eitaa logo
دیده بان انقلاب
588 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
194 فایل
آخرین تحلیل های جهان، ایران اسلامی و استان همدان را تقدیم می کنیم . نحن ابنا الدلیل ، مصون از خطا و اشتباه نیستیم . @rabiee_hr
مشاهده در ایتا
دانلود
48.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور سردار مجیدی فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان به همراه سرهنگ حسینی سرهنگ حسینی فرمانده سپاه شهرستان همدان در موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران. سردار مجیدی در بازدید از موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران: «امسال مباحثی مطرح میشد بر این اساس که مردم در پیاده‌روی اربعین حضوری کم رنگ خواهند داشت ولی خوشبختانه مردم ما نشان دادند که به واقع حسینی هستند و جمله معروف شهید سلیمانی را در عمل نشان دادند که ملت امام حسینیم . شما وقتی میبینید که حدود چهار میلیون نفر به کربلا معظم می رود و در این مسیر هزاران نفر در حال خدمت گزاری به این عزیزان هستند،این نشان می‌دهد که مردم چقدر با انگیزه هستند. امروز توفیقی شد از غروب موکب های مختلف رو بازدید داشته باشیم و تا الآن که در موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران حضور داریم که باید تشکر کنم از بچه‌های مهاجران واقعا. اینجا جای بسیار عالیست محل خوبی را انتخاب کرده اند دوستان تلاش کرده اند زمینه را فراهم کرده اند زیرساخت فراهم کرده اند برای پخت غذا برای استراحت برای نماز باید از همه اینه ها تشکر کنیم. انشاالله اینجا در آینده جایی باشه برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) و با همتی که دوستان دارند و نگاهی که عزیزان دارند قطعا می تواند برای آینده یه مرکز فرهنگی با نیت زوار اباعبدالله الحسین( ع) اینجا راه اندازی بشود.» واحد فرهنگی و رسانه ای موکب امام حسن مجتبی علیه السلام مهاجران https://eitaa.com/joinchat/1774846452Cd8e3f1293a
🔴مهم ایرانیان هوشیار باشند .. 🔻مرتبطین با غرب ، به کشورشان خیانت کرده و آن را نابود یا تضعیف کرده اند . 🚨معمر قذافی : لیبی را دچار جنگ داخلی اشرف غنی ( افغانی ) : کشور را دست طالبان صدام : عراق را نابود محمد مرسی : انقلاب مصر را شکست داد محمد بن سلمان : عربستان را تضعیف محمد بن زاید: امارات تضعیف اردوغان : وجه اسلامی و اقتصاد ترکیه را نابود پاشینیان : ارمنستان را تضعیف و تجزیه زلنسکی : اوکراین را نابود و تجزیه غرب گرایان داخلی در ایران : اقتصاد و صنعت و اشتغال _ فرهنگ ایران را تضعیف شدیدی کردند. 🔻بله هر کس که از طرف غرب بر کشوری تحمیل شد یا با حمایت آن بر سر کار آمد به آن کشور و مردم خیانت و سبب نابودی یا تجزیه کشور _ امنیت _ اقتصاد _ جایگاه و وجه _ قدرت نظامی ... گردید. 🚨 نکند ما ایرانیان مایه عبرت جهانیان گردیم # نه به غرب و غرب گرایان پاینده و جاودان ایران بزرگ اسلامی🇮🇷
🔰 ضربۀ اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات به شبکۀ سازماندهی اغتشاشات 🔹اطلاعیۀ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات: با پیگیری‌های اطلاعاتی مشترک سربازان گمنام امام زمان تعدادی از اعضای یک شبکۀ سازماندهی اغتشاشات، شناسایی و تحت ضربه قرار گرفتند. 🔹اعضای این شبکه که با حمایت مالی وزارت امور خارجه آمریکا و با مدیریت یکی از عناصر سیاسی خارج‌نشین، مشغول شبکه‌سازی زنان و برنامه‌ریزی برای نقش‌آفرینی در اغتشاشات بودند. این شبکه با برگزاری دوره‌های مجازی و رایگان برای فعالان حوزۀ زنان و جامعۀ مدنی، عناصری از داخل و خارج از کشور را آموزش می‌دادند. 🔹آخرین کارگاه آموزشی این شبکه در تیرماه امسال توسط یکی از خبرنگاران رسانه‌های معاند در دانشگاه امنیتی سواز انگلستان برگزار شده بود.
38.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 🔹ماجرای شفا گرفتن دختری به نام ستایش از زبان پدر و خود این دختر خانم در پیاده‌روی اربعین امسال (۱۴۰۲) حرم امام حسین (ع) (موکب امام حسن مجتبی(ع) قارلق بزرگ، سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۴)
خبرهای چندخطی 🔹رهبر انقلاب امروز در مراسم عزاداری اربعین: همانند راهپیمایی اربعین راه معنویت و حاکمیت توحید را با همین استحکام طی کنید. این امیدی به شما جوانان امروز دنیای اسلام است. در این راه استقامت بورزید و همیشه حسینی زندگی کنید و حسینی بمانید. 🕌بازگشت ۷۰ درصد از زائران اربعین به کشور، در ایام اربعین حدود ۴ میلیون نفر عزم عراق شدند/وزیر کشور: خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی تا پایان ماه صفر ادامه دارد. 🕌پیاده‌روی جاماندگان با حضور مردم تهران و شهرستانهای مختلف کشور برگزار شد 🚘ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ تردد وسایل نقلیه از شمال به جنوب در محور چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع است 🔸رئیسی در بیرجند: به گفته رهبر فرزانه انقلاب، باید از مردم، با مردم و همراه با مردم بود. رفتن من به استان‌ها عدد ندارد تا زمانی که اطمینان یابم کار‌های مورد نیاز در کشور تحقق پیدا کرده است، به سفر استانی می‌روم 🏚کسادی معاملات مسکن در تهران: بسیاری از مالکان، واحدهای خود را با تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصد عرضه می‌کنند 🥇تیم ملی المپیاد کامپیوتر کشورمان، با یک نشان طلا و ۳ نشان نقره و با کسبِ مقام هفتمی جهان ، بامداد امروز وارد کشور شد 📝آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون ارشد دانشگاه آزاد از هفته آینده 🩺سازمان نظام پزشکی: حدود یک درصد از پزشکان، درآمد خاص و بالای یک میلیارد دارند، ۱۰۰ هزار از ۱۵۰ هزار پزشک، درآمدی بین ۱۱ تا ۱۵ میلیون تومان در ماه دارند 🎓پژوهشی درباره مهاجرت رتبه‌های برتر رشته ریاضی و فیزیک در سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵ نشان می‌دهد: همه ۱۰رتبه برتر سال‌های ۸۷ و ۸۸رشته ریاضی و فیزیک از ایران رفته‌اند. 🔸۵ کشته و ۲۵ مجروح در برخورد اتوبوس با چند خودروی سواری در جاده سوادکوه 🔸قتل مادرزن به دست داماد سابقش در رشت، همسر سابق وی نیز زخمی شده است. 🔸واشنگتن: غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران، هدف صلح‌آمیز ندارد 🔸آمریکا کره شمالی را تهدید کرد: بخاطر دادن تسلیحات به روسیه بهای سنگینی خواهد پرداخت 📱چین استفاده از آیفون را برای مقامات دولت ممنوع کرد، چین یک از بزرگ‌ترین بازارهای اپل است 🛢پوتین با بن سلمان برای ثبات بازار به توافق نفتی رسید 🔸بایدن در میانه مراسم تجلیل از سربازان، به شکل عجیبی این مراسم را ترک کرد! 🔸رهبر حمله به کنگره آمریکا به ۲۲ سال زندان محکوم شد 🏒عسل حیدری ملی پوش برجسته تیم ملی هاکی روی یخ ایران به تیم هاماربی در لیگ سوئد پیوست.
