🟡بی بهره بودن مردم حاشیه خلیج فارس از آب به کنار!، سوال اصلی اینجاست؛
1- چرا باید صنایع آب بر به جای کنار دریا بودن، در مناطق مرکزی و کویری باشد؟!
2- انتقال صنایع به کنار دریا سختتر است یا انتقال آب به کویر؟!
3- چرا در شرایط سخت تامین مالی دولت، پروژه های چند ده هزار میلیاردی انتقال آب دریا به مناطق مرکزی تعریف می شود، اما به آبخیزداری و هدر رفت آب در شبکه اعتنای چندانی نمی شود؟!
❓❗️چرا؟!
#دیدهبان
@didebanebushehr
مردم به ژیانتون هم راضی اند اما به زیانتون نه.
تو رو خدا اینقدر به خاطر ما زیان ندید!
آلودگی هوا، مصرف سوخت و تلفات سوانح رانندگی هم کمتر میشه والا!
#دیدهبان
@didebanebushehr
🌙ماه رجب، بهار عبادت و توسل
🔅#پیامبر_اکرم_(ص) :
ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمیرسد ... و رجب ماه خدا است و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ میگردد و غضب الهى از او دور میگردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.
#رجب
#دیدهبان
@didebanebushehr
⚖️حقوق خود را بشناسیم
📜اصل نوزدهم و بیستم قانون اساسی 🇮🇷:
🔹مردم ايران از ھر قوم و قبیله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و رنگ ، نژاد، زبان و مانند اينھا سبب امتیاز نخواھد بود.
🔸ھمه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند و از ھمه حقوق انساني ، سیاسي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرھنگي با رعايت موازين اسلام برخوردارند.
#دیدهبان
@didebanebushehr
یکی از علل اجرای طرح آزادسازی قیمت آرد جلوگیری از قاچاق بود، اما مجددا با افزایش قیمت آرد آزاد شاهد قاچاق این کالای استراتژیک هستیم.
همانطور که در زمان اجرای این طرح گفته میشد، مساله اصلی و مهمتر از آزادسازی یارانه کالاها، کنترل تورم و شبکه تولید نقدینگی افسارگسیخته بانکی است. تا زمانیکه ریشه اصلی تورم درمان نشود و جلوی رشد نقدینگی گرفته نشود، آزادسازی یارانه ها دور باطل است.
#دیدهبان
@didebanebushehr
35.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌کار جهادی به این میگن.
کار جهادی به معنی کار علمی به همراه مشارکت دادن مردم است.
گزارش گروه جهادی حاج احمد متوسلیان از بازسازی منازل زلزله زده روستای بنو
#دیدهبان
🇮🇷 @saeedghasemi_ir
@didebanebushehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اینجا ایران🇮🇷 است.
🔺این پلها بر روی درهای به عمق ۲۵۰ متر واقع در محدوده دریاچه سد و نیروگاه کارون ۳ و به جهت جایگزینی جاده قدیمی ایذه - شهرکرد ساخته شدهاند.
🔺پلهای فوق دارای طویلترین دهانه قوسی از نوع خود در خاورمیانه هستند.
🔺تمام مراحل پروژه اعم از طراحی، محاسبات ایستایی سازه فلزی، ساخت قطعات فلزی و نصب پل توسط کارگران و مهندسان ایرانی انجام شده است.
#دیدهبان
@makshufateita
@didebanebushehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا زمان پهلوی گرانی و فقر نبود؟!
#دیدهبان
@didebanebushehr
✍️ به گزارش خبرگزاری فارس « یکی از اثرات منفی بلندمرتبهسازی تغییر جریان باد شهری است. در این زمینه، ساخت برجهای مرتفع منطقه 22 که بهگونهای تصفیهخانه هوای تهران محسوب میشود، در برابر باد غرب به شرق، مانع ایجاد کرده و سبب افزایش آلودگی شهر تهران میشود.»
🏬خب خدا را شکر یکی از متهمان اصلی در آلودگی هوای تهران پیدا شد و برج های بلند مرتبه باید به سزای عملشان برسند!
