eitaa logo
دیده بان انقلاب
588 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
194 فایل
آخرین تحلیل های جهان، ایران اسلامی و استان همدان را تقدیم می کنیم . نحن ابنا الدلیل ، مصون از خطا و اشتباه نیستیم . @rabiee_hr
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ایالات متحده به مخروبه زامبی ها تبدیل شده ! توی آمریکا حجاب اجباری نیست و همه مردم از خدمات رفاهیِ برابر استفاده میکنن و فقیری هم وجود نداره!!! شمام ازین دروغا شنیدین؟ رسانه غربزده این تصاویر رو هم پوشش میده؟ قطعا خیر، چرا؟ چون دیگه نمیتونه بذر خودتحقیری رو توی ذهن ما بکاره و غرب رو گل و بلبل جلوه بده... مواظب این جنس رسانه ها باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری کارشناس اینترنشنال از علت جدا شدن برخی مجریان زن و سایر عوامل این شبکه: این افراد اخراج شدند، تجاوز جنسی و پولشویی علت اصلی درگیری داخلی در اینترنشنال است!
🔴 «حب الحسین یجمعنا» داغ ترین کلید واژه جهان در فضای مجازی 🔹همزمان با اربعین حسینی (ع) که دریای زائران و عاشقان اباعبدالله در گوشه و‌ کنار خیابانها و مسیر های کشورهای جهان در حال عزاداری و راهپیمایی هستند، فضای مجازی نیز مملو از این عرض ارادت ها است. 🔹کلیدواژه تاریخی حب الحسین یجمعنا که بیانگر وحدت مسلمانان جهان حول محور حسین (ع) است هم اکنون با میلیونها عکس و فیلم و روایت مردمی از حماسه اربعین، داغ ترین موضوع جهان در شبکه ایکس (توییتر سابق) و از داغترین موضوع ها در سایر پلتفورم ها است.
🔴 داستان عجیب این دو تصویر رو می‌دونید؟ 🔹‌ در سال 1991 صدام دستور کشتار شیعیان در عراق رو صادر کرد و از سلاح‌های شیمیایی برای سرکوب مردم نجف و کربلا استفاده کرد. 🔹‌ آن‌زمان، زیارت کربلا در اربعین جرمی با مجازات شکنجه و اعدام بود. در سال 2021 اما، بیش از 16 میلیون نفر برای زیارت به کربلا رفته بودند!
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 خاطرات کشیش مسیحی آمریکایی از زیبایی‌های مراسم پیاده‌روی اربعین؛ بزرگترین گردهمایی سالانه صلح‌آمیز در جهان 🔺️"از یکی از مقدس‌ترین شهرهای سیاره زمین دیدن کردم" 🔷️ جان شاک، کشیش مسیحی اهل پورتلند آمریکا با اشاره به سفر خود به عراق و پیاده‌روی اربعین: 🔺️اربعین بزرگترین گردهمایی سالانه صلح‌آمیز در جهان است که اکثر مردم آمریکا هیچ اطلاعی از آن ندارند؛ ایمان دوباره‌ای به تلاش عیسی و حسین( علیهما السلام) برای عدالت و حقیقت پیدا کردم.
پیاده روی اربعین در ۱۰۰ سال پیش
آیا ۵۸ استاد اخراج شده‌اند؟ 🔺موضوع قطع همکاری با ۵۸ استاد دانشگاه، تازه‌ترین جنجال برخی علیه نظام آموزش عالی کشور است؛ در حالی که بر اساس اطلاعات وزارت علوم، ۲۰ نفر از این اسامی اصلا استاد دانشگاه‌های وابسته به این وزارتخانه نبوده‌اند. 🔸 از فهرست ۵۸ نفر، سه نفر مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی و ۱۷ نفر دیگر مربوط به دانشگاه آزاد هستند. 🔸 همچنین از ۳۸ نفر باقیمانده؛ پنج نفر اکنون عضو هیأت علمی هستند و از جایگاه مدیریتی کنار رفته یا خود استعفا کرده‌اند و جابه جا شده‌اند. همچنین هفت نفر اصلاً هیات‌علمی نبودند، قرارداد حق‌تدریس داشتند که دانشگاه با آنها قطع ارتباط کرده است. 🔸 سه نفر از استادان هم در خارج از دانشگاه پرونده قضایی دارند و در وضعیت تعلیق موقت به سر می‌برند. افزون بر این، با هفت نفر به دلیل رکود علمی یا تبدیل وضعیت نشدن قطع همکاری شده است. 🔸 ۲ نفر به دلیل پاسخ منفی استعلام از نهادها و مراجع امنیتی در وضعیت قطع همکاری قرار دارند. هفت نفر عضو هیات‌علمی حکم رسیدگی تخلفات انتظامی و اعضای هیات‌علمی دارند و به صورت موقت تعلیق شده‌اند. 🔸 ۳ نفر بازنشسته هستند، ۳ نفر در حال کار هستند ولی در هیات‌ رسیدگی تخلفات انتظامی اعضای هیات‌علمی پرونده دارند ولی هنوز حکم صادر نشده است. یک عضو هیات‌علمی هم بدون اطلاع از کشور خارج شده و بلاتکلیف است.
