5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 از دل تهدید سقوط بشار اسد در بلند مدت فرصت های بزرگ ایجاد میکند
+همان فرمانده ای که از دل عراق جنگیده با ما و جنگ زده و پایگاه های آمریکایی در اطراف ما و جنگ داعش، فرصت های بی نظیر ساخت.او کسی نیست جز سید علی خامنه ای
🔴 نوبت صدور هشدار ارتش اسرائیل به مردم سوریه رسید!
▪️همزمان با پیش روی صهیونیست ها در خاک سوریه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هشدار فوری برای ساکنان برخی شهرها و روستاهای جنوب سوریه صادر کرد ؛ وقوع جنگ در داخل منطقه شما ارتش اسرائیل را مجبور به حرکت می کند.
باید در خانه های خود بمانید و تا اطلاع ثانوی بیرون نروید.
🚨بسیار مهم
این وقایعی که در سوریه میبینیم دقیقا همان فردای براندازی است که دشمنان برای آن برنامه ریزی کرده اند: آمریکا و غرب تنها طرف قدرتمند منطقه رو فقط رژیمصهیونیستی میدانند و بقیه باید خلع سلاح بشن و منابعشون هم در اختیار آمریکا و اسرائیل و غرب قرار بگیره.
وظیفه امروز ما ایناست، مردم رو تبیین کنیم که چرا دشمنان به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران هستن و فردای براندازی چه بلا و مصیبت هایی رو برسر مردم خواهند آورد.
در ذهن مردم باید این مسئله جا بیافتد که برای حل چالشها و مشکلات راهی نداریم جز اینکه، خودمون با همکاری و همدلی هم و حتی در جاهایی با پیگیری و مطالبه گری صحیح از مسئولین، مسائل رو حل کنیم.
هرکس در جایگاهی که هست و مشکلی را میبیند باید به اندازه توانش پیگیر حل اون مشکل بشه.
(برای مثال ما به عنوان مجموعه مردمی مسجد طراز، از سه سال پیش، مشکلات جدی را در تعدادی از مساجد تهران مشاهده کردیم، بعد از بررسی های دقیق متوجه شدیم این مشکلات در بسیاری از مساجد کشور وجود دارد و حالا با تمام توان و به قدر بضاعت خودمون به عنوان یک مجموعه مردمی، پیگیر حل بخشی از مشکلات مساجد کشور هستیم)
مساجد بهترین بستر برای ارتباط چهره به چهره و تبیین مسائل هستند، و پس از اینکه تبیین شدن، هر نمازگزار به تناسب جایگاهش باید یک عنصر فعال تبیینگر و کنشگر در جامعه بشه.
اون وقته که دانشجو و استاد در دانشگاه، کاسب در محل کسب، معلم و دانش آموز در مدرسه و... همه و همه کنشگر خواهند شد.
همه باید در مساجد تبیین بشن و نقش خود را در جامعه ایفا کنند. این یک مسئله حیاتی است.
🟢 چراغ سبز ایران به قطعنامه ۲۲۵۴
🔹سقوط بشار اسد در سوریه، ایران را در یک موقعیت جدید و پیشبینی نشدهای قرار داده که همراه با عدمقطعیت است و اکنون پرسش مهمی را مطرح میکند که نقشه راه ایران برای سوریه پسااسد چیست؟
🔸آیا در صورت تشکیل حکومتی در سوریه که نیروهای مخالف اسد از جمله تحریر الشام یا ائتلاف ملی سوریه و دیگر جریانهای سکولار در قدرت باشند، ایران میتواند موفق به ایجاد کانالهای جدید با آنها باشد یا خیر؟
✅ همچنین به طور کلی آیا ایران میخواهد به تنهایی یک نقشه راه برای آینده سوریه تدوین کند یا با روند منطقهای و جهانی در این راستا همراه خواهد شد؟
🔹با سقوط بشار اسد، ایران یکی از ابزارهای مهم خود در منطقه و محور مقاومت را از دست داده ولی از آنجا که سوریه به طور کل از نظر ژئواستراتژیک و قرار گرفتن در مسیر بین عراق و لبنان برای ایران بسیار اهمیت دارد، تهران نمیتواند به راحتی از این کشور صرفنظر کند.
❌ سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران کمتر از ۲۴ ساعت بعد از سقوط بشار اسد، رئیسجمهور سوریه در برنامه گفتوگوی ویژه خبری حاضر شد و به تشریح جزئیاتی درباره نقشآفرینی ایران در سوریه، بحث روند آستانه، نقشه راه ایران برای سوریه بدون اسد، دلایل سقوط دمشق و سناریوهای آینده این کشور پرداخت.
⭕️ یکی از نکات مهمی که وزیر خارجه در گفتوگوی ویژه خبری یکشنبه شب مطرح کرد بحث قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل بود.
💢قطعنامهای که به ثبات سیاسی، مقابله با تروریسم، گفتوگوهای سوری-سوری و تشکیل دولت وحدت ملی تاکید دارد. عراقچی با اشاره به اینکه تاکنون مسائل داخلی سوریه به خود سوریه مربوط بود، ادامه داد: «از نظر ما برای روند سیاسی قطعنامه ۲۲۵۴ میتواند روند مناسبی باشد، اینکه همه گروهها نقش خودشان را داشته باشند.»
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 بهترین تحلیل ها و موثق ترین اخبار روز را در دیده بان بخوانید،
👈 دوستانتان را به دیدهبان دعوت کنید.
👈 لینک کانال دیدبان در پیامرسان ایتا 👇
http://eitaa.com/didehban313
بسیاری از تحلیلگران صاحب تریبون و منبر در حالیکه جامعه در ابهام است منتظرند ببینند آقا در روز چهارشنبه نسبت به موضوع سوریه چه خواهند گفت تا همان را تکرار کنند!
این درست نیست. هزینه این تبیین نباید روی دوش رهبر باشد. شما براساس مبانی نظری و چارچوب خودتان به جامعه تحلیل بدهید. اگر در یک نقطه با تحلیل رهبری تفاوتی داشت یا اینکه رهبری خطی را در سخنرانی عمومی ارائه کردند اصلاح یا پر رنگ کنید.
نه از تفنگ آمریکایی و نه از ریش تکفیری ها آزادی بیرون نمی آید.
جامعه باید این تصاویر را پر تکرار ببیند. وقتی به جامعه می گوییم مقاومت بس است و وعده نسیه میدهیم. باید بگوییم فردای مقاومت نکردن چیست؟ لیبی؟ افغانستان؟ سوریه؟ عراق؟
خجالت نکشیم و ابا نداشته باشیم که بگوییم استقلال، امنیت و مقاومت کردن هزینه دارد. خیلی هم هزینه دارد. آن هم در این منطقه که قدرت های بزرگ بر سر نفت و گلوگاه جهان بودن بر سرش دعوا داشته و دارند. اما اثبات کنیم هزینه تسلیم شدن بسیار بیشتر است.