eitaa logo
دیده بان
90 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.7هزار ویدیو
129 فایل
ضمن عرض ادب و احترام خدمت اعضای بزرگوار کانال هر گونه سئوال و یا شبهه سیاسی و اعتقادی را با ما در میان بگذارید. ادمین کانال @kimiya03
مشاهده در ایتا
دانلود
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آستانه میلاد با سعادت سرداران کربلا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ، حضرت اباالفضل العباس علیه السلام و حضرت زین العابدین علیه السلام حرم مطهر رضوی حال و هوای میلاد سرداران کربلا گرفته و حرم سبز پوش از کتیبه ها و پرچم های سبز ولادت گرفته است.
مترو قسمت اول.mp3
7.14M
🍃🌹🍃 🔰دستاوردهای جمهوری اسلامی 🔸این قسمت : مترو _ بخش اول
جنایات پهلوی قسمت دوم.mp3
6.19M
🇮🇷🇵🇸 ۹۱ | بخش دوم 🍃🌹🍃 ‼️آنچه مهم است این است که ما با هم دوست باشیم و با این منطق رضاشاه آرارات را بخشید... 🔻در حال حاضر ترکیه با در دست داشتن ناحیه‌ی قره‌سو که با آرارات کوچک از ایران جدا شد توانسته با جمهوری آذربایجان هم‌مرز شود. مناقشات قره‌باغ و تلاش ترکیه برای بهره‌برداری از این مناقشات در جهت ایجاد کریدور زنگزور نشان داد همین هم‌مرزی با آذربایجان، اردوغان را به طمع انداخت تا برای رسیدن به آسیای میانه و تحقق آرمان‌های نوعثمانی‌گرایانه‌ی خود دست به بحران‌آفرینی در مرزهای شمالی ایران بزند. چه بسا اگر چنین امکانی در زمان رضاخان به ترکیه داده نمی‌شد حال بعد از گذشت یک قرن تبعات آن را در بحران قره‌باغ شاهد نمی‌بودیم!
🍃🌹🍃 🔰پهلوی خیانتکار