💢با کدام نامزد انتخابات مجلس ببندیم ؟؟ !!!
👈 بلیطِ بخت آزمایی ؟
برخی رویههای نادرست گذشته که بایستی اصلاح شوند موجب شده که انگارهای پر رنگ و باوری قوی در ذهن بسیاری نقش ببندد و برخی انتخابات را بهعنوان یک بلیط بخت آزمایی ببینند و تصور میشود اگر کسی در کنار نامزدی قرار بگیرد که در نهایت آن نامزد پیروز انتخابات شود ؛ فرد یاریرسان به کاندیدای پیروز نیز سعادتمند و متنعم خواهد شد. نگاه به عملکرد برخی از نمایندگان در ادوار مختلف و "سهمدهیستادی" و رسیدن برخی از اطرافیان و حلقههای ستادی آنان به «نان و نوا» و بذل و بخششهای مخرب متاسفانه این انگاره را تایید و تقویت کرده است ؛ همین باور باعث شده است که در ایام انتخابات برخی از خواص و افراد دارای وجاهت اجتماعی بجای حرکت بر مبنای خرد جمعی و جستجو و مشورت برای یافتن "نامزد اصلح" ؛ به سمت نامزدهایی جذب میشوند که بیشتر وعدههای چرب و شیرین میدهند و در مقابل برخی از نامزدها نیز برای جذب خواص از دادن وعدههای وسوسهکننده هیچ ابایی ندارند و محصول این بدعت غلط افراد زیادی هستند که در خیال و رویای انواع وعدههای چرب و مسئولیتها و صندلیها و وامها سالها در "آب نمک" خوابیدهاند و در مقابل خود سرابی یافتهاند و آبروی خود را تاراج نمودهاند.
گاهی دیده میشود برخی از خواص و چهرههای متنفذ و موجه میان مردم با همین وعدههای چرب و شیرین از چندین ماه قبلتر با یک نامزد احتمالی برنامههای تبلیغاتی را شروع میکنند و برایش سنگ تمام میگذارند و این یعنی پیش از شروع رسمی فرایند انتخابات و قبل از مشخص شدن سایر نامزدها پروندهی همه رقبای انتخاباتی را بسته و بررسی شرایط سایر نامزدها را از مدتها قبلتر منتفی کرده و به قول معروف «با فلانی بستهاند».
از سویی با توجه به تکثر نامزدها و اینکه بخشی از مردم فرصت حضور در جلسات انتخاباتی همهی نامزدها را ندارند لاجرم در گزینش خود به عملکرد و جهت گیری خواص نگاه میکنند و از این جهت بار مسئولیت خواص در شناسایی و معرفی « نامزد اصلح» بسیار سنگین است. علاوه بر این فرهنگ حضور در جلسات انتخاباتی همهی نامزدها جهت بررسی و ارزیابی آنان همچنان جا نیفتاده است و حتی در مواردی اگر افرادی در چند جلسهی انتخاباتی دیده شوند امری نکوهیده و زشت تلقی میشود.
اگرچه رویههای نادرست و بدعتگذاریهای اشتباه گذشته و رسیدن و رساندن حلقههای ستادی به «نان و نوا» باعث شده است که خیلیها به طمع "جهش یکباره" و رسیدن به «نان و نوا» به انتخابات به دیدهی بلیط بخت آزمایی نگاه کنند اما باید بدانیم که اگر بناست شاهد تغییر و تحول اساسی و رفع معضلات و گرههای کور حوزههای مختلف باشیم امروز بههیچوجه نباید بیتفاوت باشیم و بایستی در نحوهی انتخاب خود بسیار دقت کنیم چرا که نتیجهی انتخابات این دورهی مجلس نیز هر چه که باشد اثر آن چهار سال تمام در زندگی همهی مردم بازتاب خواهد داشت.
لذا بهتر است دغدغهمندان و مجموعههای مردمی بستر شکلگیری حلقههای بزرگ مشورتی را با حضور ریش سفیدان و صاحب نظرها و خواصِ امینِ مردم مهیا نموده و با بهرهمندی از خرد جمعی و تحلیل وضعیت، عبور از تشکیلاتِ قبیلهگرائی و ترویج دهندهء تبعیض و ناعدالتیها، و سبک و سنگین نمودن شرایط همهی نامزدها تصمیمگیری نموده و تصمیم جمعی خود را به دیگران نیز منتقل کنند.
علاوه بر رای دادن که یک حق و یک تکلیف اجتماعی محسوب میشود تلاش برای شناسایی و شناساندن نامزد اصلح نیز به همان اندازه دارای اهمیت میباشد
لذا اینکه برخی تصور میکنند صرفا تکلیف دارند رای بدهند و شانهی خود را از زیر بار مسئولیت سنگین شناسایی و شناساندن اصلح خالی میکنند یقیناً تصور اشتباهی است و خواص، نخبگان و افراد دارای نفوذ اجتماعی برای گزینش و معرفی کاندیدای اصلح دارای مسئولیت سنگینی هستند.
👈او #برای_سعادت_کهگیلویه
آمدهاست تا صدای مردمِ #کهگیلویه_بزرگ را بهگوشِ همه برساند🌱
✍🏻 #ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
هدایت شده از فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 #برای_سعادت_کهگیلویه
✍ایرج جوادی
عرض سلام و ادب خدمت مردم فهیم و شریف کهگیلویه بزرگ
امید میرفت که بعد از سرنگونی رژیم ستمشاهی ؛ دموکراسی و مردمسالاری دینی در کشور توسعه پیدا کند و سیاسیون و نخبگان علمی و فرهنگیِ متعهد و متخصص، سکانِ کِشتی مملکتِ ایراناسلامی را دست گیرند؛ اما متاسفانه ، با نظارتِ ضعیفِ از سوی دستگاههای متولی و همچنین زدوبندهای معاملهگرانه و منفعتطلبانهی کثیفِ سیاسی ، آنگونه که بایست جایگاه شایستهای برای نخبگانِ اقتصادی، سیاسی، علمی وفرهنگی را در بر نداشتهایم، بنابراین مشارکت مردم در تعیین سرنوشتشان بالاخص در این دوره با بیرغبتی و یاس بویژه در جمعیت بزرگ جوانان انجام میگردد.
خلاصهی سخن، مجلس بجای آنکه میدان رقابت همه گفتمانها در کهگیلویه بزرگ باشد، به رقابت اشخاص یک طیف فکری محدود گردید که در سالهای گذشته با حذف اصلاحطلبانِ متعهد و متخصص از صحنههای رقابتهای انتخاباتی، زمینهء حضور آنها کاملاً از بین رفت ومردم به اجبار در انتخاب بین بد و بدتر از سر استیصال ناچار با انتخاب فردی خدماتمحور(فردگرا)؛ که بجای توجه به زیرساختها و مرتفع نمودن نیازهای اساسی و ریشهایِ موکلان، بهدنبال رفع نیازهای موردی دوستان و حلقههای اطراف بوده که این رویه نامیمون، پیدایشِ مافیای قدرت و ثروت(زر،زور وتزویر) را در دست عدهای خاص، موجب گردید.