📸 ثبت رکورد جدید در تعداد زائران اربعین|عتبه عباسیه: شمار زائران اربعین امسال از ۲۲ میلیون نفر گذشت 🔸عتبه مقدس حضرت عباس شمار کل زائران اربعین 1445 هجری قمری را 22 میلیون و 19 هزار و 146 نفر اعلام کرد. 🔸 این در حالی است که تعداد زائرین سال گذشته 21 میلیون و 198 هزار و 640 نفر اعلام شده بود که نشان از افزایش تعداد زائران در سال جاری دارد.
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گریه موکب داران عراقی موقع جمع کردن مواکب... 🔺ما فکر می‌کنیم عراقی‌ها که خادمند همش در سختی و زحمتند و دوست دارند سریعتر ایام اربعین تمام شود، اما عناینی که سیدالشهداء به آنها می‌کند خیلی بالاتر از این حرف‌هاست که اینگونه بعد از اتمام زمان خدمت به زائران گریان می‌شوند 🔹خدمت به مردم از بزرگترین واجبات و حسنات است. خود امام حسین علیه السلام می‌فرماید: اِعلَموا اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتُحَوَّلَ اِلی غَیرِکُم؛ بدانید که نیازمندیهای مردم به شما، از نعمتهای الهی بر شماست. پس از این نعمتها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران محول می‌شود. مستدرک الوسائل، ج12، ص209
48.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور سردار مجیدی فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان به همراه سرهنگ حسینی سرهنگ حسینی فرمانده سپاه شهرستان همدان در موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران. سردار مجیدی در بازدید از موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران: «امسال مباحثی مطرح میشد بر این اساس که مردم در پیاده‌روی اربعین حضوری کم رنگ خواهند داشت ولی خوشبختانه مردم ما نشان دادند که به واقع حسینی هستند و جمله معروف شهید سلیمانی را در عمل نشان دادند که ملت امام حسینیم . شما وقتی میبینید که حدود چهار میلیون نفر به کربلا معظم می رود و در این مسیر هزاران نفر در حال خدمت گزاری به این عزیزان هستند،این نشان می‌دهد که مردم چقدر با انگیزه هستند. امروز توفیقی شد از غروب موکب های مختلف رو بازدید داشته باشیم و تا الآن که در موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران حضور داریم که باید تشکر کنم از بچه‌های مهاجران واقعا. اینجا جای بسیار عالیست محل خوبی را انتخاب کرده اند دوستان تلاش کرده اند زمینه را فراهم کرده اند زیرساخت فراهم کرده اند برای پخت غذا برای استراحت برای نماز باید از همه اینه ها تشکر کنیم. انشاالله اینجا در آینده جایی باشه برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) و با همتی که دوستان دارند و نگاهی که عزیزان دارند قطعا می تواند برای آینده یه مرکز فرهنگی با نیت زوار اباعبدالله الحسین( ع) اینجا راه اندازی بشود.» واحد فرهنگی و رسانه ای موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران https://eitaa.com/joinchat/1774846452Cd8e3f1293a
🔴مهم ایرانیان هوشیار باشند .. 🔻مرتبطین با غرب ، به کشورشان خیانت کرده و آن را نابود یا تضعیف کرده اند . 🚨معمر قذافی : لیبی را دچار جنگ داخلی اشرف غنی ( افغانی ) : کشور را دست طالبان صدام : عراق را نابود محمد مرسی : انقلاب مصر را شکست داد محمد بن سلمان : عربستان را تضعیف محمد بن زاید: امارات تضعیف اردوغان : وجه اسلامی و اقتصاد ترکیه را نابود پاشینیان : ارمنستان را تضعیف و تجزیه زلنسکی : اوکراین را نابود و تجزیه غرب گرایان داخلی در ایران : اقتصاد و صنعت و اشتغال _ فرهنگ ایران را تضعیف شدیدی کردند. 🔻بله هر کس که از طرف غرب بر کشوری تحمیل شد یا با حمایت آن بر سر کار آمد به آن کشور و مردم خیانت و سبب نابودی یا تجزیه کشور _ امنیت _ اقتصاد _ جایگاه و وجه _ قدرت نظامی ... گردید. 🚨 نکند ما ایرانیان مایه عبرت جهانیان گردیم # نه به غرب و غرب گرایان پاینده و جاودان ایران بزرگ اسلامی🇮🇷
🔰 ضربۀ اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات به شبکۀ سازماندهی اغتشاشات 🔹اطلاعیۀ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات: با پیگیری‌های اطلاعاتی مشترک سربازان گمنام امام زمان تعدادی از اعضای یک شبکۀ سازماندهی اغتشاشات، شناسایی و تحت ضربه قرار گرفتند. 🔹اعضای این شبکه که با حمایت مالی وزارت امور خارجه آمریکا و با مدیریت یکی از عناصر سیاسی خارج‌نشین، مشغول شبکه‌سازی زنان و برنامه‌ریزی برای نقش‌آفرینی در اغتشاشات بودند. این شبکه با برگزاری دوره‌های مجازی و رایگان برای فعالان حوزۀ زنان و جامعۀ مدنی، عناصری از داخل و خارج از کشور را آموزش می‌دادند. 🔹آخرین کارگاه آموزشی این شبکه در تیرماه امسال توسط یکی از خبرنگاران رسانه‌های معاند در دانشگاه امنیتی سواز انگلستان برگزار شده بود.