🔵بشارت ظهور
🇮🇷 وعده سردار سلیمانی:
من به تو اطمینان میدم که ما روزهایی رو در پیش داریم که شُهدامون حسرت بخورن بگن ایکاش کنار بچه ها بودیم.
#بشارت_ظهور
#سردار_سلیمانی
@dghjkb
◾️زیارت جابربنعبداللَّه انصاری و عطیةبن سعد عوفی در روزاربعین؛
در روز اربعین هم، بعد از آن روزهای تلخ و آن شهادت عجیب، اولین زائران اباعبداللَّهالحسین علیهالسّلام بر سر قبر امامِ معصومِ شهید جمع شدند. از جمله کسانی که آن روز آمدند، یکی «جابربنعبداللَّه انصاری» است و یکی «عطیةبن سعد عوفی» که او هم از اصحاب امیرالمؤمنین علیهالسّلام است. جابربنعبداللَّه از صحابهی پیامبر و از اصحاب جنگ بدر است؛ آن روز هم علیالظّاهر مرد مسنّی بوده است؛ شاید حداقل شصت، هفتاد سال از سنین او - بلکه بیشتر - میگذشته است. اگر در جنگ بدر بوده، پس لابد قاعدتاً در آن وقت باید بیش از هفتاد سال سن داشته باشد؛ لیکن «عطیه» از اصحاب امیرالمؤمنین علیهالسّلام است. او آن وقت جوانتر بوده؛ چون تا زمان امام باقر هم «عطیةبن سعد عوفی» علیالظّاهر زندگی کرده است. «عطیه» میگوید: وقتی به آنجا رسیدیم، خواستیم به طرف قبر برویم، اما این پیرمرد گفت اول دم شطّ فرات برویم و غسل کنیم. در شطّ فرات غسل کرد، سپس قطیفهای به کمر پیچید و قطیفهای هم بر دوش انداخت؛ مثل کسی که میخواهد خانهی خدا را طواف و زیارت کند، به طرف قبر امام حسین علیهالسّلام رفت. ظاهراً او نابینا هم بوده است. میگوید با هم رفتیم، تا نزدیک قبر امام حسین علیهالسّلام رسیدیم. وقتی که قبر را لمس کرد و شناخت، احساساتش به جوش آمد. این پیرمرد که لابد حسینبنعلی علیهالسّلام را بارها در آغوش پیامبر دیده بود، با صدای بلند سه مرتبه صدا زد: یا حسین، یا حسین، یا حسین!
و سیعلم الّذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون(۱)۱۳۷۸/۰۳/۱۴
خطبههای نمازجمعه در دهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#اربعین
@dghjkb
مداحی_آنلاین_خیلی_دلم_میخواست_که_،_بیام_حرم_پیاده_نریمانی.mp3
9.6M
⏯ #تک #جاماندگان #اربعین
🍃خیلی دلم میخواست که، بیام حرم پیاده
🍃دعوت نکردی من رو، غم تو دلم زیاده
🎤 #سید_رضا_نریمانی
@dghjkb
مناجات امام زمان(عج).........
مثل هرجمعه هوای نفسم سنگین است
خبری از تو ندارم که دلم غمگین است
مثل هرجمعه پراز ندبهی دلتنگیهام
عجلالله و فرج ذکر لبم آمین است
خوب میدانم از اعمال بدم رنجیدی
دلت از بسکه گنهکارشدم چرکین است
مثل شعری شدهام خالی و دور از احساس
نام زیبای تو در این غزلم تضمین است
گرچه تلخ است که عمری ز غمت گریه کنم
نوکری کردن در راه شما شیرین است
دفتر شعر مرا عطر شما پر کرده
کوچههای دلم از یاد شما تزیین است
@dghjkb
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
امام حسن مجتبی علیه السلام :
قلب انسان درون حفره و ظرفی است و بر روی آن پرده و سرپوشی می باشد؛ هرگاه که شخصی بر محمد و آل محمد، #صلوات تمام و کاملی فرستد، آن پرده کنار رفته و قلب وی روشن می گردد و شخص آن چه را که فراموش کرده است را به خاطر می آورد؛ اما اگر وی صلوات نفرستد و یا صلوات ناقص بفرستد، آن سرپوش بر روی قلبش باقی مانده و قلب وی تاریک می ماند و آن چیزی را که در خاطر داشته است را فراموش می کند.
وسائل الشیعه، ج ۴، ص ۱۲۱۶
#امام_حسن علیهالسلام
@dghjkb
🔹گمنامی یعنی درد...
دردی شیرین...
یعنی با عشق یکی شدن...
یعنی اثبات اینکه از همه چیزت برای معشوقت گذشتی...