فیالواقع و بهحکمِ واقعبینی ناشی از سالهای قبل و با آنکه نمایندهای را که بتواند در سطح کلان مملکت برای مسائل مهم ملی وجهانی ایران عزیز کاری انجام دهد نمیبینم، اما "رفتن به پای صندوقهای رای را در بدترین شرایط موجود، به صلاح وضع موجود کهگیلویه میدانم".
👈بنابراین در برزخ بین بد و بدتر بهترین تصمیم ممکن چه میتواند باشد؟
از آنجا که در ادوار گذشته، عاملینِ وضعیت موجودِ و ادامهدهندهگان راه آنان با ابزار گوناگون و به انحاءِ مختلف اقدام به غصب نمایندگی مردم در مجلس را نمودهاند(بالاخص در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ) و همچنین با ناکارآمدی، تبعیضات و ناعدالتیهای خواصِ بیدرد،وضعیتِ معیشتِ مردم و شرایطِ تورم در نقطهی جوشِ سیاسی قرار گرفته است که این شرایط توامان شده با تحریمهای بینالمللی وهزاران مشکل دیگر.... که نتیجهی مستقیمِ حضور پخمگانِ ناکارآمدِ تهی از تعهد و تخصص در ادوار گذشته بوده...
اما امید میرود در این بین، نمایندهای پیدا شود که از ناکارآمدی و سستی نمایندگان اطراف استفاده نموده و بتواند بخشی از بودجه را که حقِ مردمِ کهگیلویه و بویراحمد(خاصه کهگیلوبه بزرگ) است، همچون آقای تاجگردون برای حوزه انتخابیهاش احیا، تخصیص و جذب نماید(با قدرتِ چانهزنیِ فرااستانی).
👈نمایندهای که با داشتن چنین قابلیتی، نگاهی توسعهای به مقوله نمایندگی داشته و با اشراف کامل بر منابع و زیرساختها موجود شهرستان سعی در به فعل رساندن آنها و حل مشکلات اساسی و ریشهای مردم ، بجای توجه صرف به مشکلات موردی موکلین باشد.
آقای عدل هاشمیپور فارغ از همهء مسائل ، داری چنین نگاه توسعه محوری بود که استارت کارهای بزرگی در دوره نمایندگی ایشان زده شد اما بخت با کهگیلویه یار نبود و اکثر پروژهها ناتمام ماند!
نمایندگانِ ادوار گذشته عموماً افرادی قبیلهگرا، خدمات محور، مردهشور ویا آرپیجیزن بودهاند؛ که بجای قرار گرفتن در جایگاه درستِ خودشان(اما متاسفانه با لهکردنِ عزت و اعتمادِ مردم کهگیلویه)، کرسیِ مجلس را غصب نموده و دستشان در برابر موکلان خالی بود ، و امروز سعی دارند خدمات اولیه و عمومی که در عقب افتادهترین کشورهای جهان انجام شده است را به نام خود مصادره نمایند!!
👈اگر بخواهیم فاصله کهگیلویه با استانهای توسعهیافته یا حتی همین گچساران خودمان جبران شود، باید با شناخت و توجه دقیق به کاندیداهای فعلی و انتخاب اصلحترین، حداقل قدمی برداشته باشیم تا فرداها در پیشگاه وجدان و در برابر آیندگان مواخذه نگردیم.
✅در این بین در برابر وجدان و خدایم با شناختی که از "دکتر آیتالله سعادتیان" دارم، گرچه در عقاید مذهبی با ایشان زاویه دارم، اما میدانم از شرح وظایف خود در صندلی سبز بهارستان آگاه است.
در نگاه ملی برای حل معضلات کلان اقتصادی، ایجاد اشتغال، رفاه، قطع دست مفسدان و در مقیاس کوچکتر در برگرداندن حق آبهها، جلوگیری از خامفروشی معادن، رونق کشاورزی، راهاندازی شهرکهای صنعتی متروکه چرام و... فردی توانمند است و میتواند اُمید، عزت و شرافت را به این منطقه برگرداند، تا نیاز نباشد کسی حقوق اولیه خود را از درگاه نمایندگان گدایی نماید.
در طول سالهای گذشته، با خصوصیات خوب اخلاقی ایشان بالاخص:
پاکدستی، مردمداری، دلسوزی، سعی در حل مشکلات، تواضع، نگاه علمی به مسائل، جوانگرایی، استفاده از نخبگان علمی و صاحبان اندیشه، شجاعت در عین صداقت و... آگاهی کامل دارم.
هدایت شده از فتـــح قلّهها بسوی ظهور
بابیان شمهای از خصوصیات اخلاقی ایشان که به ذهن این حقیر رسید، کسی را اصلحتر از ایشان تاکنون در حوزه انتخابیه کهگیلویهبزرگ ندیدهام و امروز دست اتحاد به سمت مردم سرزمینم دراز میکنم تا با بیداری و هوشیاری کامل در موقعیت حساس کنونی فرصت موجود را از دست ندهیم و با انتخاب ایشان آینده خود و فرزندانمان را بیشتر از این تباه ننماییم.
آمدهاست تا با صداقت و با شرافت؛ ســـعادت را به #کهگیلویه_بزرگ برگرداند🇮🇷
👈 #برای_سعادت_کهگیلویه #دکتر_سعادتیان
"ایرج جوادی" ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سن ازدواج برای پسران
📌حجت الاسلام دهنوی(۵۰ثانیه)
#ازدواج
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢ناخن جویدن، جویدن جداره دهان و لبها و یا کشیدن شکل و خط خطی کردن و... نشانه چیست؟
👈 لحظاتی که ما به صورت فیزیکی حضور داریم اما به لحاظ ذهنی از جائیکه هستیم فاصله داریم مهمترین دلیل بروز علائمی چون ناخن جویدن و..ا. ست.
👈به این حالت مکانیزم گسستگی میگویند
👈 گسستگی در واقع پاسخی به آسیب(تروما) است؛
👈فقدانها و کمبودهای ما در زندگی منجر به تنهایی عمیق و افسردگی میشوند و برخی دیگر منجربه اضطراب خفیف. هر کدام از این فقدانها میتواند در ما مکانیزم گسستگی را فعال بکند.
👈اما وقتی فقدان هست یعنی احساسات سخت هم هست. برای کاهش این درد، ما از بدنمان و خودمان فرار میکنیم.
👈این مکانیزم گسستگی از کودکی شروع میشود؛ یعنی زمانیکه محیط برایمان به اندازه کافی امن نیست.
