eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
17.2هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
📣📣📣 ● ایتالیا هم از عراق خارج شد ○ نظامیان ایتالیایی مستقر در پایگاه نظامی «یونیون ۳» آمریکا در عراق، از این مکان خارج شدند. ○ ساعتی پیش نیز اعلام شد ده‌ها نظامی ارتش آلمان که پیش از این در عراق حضور داشتند، از این کشور خارج و وارد اردن شدند.
📣📣📣 لاریجانی : از گسترش نیروی مقاومت در منطقه حمایت می کنیم. ✍✍✍ آیا با تصویب میخواهید اینکار را انجام بدهید ؟؟؟!!!!!!!
ایران و العراق، لایمکن الفراق
📣📣📣 🔸مرکز فرماندهی ائتلاف بین‌المللی آمریکا به صورت موقت از عراق به کویت منتقل شد 🔹|شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد: مرکز فرماندهی ائتلاف بین‌المللی که آمریکا فرماندهی آن را برعهده دارد به صورت موقت از عراق به کویت منتقل شد.
🔷روایت سردار باقرزاده از وضعیت پیکر سپهبد و دیگر شهدا در محضر مقام معظم رهبری فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح: 🔸به آقا عرض کردم: دیشب که خواستیم شهداء را کفن کنیم کربلا را دیدیم، همه بدن‌ها اربا اربا بود، حاج قاسم پنج تکه شده بود، ، بخشی از کتف و دست راست و ...، ابومهدی مهندس هم فقط چند تکه از بدنش. 🔸با اینکه برای کفن کردن همه وسائل را داشتیم، پارچه داشتیم، پنبه داشتیم، پلاستیک و دیگر لوازم را داشتیم اما نمی‌توانستیم این پیکرها را خوب جمع و جور کنیم و به سختی تیمم داده و کفن کردیم، نمی‌دانم امام زین العابدین در کربلا چطور جنازه را با بوریا جمع کرد؟
#فاحشه_خارج_نشین بابت پادوئی های خود انعام گرفت ○ خبرگزاری آمریکایی نوشته مسیح علینزاد ۳۰۵ هزار دلار دیگه از دولت آمریکا گرفته است . این درحالی است که این فاحشه اخیرا کامنتهای صفحه خود را از ارسال نظر کاربران بعلت فحش و تمسخر وی مسدود کرده است.
📣📣📣 مشاور نخست‌وزیر عراق: آمریکا تحریم کند، به ائتلاف چین، ایران و روسیه ملحق می‌شویم.
هنوز #شهید_ترور سپهبد قاسم سلیمانی دفن نشده بود که دوباره روحانی سراغ #مکرون_مکار و ملعون رفت و یک ساعت با او درددل کرد لازم بذکر است که مکرون بصورت تلویحی از ترور حاج قاسم حمایت کرده بود تف به شرفت بی غیرت #انتقام سردار سلیمانی را ابتدا باید از این #منافق گرفت #انتقام_سخت @didebanehoshyar
📣📣📣 کانادا هم از عراق کرد وزارت دفاع کانادا اعلام کرد همزمان با افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، بخشی از نیروهای نظامی خود را از عراق به کویت منتقل می‌کند.
📣📣📣 وحشت آمریکا از وزیر دفاع آمریکا که قصد داشت برای دیدار با نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عازم فلسطین اشغالی شود، به دنبال تشدید اوضاع در غرب آسیا این سفر را لغو کرد.