یعنی فقط خدا را دیدی و رضای او را خواستی نه تعریف و تمجید مردم را
🌱گمنامی یعنی .......
ای کاش همهی ما گمنام باشیم
#شهید_گمنام
@dghjkb
🔹امان از این آخر الزمان ...
🔸در روایات آمده است یکی از نشانه های آخرالزمان این است که اگر شخصی صبحگاهان با ایمان کامل از خانه اش بیرون می رود نمی داند که هنگام بازگشت به منزل هنوز از اهل ایمان است یا نه!
یکی از راه های ثابت قدم ماندن در این زمانه، صدقه دادن برای امام زمان ارواحنافداه است.
صدقه دادن جان و مال و ایمانت را حفظ می کند از فتنه ها و بیماری های خانمان سوزِ آخرالزمانی.
صدقه عمر را برکت می بخشد
#صدقه
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اولین سفر خارجی رئیسی به تاجیکستان و حواشی آن
🔻رئیس جمهور داره تمام نمادهای خرج تراشی و اشرافیگری مسئولین رو از صحنه حذف میکنه
در کنار مردمی بودن و تلاش بی شائبه
@dghjkb
💠 جمله کلیدی رهبر انقلاب با موضوع «دفاع مقدس»
این هشت سال، مظهری از برترین صفاتی است که یک جامعه میتواند به آنها ببالد و از جوانان خودش انتظار داشته باشد. یعنی دفاع مقدس مظهر حماسه است، مظهر معنویت و دینداری است، مظهر آرمانخواهی است، مظهر ایثار و از خودگذشتگی است، مظهر ایستادگی و پایداری و مقاومت است، مظهر تدبیر و حکمت است. ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#دفاع_مقدس
@dghjkb
audio_۲۰۲۱_۰۹_۱۸_۱۰_۰۹_۳۰.mp3
1.71M
🔸شهریار یک شخصیّت نظیف و پاکیزه و دارای خصال برجستهی اخلاقی بود.
#روز_بزرگداشت_استاد_سید_محمدحسین_شهریار
#اشعار_ترکی
#امام_خامنهای
@dghjkb
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت43 (3)
🔹الگوهاى انسانى (فضائل اخلاقى یکى از یاران)
🔻اولین وصفی که امیرالمؤمنین (علیه السلام) در تعریف و تمجید خباب بن ارت به کار بردند، این عبارت است که: «فَلَقَد اَسلَمَ راغِباً» ؛ " به تحقیق خباب بن ارت از جمله کسانی بود که با میل و رغبت درونی به اسلام گرایش پیدا کرد."
میدانیم که ما دو نوع اسلام داریم:
🔸یکی اسلام کم ارزش بلکه بی ارزش که از ترس جان و مال یا برای رسیدن به چیزی از دنیا ابراز میشود؛
امیرالمؤمنین (علیه السلام) درباره اسلام بنی امیه و معاویه، در نامه ۱۷ بند دوم میفرمایند:
«لَمَّا اَدخَلَ اللهُ العَرَبَ فِی دِینِهِ اَفواجاً و اَسلَمَت لَهُ هٰذِهِ الأُمَّهُ طَوعاً وَ کَرهاً کُنتُم مِمَّن دَخَلَ فِی الدِّینِ إمَّا رَغبَةً وَ إمَّا رَهبَةً عَلَی حِینِ فَازَ أهلُ السَّبقِ بِسَبقِهِم»
" وقتی خداوند متعال عرب را در دین خودش فوج فوج وارد کرد، این امّت یا از روی میل و رغبت درونی یا از سر بی میلی اسلام آوردند، در آن روزگار شما بنی امیه در دین اسلام داخل شدید یا از روی میل به دنیا، یا از ترس جان و مال تان. "
🔻همچنین در خطبه۱۹۲ بند ۸ می فرمایند:
«وَ لَوْ كَانَتِ الْأَنْبِيَاءُ أَهْلَ قُوَّةٍ لَا تُرَامُ وَ عِزَّةٍ لَا تُضَامُ وَ مُلْكٍ تُمَدُّ نَحْوَهُ أَعْنَاقُ الرِّجَالِ وَ تُشَدُّ إِلَيْهِ عُقَدُ الرِّجالِ لَكَانَ ذَلِكَ أَهْوَنَ عَلَى الْخَلْقِ فِي الِاعْتِبَارِ وَ أَبْعَدَ لَهُمْ فِي الِاسْتِكْبَارِ وَ لَآمَنُوا عَنْ رَهْبَةٍ قَاهِرَةٍ لَهُمْ أَوْ رَغْبَةٍ مَائِلَةٍ بِهِمْ»