بهطور مثال، مادری که بسیار مشغول است، خود گسسته است و گرفتار و از توجه و محبت به کودکش غافل میشود.
👈لحظاتی که گسسته هستیم در بدنمان نیستیم، ما در فضای دیگری هستیم، در آنجا و با آن افراد نیستیم، حضور نداریم. بعضی مواقع ذهنمان خالیست. با احساساتمان ارتباطی نداریم و در نتیجه نمیدانیم چه چیزی واقعیست، گم و گیج هستیم. این حالت شبیه این است که انگار به خودمان از بیرون نگاه می کنیم.
⬅️بهعنوان یک تمرین یادداشت کنید در طول هفته معمولا چند بار در حالت گسسته هستید؟
👈اگر گسستگی را در خودتان شدید یافتید، حتما از یک درمانگر، یا روانکاو کمک بگیرید...!!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈خدایی آدمی که از زندگی نا امید شده اینو ببینه باید خجالت بکشه
۲دقیقه و۴۶ثانیه
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 مهمترین ارثی که والدین برای فرزندان میگذارند،
خونه، ماشین، دارایی گزاف نیست!
بلکه دو چیز است:
👈اعتماد به نفس: باور به توانایی خود
👈عزت نفس: احساس ارزشمندی راجع به خود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢بهجای قهر کردن، سنگین برخورد کنید.
❌با قهر کردن فاصلهها زیاد میشه
👈وقتی ناراحتین سنگینتر برخورد کنید، کمتر بخندید ولی قهر و لجبازی ممنوع
👈به این نحو راه آشتی را برای همسرتان باز میگذارید و مشکل هم سریعتر حل میشود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 چگونه میتوانیم در مذاکره، فرد مقابل را متقاعد کنیم؟
راهها و سبکهای متفاوتی برای متقاعدسازی وجود دارد، اما اگر بر اساس تواناییها و ویژگیهای خودمان رویکرد مناسب را استفاده کنیم، درصد موفقیتمان بالاتر میرود. از طرفی ممکن است در یک مذاکره از چند رویکرد در کنار هم استفاده کنیم. در واقع هر فرد بر اساس میزان شهود و تاثیرگذاری که دارد، میتواند مناسبترین سبک را برای خودش انتخاب کند.
👈 رویکرد منطقی:
با رویکرد منطقی شما از حقایق و دادهها برای اثبات ادعای خود استفاده میکنید. اگر توانایی تاثیرگذاریِ بالا و شهود کمی دارید، میتوانید از این رویکرد استفاده کنید. در این روش معمولا شما پیش از مذاکره تحقیق میکنید تا اطلاعاتی که به شما کمک میکنند دیگران را متقاعد کنید، پیدا کنید.
◀️ مثال: شما میخواهید هیات مدیره را متقاعد کنید که خریدن یک شرکت دیگر برای انجام کار بهتر از برونسپاری آن است. با استفاده از دادههای خود نشان میدهید که چرا این کار برای شرکت سودآورتر خواهد بود.
👈رویکرد احساسی:
برای اینکه بتوانید از احساسات به طور موثر در مذاکرات خود استفاده کنید، باید بتوانید عواطف افرادی که با آنها مذاکره میکنید را درک کنید. بنابراین شما نیازمند شهود و بینش زیاد و تاثیرگذاری بالا هستید. استفاده کردن از احساسات برای متقاعدسازی ساده نیست و معمولاً افرادی که توانایی مذاکره و هوش هیجانی بالایی دارند از آن استفاده میکنند.
◀️ مثال: شما نمیتوانید محصول بهتری از رقیب خود عرضه کنید، اما با توجه به اینکه بخشی از سود خود را به خیریه اختصاص میدهید با نشان دادن کارهای خیر پیشین و داستان آنها، مشتری را متقاعد میکنید که از شما خرید کند.
👈رویکرد چانهزنی:
چانهزنی یکی از رایجترین شیوههای مذاکره است. برای یک چانهزنی موثر به توانایی تاثیرگذاری زیادی نیاز ندارید و در عوض به سطح بالایی از بینش و شهود نسبت به طرف مقابل نیاز دارید چرا که استفاده بیموقع از چانه زنی میتواند هزینه بسیاری داشته باشد.
◀️ مثال: شما میخواهید از تامین کننده خود ۲۰ درصد تخفیف بگیرید زمانی که متوجه شدید که آن شرکت به خرید شما نیاز دارد، بیان میکنید که ۳۰ درصد تخفیف میخواهید و پس از مذاکره و چانه زنی ۲۲ درصد تخفیف میگیرید.
👈رویکرد مصالحه:
مصالحه ضعیفترین رویکرد برای متقاعدسازی به شمار میرود و معمولاً وقتی مذاکرهکنندگان مهارت بالایی ندارند مجبور به استفاده از آن میشوند. در صورتی که نمیتوانید از رویکردهای دیگر استفاده کنید با استفاده از رویکرد مصالحه میتوانید به نزدیکترین نتیجه دلخواهتان دست پیدا کنید.
◀️ مثال: چند ماه است سخت کار کردهاید و فکر میکنید ممکن است نتوانید مدیرتان را متقاعد کنید. پس خود را آماده کردید تا افزایش حقوق کمتر را در ازای مزایای بیشتر قبول کنید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻سندرم عطش مجازات در زندگی
👈در خیابان در حال رانندگی هستید، ماشین کناری به اشتباه انحراف به چپ میکند و شما را در موقعیت خطرناکی قرار میدهد. در چنین موقعیتی کار درست این است که شما بهترین تصمیم را در کمترین زمان بگیرید و به بهترین شکل ممکن این اتفاق را مدیریت کنید. اما معمولا چه اتفاقی میافتد؟
👈شما قبل از اینکه حادثه را به خوبی پشت سر گذاشته باشید، یعنی حین دست و پنجه زدن برای حل مشکل، با عصبانیت شروع به بوق زدنهای ممتد و فریاد کشیدن بر سر راننده خاطی میکنید. بدون شک مهمترین کار در آن زمان این است که کسی آسیب و صدمهای نبیند، ولی حس نیاز به تنبیه طرف مقابل به ما اجازه منطقی فکر کردن نمیدهد. در این گونه موارد تمام فکر و ذکر ما این است که اشتباه طرف مقابل را با شدیدترین درجه ممکن و در کمترین زمان مجازات کنیم، حتی اگر به قیمت سلامتی خود ما تمام شود.
👈مادری، فرزند کوچک خودش را به پارک برده است. در حین پیادهروی کودک به زمین میخورد و گریه میکند. مادر بدون در نظر گرفتن این نکته که طبیعت کودک در این سن و سال زمین خوردن و گریه کردن است، برای اینکه حس نیاز به مجازات خودش را ارضا کند، بلافاصله بدون هیچ تحلیلی شروع به فریاد زدن بر سر طفل کوچک می کند.
