🇮🇷
📝 #معایب_یارانه_پنهان و ضرورت اصلاح آن
🍃🌹🍃
🔻 دولت دو نوع یارانه به مردم پرداخت می کرد. یکی یارانه #آشکار که ماهانه بهصورت نقدی بهحساب مردم واریز میشد و نوع دیگر یارانه #پنهان که دولت برای برخی از کالاها پرداخت می کرد تا #کالاها_ارزانتر به دست مردم برسد. مانند یارانه بنزین، یارانه آب و برق و گاز و... این یارانه پنهان به صورت ماهانه برای هر ایرانی بیش از یکمیلیون و سیصد و پنجاههزار تومان بود.
❌ چند مورد از #معایب یارانه پنهان:
1️⃣ توزیع ناعادلانه: طبق بررسیهای انجامشده، اقشار ضعیف و متوسط به پایین، از این نوع یارانه خیلی کم استفاده میکنند. چون ابزارهای بهرهمندی از آن مثل خودرو و ... را ندارند.
2️⃣#رانت: رانتخوارها با استفاده از نفوذ سیاسی و اقتصادی و... بهصورت غیرقانونی به منابع مالی دست پیدا میکردند و باعث کسب ثروت میشد.
3️⃣ #قاچاق: انواع کالاهایی که از یارانه پنهان برخوردارند، به خارج از کشور قاچاق میشد.
🔺 نتیجه: اکثر یارانه پنهان به جیب اقشار مرفه، قاچاقچیان و رانتخواران و کشورهای همسایه و... می رفت. بنابراین هدفمند کردن یارانهها و جراحی اقتصادی توسط دولت سیزدهم ضرورت داشت و مردم نیز باید با صبوری، همراهی و حمایت کنند.
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📝 #استوری| دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد و همه باید به دولت کمک کنند.
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بِسمِ الله الرّحمن الرّحیم
تقویم روز
سلام صبح همگی بخیر
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
میلادی: Friday - 13 May 2022
قمری: الجمعة، 11 شوال 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️14 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️20 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️30 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️49 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
🕋 اوقات شرعی به افق دهآباد 🕋
🗓 #تاریخ: جمعه ١۴٠١/٠٢/٢٣
🕌 #اذان_صبح: ۴:٢٩
🌄 #طلوع_آفتاب: ۶:٠٣
🕌 #اذان_ظهر: ۱٢:۵٨
🌇 #غروب_آفتاب: ١٩:۵۴
🕌 #اذان_مغرب: ٢٠:١٣
🌃 #نیمه_شب_شرعی: ٠٠:١٢
🌹پایگاه خبری ،تحلیلی دهآباد خبر
🇮🇷@diyava_1399 دهآباد خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | مخرج مشترکِ دشمن نباشیم‼️
🍃🌹🍃
🔻 ساعات گذشته ویدئویی با عنوان حمله مردم قزوین به فروشگاهها منتشر شد.
❌ کاظمی فرماندار قزوین ویدیو منتشر شده را تکذیب کرد.
👌 لازم است که مردم نسبت به انتشار محتوا و اخبار بی اساس از سوی رسانههای خارجی هوشیار باشند.
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
◀️هموطن! این بار قطعکننده زنجیره باش!
🔰چگونه میتوان به دولت در اجرای برنامههای اقتصادی کمک کرد؟
⭕️«ویدئوی یورش، غارت یا حمله مردم قزوین به فروشگاه»، «تصویر کارت یارانه نان»، «خبر ۹۰ هزار تومانی شدن مرغ» و ... که در هفته اخیر دست به دست در رسانهها و پیامرسانها چرخیده و هر بار به طریقی تکذیب شده، نشان میدهد با همه تبیینها و توضیحها و هر اندازه اطلاعرسانیها و پاسخگوییها قوی و جامع باشد (که نیست و ایراداتی دارد)؛ رسانه همچنان رسانا نیست و پیام به درستی به مخاطب نمیرسد. علاوه بر آنکه نباید از یاد برد رسانه فقط رسانه نیست و محصول محیط سیاسی و وضع اقتصادی است. همچنان که از پدیدهای مانند «انتظارات تورمی» سخن میگوییم و «اثر روانی» بازار را در تغییر قیمتها مؤثر میدانیم و کنش رسانه را بر اقتصاد را هم در نمودار میآوریم، از منظر اقتصاد و تجارت نیز به رسانه بنگریم. واقعیت بازار را تنها آمار و عدد و نمودار نمیسازد، جیب مشتری و تجربه خریدار نیز میسازد.