اگر انبیاء اینگونه بودند که اهل چنان نیرویی بودند که کسی نمیتوانست با آنها مقابله کند و چنان عزّتی داشتند که کسی نمیتوانست در آن نفوذ کند و اگر چنان پادشاهی و ملکی داشتند که گردن ها به سمتش کشیده میشد و مردان برای رسیدن به بهشت، کمربند ها را محکم میبستند، آن موقع ایمان آوردن مردم در مقابل انبیایی که شبیه پادشاهان قدرتمند و عزتمند و شوکت و جلالی داشته باشند، خیلی آسان تر می شد؛ در آن صورت مردم، یا از روی ترسی که نیروی قاهر انبیا بر آنها تحمیل می کرد ایمان می آوردند، یا از روی میل و رغبت به دنیایی که در ملک و پادشاهی انبیاء بود؛ {غرض اینکه امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرمایند اینکه انبیاء معمولا در فقر و در ظاهری ضعیف و ساده ظهور می کردند، به خاطر این بود که افراد با رغبت و میل عقلانیت ایمان بیاورند و الّا اگر مثل پادشاهان بودند مردم هیچ وقت به اینها ایمان نمی آوردند بلکه یا از روی ترس ایمان می آوردند یا با میل و رغبت به مال و منالی که از طریق آنها می توانستند بدست آورند.}
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#ندای_نهج_البلاغه
#روز_هشتم
@dghjkb
مرحوم آیت الله محمّدتقی بهجت (ره) :
🔹ما دعای غیر مستجاب نداریم یادعا دیرتر مستجاب میشود یا یک بلایی از انسان دور میشود یا بهتر از آن را به او میدهند.
🔹یا روز قیامت او را می آورند میگویند : این همه ثـواب برای تــو.
می گوید : من که کاری نکردم که لایق این همه ثواب باشم.
🔹میگویند: این ثواب ها برای این است که دعاکردی و به صلاحت نبود مستجاب بشود، بجایش الان جبران کردیم میگوید: ای کاش هیچ کدام از دعاهایم دردنیا برآورده نشده بود.
#آیت_الله_بهجت ره
@dghjkb
✅ علمدار کمیل
در پیچ و تاب زندگی...
دلم درگیر روزها و شبهای کانال کمیل در قلب فکه است...
ای کاش میتوانستم من هم مثل تو
در این پستی ها و ناهمواری ها
کانالی بزنم که مقصد برسد...
به بی کران ها... به معبودم خدا ...
🌱 سلام بر ابراهیم ؛ علمدار کانال کمیل
#کانال_کمیل
@dghjkb
توئیت جالب کاربر عربستانی خطاب به آیت الله خامنهای : «دمپاییِ کهنهی شما به پادشاهی آل سعود و تاج و تخت و تمام قصرهایش میارزد.»
حقا که تو از سُلالهِ فاطمه ای
با خنده ی خود به درد ما خاتمه ای
#آل_سقوط
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
◾️درس اربعین حسینی(ع) ، زنده نگهداشتن یاد شهادت در مقابل طوفان تبلیغات دشمن
اساساً اهمیت اربعین در آن است که در این روز، با تدبیر الهی خاندان پیامبر(ص)، یاد نهضت حسینی برای همیشه جاودانه شد و این کار پایهگذاری گردید. اگر بازماندگان شهدا و صاحبان اصلی، در حوادث گوناگون - از قبیل شهادت حسینبنعلی(علیهالسّلام) در عاشورا - به حفظ یاد و آثار شهادت کمر نبندند، نسلهای بعد، از دستاورد شهادت استفادهی زیادی نخواهند برد.
درست است که خدای متعال، شهدا را در همین دنیا هم زنده نگه میدارد و شهید به طور قهری در تاریخ و یاد مردم ماندگار است؛ اما ابزار طبیعییی که خدای متعال برای این کار - مثل همهی کارها - قرار داده است، همین چیزی است که در اختیار و ارادهی ماست. ما هستیم که با تصمیم درست و بجا، میتوانیم یاد شهدا و خاطره و فلسفهی شهادت را احیا کنیم و زنده نگهداریم.
اگر زینبکبری(سلاماللَّهعلیها) و امام سجّاد(صلواتاللَّهعلیه) در طول آن روزهای اسارت - چه در همان عصر عاشورا در کربلا و چه در روزهای بعد در راه شام و کوفه و خود شهر شام و بعد از آن در زیارت کربلا و بعد عزیمت به مدینه و سپس در طول سالهای متمادی که این بزرگواران زنده ماندند - مجاهدات و تبیین و افشاگری نکرده بودند و حقیقت فلسفهی عاشورا و هدف حسینبنعلی و ظلم دشمن را بیان نمیکردند، واقعهی عاشورا تا امروز، جوشان و زنده و مشتعل باقی نمیماند.