👈در حال گفتگو با کارمندتان هستید. ایشان در حال توضیح دلیل کاهش عملکرد کاریاش میباشد. با توجه به اینکه شما میل شدید و فوری به تنبیه این کارمند دارید، در همان دقایق اولیه گفتگو به جمع بندی و نتیجه مورد نظر خودتان رسیده اید و سایر توضیحات آن کارمند فایدهای برای او نخواهد داشت، چون شما از آن به بعد توجه ای به دلایل شاید منطقی وی نخواهید کرد.
👈این مثالها و مثالهای بسیار زیاد دیگری که میتوان مطرح نمود، بیانگر این است که خیلی از ما انسانها در برابر اشتباهات افراد دیگر احساس نیاز شدید و فوری برای مجازات آنها داریم. این پدیده را "سندروم عطش مجازات" نام نهادهام.
👈بسیاری از روانشناسان معتقدند در کنار پاداش، بایستی از ابزار تنبیه نیز در زمان مناسب استفاده نمود. بهترین زمان تنبیه نیز فاصله کمی بعد از انجام کار اشتباه عنوان شده است تا تاثیر بیشتری در جلوگیری از بروز آن اشتباه در آینده داشته باشد. مفهوم عطش مجازات با این نکتهای که بیان کردم، بسیار متفاوت است. در عطش مجازات ما به دنبال اصلاح رفتار فرد مقابل نیستیم، بلکه به دنبال ارضای حس نیاز خودمان به تنبیه و مجازات طرف مقابل هستیم.
⬅️برای خیلی از انسانها تمایل به مجازات فوری، جذابیت بیشتری نسبت به تمایل به تشویق فوری دارد و این موضوع می تواند پیامدهای منفی بسیاری داشته باشد.
در خیلی از موارد بخشش و یا حتی بیتفاوتی، اثربخشی بیشتری از مجازات عجولانه خواهد داشت.
👈افرادی که میزان عطش مجازات در آنها بیشتر است، خودشان در آینده دچار مشکلات رفتاری بیشتری خواهند شد. اینکه ناخودآگاه همیشه منتظر اشتباه دیگران هستند و به تنها چیزی که فکر می کنند مجازات آنها می باشد، رفته رفته آنها را از نظر ذهنی بیمار خواهد کرد.
👈خیلی وقتها باید صبر و حوصله بیشتری به خرج داد و با درنظر گرفتن تمامی جوانب تصمیم گرفت و رفتار کرد. زود واکنش نشان ندهید چون چند دقیقه بعد، عذاب وجدان شما را دیوانه خواهد کرد!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سخنرانی استاد عالی:
🎬موضوع: چرا بچههاشون از دین فراری میشن؟ (۵۵ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اوصاف آدمهای خوب از زبان حضرت علی (علیه السلام)
🎤دکتر الهی قمشهای
(۴دقیقه و۵۳ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
هدایت شده از فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 با کدام نامزد انتخابات مجلس ببندیم ؟؟!!
2⃣ بخش دوم_ احترام واقعی به مردم...
✍ انتقاد جدی که به برخی از نامزدهای انتخابات مجلس وارد است نداشتن برنامه و طرح و ایدههای راهگشا برای رفع مشکلات جاری میباشد؛ تبلیغات برخی از نامزدها فقط به مشارکت پر رنگ در مراسم ختم و فاتحهخوانی و ارسال پیام تسلیت از پشت تریبون، و چاپ بنر و تراکت تسلیت و گاهی ارسال پیامک انبوه برای تبریک و تسلیت مناسبتهای مختلف به شهروندان و مردمی میباشد که منتظرند تدبیر سرپنجه های کارگشا و اندیشه های نو و ایده های راهگشا را ببینند. در ایام منتهی به انتخابات مجلس در فضای مجازی بسیاری از شهروندان گرفتار عضو شدن ناخواسته در دهها گروه مجازی میشوند که در این گروهها بجز تعدادی عکس پرتره و ژستهای زیبا در بسیاری از آنان عملا هیچ حرف تازهای مطرح نمیشود در فضای میدانی هم در مراسم شیون و شادی گرفتار برخی از نامزدها هستند که از الان برای خود گارد و بادیگارد تدارک دیدهاند و مردم به اجبار باید رژه و سان از آنها ببینند و پیامهای تکراری آنان را یکی پس از دیگری از پشت میکروفون بشنود که این رویه سو استفادهی تبلیغاتی از مراسم شیون و شادی مردم است.
اما چند پیشنهاد به نامزدهای محترم برای رعایت حق و حقوق مردم :
👈تا حد ممکن جلسات را در ستاد خود برگزار کنید و اگر بناست در خانه هر کدام از شهروندان نشست همفکری، هماندیشی و تبلیغی برگزار کنید پسندیدهتر این است که ملزومات مورد نیاز را خودتان تدارک ببینید و در شرایط کنونی باری به دوش شهروندان نیندازید.
👈از برخی روستاها خبر میرسد که معدودی از نامزدها برای برگزاری نشست از حجب، حیا و نجابت شهروندان سو استفاده میکنند و با تحت فشار قرار دادن شهروندان و برگزاری نشست و انتشار عکس آن موجسواری میکنند که باعث گلهمندی برخی از همشهریان شده است پسندیدهتر این است که برای ثبت عکس و کار تبلیغاتی به مردم احترام بگذارید و از آنها اجازه بگیرید. در بعضی مناطق برخی از نامزدها اقدام به توزیع اقلام خوراکی در درب منازل کردهاند که این روشها بسیار زشت و نکوهیده است.
👈برای عضو کردن افراد در گروههای مجازی از آنان اجازه بگیرید و این اختیار را به مخاطبان بدهید که خودشان از طریق لینک گروه و کانال شما در این فضا حضور پیدا کنند.
👈حضور در مراسم عزا و شادی همشهریان نمادی از مردمداری است که از گذشتههای دور در فرهنگ این دیار ریشه داشته است و این مردمداری را هر نامزدی در گذشتهی خود نشان داده است بنابراین اگر در گذشته در سایر مراسم با غلظت کنونی شرکت نکردهاید در این ایام نیز غلظت آن را تغییر ندهید و از مراسم مردم برای تبلیغات خود سو استفاده نکنید.
👈لطفاً هیات همراه خودتان رو تا حد ممکن کم کنید؛ راه انداختن کارناوال و لشکرکشی و رژه رفتن در معابر عمومی غیر از ایجاد موج منفی آوردهی دیگری برای شما نخواهد داشت.
