📣📣📣 شناسایی و انهدام شبکه اخلالگر بازار ارز توسط وزارت اطلاعات
اطلاعیه وزارت اطلاعات:
🔹یک شبکه متخلف ارزی که با اغفال برخی افراد و سوء استفاده از کارت های بازرگانی آنان، حدود یک میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات مربوطه را در اختیار گرفته و در موارد غیر مجاز مصرف و منجر به اتلاف سرمایه ارزی کشور شده شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی، اعضای اصلی شبکه و تعدادی از مرتبطین شبکه مذکور در استان خراسان رضوی بازداشت شدند.
🔹با وجود گستردگی تخلفات و بررسی اسناد توقیفی، تحقیقات تکمیلی ادامه داشته و احتمال افزایش قابل ملاحظه ارقام تخلفات ارزی شبکه را که در کل کشور فعالیت می کردند متصور می سازد.
📣📣📣 انفجار در پایتخت لبنان
🔸شبکه المیادین لبنان با تأیید وقوع انفجار در بندر بیروت، گزارش داد که اطلاعات اولیه نشان میدهد، این انفجار تروریستی نیست.
دیدهبانهوشیار
📣📣📣 انفجار در پایتخت لبنان 🔸شبکه المیادین لبنان با تأیید وقوع انفجار در بندر بیروت، گزارش داد که ا
🔷رویترز به نقل از منابع امنیتی لبنان گزارش داد دستکم در انفجار امروز ۱۰ نفر جان خود را از دست دادهاند
🔸«الجزیره» به نقل از مدیرکل امنیت عمومی لبنان: آنچه رخ داد به دلیل انفجار ترقهها نبوده است، بلکه به دلیل انفجار مواد منفجره قوی بوده است که از چند سال پیش مصادره شده بود.
🔸استاندار بیروت انفجار در بندر این شهر را یک «فاجعه ملی» خواند و آن را با انفجار هیروشیما مقایسه کرد.
🔸خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که تعداد زخمیها قابل شمارش نیست. گروههای امدادی برای انتقال آنها به بیمارستانها در تلاشاند.
🔸سخنگوی پنتاگون: تحولات انفجار بیروت را از نزدیک تحت نظر داریم، هنوز برای اظهارنظر در مورد آن زود است.
📣📣📣 ⭕️ پیرو سوال از وزیر جهاد کشاورزی پیرامون حذف بودجه #خودکفایی_گندم، نرخ پایین خرید تضمینی و رانت واردات برای افراد خاص، امروز جناب خاوازی در کمیسیون کشاورزی حاضر شد و پس از طرح سوال و ارایه مستنداتی از نقش جناب #سعید_حجاریان، با توجه به اهمیت موضوع، سوال به صحن مجلس ارجاع شد.
علی خضریان
1_93308437.mp3
2.82M
🎼 آقا منو ببر سامرا...
#ولادت_امام_هادیع🌹🎊
سید مهدی میرداماد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم خبرنگار لبنانی که تخریب کامل بندر لبنان را نشان میدهد
خبرنگار و فعال لبنانی:
🔹بندر بیروت بر اثر انفجار مهیب امروز کاملاً نابود شد. اینجا شاهرگ اصلی اقتصاد لبنان است.
🔹بحران اقتصادی در کشور ما که همین حالا در اثر تحریمهای آمریکا رو به وخامت گذاشته تشدید خواهد شد.
🔸«المستقبل» گزارش داد که ۹۰ درصد انبار داروی مربوط به بیماریهای صعبالعلاج بر اثر انفجارهای امروز تخریب شدهاند.
نخست وزیر لبنان: بدون مجازات عاملان این فاجعه از آن نخواهیم گذشت
حسان دیاب:
🔹انباری که امروز در بندر بیروت منفجر شد از سال ۲۰۱۴ وجود داشته است.
🔹کسانی که مسئول این فاجعه بودن حتما مجازات خواهند شد و بهای آن را میپردازند.
🔹از تمامی کشورهای دوست درخواست میکنم که در کنار لبنان ایستاده و به ما کمک کنند.
📣متن شکایت جمعی از نمایندگان مجلس از بیژن زنگنه خطاب به رؤسای قوای سهگانه منتشر شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جمعی از نمایندگان از بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت به رؤسای قوای سهگانه شکایت کردند که متن شکایت آنها به شرح زیر است:
حضرت آیت الله رئیسی ریاست محترم قوه قضائیه
جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
با احترام همانگونه که استحضار دارید در سال 1397 و در زمانی که رؤسای قوا برای چگونگی مقابله با تحریم های ظالمانه دور هم جمع میشدند 72 نفر از نمایندگان منتقد، طی نامهای به سران قوا با اشاره به اقدامات وزیر نفت در قطع روابط نفتی و گازی ایران با چین، روسیه، هند و پاکستان و نیز بیتوجهی نسبت به ظرفیتهای همسایگان و بیتحرکی نسبت به استفاده از سرمایههای انسانی و مالی داخلی اعلام کردند آقای زنگنه نه تنها گامی برای مقابله با تحریمهای دشمن برنداشته است بلکه عملاً با اقدامات خود همه راههای مقابله با تحریمها را مسدود کرده است.
