eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
17.1هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨آیات نور حزب بیست و ششم پیامهای آیه فوق ⇧⇩: ۱- مدّت عمر و پايان زندگى، به دست ما نيست. هُوَ الَّذِي‌ .... قَضى‌ أَجَلًا ۲- تنها خداوند بر أجل مسمّى (أجل قطعى)، آگاه است. «أَجَلٌ مُسَمًّى عِنْدَهُ» ۳- با آنكه آفرينش و پايان كار انسان، همه از خدا و به دست اوست، پس چرا در مبدأ و معاد شك كنيم؟ 🌺استاد قرائتی
امام على عليه السلام: هر انسانى در مال خود دو شريك دارد: وارث و حوادث لِكُلِّ امرِئٍ في مالِهِ شَرِيكانِ : الوارِثُ و الحَوادِثُ ميزان الحكمه جلد ۵ صفحه ۵۳۲ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ذکر روز دوشنبه یا قاضیَ الحاجات ای برآورنده حاجت ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آی خانمی که هر جور میخوای میگردی و میگی به کسی مربوط نیست اشکال نداره اصلا به من مربوط نیست ولی آیا وجدانت قبول میکنه به آدمایی هم که به خاطر من و تو فداکاری کردن بگی به شما مربوط نیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا مسئولین وزارت ورزش کورند؟ ⛔️ الناز رکابی نماینده رسمی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات سنگ‌نوردی آسیایی بدون رعایت اسلامی در مسابقات شرکت کرد 🔸این زنیکه نتوانست به مقامی بهتر از چهارمی دست یابد در حالیکه برعکس مسابقات قبلی نیز نمی‌تواند حجاب را باعث عدم موفقیتش بداند 🔹مسئولان مربوطه باید توبیخ و خود این زنیکه نیز به دلیل اهانت بی سابقه به قانون اسلامی کشور، باید شدیدا مجازات شود باز هم به حسن عباسی ها و گلپایگانی ها و مدافعان شریعت حمله کنید!
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ امام خمینی رضوان الله علیه به کسانی که شعار زن_زندگی_آزادی میدهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دین ستیزی در صدا و سیما 👆👆👆تو این کلیپ خاله نرگس مجری برنامه ی کودکان داره میگه من هر وقت به بچه ها میگم صلوات بفرستید بعد از برنامه با من برخورد میشه... 👈جالب اینجاست که در همین لحظه که ایشون داره حرف میزنه یک مرد از عقب میاد و با بی ادبی تمام، میکروفون رو از جلوی ایشون برمیداره چرا قوه قضاییه با نفوذی هایی که در صدا و سیما جاخوش کرده اند برخورد نمیکند؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اغتشاشات اینقدر شور شده که صدای آشپزها هم دراومده 😂😂😂 پاسخ کوبنده شهرام همایون مدیر شبکه لس‌آنجلسی به گلشیفته فراهانی برای توهین اش به پرچم و تاریخ ایران / این غلط‌های زیادی به شما نیامده است! خانم گلشیفته فراهانی، کجا تربیت شدید؟ کی به شما چنین اجازه‌ای داده که با این لحن به تاریخ مملکت خودتون بتازی؟ عمه من هم اگه لخت میشد حتما جماعتی از او حمایت میکردند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتی‌ها فکر نکنند کسی گذشته‌شان را نمی‌داند ♦️ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما): سلبریتی‌ای داریم که خودش در گروه «پیکار» بوده و الان هم فرزندش در خارج از کشور است و حالا چپ و راست، علیه جمهوری اسلامی موضع می‌گیرد و خیال می‌کند کسی گذشته‌اش را نمی‌داند؛ مطبوعات انقلابی باید این موضوعات را شفاف‌ کنند.
افتخار یک سایت روسیه ای به استفاده از پهباد ایرانی یک سایت روسی زیرِ تصویر شاهد ۱۳۶ نوشت: این پهپاد که این بلا را سر اوکراین آورد بهترین پهباد ایران نیست ، صبر کنید تا پهپاد آرش ۲ به میدان بیاید و آنوقت شما کشنده‌ترین پهپاد تاریخ را خواهید دید. پ.ن : البته لازم است همه بدونن آرش ۲ هم ویژه ترین پهپاد ایران نیست .. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