اما آن دکتر خلبانی که در زمان صدارت شهرداری تهران مجوز این بلندمرتبه ها را صادر کرده است، الان باید برای ما نسخه حکمرانی جدید بپیچاند!
#آلودگی_هوا
#دیدهبان
@didebanebushehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماههای گذشته را به یاد بیاوردید که سلبریتیها چگونه جای جلاد و شهید را عوض میکردند
سوال اینست که چرا ما در معرفی اسطورهها و قهرمانان ملی به نسلهای آینده کوتاهی میکنیم؟
با حماسهی نادر جوان ۲۴ساله بوشهری بیشتر آشنا شوید
#دیدهبان
@didebanebushehr
اصولگرایان و اصلاح طلبان شدیدا به قانون پایستگی اعتقاد دارند، فقط از اسمی به اسمی دیگر تغییر نام می دهند؛
بعد از جمنا، شانا، مانا و ... هم اکنون شاهد رونمایی از جانما هستیم!
😶
#دیدهبان
@didebanebushehr
تبعیض یعنی خانهی هنرمندان را رها کنی و پلمپهای کشف حجاب را فقط متوجه مغازهها کنی
#دیدهبان
@didebanebushehr
به گزارش خبرگزاری مهر، وقتی زمین زراعی به باغ شهر تبدیل می شود، بین 4 الی 6 برابر افزایش مصرف آب دارد.
جناب آقای رییسی! با توجه به سفر پیش رویتان به استان بوشهر، خواهشمند است پیگیر مصوبه سفر استانی رییس سابق قوه قضاییه! مبنی بر اقدام علیه انشعابات غیرمجاز آب باغ ویلاها باشید.
البته اقدام عملی و نه نمایشی!
#دیدهبان
@didebanebushehr
خُـوی تـنها نـیست...
(به فریاد زلزله زدگان شهر خُوی برسید)
💠اقلام خوراکی
💠بخاری و چراغ نفتی
💠پتو
💠کمک های نقدی
💠لباس گرم
💳6063-7370-0481-5591
IR800600581801108831424001
بنام قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان
جهت هماهنگی بیشتر
باشماره 09338071064 تماس حاصل فرمایید.
🇮🇷 @saeedghasemi_ir
جزییات مصوبه جنجالی مولدسازی سران قوا:
در راستای تحقق اصلاح ساختار بودجه به عنوان یکی از وظایف اصلی شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و تاکید رهبر معظم انقلاب بر تشکیل هیات مورد اعتماد روسای سه قوه به منظور فروش و مولدسازی داراییهای دولت، در جلسه ۴/۹/۱۳۹۹ با اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی. بدین وسیله متن زیر به تصویب شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا رسید:
۱- با هدف کمک به رشد اقتصادی و افزایش بهره وری اموال مازاد دولتی هیات عالی مولدسازی دارایی های دولت (کلیه دستگاهها، سازمانها، واحدها و سایر عناوین دولتی و وابسته و تابعه دولت از جمله: وزارتخانه ها، مؤسسات و دانشگاهها، شرکتهای دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانکها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکتهای بیمه دولتی و همچنین دستگاهها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته باشند و یا از قوانین و مقررات عام تبعیت نمایند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و دیگر شرکت هایی که کنترل و مدیریت آنها در اختیار دولت یا موارد فوق است که در این مصوبه هیات نامیده می شود، مرکب از هفت عضو شامل معاون اول رئیس جمهور (رئیس هیات)، وزیر امور اقتصادی و دارایی (دبیر هیات)، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، یک نفر نماینده از طرف رئیس مجلس شورای اسلامی و یک نفر نماینده از طرف رئیس قوه قضائیه، به منظور انجام وظایف مندرج در بند ۲ تشکیل می گردد.
تبصره: دبیرخانه هیات در وزارت امور اقتصادی و دارایی مستقر خواهد بود.