⭕️با این همه، تجربه تجمعات و رخداد نارضایتیهای پنج سال اخیر نشان میدهد رسانهها به ویژه پیامرسانهای موبایلی و شبکههای اجتماعی در وخیم شدن شرایط روانی و حتی نابسامان شدن وضعیت اقتصادی اثر مستقیم دارد. اینجاست که باید مراقبت کرد به جای ارتقای فهم عمومی و آموزش شهروندی، مطالبه محدودیت شبکه و سیاست گرانسازی اینترنت پررنگ نشود. فاصله میان این دو را باید جامعه مدنی آگاه و دلسوز و مراجع اجتماعی پر کنند. از جمله در عالم رسانه، به معلمان، مشاوران و فعالانی نیاز داریم که شهروندان جامعه را توانمند کنند تا از آسیبپذیری آنان بکاهند. «سواد رسانهای» بهرغم استفاده ناآگاهانه و بیجایی که در سالهای اخیر از آن شده، همچنان ضرورتی خطیر است. فقر این سواد و ضعف این آگاهی در برهههایی مثل روزهای اخیر که یک جراحی اقتصادی در جریان است، بهتر و بیشتر خود را نشان میدهد.
از این روست که شاید چهار مهارت عمومی سواد رسانهای زیر به کار آید:
1️⃣به منبع توجه کنیم:
آیا مطلب یا ویدئو، رفرنس یا منبعی دارد؟ آیا رفرنس یا منبع در آن زمینه معتبر است؟ عمده پیامها یا ویدئوهای فیک و دروغ، منبع ندارند و حاصل تقطیع یا دستکاریاند. اهمیت نفوذ در رسانههای رسمی و هک وبسایتها و خبرگزاریها نیز از همین روست که اصالت منبع اهمیت دارد.
2️⃣به ناشر توجه کنیم:
اخبار جعلی یا پیامها و ویدئوهای دروغین را کسانی منتشر میکنند که توجهی به اثر کار خود ندارند. برخیها عادت دارند فقط و فقط سیاهنمایی و تخریب کنند. از نظر روانی، همنشینی و معاشرت با افراد منفیباف و افسرده، پیامدهای تخریبی پرشماری دارند. صرف نظر از این پیامدها، غفلت از روی ناراحتی سبب میشود دروغ مثل بومرنگ بازگردد و ذهن و روان خود فرد را نیز به بازی بگیرد.
3️⃣در سایر رسانهها جستجو کنیم:
جستجوی ساده عنوان پیام یا ویدئو در موتورهای جستجو یا دیگر خبرگزاریها و وبسایتها کمک میکند درستی یا نادرستی آن محک بخورد. این معیار اگرچه یک معیار حداقلی است اما میتوان گفت در بیشتر اوقات، فرد را به یک سپر دفاعی قدرتمند مجهز میکند. برای نمونه، خود من در مقابل خبر نادرست کشته شدن عدهای در یکی از استانهای جنوبی در تظاهرات اعتراض به گرانی استفاده کردم. هیچ منبعی حتی رسانههای ضدانقلاب که عادت دارند از کاه کوه بسازند، هم اشارهای به این خبر نداشتند.
4️⃣به رنگ، لباس، هوا و جزئیات پیام، ویدئو یا صوت دقت کنیم:
در دورانی که رفتهرفته دستکاری در افکار عمومی به یک صنعت تبدیل میشود، تجزیه و تحلیل عناصر یک محصول یا تولید رسانهای، میتواند مانعی هر چند کوچک جلوی تسلط فریب بر حقیقت باشد. برای این منظور، یک تجزیه و تحلیل ابتدایی، مثل همین کاری که در ویدئوی موسوم به یک فروشگاه در قزوین صورت گرفت و از روی لباس گرم حاضران، دروغین بودن ادعای ویدئو معلوم شد.
⭕️کمک کردن به دولت تنها صبر بر این شرایط سخت نیست. این بار باید زنجیره انتشار و توزیع پیام دروغ را قطع کرد. حتی پیامهایی که برای دفعات پرشمار فوروارد شده یا بازدیدهای میلیونی گرفته، ممکن است دروغین باشد. مانند ویدئوی خوشگذرانی ادعایی یک سردار سپاه. اگرچه واکنش رسمی، سریع و البته همراه با سعه صدر و نرمی خلق به این دروغها و فریبها نیز نباید از یاد برود. چیزی که متأسفانه در نظر برخی با استدلال «بیشتر به دیده شدنش کمک میکنه» و «ارزشش رو نداره» همراه میشود و این همراهی به گسترش اخبار دروغی که در ابتدا مسخره و مضحک به نظر میآیند، میانجامد.
@roshana_esfahan
حضور بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی دهآباد در رزمایش امداد و نجات گردان الی بیت المقدس در بخش امامزاده شهر بادرود
#رزمایش
#پایگاه_بسیج_شهید_بهشتی_دهآباد
#روابط_عمومی_پایگاه_شهید_بهشتی_دهآباد
#حوزه_مقاومت_بسیج_سیدالشهدا
#ناحیه_مقاومت_بسیج_نطنز
🇮🇷@diyava_1399 دهآباد خبر
✨
بِسمِ الله الرّحمن الرّحیم
تقویم روز
سلام صبح همگی بخیر
امروز:
شمسی: شنبه - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
میلادی: Saturday - 14 May 2022
قمری: السبت، 12 شوال 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️13 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️19 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️29 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️48 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
🕋 اوقات شرعی به افق دهآباد 🕋
🗓 #تاریخ: شنبه ١۴٠١/٠٢/٢۴
🕌 #اذان_صبح: ۴:٢٨
🌄 #طلوع_آفتاب: ۶:٠٢
🕌 #اذان_ظهر: ۱٢:۵٨
🌇 #غروب_آفتاب: ١٩:۵۵
🕌 #اذان_مغرب: ٢٠:١۴
🌃 #نیمه_شب_شرعی: ٠٠:١٢
🇮🇷@diyava_1399 دهآباد خبر
شکده رند: ایران در دولت رئیسی در مقابله با کرونا بسیار موفق عمل کرد
یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی تحلیلی تاکید کرد ایران در دولت رئیسی، در مقابله با بیماری همهگیر کرونا بسیار موفق عمل کرد.