👈از تحرکات قومیتی و طرح مباحثی که گسلهای قومیتی را فعال میکند بهشدت بپرهیزید هر کس بناست نمایندهی مردمِ #کهگیلویه_بزرگ شود نمایندهی یک قوم و طایفه نیست و نماینده یکایک شهروندان کهگیلویهای باید باشد ؛ ظرفیتهای قومیتی شهرستان، محل ایجاد وحدت باید باشند؛ نه محل انشقاق، صفآرایی و قطببندی
👈با توجه به کثرت کاندیداهای در صحنه ؛ انتخاب برای مردم بهشدت دشوار گردیده و حضور قریب به ۴۰ کاندیدا در میدان کنونی خبر از خرد شدن بسیار زیاد آرا میدهد که طبعا نمایندهی منتخب نیز رای قابل توجهی نخواهد داشت و راهی شدن نماینده با رای پایین و شکننده به نفع مردم نیست لذا ضرورت دارد تعدادی از نامزدهای محترم که شرایط خود را میدانند یا چندین بار محک خوردهاند و عاملِ محرومیت و مظلومیت کهگیلویه بزرگ هستند و آزمونپسدادهاند، باید به نفع مردم از ادامهی رقابت انصراف داده و ضمن تسهیل انتخاب برای مردم به پُرشور شدن فضای انتخاباتی کمک کنند.
👈در شرایطی که بازار و اصناف مختلف در شهرستان دچار رکود و مشکلات زیادی است عدالت حکم میکند تمام امورات مربوط به حوزه.ی تبلیغات، چاپ و خبر و کلیپ و تامین اقلام و خدمات مورد نیاز خود را از شهرستان تامین نمایید ؛ نامزد محترمی که از هم اینک به ظرفیتهای شهرستان اتکا نمیکند آیا بعد از ورود به بهارستان به ظرفیتهای شهرستان متکی خواهی بود ؟
👈ادامه در بخش سوم...
#برای_سعادت_کهگیلویه
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻بزرگترین مشکلات زندگی، ذهنی هستند.
👈تقریبا همهی مشکلات به دلیل این است که ما در زمان سفر میکنیم یعنی به گذشته فکر میکنیم و حسرت کارهایی که انجام دادهایم را میخوریم،
آینده را تصور میکنیم و در مورد اتفاقهایی که هنوز رخ ندادهاند مضطرب میشویم.
👈بسیار آسان است که به گذشته برویم یا در آینده سیر کنیم، اما هر زمان این اتفاق برایتان رخ داد، بدانید که نگاهتان را از چیزی که در کنترلتان است، یعنی زمان حال، از دست دادهاید..!!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻هویدا شدن گوهر درونی انسانها در زندگی
👈مرد در هنگام بیماری همسرش شناخته میشود
👈زن در هنگام فقر همسرش
👈دوست در هنگام سختی
👈فرزندان هنگام پیری پدر و مادر
👈برادران و خواهران هنگام رسیدن به ارث و تقسیم آن
👈اقوام هنگام غربت
👈عشق واقعی هنگام پایان یافتن مصلحت
👈مؤمن هنگام افتادن در امتحان و بلا
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻سندرمی در زندگی بنام "استکهلم"
👈 براتون پیش اومده که در زندگی خود یا اطرافیانتان افرادی را مشاهده نمایید که هرچند از طرف فردی مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار میگیرند اما با این وجود٬ آن فرد را دوست دارند.
احتمالاً نمونهی رایج آن را در روابط زن و شوهری یا والد و فرزندی دیده باشید.
برای مثال، مردی دایم همسر خود را مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار میدهد اما زن با وجود این، همسر خود را ترک نمیکند و شاید چندین سال نیز با همین شرایط به زندگی خود ادامه دهد و کمااینکه در مقابل دیگران از وی دفاع نیز میکند.
👈نامگذاری این سندرم «استکهلم» بدان خاطر است که در سال ۱۹۷۳ در شهر استکهلم سوئد رویداد عجیبی اتفاق افتاد.
چند سارق وارد بانکی شدند و کارمندان آن بانک را به گروگان گرفتند. گروگانگیری مدت ششروز بهطول انجامید؛ سرانجام بین پلیس و سارقان مسلح تبادل آتش صورت گرفت و سارقان گروگانها را سپر خویش قرار دادند و پلیس به خاطر اینکه آسیبی به گروگانها نرسد شلیک را متوقف نمود؛ پس از مدتی سرانجام بدون اینکه آسیبی به دو طرف برسد این غائله ختم شد.
پس از اتمام گروگانگیری، اتفاقات عجیبتری افتاد. گروگانهایی که شش روز در دست سارقان اسیر بودند بدون آنکه از طرف آنها تهدید شده باشند به طرفداری از آنان پرداختند. آنها نهتنها در دادگاه علیه گروگانگیرها شهادت ندادند بلکه از رفتارهای پلیس شکایت کردند. جالبتر آنکه یکی از گروگانها با سردستهی گروه سارقین روابط عاطفی پیدا کرد و بعدها با وی نیز ازدواج نمود.
👈حالا نحوهی رخداد این سندرم چگونه است؟
👈در سندرم استکهلم برای ایجاد رابطهی دوستی نه در فرد شکنجهگر و نه در فرد قربانی نیت قبلییی وجود ندارد. مثلاً در مورد گروگان و سارق، ذهن طرفین به دنبال «بقا»ست و در این حالت است که سندرم استکهلم شکل می گیرد.
👈روانشناسان میگویند فرد قربانی، به دوران نوزادی خود بازمیگردد و در وضعیت وابستگی فرو میرود. وقتی فرد شکنجهگر یا گروگانگیر، به قربانی خود اندکی محبت نشان میدهد، قربانی آنها را به عنوان خصایص مثبت وی درک مینماید. مثلاً وقتی گروگانگیر به قربانی خود اجازهی استحمام، غذا خوردن، و دستشویی رفتن را میدهد راه برای بروز عارضه سندرم استکهلم باز میشود. یا امتیازات کوچکی که شکنجهگر برای همسر خویش - که درواقع حق طبیعی اوست - قائل شده به عنوان خصایص مثبت و حتي مهربانی او در نظر آورده میشود. قربانی در اقلترین محدودیتها و امکانات به سر میبرد و کوچکترین مفر و امتیاز را رحمانیت تام میپندارد.
👈در این میان (شاید) گروگانگیر یا شکنجهگر مدتی از گذشتهی تاریک خود حرف میزند و موجب بروز احساس همدردي در قربانی میشود. و دلسوزی قربانی باعث نزدیکی بیشتر وی به فاعل و عامل میشود.
👈نکتهی بسیار مهم این است که در سندرم استکهلم، قربانی برای اینکه نجات یابد همه چیز را از دریچهی چشم گروگانگیر یا شکنجهگر خود میبیند و سعی میکند هر آنچه که او را خوشحال میکند انجام دهد. یقیناً چنین رفتارهای مثبتی از سوی قربانی، چرخهی ارایه رفتارهای مثبت بین گروگانگیر/شکنجهگر و قربانی را به وجود میآورد و آنها را بیش از پیش به یکدیگر نزدیک میکند.