۲- وظایف و اختیارات هیات به شرح ذیل است:
۲-۱. شناسایی کامل اموال غیر منقول دولت و تعیین تکلیف آنها ظرف مدت حداکثر یک سال با استفاده از روشهای مختلف از جمله؛ واگذاری و فروش اموال مازاد و مولدسازی با مشارکت بخش خصوصی
۲-۲. تصویب مازاد بودن اموال غیرمنقول دولتی به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی
۲-۳. تعیین تکلیف طرح های تملک دارائیهای سرمایه ای (عمرانی) نیمه تمام حداکثر ظرف مدت یک سال با استفاده از روشهای مختلف از جمله: واگذاری، استفاده از مشارکت عمومی-خصوصی در تکمیل و بهره برداری از طرح ها و حذف طرحهای فاقد توجیه!
۲-۴. رفع موانع (حقوقی، اطاله فرآیندها، مستندسازی املاک فاقد سند، تغییر کاربری و ...) و ایجاد هماهنگی لازم میان دستگاههای اجرایی و نظارتی در زمینه واگذاری و مولدسازی دارایی های دولت به منظور تحقق منابع مندرج در قوانین بودجه سنواتی از این محل
۲-۵. تعیین قیمت پایه یا نهایی واگذاری دارایی های مشمول این مصوبه
۲-۶، تصویب آیین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط با این مصوبه از جمله جزئیات شیوه های شناسایی، قیمت گذاری و واگذاری، فروش، مولدسازی اموال غیر منقول و پروژه های نیمه تمام به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور.
تبصره ۱: وزارت امور اقتصادی و دارایی مجری شناسایی، واگذاری، فروش و مولدسازی اموال شناسایی شده و پروژه های نیمه تمام عمرانی و قراردادهای مشارکت و سرمایه گذاری است.
۳- کمیسیون ماده (۵) قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و شورای عالی شهرسازی و معماری ایران هریک مکلف هستند ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به درخواست تغییر کاربری اموال (املاک) مازاد ارسالی توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام نظر قطعی نمایند. در صورت مخالفت یا عدم اظهارنظر شورای عالی، مرجع صدور پروانه ساخت، مکلف است با درخواست وزارت امور اقتصادی و دارایی، نسبت به صدور پروانه احداث بنا، مطابق با ضابطه عام ساخت (سطح اشتغال، تراکم، تعداد طبقات و کاربرد بنا) پهنه وقوع، با حفظ کاربری زمین اقدام نماید.
۴- عواید حاصل از واگذاری اموال غیرمنقول و پروژه های عمرانی نیمه تمام پس از کسر کارمزد مصوب هیات به حساب خزانه واریز خواهد شد. نیمی از مبالغ واریزی به خزانه، بلافاصله به حساب تملک دارایی های سرمایه ای دستگاه اجرایی مربوطه ستادی با استانی واریز خواهد شد تا در سقف بودجه مصوب هزینه شود.
تبصره ۱ : صد درصد مبالغ واریزی به خزانه از محل واگذاری دارایی های وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بلافاصله به حساب تملک دارایی های سرمایه ای وزارتخانه مربوطه واریز و در محلات و مناطق محروم سرمایه گذاری گردد.
(ادامه دارد)
(ادامه)
تبصره ۲ : در مورد منابع حاصل از فروش دارایی های شرکتهای دولتی تمامی مبالغ واریزی به خزانه بلافاصله به حساب شرکت مربوطه واریز خواهد شد.
۵- تمامی دستگاههای متولی اموال فوق الذکر مکلف به اجرای مصوبات این هیات هستند. افرادی که از اجرای دقیق و کامل دستورات هیات سر باز زنند و یا در اجرای آن ممانعت به عمل آورند، با ارجاع هیأت به مراجع قضایی به مجازات مقرر در ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی بدون تعویق و تعلیق و تخفیف محکوم خواهند شد رسیدگی به این جرایم خارج از نوبت و در شعبه ویژه خواهد بود. اعضای هیات نسبت به تصمیمات خود در موضوع این مصوبه از هر گونه تعقیب و پیگرد قضایی مصون هستند و مجریان تصمیمات این هیات نیز در چارچوب مصوباتی که هیات تعیین کرده است، از همین مصونیت برخودارند.
