eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.3هزار عکس
17.2هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻شرکت‌های بیمه، کشتی‌های انگلیس و آمریکا را بیمه نمی‌کنند 🔹بلومبرگ گزارش داده شرکت‌های بیمه بین‌المللی از پوشش کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی که قصد عبور از دریای سرخ دارند، خودداری می‌کنند. 🔹بلومبرگ به نقل از کارگزاری بیمه مارش خبر داد که برخی کشتی‌های مرتبط با آمریکا و انگلیس هنگام صدور پوشش بیمه‌ای برای سفرهایشان خواستار «بیمه خطر جنگ» هستند. 🔹شرکت‌های بیمه بندهایی به قرارداد اضافه می‌کنند که نشان می‌دهد کشتی‌های تحت‌پوشش آن‌ها هیچ وابستگی‌ای به آمریکا، انگلیس یا اسرائیل ندارند و کشور دیگری را مالک یا بهره‌بردار کشتی معرفی می‌کنند.
❤️ دلجویی رهبر انقلاب از دختر خردسال شهید با حضور سرزده در گلزار شهدای تهران 🔹هلما احمدی دخترخردسال شهید پوریا احمدی از شهدای امنیت کشور چندی پیش به همراه جمع دیگری از خانواده‌های شهدا در حاشیه دیدار رزمندگان دفاع مقدس با رهبر انقلاب دیدار و گفتگو کردند. 🔹این دختر خردسال شهید وقتی با رهبر انقلاب مواجه شد به آیت‌الله خامنه‌ای گفت که «آقا من از شما ناراحتم. شما رفتید سر مزار شهدای دیگه، مثلا سر مزار شهید آرمان رفتید ولی سر مزار پدر من نرفتید...» 🔹اما حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی چند روز پیش، ضمن حضور در گلزار شهدای بهشت زهرا(س)، بر مزار پدر هلما -شهید مدافع امنیت پوریا احمدی- حاضر شدند و دفتر رهبری نیز تصویری از این حضور را برای هلما دختر این شهید فرستاده است. 🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریاد سردار سلیمانی بر سر پاکستان و جیش الظلم سوال من از پاکستان این است که فاین تذهبون؟ آیا ارتش پاکستان عرضه برخورد با یک گروهک تروریستی (جیش الظلم) را ندارد؟ مگر نمی‌بینید وهابیت و اسرائیل در خاک پاکستان متحد شده‌اند و به خاک ایران تعرض می‌کنند؟ 🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وضعیت جاری در غزه وحشتناک است رئیس پارلمان ایرلند در گفتگو با الجزیره: نسبت به وضعیت جاری در نوار غزه شدیدا احساس ترس و وحشت داریم. نتانیاهو در رابطه با پیگیری وضعیت غزه به طور فردی و یکجانبه فکر می‌کند و به آنچه جهانیان می‌گویند، گوش نمی‌دهد. ادامه شهرک‌سازی موجب ایجاد موجی از تنش و انزجار طی سال‌های گذشته شده است. اهتمام ویژه‌ای به اقدام آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی وجود دارد اما ما در چارچوب اتحادیه اروپا اقدام می‌کنیم. از شرکای اروپایی خود می‌خواهیم اسرائیل را برای کنار گذاشتن سلاح تحت فشار قرار دهند.
نابودی بیش از ۳۹۰ مدرسه و دانشگاه در غزه طی ۱۰۰ روز توسط رژیم صهیونیستی 🔹‌حماس: رژیم صهیونیستی طی ۱۰۰ روز تجاوز به نوار غزه بیش از ۳۹۰ مدرسه و دانشگاه و موسسه آموزشی را در این منطقه محاصره شده نابود کرد. نابودی مدارس و دانشگاه در نوار غزه جنایت جنگی و اقدامی مجرمانه است. 🔹‌از سازمان ملل و نهادهای حقوقی بین‌المللی می‌خواهیم که این جنایت‌ها را مستند کرده و به مسئولیت‌های خود در این زمینه عمل کنند.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ انهدام دانشگاه فلسطین در غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی ✍ هرچه فرياد داريد برسر آمريكا بكشيد 🇵🇸✊✊✊🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا