیران را سه روز در پشت «دروازه ساعات» نگهداشتند تا کار جشن کامل شود. آن دروازه، یکی از دروازههای شرقی شام بود که راه «حلب» و «کوفه» به آن ختم میشد. شهر را با زیورها، دیبا و زر و سیم و انواع جواهر آراستند. سپس مردان، زنان، کودکان، بزرگسالان، وزیران، امیران، یهود، مَجوس، نصارا و همه اقوام، با طبل، دف، شیپور، سرنا و دیگر ابزار لهو و لعب برای شادی و تفریح بیرون آمدند. چشمها را سُرمه کشیده، دستها را حَنا بسته و بهترین لباسها را پوشیده و خود را آراسته بودند.
در چنین وضعی سر مطهر امام حسین(علیه السلام) را ـ که بالای نیزه بود ـ وارد شهر کردند و به دنبال آن، اسیران اهل بیت را به شهر آوردند. مردم به شادمانی و پایکوبی و طبل زنی مشغول بودند. این برنامه، حاصل تلاشهای معاویه بود. او بیش از سی سال در شام حکومت کرد.
مردم شام، با تلاشهای معاویه با حضرت علی علیه السلام و خاندانش دشمنی میورزیدند و رفتار مردم شام با اسیران کربلا نشان دهنده آن بود. سالها بود که در قنوت نمازشان بر حضرت علی علیه السلام لعنت میفرستادند! علاوه بر اینها، یزید، برای موجه جلوه دادن کار خود، امام حسین علیه السلام را «شورشی» معرفی کرد و خود را سرکوب کننده شورش ضد حکومت اسلامی میدانست.
اسیران را از قسمتهای مختلف شهر عبور دادند، از جمله «بازار شام». جمعیت زیادی از مردم برای دیدن اسیران خاندان محمد صلی الله علیه و آله و سلم در دو طرف بازار صف کشیده بودند. در انتهای بازار «مسجد اُمَوی» قرار داشت و اسیران را از همین مسیر وارد مسجد کردند. فشار جمعیت حرکت را کُند کرده بود. خونبارترین برگهای تاریخ در حال نوشتن بود. سخنان امام حسین علیه السلام و خاندانش در قیام تاریخی کربلا، همه بیانگر این بود که قیام، برای دین و مبارزه با ستم و کفر است. اهل بیت علیهم السلام همواره خود را خاندان و وارثان پیامبر معرفی میکردند و بر این مهم تأکید داشتند، تا پردههای غفلت و خاموشی را کنار بزنند.
*قصر یزید، در انتظار اسیران؛
قصر یزید که آن را «دار الخلافه» مینامیدند، نزدیک مسجد جامع اُمَوی بود. یزید برای اینکه پیروزیش را به رُخ مردم بکشد، اجازه داد تا همه وارد دارالخلافه شوند و از این رو قصر پر از جمعیت شد.
*خبرگزاری صدا و سیما
#سالروز_حرکت_اسرای_کربلا_بطرف_شام
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#امام_صادق علیهالسلام فرمود:
🍃 هيـچ فرشتـه اى در آسمـانها و زمين نيست مگر اين كه از خداوند متعـال درخواست می کند به او رخصـت دهد تا به زيـارت امام حسـين عليه السلام مشـرّف شود،
کامل الزیارات، ج۱، ص ۱۱۴
@dghjkb
*امام سجاد(ع) در مجلس یزید؛
یزید مجلسی ترتیب داده و اشراف شام را دعوت کرده بود، سپس دستور داد اُسرای اهل بیت را ـ که با طناب و زنجیر آنان را به هم بسته بودند ـ با وضعی توهینآمیز وارد مجلس جشن یزید کردند. حضار به آنها مینگریستند، امام سجاد(ع) روبروی یزید قرار گرفتند و چند شعر خواندند که بیزاری و نفرت ایشان را از یزید نشان میدهد:
"انتظار نداشته باشید که شما به ما اهانت کنید و ما احترامتان کنیم، یا شما دائماً ما را آزار دهید و ما دست از آزار شما برداریم. خدا میداند که ما شما را دوست نداریم پس شما را از این که ما را دوست ندارید، سرزنش نمیکنیم."