حدود دوسال از زمان صدور آن نامه که پس از برگزاری جلسات تخصصی و مشورت با گروههای مختلف کارشناسی و مدیران ارشد نفتی نگاشته شده بود گذشته است. متأسفانه با مقاومت رئیسجمهور در برابر عزل فوری وزیر نفت و پشتیبانی رئیس و اکثریت قاطع نمایندگان مجلس دهم که یا همسو با دولت بودند یا ملاحظاتی سیاسی جهت نقد عملکرد وزیر نفت داشتند اقدامی برای متوقف کردن مدیریت خسارتبار آقای زنگنه بر کشور صورت نپذیرفت و امروز میتوان گفت صدرات زنگنه بر وزارت نفت حداقل در هفت سال اخیر به دلایلی که در ذیل میآید ملت ایران و نسلهای آینده کشور را متحمل صدها میلیارد دلار زیان و عدمالنفع کرده است:
1. از نمونههای بارز و غیرقابل انکار خسارت به منافع کشور اصرار آقای زنگنه بر واگذاری توسعه و بهرهبرداری فاز 11 پارس جنوبی به شرکت بدعهد فرانسوی توتال است. این شرکت که به دلیل پرداخت رشوه به برخی مقامات ایرانی هم در فرانسه و هم در آمریکا محکوم به جریمه شده بود، خود در بخش قطری میدان مشترک پارس جنوبی از شرکای مهم شرکتهای آمریکایی و قطری است و در راستای منافع خود و آمریکا چندین سال توسعه بخش ایرانی میدان را معطل گذاشت و پس از پیگیریهای مختلف حقوقی بالاخره در سال ۱۳۹۱ خلع ید شده و اجرای این پروژه مهم به شرکت ایرانی پتروپارس واگذار گردید.
در روزهای اول حاکمیت مجدد آقای زنگنه بر وزارت نفت با دستور مستقیم ایشان شرکت پترو پارس از ادامه کار منع گردید و علیرغم این که ایشان کاملا از خسارتبار بودن انعقاد قرارداد با توتال مطلع بود و خبر داشت که شرکت توتال با هماهنگی آمریکا و عربستان و قطر برای انعقاد قرارداد راجع به فاز ۱۱ پارس جنوبی اعلام آمادگی کرده است بر انعقاد قرارداد با توتال اصرار ورزید.
ایشان در جلسهای که با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس دهم برگزار شد هدف خود از انعقاد قرارداد با توتال و واگذاری فاز ۱۱ پارس جنوبی به این شرکت را بسترسازی برای حضور سایر شرکتهای اروپایی جهت سرمایهگذاری در حوزه نفت و گاز اعلام کرد.
همانگونه که برای کارشناسان کاملا روشن بود شرکت توتال که با اجازه آمریکا و با انگیزه معطل کردن مجدد ایران در این میدان مهم وارد قرارداد شده بود پس از خروج آمریکا از برجام و با دستور آن کشور و پس از اینکه اطلاعات جامع میادین ایران را در اثر حماقت یا خیانت طرف ایرانی به دست آورده بود و بدون اینکه کاری در این میدان انجام دهد و بدون اینکه خسارتی بابت بدعهدی خود بپردازد از کشور خارج شد تا برداشت گاز سهم ایران توسط توتال و شرکای آمریکایی وی از بخش قطری میدان همچنان ادامه یابد و پس از چندین سال معطل کردن فاز ۱۱ پارس جنوبی بار دیگر از پترو پارس برای اجرای توسعه این فاز دعوت به عمل آید.
تصمیم آقای زنگنه در واگذاری توسعه و بهرهبرداری فاز 11 پارس جنوبی به شرکت توتال در قالب قرارداد IPC هم از منظر نوع مدل قراردادی، هم از منظر انتخاب میدان و هم از منظر انتخاب پیمانکار به عقیده اکثر کارشناسان دلسوز اشتباهی راهبردی و زیان بار برای کشور بود و این در حالی است که به گفته خود آقای زنگنه هر سال تأخیر در توسعه هر فاز پارس جنوبی 5 میلیارد دلار به کشور خسارت وارد میکند و بر طبق محاسبات انجام شده خسارتیکه آقای زنگنه از قبل این رفتار عجیب بر کشور طی سالیان گذشته وارد کرده (زیان و عدم النفع) حداقل 50 میلیارد دلار است.
2 . تأکید مقام معظم رهبری و همه دلسوزان کشور در طول سالیان طولانی جهت پرهیز از خام فروشی و تولید فراوردههای نفتی از طریق احداث پالایشگاهها و پتروپالایشگاهها بر کسی پوشیده نیست اما آقای زنگنه از سال ۱۳۷۶ که بر کرسی وزارت نفت تکیه زده است به بهانه مقرون به صرفه نبودن تأسیس پالایشگاه و لزوم وابسته کردن کشورهای دیگر به نفت و گاز ایران