زمینه چینی برای التهاب در دانشگاه‌ها 🔸با کلیدواژه «اخراج اساتید» 🔺رصد تولیدات و برخی رسانه‌های منتسب به جریان غربگرا در داخل، از تدارک عملیات روانی برای ملتهب کردن فضای دانشگاه ها در آستانه سال جدید تحصیلی حکایت می کند. 🔹 در هیچ کجای جهان به اساتید دانشگاه اجازه نمی‌دهند که علیه منافع ملی و علیه امنیت جامعه اقدام کرده و در مسیر آموزش سنگ اندازی کنند. 🔸به عنوان نمونه «‌الیز استفنیک‌» از اساتید دانشگاه ‌هاروارد بود. او انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه ‌هاروارد از استفنیک می‌خواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری می‌کند و بلافاصله از دانشگاه اخراج می‌شود. 🔸در یک نمونه دیگر «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر را به صهیونیست‌ها نسبت داده بود، از دانشگاه اخراج شد! 🔸همچنین «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد ‌اشاره اخراج شد!. 🔸«برونو گلنیش» استاد دانشگاه لیون فرانسه نیز به دلیل زیر سؤال بردن هولوکاست از کار تعلیق شد. ⁉️این موارد هیچگاه در رسانه های معاند و رسانه های غربگرا مطرح نشده و سانسور می‌شود. 🔸 لازم به ذکر است که در بخشی از بیانیه اخیر وزارت کشور آمده است:«آنچه وزارت علوم در برابر معدود اساتیدی که دچار رکود علمی بوده، اما نقش مهمی در نمایش‌های رسانه‌ای داشته‌اند، صورت داده کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه برای پویایی علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها بوده است که جای تقدیر دارد.
📣آتش سوزی اتوبوس در مسیر همدان-کرمانشاه/ انفجار مواد مایع در ساک یکی از مسافران،علت حادثه اعلام شد 🔹آتش سوزی و خارج شدن کنترل یک دستگاه اتوبوس مسافربری در مسیر همدان-کرمانشاه در ابتدای گردنه اسدآباد یک فوتی و ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت. 🔹این اتوبوس از مبدا تهران به مقصد ایلام در حال حرکت بود. 🔹مصدومان این حادثه با چهار دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند. 🔹در اثر انفجار مایعی که در ساک یکی از مسافران اتوبوس وجود داشته و در جاباری سقفی اتوبوس قرار داشت، کنترل خودرو از دست راننده خارج شد. 🔹متاسفانه در این حادثه یک نوزاد یک ساله جان باخت.
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیه فقط آنتالیا و استانبول نیست... ◽علویان و شیعیان ترکیه را هم ببینید که دید رسانه ها دور مانده ◽اجتماع و عزاداری زنان مسلمان ترکیه در ایام اسارت حضرت زینب(س)
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دیشب حملات شاهد به اودسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای‌باغریبه‌های‌جهان‌آشناحسین ای‌عهده‌دار‌مردم‌بی‌دست‌وپا‌حسین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
🔴 ماشاءالله به این معرفت... دخترش به خاطر مریضی که داره وضعیتش وخیمه و رو تخت بیمارستانه و بیهوش... یه سفر سریع اومد که شفاشو از ارباب بگیره و برگشت... ضد انقلاب ها و ضد دین ها بهش تیکه میندازن که دخترت (خدایی نکرده فوت شد ) میفهمی که این توسل ها بی فایده است... ببینید چه معرفتی داره و چه جوابی داد ... ان شاء الله به حق مادر ابالفضل شفاشو بگیری برادر حمد شفا برای شفای همه مریض ها بخوانیم مخصوصاً شفای دختر این برادر عزیزمان...
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله شهرام همایون به سیما ثابت، مجری سابق اینترنشنال: بالاترین حجم گفتگو را با جریان تجزیه‌طلب داشتی، آن وقت دنبال کرامت انسانی در اینترنشنال بودی؟! مدیر شبکه سلطنت‌طلب در ادامه با دروغ خواندن نظرسنجی ساختگی عوامل اینترنشنال گفت: به چه قیمتی دروغ می‌گویید و معتبرترین رسانه را اینترنشنال معرفی می‌کنید؟! نتیجه نظرسنجی ۱۱۳ درصد؟! خدا لعنت کند دولت‌های بیگانه‌ای را که پول به این شبکه‌ها و سازمان‌ها برای تخریب مردم ایران می‌دهند!