👈برخی ویژگیهای سندرم استکهلم
⬅️احساسات مثبت فرد مبتلا به عارضه نسبت به فرد شکنجهگر
⬅️احساسات منفی وی نسبت به افرادی که سعی در نجات او از دست فرد شکنجهگر دارند
⬅️احساسات مثبت فرد شکنجهگر به فرد قربانی
⬅️رفتارهای حمایتی قربانی از فرد شکنجهگر
✅پس اگر این ویژگیها را در کسی یافتید او مبتلا به سندرم استکهلم است و باید تحت درمان قرار گیرد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 کدامیک؟ آرزو یا هدف !
اگر آرزوهامون رو به هدف تبدیل نکنیم، اونها را به گور میبریم. اگه یه دستگاهی بود که میبردیم قبرستون، روی هر قبری که میگذاشتیم، نشون میداد که هر کدام از این صاحبان قبر، چقدر آرزوهای بزرگ و قشنگ داشتهاند که با خودشان بردهاند به سرای آخرت و هیچکدومشون رو در دنیا تحقق نبخشیدهاند!
استادی میگفت: آرزو رو به هدف تبدیل کنید، چطوری؟ با نوشتن!
میگفت: یه برگه بردارید و بگید دوست دارید به چه چیزهایی برسید؟
بعد که نوشتید بدونید که هر هدفی دو وجه دارد: یک وجه نورانی و قشنگ و یک وجه سیاه و سخت!
حالا اگر بخواهید بهوجه قشنگ اون هدف برسید، باید خودتون رو آماده کنید برای دربهدری و زحمت برای آن هدف.
اگر حاضر نیستید قسمت چرک کار، یعنی دربهدری و سختی را پیش ببرید روی هدفتون خط بکشید و بروید دنبال کارتون.
اگه شما بخواهید که نفر اول کنکور بشوید، وجه قشنگ کار اینه که دوربینهای صدا و سیما بیان منزلتون گزارش بگیرن، دم درب مدرسه و توی کوچه و بازار بنر تبریک بزنن... اما برای رسیدن به این وجه قشنگ باید آماده بشی که از خوابت، مسافرتت، بازیت، مهمونیت و صدها چیز دیگه بزنی.
اگه هدفتون، داشتن چند بچهی خوشگله که بشن عصای پیریتون، باید خودت رو آماده بکنی که سختیهای چندبچگی رو به جون بخری.
اما دو نکته وجود داره: اول اینکه بعضیها رنج و سختی هدفشون رو هم پذیرفتهاند و دارن پیش میرن ولی مدام غر میزنن، بچهداری میکنه ولی روزی صد مرتبه خودش و بچهاش رو لعن و نفرین میکنه، خوب معلومه با این رویه ایشون داره با اون وجه قشنگ و نورانی کار فاصله میگیره... هم رنج میکشه، هم گنج نمیبینه.
👈نکته دوم: آدمها باید وقتی قسمت چرک و سخت کار را پیش میبرن، با نهایت سپاسگزاری و شوق و ذوق، کار رو پیش ببرن تا بتونن وجه قشنگ کار رو درو کنن.
تو باید با عشق تمام پوشک بچه رو عوض کنی، بیخوابی کنکور رو تحمل کنی و...
👈نکته آخر: شاید بگید آخه دربهدری کشیدن که لذت نداره که من لذت ببرم... منم میگم: چرا لذت داره، اگر بتونی برای رنجهات معنا بسازی.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
اهمیت اولینها در تربیت فرزندان...
🔰استادتراشیون(۱دقیقه و۱۶ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢پنج موضوع که باید به ما یاد میدادند؛
👈چگونه با تنهایی کنار بیاییم
هرچه بزرگ میشویم فرصتهای ما برای تعامل و ایجاد رابطه با دیگران بیشتر میشود (در مدرسه، گروههای اجتماعی، دورهمیهای دوستانه و...). اما در مراحل سنی مختلف این طبیعی است که گاهی احساس تنهایی کنیم، فکر کنیم نیاز به تنهایی داریم یا فکر کنیم تنها ماندهایم. پذیرش و اتخاذ راهبردهای مفید و کارآمد در چنین شرایطی به ما کمک میکند که سالمتر از این مراحل غیرقابل اجتناب زندگی عبور کنیم.
👈هر چقدر هم که تلاش کنی، گاهی منجر به موفقیت و پیامد مطلوب نمیشود
کودک، این پیام والدین، مدرسه و... را که "هرچه بیشتر تلاش کنی به نتایج بهتری میرسی" درونیسازی میکند (برای مثال: اگر بیشتر درس بخوانی نمره بالاتری میگیری). اما باید در نظر داشته باشیم که عوامل و فاکتورهای زیادی که برخی از آنها خارج از کنترل ماست، در موفقیت و رسیدن به پیامدهای مطلوب نقش دارند. بپذیریم که حتی اگر بهترین و بیشترین تلاشهای خود را هم انجام دهیم، زندگی ممکن است مسیر دیگری را برای ما رقم بزند. زندگی همیشه بر وفق مراد ما نیست.
👈ایجاد و حفظ روابط (از هر نوعی) کار آسانی نیست
روابط عاطفی و همینطور رابطه با دوستان، اعضای خانواده، همکاران و... آسان نیستند. [خانواده، مدرسه، ...] به ما درباره چالشها، تعارضهای اجتنابناپذیر و جزییات روابط مانند مهارت گوش دادن، مصالحه، مذاکره، زندگی با تفاوتها و بیان درخواستهای واقع بینانه چیز زیادی نمیآموزد. این موضوع باعث میشود بسیاری از افراد در مواجهه با واقعیتهای موجود در روابط سردرگم و درمانده شوند.
👈ما نمیتوانیم رویدادهای دردناک را کنترل کنیم اما میتوانیم شیوه رویارویی با آنها را تحت کنترل خود در آوریم
خبر بد اینکه بسیاری از سختیها، چالشها و رویدادهای دردناک خارج از کنترل ما هستند. خبر خوب این که نحوه مواجهه و رویارویی با این رویدادها و سختیها میتواند تحت کنترل ما باشد. برخی افراد درباره اتفاقات دردناک زندگی باور «همه یا هیچ» دارند. یا فکر میکنند هیچ چیز تحت کنترل آنها نیست یا بر این باور هستند که همه چیز تحت کنترل آنان است. رسیدن به یک فکر متعادل درباره سختیهای گریزناپذیر زندگی برای سلامت روان ضروری است.