اندیشکده رند نوشت: بزرگترین نقطه عطف درخصوص مهار همهگیری زمانی بود که ایران تحت مدیریت رئیسجمهور جدید، تسریع روند تزریق روزانه واکسن کووید-۱۹ را کلید زد. ایران با نرخ بالای ابتلا و بستری بیمارستانی دستوپنجه نرم میکرد. سه سال قبل، در آن مقطع، بیماری کرونا از نوع دلتا سویه غالب بود و دسترسی به واکسن در ایران کماکان محدود بود. ایران یکی از کشورهایی بود که در روزهای نخست همهگیری شدیدتر از بقیه ـ در سطح منطقه و جهان ـ
در معرض شیوع بیماری قرار گرفت.
تحریمهای اقتصادی وضعشده علیه ایران ممکن است موجب وخامت بیش از پیش همهگیری شده باشند و کمبود تجهیزات حفاظت فردی، تختهای بخش مراقبتهای ویژه، تجهیزات تشخیصی، دستگاههای تنفس مصنوعی، و کیتهای تشخیص کووید-۱۹ را رقم زده باشند. تا ماه مه ۲۰۲۰، بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از کادر درمان به کووید-۱۹ مبتلا شدند و ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. گذشته از این، پرسنل کادر سلامت که با ما مصاحبه کردند، به ما گفتند که مراقبتهای ویژه یک مقوله نوظهور در ایران است؛ بنابراین، پزشکان وپرستاران فاقد آموزش در زمینه مراقبتهای ویژه بطور مرتب با بیماران مبتلا به موارد حاد کووید-۱۹ سروکار داشتند و مجبور بودند با تجهیزات تخصصی کار کنند.
با این حال واکنش ایران به همهگیری بهتدریج با گذشت زمان بهتر شد. به منظور کاستن از فرسودگی و کمبود کادر درمان، پزشکان متخصص و پرسنلپرستار از سایر بخشهای نظام سلامت ایران نظیر مراکز آموزش و تحقیقات پزشکی بطور موقت به بخشهایی انتقال یافتند که بیش از همه به آنها نیاز بود. بعلاوه، بسیاری ازپرستاران بازنشسته یا غیرفعال و سایر متخصصان حوزه سلامت و همچنین داوطلبان غیرمتخصص مجدداً به نیروی کار حوزه سلامت
پیوستند.
ایران همچنین در چند جبهه به نوآوری و فناوری روی آورد. از جمله این موارد میتوان طراحی یک پلتفرم خودغربالگری آنلاین به منظور مهار موج هجوم گسترده بیماران به مراکز پزشکی؛ تولید کیتهای آزمایش کووید-۱۹ جهت استفاده در مراکز دولتی رایگان؛ و استفاده از اپلیکیشن واتساپ به منظور افزایش دسترسی از راه دور به متخصصان رادیولوژی ساکن آمریکای شمالی و جبران کمبود متخصصان رادیولوژی محلی را مثال زد. ایران همچنین در راستای مهار گسترش ویروس به سمت خودکفایی رفت و برای مثال اقدام به تولید دستگاههای تنفس مصنوعی و تجهیزات حفاظت فردی و واکسن کووید-۱۹ کرد.
بزرگترین نقطه عطف درخصوص مهار همهگیری زمانی بود که ایران تسریع روند تزریق روزانه واکسن کووید-۱۹ را تابستان سال گذشته تحت زمامداری رئیسجمهور جدید کلید زد. بهرغم تحریمهای اقتصادی و سیاستورزیهای مرتبط با واکسن، ۶۷ درصد جمعیت ایران در حال حاضر بطور کامل در برابر کووید-۱۹ واکسینه شدهاند. این امر موجب اجرای «پروتکلهای هوشمند» شد که در قالب آن، افراد واکسینه شده قادر گردیدند به طیف گستردهای از فعالیتها بپردازند و در عین حال محدودیتهایی برای افراد واکسن نزده وضع گردید. این قبل از آن بود که کشور وارد موج ششم همهگیری شود.
ایران مشتاق است تا ویروس کرونا را شکست دهد. در این راستا، مقامات ایران کماکان با سازمان جهانی بهداشت و سایر شرکا در راستای تقویت نظام سلامت کشور در زمینه تشخیص و درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ همکاری میکنند. بعلاوه، ایران بطور فزایندهای بر پویشهای واکسیناسیون جمعی تأکید دارد و درخصوص تزریق دوز تقویتی به منظور مهار موارد آتی اوجگیری ابتلا اصرار میورزد.