فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻هدف شادی مردمه... 🤦♂
ان شاء الله این پایین اومدن سریع دلار بعدا مایه دردسر نشه
اینکه دلار انقدر راحت بالا و پایین میشه نشون میده کمکاری و مشکل از مسئولین خودمونه و دلار الکی بالا رفته و قیمتش این نبوده
3 نکته در مورد جنگ روانی جدید علیه حشدالشعبی عراق
طبق اظهارات فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی هدف از قانون جدید، تثبیت و رسمیتبخشی به این نیروها در ساختار نظامی عراق است، نه حذف آنها. ایجاد آکادمی نظامی و تقویت ساختار حشد، این هدف را نشان میدهد. این رویکرد با نقش بسیج نیروهای مردمی در مبارزه با داعش و حفظ امنیت عراق همخوانی دارد. این گروه، با حمایت مردمی و رهبران سیاسی و مذهبی، مکمل ارتش عراق است. طبق قانون جدید، حشد همچنان زیر نظر مستقیم نخستوزیر عراق اداره میشود، نه ارتش. این سازمان نقش نظامی خود را در هماهنگی با ارتش ایفا میکند، اما استقلال نسبی دارد. این قانون، مسائل بحرانی حشد مانند بیمه و بازنشستگی را حل کرده و این سازمان را بهعنوان بخشی از ساختار دفاعی و امنیتی عراق تحت نظارت نخستوزیر تثبیت میکند.
لینک کامل تحلیل در سایت طنین سنتر:
"چالشهای دوگانه ایران: هستهای و اجتماعی در یک تقاطع حیاتی"
👤 آریابرزن محمدی در بخشی از یادداشت خود نوشت:
🔹 نقطه تلاقی دو مسیر در ایران:
ایران در وضعیتی حساس قرار دارد که از یکسو تحت تأثیر پیشرفتهای هستهای، کشور به آستانهای راهبردی رسیده و از سوی دیگر با فشارهای اقتصادی و اجتماعی روبهروست. این دو مسیر میتوانند تأثیرات عمیقی بر سرنوشت سیاسی و امنیتی کشور بگذارند.
🔹 پرونده هستهای:
ایران با غنیسازی ۶۰ درصد به عنوان «کشور آستانهای» شناخته میشود. این وضعیت به ایران اهرم فشار در مذاکرات بینالمللی و در عین حال حساسیتهای جهانی ایجاد کرده است.
🔹 چالشهای اقتصادی:
تحریمها و بحرانهای اقتصادی معیشت مردم را تحت فشار قرار داده و نارضایتی اجتماعی را افزایش داده است. اگر این وضعیت ادامه یابد، بازگرداندن ثبات اجتماعی دشوار خواهد بود.
🔹 ابزارهای قدرت ایران:
مشارکت ۴۰ درصدی مردم در انتخابات اخیر، که هرچند کاهش یافته، به عنوان پشتوانهای برای دولت محسوب میشود. علاوه بر این، توان نظامی و موشکی کشور نیز به بازدارندگی در برابر تهدیدات خارجی کمک میکند.
🔹 ذخیره اورانیوم:
ایران ۲۷۵ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد ذخیره کرده که میتواند به سوخت سلاح هستهای تبدیل شود، هرچند تأکید بر مسیر صلحآمیز دارد.
🔹 نگرانیهای غرب:
ایالات متحده و غرب نگران پیشرفتهای هستهای ایران هستند زیرا ممکن است موازنه قوا را در منطقه تغییر دهد، به ویژه در حالی که آمریکا تمرکز خود را بر رقابت با چین در شرق آسیا میگذارد
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ | شکوه حماسه
▫️روایتی از حماسه آفرینی های رزمندگان استان همدان در دوران دفاع مقدس
▫️بخشی از مصاحبه با برادران رزمندهی تیپ انصارالحسین علیه السلام؛ سال ١٣٦٤ - منطقه عملیاتی رقابیه
▫️تصاویر برای اولین بار منتشر می شود
🔻ویتکاف، ترامپ را از محتوای مذاکرات مطلع کرد
🔹به گفته منابع، ویتکاف با ترامپ دیدار کرده و او را در جریان مذاکرات با مقامات ایرانی قرار داده است.
🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران دیروز اعلام کرد که هدف ایران رفع تحریمهاست.
🔹یک مقام رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ویتکاف علاوه بر دیدار با ترامپ، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی را هم در جریان مذاکرات قرار داده است.
🔻آهاآرتص: ویتکاف پیشنویس توافقی را به ایران ارائه داد که هیچ خبری از برچیدن برنامه هستهای تهران در آن نبود.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساواک چگونه از زنان بازجویی میکرد؟
تماشای این ویدیو به بیماران قلبی توصیه نمیشود.
تناقض های مواضع ترامپ در قبال ایران با واقعیت های موجود
ترامپ شخصیتی بی ثبات دارد که در لحظه تصمیم میگیرد و ممکن است بعد از اندک زمانی از تصمیم خود پشیمان شود و یا نقض آن عمل کند. مواجهه ترامپ با جمهوری اسلامی ایران، بهرغم تصورات پیشین او تبدیل به چالشی اساسی برای آمریکا و ترامپ شده است. 1) درست در روزهای ابتدایی ریاست جمهوری دور دوم ترامپ بود که او مدعی شد ایران باید کنترل شود و سیاست فشار حداکثری همراه با حمله نظامی به ایران میتواند تا ایران را به زانو در آورده و تسلیم کند. او ادعا میکرد که برای کنترل فعالیتهای هستهای ایران تنها کافی است تا چند بمب افکن آمریکایی به پرواز در بیایند و مراکز مهم و حیاتی هستهای ایران را بمباران کنند. در حالی که ارسال نامه به تهران و درخواست برای مذاکره و قبول شرایط ایران برای ادامه مذاکرات نشان داد که ادعاهای اولیه ترامپ دروغی بیش نبود. 2) دومین دروغ ترامپ در نیازمندی به مذاکرات است. او بار ها ادعا کرده است که ایران نیازمند مذاکره و توافق است و یا با ادبیاتی رکیک مدعی شد که کشورهای دنیا برای انجام توافق حاضر هستند تا هرکاری انجام دهند اما مستندات موجود نشان میدهد که اتفاقاً درخواست برای مذاکره و ارسال نامه و دعوت به مذاکره از طرف آمریکا و ترامپ بوده است. به اذعان بسیاری از تحلیلگران ترامپ در شرایط بحرانی سیاست خارجی خود به دنبال دستیابی به موفقیت نسبی در روابط با ایران و دستاورد سازی برای دولت خود است. 3) سومین دروغ بزرگ ترامپ در نحوه تعامل و مذاکرات بوده است. او ابتدا گفت که مذاکرات به صورت مستقیم خواهد بود، سپس گفت که این مذاکرات تحت پوشش مستقیم رسانهها و خبرگزاری خواهد بود، در نهایت هم ادعا کرد که مواضع مسئولین جمهوری اسلامی ایران خلاف واقع است. در حالی که مذاکرات غیر مستقیم و با واسطه گری عمان انجام شد، به صورت محرمانه و خارج از پوشش رسانهها و خبرگزاریها انجام شد و مطابق با اظهارات و مواضع مسئولین جمهوری اسلامی ایران رقم خورد.
✋
۱۰ نکته در ارتباط با مذاکرات
1️⃣ بی اعتمادی به آمریکا: مذاکرات نشاندهندهی تغییر در اصول و مواضع ایران نسبت به آمریکا نیست، بلکه تلاشی برای کاهش تحریمها در چارچوب منافع ملی است.