👈یک چیز خوب برای دیگری، لزوما برای من هم خوب نیست
وقتی کم سن و سال تر بودیم، بزرگترها به عنوان نصیحت، توصیههایی برای ما داشتند که برای خودشان مفید و کارآمد بوده است. اما روش و راه حلی که برای یک نفر مفید هست نه تنها ممکن است برای ما مفید نباشد بلکه احتمال دارد اوضاع را بدتر کند. وقتی سردرگم میشویم بهترین و موثرترین کار کمک گرفتن از متخصصین سلامت روان میباشد. جامعه به ما آموزش نداده است که استفاده از خدمات مشاوره و مداخلات روانشناختی رفتاری بهنجار و نرمال است.
⚀پی نوشت:
دوران بزرگسالی، با خود چالشها و دشواریهایی نیز به همراه میآورد. چالشهایی که توسط جامعه نه عادیسازی میشود و نه طرحی برای رویارویی با آنها ارائه میدهد. این باعث میشود بسیاری از افراد بزرگسال در مراحلی از زندگی خود احساس تنهایی، سردرگمی، فشار و ناتوانی را تجربه کنند.
چیزی که به ما یاد ندادهاند را خودمان یاد بگیریم. یادگیری ما مثل بازی دومینو به کسانی که نزدیک ما هستند نیز منتقل میشود و به تدریج شعاع یادگیری بزرگتر و بزرگتر میشود.
🖋 قاسمیان، ایماگوتراپیست
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢۸ استراتژی برای مقابله با همکاری که میخواهد وجهه شما را خراب کند.
یکی از دوستان شکایت میکرد و میگفت: «ما دو نفر با موقعیت کاملا یکسان در دفتری مشغول به کار هستیم. بهانه مدیر بخش برای عدم ارتقای شغلی ما دو نفر، این بود که فقط یک نفر میتواند ارتقا پیدا کند».
از همان زمان، آن کارمند دیگر شروع کرد به بیارزشکردن من نزد مدیرمان. او از هر کاری که من انجام میدادم، ایراد میگرفت، درباره ساعات اضافهکاری من دروغ میگفت، حتی از قول من نقل کرد که رئیس آدم احمقی است! من متوجه شدم مدیرمان هر چه او میگوید، باور میکند.
حالا این دوست مذکور چه باید بکند؟
👈در ادامه، ۸ استراتژی برای مقابله با این مشکل بیان میشود:
1⃣ عمل کنید، عکسالعمل نشان ندهید.
2⃣ با رئیستان بهطور مستقیم صحبت کنید.
3⃣ با رئیس بهطور مرتب ملاقات کنید.
4⃣ با همکارتان روبرو شوید.
5⃣ مثبت بمانید.
6⃣ همه چیز را مستند کنید.
7⃣از خودتان دفاع کنید، بدون آنکه تدافعی باید.
8⃣ بدانید که رئیس آدم سادهلوحی نیست.
"ترفند مدیریت"
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو بینظیر “ ظرفیت عشق “ رو حتما ببینید💙
همه ما زخمی هستیم.کسی نیست که روانش در زندگی زخمی نشده باشه. وقتی کسی ناخواسته حرفی میزنه که یکدفعه به هم میریزیم در حقیقت اون ادم بدون اینکه حواسش باشه زخم ما رو فشار داده!!نه دیگران از جای زخم های ما با خبرند نه ما از جای زخم های اونها! ما مدام در حال قضاوتیم که فلانی عقده ایه فلانی حسوده فلانی خود کم بینه و از ادمها کینه و دلخوری به دل میگیریم اما اگه از گذشته اونها باخبر بودیم شاید باهاشون مهربونتر بودیم... اونی که مدام تیکه میندازه و کنایه میزنه همونیه که تو بچگی خیلی تو سرش زدند! اونی که به همه گیر میده همونیه که خیلی سرزنشش کردند!! ما همه ادمیم و بهتره کمی هوای دل همدیگه رو داشته باشیم.
یکبار دیگه تاکید میکنم این حرف من به این معنا نیست که میشه رفتار زشت ادمها رو بخاطر شرایط اسف بار کودکیشون توجیه کرد! نه!! هرگز! هر کسی هر اتفاق تلخی هم براش افتاده باشه باید بره و خودش رو درمان کنه وحق نداره چرک و خون زخمش رو روی دیگران خالی کنه و ما هم وظیفه نداریم چون دیگری گذشته تلخی داشته با همه رفتارهای زشتش کنار بیایم اما اینها رو گفتم که اینقدر در مورد هم فکرهای عجیب و غریب نکنیم...اینها رو گفتم که کمی مثل خدا بشیم و به جای اینکه مچ ادمها رو بگیریم دستشونو بگیریم... اینکه خدا اینقدر ادمها رو زود میبخشه بخاطر اینه که از گذشته تک تک شون باخبره...
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢شناسایی زودهنگام کودکان اتیسم
👈از هر 42 پسر و از هر 189 دختر یکی مبتلا به اختلال طیف اُتیسم است. شیوع کلی این اختلال در کودکان، فارغ از جنسیت، 1 نفر در هر 68 کودک است. آمار گویاست که خطر بروز این اختلال در پسرها تا 5 برابر بیش از دخترها است.
👈شیوع حیرتآور این اختلال(نزدیک به 2% کودکان) و عدم اطلاع کافی و به روز افراد جامعه و حتی متخصصین بهداشتی و درمانی از این اختلال ضرورت وجود چنین روزی را در تقویم جهانی مشخص می کند.
👈نکته مهم در این اختلال تشخیص و اقدامات توانبخشی و درمانی زودهنگام است، چرا که مداخلات زودهنگام باعث بهبود پروگنوز می شود.
👈 و اما 13 علامت خطر (Red Flags) این اختلال در شیرخواران و نوپایان عبارتند از:
1-شیرخواری که تا 6 ماهگی لبخند قابل توجه یا سایر هیجانات شاد و گرم را نشان ندهد.
2- شیرخواری که تا 9 ماهگی واکنش متقابل به صدا، لبخند و سایر هیجانات مشهود در چهره نشان ندهد.
3- شیرخواری که تا 12 ماهگی Babbling (غان و غون) ندارد.
4- شیرخواری که تا 12 ماهگی به چیزی اشاره نکند.
5- شیرخواری که تا 12 ماهگی اشیاء را به مراقب خود نشان ندهد.
6- شیرخواری که تا 12 ماهگی اشاره مراقب با انگشت را دنبال نمیکند.
7- شیرخواری که تا 12ماهگی سایر ژستهای بدنی (غیر از اشاره کردن و نشان دادن) را نداشته باشد (مانند باز کردن بازوها برای در آغوش رفتن، تکان دادن دستها)
8- شیرخواری که تا 12 ماهگی، هنوز ارتباط چشمی مناسبی برقرار نمی کند.
9- شیرخواری که تا 12 ماهگی رفتار یا صدای سایر افراد را تقلید نمی کند (به هم زدن دستها، طبل زدن).