۶- قوانین و مقررات مغایر با این مصوبه به مدت دو سال موقوف الاجرا خواهد بود.
۷- هیات مکلف است گزارش اقدامات خود را هر شش ماه یکبار به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ارائه کند.
۸- اعتبار این مصوبه به مدت دو سال است.
منبع:ایسنا
#دیدهبان
@didebanebushehr
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق دکتر ایزدخواه، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید و به میدان آمدید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد سرمایه فروش و تورم زا گام بر می دارد.
🔹جراحی یارانه ها که در واقع اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی در دارایی های دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها شتاب زده واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم اذن رهبری در پاسخ به منتقدان این جهت گیری ها ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد. صحبت از این است چرا هیچگاه میدان به جهت گیری های اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر صدهزارتایی تعاونی ها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و آزادسازی مراتع به نفع عشایر و آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیان ها و آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
چندین نقد به چنین نمایشگاه هایی وارد است؛
۱- بعضا کتاب ها از کیفیت پایینی برخوردارند و حتی با اعمال تخفیف گرانتر از کتاب های اصلی هستند.
۲- سبب کم رونق شدن کتابفروشی هاست. کسانی هستند که در این شرایط اقتصادی و کم رونقی کتاب، زندگی اشان از این راه تامین میشود.
۳- ارزان فروشی کالای ارزشمندی مثل کتاب است.
اما راهکار پیشنهادی؛
۱- ایجاد غرفه نمایشگاه کتاب در حاشیه مراسم مختلف و نه بصورت یک نمایشگاه ماهانه
۲- دادن بن تخفیف کتاب جهت خرید از کتابفروشی های شهر
البته اگر هدف بالا بردن سرانه مطالعه و آگاهی است، اگر هدف گزارش دهی و خرج بودجه است که هیچ!
#دیدهبان
@didebanebushehr
.
❀ مردی از قم، و زمینهسازان حکومت امام مهدی(عج)
🔅 #پیامبر_اکرم_(ص) :
«مردمی از مشرق قيام میكنند و زمينه حكومت مهدی را فراهم میآورند».
«يخرُجُ ناسٌ مِنَ المَشرِقِ فَيُوَطِّئونَ لِلمَهدِيِّ سُلطانَهُ».
▫️ كنزالعمّال، ح ۳۸۶۵۷
🔅 #امام_کاظم_علیه_السلام :
«مردى از قم مردم را به حق فرا مىخواند و گروهى استوار، چون پارههاى آهن، پيرامون او گرد مىآيند».
«رَجُلٌ مِن أهلِ قُم يَدعُو النّاسَ إلَى الحَقِّ يَجتَمِعُ مَعَهُ قَومٌ كَزُبَرِ الحَديِدِ».
▫️ بحار الأنوار، ج۶۰، ص۲۱۶
🌐 ویژه نامه امام خمینی ره در پایگاه حدیث نت
#دهه_فجر
@hadithnet | معارف حدیث
🇮🇷 دهه فجر امسال با جایزه نوبل دانش آموزی
• #رامتین_قاسم_پور دانش آموز پایه دهم قزوین برنده #جایزه_نوبل دانش آموزی شد.
مسابقات جهانی جایزه نوبل دانش آموزی زیر نظر بنیاد نوبل در سوئد تحت عنوان kid Nobel و داوران آن از برندگان نوبل هستند که به پرسش گری برتر دانش آموزان جایزه می دهند.۱
• وقتی بنیاد نوبل از رامتین عکس برای دریافت جایزه نوبل اش خواست، او پرچم پرافتخار کشورش ایران را اینگونه به خود پیچید و در بنای تاریخی سعد السلطنه قزوین عکس انداخت و ارسال کرد.
• رامتین پیش از این، در تحقیق ساخت ژل ضدعفونیکننده بهبود یافته با نانو ذرات نقره، رتبه اول المپیاد علوم پایه و در سایر عرصههای علمی همچون جشنواره جابربنحیان برگزیده استانی، در جشنواره ابنسینا و جشنواره دانشگاه شریف نیز با ساخت یک پهپاد رتبه اول را کسب کرده بود.