چرا امام صادق(علیهالصّلاةوالسّلام) - طبق روایت - فرمودند که هر کس یک بیت شعر دربارهی حادثهی عاشورا بگوید و کسانی را با آن بیت شعر بگریاند، خداوند بهشت را بر او واجب خواهد کرد؟(۱) چون تمام دستگاههای تبلیغاتی، برای منزوی کردن و در ظلمت نگهداشتن مسألهی عاشورا و کلاً مسألهی اهلبیت، تجهیز شده بودند تا نگذارند مردم بفهمند چه شد و قضیه چه بود. تبلیغ، اینگونه است. آن روزها هم مثل امروز، قدرتهای ظالم و ستمگر، حداکثر استفاده را از تبلیغات دروغ و مغرضانه و شیطنتآمیز میکردند. در چنین فضایی، مگر ممکن بود قضیهی عاشورا - که با این عظمت در بیابانی در گوشهیی از دنیای اسلام اتفاق افتاده - با این تپش و نشاط باقی بماند؟ یقیناً بدون آن تلاشها، از بین میرفت.
آنچه این یاد را زنده کرد، تلاش بازماندگان حسینبنعلی(علیهالسّلام) بود. به همان اندازه که مجاهدت حسینبنعلی(علیهالسّلام) و یارانش به عنوان صاحبان پرچم، با موانع برخورد داشت و سخت بود، به همان اندازه نیز مجاهدت زینب (علیهاالسّلام) و مجاهدت امام سجّاد(علیهالسّلام) و بقیهی بزرگواران، دشوار بود. البته صحنه آنها، صحنهی نظامی نبود؛ بلکه تبلیغی و فرهنگی بود. ما به این نکتهها باید توجه کنیم.
درسی که اربعین به ما میدهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطرهی شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگهداشت.۱۳۶۸/۰۶/۲۹
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#اربعین
@dghjkb
#نماز_شب
💠آیت الله بهجت (ره)
🔸در تعبدیات کوه کندن (کار دشوار طاقت فرسا) از ما نخواسته اند سخت ترینش نماز شب خواندن است که در حقیقت تعیین وقت خواب است نه اصل بی خوابی.
🔸 [پس] نیم ساعت زودتر بخواب تا نیم ساعت زوددتر بیدار شوی. آیا می ترسی اگر بیدار شوی دیگر خوابت نبرد و بمیری؟ اگر خواب بمانی در خواب هم ممکن است بمیری.
📚کتاب هفتصد نکته، 2/17
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
@dghjkb
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
🌱امام حسين علیه السلام:
شيعه ما كسى است كه دلش از هرگونه خيانت و نيرنگ و مكرى پاك است.
بحارالانوار، ج۶۵، ص۱۵۶
#امام_حسین علیهالسلام
@dghjkb
✨شهید سید مرتضی آوینی:✨
تقوا است که انسان را به اخلاص می رساند و با اخلاص درهای حکمت نیز بر قلب گشوده می شود.
#شهیدسیدمرتضی_آوینی
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مقابل رژیم صهیونسیتی منفعل نشوید
آنها میخواهند با حضور در میدانهای ورزشی بینالمللی برای خود مشروعیت بدست بیاورند!
توصیه اکید رهبر انقلاب به ورزشکاران و مسئولین در دیدار امروز با قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی
@dghjkb
💠جمله کلیدی رهبر انقلاب با موضوع «دفاع مقدس»
جنگ، کار پیچیدهای است. مدیریت جنگ و فرماندهی جنگ، کار بسیار سنگین و پیچیدهای است. این کار را جوانهای نورس ما در بسیاری از بخشها انجام میدادند. این تدبیر، این حکمت، چیز بسیار شگفتآوری است؛ مظهر شکوفائی استعدادها و ظرفیتهاست. چقدر جوانهای کمسال رفتند در جبهه و توانستند در آنجا کارهای بزرگ از خودشان نشان بدهند. بعضی شهید شدند، بعضی هم جزو سرمایههای انقلاب بودند، بعدها کشور از اینها استفاده کرد. حقیقتاً این جوری بود که سپاه پاسداران یکی از مراکز صدور نیرو به همه جای کشور شده در طول این بیست و هفت هشت سال؛ به خاطر اینکه جنگ توانست از یک مجموعهی جوان، مجموعهای از عناصر کارآمد و بااستعداد درست کند و تحویل بدهد؛ چون استعدادها در اینها شکوفا شد. ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#دفاع_مقدس
@dghjkb