10- شیرخواری که تا 12 ماهگی به نام بردن اسمش هیچ واکنشی نشان ندهد.
11- شیرخواری که تا 16 ماهگی هیچ کلمهای نگوید.
12- نوپایی که تا 24 ماهگی عبارات دو کلمهای معنادار (که نبایستی تقلیدی و تکرارشونده باشد) بیان نکند.
13- از دست دادن زیربناهای تکاملی کسب شده (Babbling، صحبت کردن و مهارتهای اجتماعی) در هر سنی (به ویژه در فاصله 18 تا 24 ماهگی) .
در صورت وجود هر یک از این علایم خطر لازم است کودک تحت بررسیهای غربالگری قرار گیرد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢سرزنش كردن خود، يكی از مهمترين دلايل مبتلا شدن به افسردگیه...!!
وقتی دائم به خاطر شكستها و مشكلات زندگی خودمون رو مورد انتقاد قرار ميدیم، در واقع پيام "تو بد هستی." روبه خودمون ارسال میكنيم و احساس حقارت رو تو اعماق وجودمون لمس میكنيم.
پس بهجای سرزنش کردن خودمون، باید درسها و تجاربی كه تو انتخابها يا تصميمات اشتباه گرفتیم رو مدنظر قرار بدیم و يادمون باشه كه مشكلات باعث آگاهی ما ميشن و اين تجارب بسيار ارزشمند هستن.
بدون اين تجربهها اگر دوباره توهمون جايگاه اوليه قرار بگيريم مسلماً اشتباهات رو دوباره تكرار میکنیم ...!!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢یادگیری ارادی و مزیتهای شغلی آن
منبع:Mckinsey
همهگیری ویروس کرونا فوریت سرمایهگذاری در کسب مهارتها را افزایش داده است، مهارتهایی که باید برای عقب نماندن از سرعت تحول کنونی کسب کنیم. یادگیری یکی از این مهارتها است. بههمین دلیل باید مهارت یادگیری را در خود پرورش دهیم. اما چگونه میتوانیم یادگیری موثری داشته باشیم و یادگیری ارادی به چه معنا است؟
👈یادگیری خودش مهارت است و پرورش آن یکی از محرکهای اساسی موفقیت شغلی بلندمدت بهشمار میروند. افراد متبحر در ذهنیتها و مهارتهای یادگیری موثر، میتوانند سریعتر از همتایان خود رشد کنند و از مزیتهای فرصتهای یادگیری پیشروی خود بهره بیشتری ببرند.فرصتهای یادگیری رسمی فقط درصد کمی از یادگیری مورد نیاز هر فرد در طول دوران شغلیاش محسوب میشوند. تجربهها و تعاملات روزمره فرصتهای یادگیری بسیار زیادی را فراهم میکنند، اما بهشرط اینکه با هر لحظه بهعنوان فرصت یادگیری برخورد کنید. یادگیرندگان ارادی نیازشان به یادگیری را میپذیرند، اما از نظر آنها یادگیری جریان کاری مجزا یا تلاشی مضاعف نیست بلکه نوعی رفتار ناخودآگاه و واکنشی است.
👈ذهنیت رشد و کنجکاوی فعال نیروی پیشران یادگیری ارادی هستند، اما هنگام پرورش عضلههای یادگیری باید این نیروها را تنظیم کنید و انرژی آنها را موثر هدایت کنید. پنج رفتار موثر به یادگیرندگان ارادی کمک میکند تا از تجربههایشان بیشترین بهره را ببرند. این پنج رفتار تعیین هدف، حفظ زمان برای یادگیری، مطالبه فعالانه بازخورد، انجام تمرین سنجیده و تامل برای ارزیابی خود و برآورد پیشرفت هستند.
۱.اهداف کوچک و شفافی تعیین کنید
یادگیرندگان ارادی اهدافی ملموس انتخاب میکنند تا بتوانند از کنجکاوی به عنوان ابزاری موثر، نه منشا حواسپرتی استفاده کنند. یادگیری زمانی ماندگار میشود که شما بتوانید آنچه را یاد گرفتهاید، حفظ کرده و از آن استفاده کنید. ماندگارترین نوع یادگیری زمانی اتفاق میافتد که به دنبال به دست آوردن چیزی هستید که به آن اهمیت میدهید.
۲.حواسپرتیها را حذف کنید
هرچند یادگیرندگان ارادی با همان حواسپرتیها و انتظاراتی مواجه شده که دیگران هم میشوند، اما زمان یادگیری را حفظ میکنند و اجازه نمیدهند از دست برود. چون هیچ تصمیمی شخصیتر از نحوه استفاده فرد از زمان و برقراری تعادل بین مسئولیتهایش نیست، هیچ فرمول واحدی در مورد زمان گذاشتن برای یادگیری وجود ندارد.
۳.فعالانه بهدنبال دریافت بازخورد کاربردی باشید
بازخورد برای بیشتر متخصصان، اصلی شناخته شده است. حتی اگر علاقهای به دریافت آن نداشته باشیم، باز هم مزیتهایش را درک میکنیم. یادگیرندگان ارادی در این زمینه متفاوت هستند، چرا که نه تنها به دنبال بازخورد بوده بلکه با اشتیاق آن را مطالبه میکنند. میدانند که بدون بازخورد ممکن است نقاط کوری داشته باشند که پیشرفتشان را متوقف کند.
۴.در حوزههای مورد نظرتان برای رشد سنجیده تمرین کنید
تمرین بهویژه تمرین در شرایط زمینهای، در یادگیری نقشی بسیار حیاتی دارد. الگوی تلاش، شکست، اصلاح رویکرد و تلاش دوباره، محور کسب همه مهارتهای رفتاری است.
۵.بهطور منظم در خودتان تامل کنید
فراشناخت یا تامل در تفکر خودمان یا هدایت کردن آن نقشی حیاتی در همه کارهای شناختی، از جمله توانایی شما در تامل در موقعیتها و درس گرفتن از آنها ایفا میکند. تامل مهارتی تشخیصی است که به شما کمک میکند خودتان را ارزیابی و نیازهای یادگیریتان را هم با توجه به عملکرد گذشته خودتان و هم در مقایسه با متخصصان شناخته شده برآورد کنید. تامل به شما کمک میکند اقدامهایتان را تجزیه کنید، آن اجزا را اصلاح و بعد آنها را به نحوی کنار هم قرار دهید که عملکردتان را بهبود ببخشد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»
👈محکوم به تغییریم، اما اگر تغییری ایجاد نکنیم، بیعدالتی، فقر، مهاجرت، بیآبی، بیکاری، نخبهکشی و قومیتگرایی منجر به زوال همهی ما منفعلان و نظارهگران خواهد شد .
#سعادت_کهگیلویه
#انتخاب_مردم
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─