2️⃣ مذاکره، نه تسلیم: مذاکرات غیرمستقیم و با میانجیگری، به معنای پذیرش تمام خواستههای آمریکا نیست، بلکه ابزاری برای احقاق حقوق ملت ایران و رفع تحریمهاست.
3️⃣ اولویت منافع ملی: حفظ و ارتقای منافع ملی و رفع مشکلات اقتصادی مردم، اولویت اصلی است. هر توافقی باید منافع ملی را تضمین کند.
4️⃣ شفافیت و احتیاط: مذاکرات با احتیاط و شفافیت پیش میرود و مردم در جریان روند آن قرار میگیرند.
5️⃣ تقویت جایگاه منطقهای: مذاکرات در راستای تقویت قدرت و جایگاه ایران در منطقه است.
6️⃣ میانجیگری عمان: نقش عمان در ایجاد اعتماد و تسهیل مذاکرات، نشانهی عقلانیت در سیاست خارجی ایران است.
7️⃣ مذاکره از موضع قدرت: ایران از موضع قدرت و با حفظ تمامیت ارضی و منافع ملی خود، مذاکره میکند.
8️⃣ دیپلماسی چندجانبه: ایران به هیچ کشوری وابسته نیست و مذاکرات با آمریکا بخشی از یک استراتژی گستردهتر است.
9️⃣ حفظ خطوط قرمز: هیچ سازشی با آمریکا در مورد منافع ملی ایران قابل قبول نیست و خطوط قرمز ایران مشخص و غیرقابل عبور است. مذاکرات فقط در صورت رفع تحریمها و حفظ کرامت ملی مفید خواهد بود.
🔟 پایداری برنامه هستهای: فعالیتهای هستهای ایران درچارچوب قوانین بینالمللی و برای مقاصد صلحآمیز ادامه خواهد یافت و مذاکرات بر این اصل تاثیر نخواهد گذاشت.
✍ رسول جوکار
هشت خبر منتشرنشده درباره مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان
🔺خلاصهای از گزارش اختصاصی روزنامه انگلیسیزبان تهران تایمز درباره متن و حواشی مذاکره غیرمستقیم روز شنبه ایران و امریکا در عمان:
🔹۱. مذاکره در منزل البوسعیدی وزیر خارجه عمان انجام شد. در حالی که هیئت های همراه دو مذاکره کننده در هتل مستقر بودند.
🔹۲. مذاکرات بصورت مکتوب و غیرمستقیم انجام شد و کمتر از ده سند میان دو طرف رد و بدل شد. سند اول را عراقچی تحویل داد.
🔹۳. عراقچی در پیامهای خود اعلام کرد که ایران برای نمایش به مسقط نیامده و هدف اصلی تهران سنجش صداقت و جدیت طرف آمریکایی و تعیین امکانپذیری دستیابی به توافق است.
🔹۴. تاکید شد آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) تنها مرجع خارجی خواهد بود که اجازه نظارت به برنامه هستهای ایران را دارد.
🔹۵. در مقابل محدودیت ها و نظارت هسته ای،تهران خواستار لغو تحریمها در چندین بخش است و پس از لغو این تحریمها، آمریکا نباید آنها را تحت بهانههای دیگر بازگرداند.
🔹۶. عراقچی همچنین شرط کرد که برای ادامه مذاکرات، یک چارچوب کلی توافق ضروری است. اگر آمریکا با چارچوب پیشنهادی ایران در جلسه اول مخالفت کند، باید جایگزین خود را برای بررسی ایران ارائه دهد.
🔹۷. ایران روز شنبه به آمریکا گفت که مسئولیت اطمینان از عدم فعالسازی مکانیسم ماشه کاملاً بر عهده واشینگتن است.
🔹۸. ویتکاف به همراه خود دو نفر را به مسقط برده بود. یکی از این دو نفر کارشناس مسائل هسته ای است.
🔹۹. تروئیکای اروپایی از کنار گذاشته شدن در این پرونده به شدت نگران هستند./مهر