آنگاه حضرت به منبر رفتند، نخست سپاس و ستایش خدای به جا آوردند، آنگاه خطبهای خواندند که قلبها را لرزاند و چشمها را گریاند. بخشی از بیانات آن حضرت این است:
"ای مـردم بـه مـا شش چیز داده شده و با هفت چیز دیگر بر سایر مردم برتری یافتهایم، به ما علم و بـردباری و سخاوت و فصاحت و شجاعت و محبت در قلوب مؤمنین را دادهاند و سرآمد دگرانیم، زیرا محمد پیامبر(ص) برگزیده از ماست، صدیق این امت، علی(ع) از ماست، جعفر طیار از ماست، حمزه شیر خدا و رسول از ماست، فاطمه بتول، بانوی زنان عالم از ماست و دو سبط این امت آقای جوانان بهشتی از ما هستند. هرکسی مرا میشناسد، میشناسد و هر کسی نمی شناسد حسب و نسبم را برایش میگویم؛ من فرزند مکه و منایم، من فرزند زمزم و صفایم، من فرزند کسی هستم که زکات را با ردای خویش حمل میکرد، من پسر بهترین کسی هستم که در جهان لباس پوشید، من پسر بهترین کسی هستم که با کفش یا پای برهنه راه رفت، من پسر بهترین کسی هستم که طواف کرد و سعی به جا آورد، من پسر بهترین کسی هستم که حج گزارد و لبیک گفت، من پسر کسی هستم که با براق به هوا برده شد، من پسر کسی هستم که از مسجدالحرام به مسجداقصی برده شد ـ منزه باد آن که او را برد ـ، من پسر کسی هستم که جبرئیل او را تا سدرة المنتهی برد، من پسر کسی هستم که نزدیک و نزدیکتر شد تا به اندازه دو کمان یا کمتر فاصله داشت، من پسر کسی هستم که امام جماعت فرشتگان آسمان شد، من پسر کسی هستم کـه خدای بزرگ به او وحی فرستاد، من پسر محمد مصطفایم، من پسر علی مرتضایم، من پسر کسی هستم که در راه احیای لا اله الا اللّه مبارزه کرد، من پسر کسی هستم که در رکاب رسول خدا با دو شمشیر جنگید، با دو نیزه نبرد کرد، دو بار هجرت کرد، دو بار بیعت کرد، به دو قبله نماز آورد، در بدر و حنین جنگید و یک لحظه کفر نورزید، من پسر بهترین مؤمنین و وارث پیامبران کوبنده کافران، سید و سالار مسلمانان و مجاهدین، زینت عابدین، تاج سر گریهگنندگان (از خوف خدا) صبورترین مردم، برترین پیشوا از آل یاسین و از خاندان رسول پروردگار عالمیانم."
یزید ملعون گفت: "ای علی! پدرت با من قطع رحم کرد، حق مرا ندیده گرفت و بر سر منصبم با من جنگید، خدا هم با او چنان کرد که دیدی."
در جواب، حضرت این آیه را خواند: "اما هر مصیبتی که در زمین یا از ناحیه جانشان به شما برسد، قبل از آن که به صحنه وجود آید، در کتابی ثبت شده است". ای پـسر معاویه و هند و صخر! قبل از آنکه تو متولد شوی همیشه نبوت و امارت در دست پدران من بوده است. در جنگ بدر و احد و احزاب پرچم رسول خدا در دست جد من علی بن ابیطالب بود، درحالی که جد و پدر تو پرچمهای کفار را به دوش میکشیدند. وای بر تو ای یزید! اگر بدانی چه کردهای و نسبت به پدر و اهل بیت و برادران و عموزادگان من چه گناهی مرتکب شدهای، به کوهها میگریزی و سر بر خاکهای بیابان میگذاری و به حال خود شیون و زاری میکنی، این سزاوار است که سر حسین پسر علی و فاطمه بر دروازه شهرتان نصب شود، در حالی که او ودیعه رسول خداست؟ ای یزید منتظر باش که در روز قیامت قرین ندامت و خواری شوی."
سر مطهر امام حسین را داخل «طَشت طلا» گذاشتند و نزد یزید آوردند. یزید در حالی که میخندید با چوب خَیزَران بر لبهای امام زد و با غرور و سرمستی خواند: «بنی هاشم با حکومت بازی میکردند، نه خَبری (از آسمان و غیب) آمده و نه وحی نازل شده است...».
یزید آرزو کرد کاش نیاکانش ـ که در جنگ بَدْر کشته شدند ـ زنده بودند و خونخواهی و انتقام او را میدیدند. این جملات، نشان دهنده کفر قلبی و کینه یزید به پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم بود.
*خبرگزاری صدا و سیما
#امام_سجاد_در_مجلس_یزید
@dghjkb