• پ.ن:
اینگونه موفقیت های علمی با چنین ابراز هویت ایرانی-اسلامی در آستانه #دهه_فجر از دانش آموز #دهه_هشتادی بسی دلنشین تر از صوت قطار و کشتی برای شروع دهه فجر انقلاب اسلامی است و جا داشت بیشتر شنیده شود.
• مقامات و مسئولان با ارجمند کردن علم و تعهد به هویت اسلامی-انقلابی بهتر می توانند با معدود سلبریتی های وطن فروش، موازنه بسازند.
......................................
۱. https://zaya.io/j51yb
#امید_بانی
#دهه_هشتادی
#آینده_روشن
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🔻همه دعواهای اینچنینی سر این است که چرا در دولت جدید صاحب منصب نشده اند. اگر دولت رییسی دارای ایراد است، که هست، راه حلش استعفای رییسی و یا روی کار آمدن مجدد اینها نیست.
🔻اکثر راه حل مشکلات کشور ربطی به دعواهای سیاسی و جناحی ندارد، اتفاقا خود این دعواها یکی از مشکلات اساسی کشور است، اگر خیلی مردید برنامه ارائه دهید، مثل سعید جلیلی که بدون چشمداشت به پست حتی به دولت روحانی هم پیشنهاد و مشورت میداد و با همین نگاه به دنبال باز کردن گره های مردم بود
پی نوشت: البته ۵۰درصد حرف این آقا درست است، ما هم از دولت به خاطر انتصاب برخی افراد غیرمتخصص و غیرمتعهد گله مندیم. اما در ۵۰درصد دیگر حرف اتفاقا باز هم گله مندیم که چرا هنوز عقلای! دولت قبل و مسببین وضع موجود تغییر نکرده اند?!
#دیدهبان
@didebanebushehr
خصوصی سازی های بی ضابطه و حراج شرکت های دولتی تجربه نشده است؟!
نه خیر جناب مخبر! مشکل از فعال نبودن بخش خصوصی نیست، مشکل در عدم مشارکت دادن مردم است. مشکل عدم مردمی کردن اقتصاد است. مگر یکی از مهمترین موارد اصل 44 مشارکت مردمی و تعاونی ها نیست؟! چقدر در این سال ها به تعاونی ها اهمیت داده شده است؟!
#دیدهبان
@didebanebushehr
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا سهم بخش مردمی اقتصاد محقق نشده؟!
➖ #مهدی_مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔸بدون تعارف باید کارها را به #مردم بسپاریم و عادلانهترین روش در تعاونیهاست.
🔹تعاون یک فرهنگ است و برای تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاونیها، همهی وزارتخانهها باید همکاری داشته باشند. ۱۱۸ گرایش #تعاونی در کشور داریم و متولی آن فقط معاونت تعاون وزارت کار نیست.
🔸در سیاستهای کلی و قانون #اصل_۴۴ آمده است «۳۰ درصد درآمد واگذاریها باید برای توسعه #تعاونیهای_فراگیر_ملی (سه دهک پایین) خرج شود».
. از سال ۸۷ تا امروز کمتر از یک درصد آن محقق شده است.
. بانک توسعه تعاون با ۲.۸ هزار میلیارد تومان دارای کمترین سرمایه و کوچکترین بانک کشور است.
. صندوق ضمانت تعاون از سال ۸۹ تا الان ۱۰۰۰ تومان سرمایه ثبتیاش افزایش پیدا نکرده!
🔹پس از ۱۱ سال، رئیسجمهور جلسه پیگیری سند توسعهی تعاون را برگزار کردند که دیدیم پیشرفت آن تا حالا ۲۱ درصد بوده.
🔺 پ.ن: جدای از این نواقص و کوتاهیها، از دستاوردها و برنامههای تعاونی هم گفته شد. گزارش کامل را اینجا ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV