eitaa logo
dideban401
249 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
17.3هزار ویدیو
177 فایل
إنَّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذینَ آمَنوا
مشاهده در ایتا
دانلود
💔شهادت یک بسیجی دیگر به دست وحوش داعشی ایران ستیز در قروه نَسْأَلُ اللَّهَ مَنَازِلَ الشُّهَدَاءِ
🔴امروز دونفر در شاد اباد تهران با تفنگ وینچستر ساچمه ای توسط افراد ناشناس به شهادت رسیدند پلیس در حال پیگیری است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهم‌ترین قسمت صحبت‌های زارع‌پور در مجلس دقیقا همین ۷۰ ثانیه است! 🔺باید بابت این اعداد و آمار(میزان استقبال مردم از پیام رسان داخلی) افتخارآمیز جشن ملی گرفت؛ امّا حیف که سیستم رسانه‌ای کشور فلج هست! 🔺این عددها یعنی از لحاظ فنی و با این همه تخریب‌ها و سیاه‌نمایی‌ها، مردم به پلتفرم داخلی اعتماد کرده‌اند!
🔴 فاجعه ایذه نشانه خشم سرویسهای اسرايیلی و سعودی از شکست فراخوان های سه روز اخیر رضا عربعلی، تحلیلگر سیاسی غرب آسیا و اندیشکده بنیان: 🔸فاجعه تروریستی ایذه و به رگبار بستن مردم بی گناه و مامور پلیس و شهید و مجروح شدن چندین نفر یک انتحار ناشی از خشم است. 🔸حادثه تروریستی شاهچراغ نیز درست پس از شکست جریان ضد ایرانی دعوت به آشوب و اغتشاش رخ داد و اینبار نیز بعد از شکست مطلق فراخوانهای سنگین سه روز اخیر یک عملیات تروریستی مذبوحانه اتفاق افتاد 🔸رد پای گروهک های تجزیه طلب تکفیری در ترورهای مسلحانه کور، و رد پای گروهک نفاق در تهدید های خیابانی به اعتصاب و... قابل ملاحظه است. 🔸بدون تردید بستر اصلی ایجاد این نا آرامی ها جمعیت بسیار محدودی از عناصر فریبخورده و البته عناصر سازماندهی شده است که دیگر با استدلالهای رسانه ای نمی شود آنها را قانع کرد و سوراخ کردن کشتی توسط معدودی عنصر آشوب ساز نمی تواند با مماشات ادامه پیدا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کتک زدن یک مامور مدافع امنیت در سبزوار توسط داعشی های ایران ستیز (ظاهرا به شهادت رسیده ) هنوز منابع رسمی تایید نکردن
🔴اسامی شهدای حمله تروریستی اصفهان 🔹محسن حمیدی و محمدحسین کریمی دو شهید حمله تروریستی اصفهان هستند. 🔹حوالی ساعت ۲۱ امشب در منطقه خانه اصفهان دو نفر موتورسوار نیروهای مدافع امنیت مستقر در خیابان را به رگبار بستند و دو نفر را شهید کردند. دو مجروح حمله نیز در یکی از بیمارستان‌های اصفهان بستری هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اغتشاشگران حمله کننده به بهداری پلیس در چالوس به دام افتادند فرد دستگیر شده : واقعا هیجانی شدم و اینقدر این نارفیقان در گوشم من خواندند که دیگر قدرت تصمیم گیری از من سلب شده بود. 😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دستگیری لیدرهای اغتشاشات اخیر در قائمشهر استان مازندران توسط نیروهای امنیتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو رو الناز شاکردوست گذاشته و نوشته جانم فدای مردمم لعنتی به راننده میگفتی وقتی داره ادای رانندگی رو درمیاره دستی رو بده پایین حداقل چرا انقدر شما تعطیلید 😂
هم صدایی کردید با دشمن ، اونا هم کلا حذفتون کردن این است سزای کاسه لیسی دشمن 🙂
💢تسلیت رئیس جمهور به خانواده‌های شهدا و ماموریت به استاندار خوزستان برای پیگیری واقعه 🔹رئیس جمهوری ضمن تسلیت به خانواده شهدای حمله تروریستی در ایذه، در گفتگوی تلفنی با استاندار خوزستان، به دکتر صادق خلیلیان دستور داد اقدامات دستگاه‌های امنیتی و انتظامی را برای شناسایی و بازداشت عاملان و آمران این واقعه تلخ در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری کند.