eitaa logo
دیدگاه
144 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
894 ویدیو
108 فایل
دیدگاه فردا https://didgahefarda.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
تقلای جدید آمریکا برای اختلال در فروش نفت ایران 🔸۶ منبع آگاه گفته‌اند مقام‌های دولت ترامپ اکنون به دنبال راه‌هایی هستند تا از طریق کشورهای هم‌پیمان، کشتی‌های نفتی ایران را در گذرگاه‌های کلیدی مانند تنگه مالاکا در آسیا و مسیرهای دریایی دیگر متوقف و بازرسی کنند. 🔸به گفته منابع آگاه، این اقدام باعث تأخیر در تحویل نفت خام به پالایشگاه‌ها خواهد شد. 🔸همچنین طرف‌های درگیر در این تجارت را در معرض آسیب‌های اعتباری و تحریم‌های جدید قرار می‌دهد.
قسام: برای همه احتمالات آماده هستیم 🔻 ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام: ◽️ آنچه را که دشمن با جنگ به‌دست نیاورد، قطعا با تهدید و حیله و نیرنگ به‌دست نخواهد آورد. ◽️ باید دشمن را وادار کنیم تا توافقی را که امضا کرده، به آن پایبند شود. ◽️ تهدیدهای جنگی صهیونیست‌ها تنها باعث ناامیدی آنها می‌شود و منجر به آزادی اسرا نخواهد شد. ◽️ رژیم اشغالگر با شانه‌خالی‌کردن از عمل به تفاهمات صورت گرفته، باعث مرگ اسرای خودش می‌شود. ◽️ ما برای همه احتمالات آماده هستیم؛ هرگونه تشدید حملات علیه مردم ما منجر به کشته‌شدن تعدادی از اسیران دشمن خواهد شد. ◽️ ما به برادرانمان در یمن که بر موضع خود در پشتیبانی از غزه و از سرگیری حملات به دشمن صهیونیستی تاکید کردند، درود می‌فرستیم. ◽️ رژیم‌های غربی برای ده‌ها اسیر دشمن اشک تمساح می‌ریزند و به امنیت اسیران ما اهمیت نمی‌دهند.
نبرد در لاذقیه در حال شدت گرفتن است و برخی مناطق توسط نیروهای موسوم به سپر ساحل از نیروهای دولتی سوریه پاکسازی شده است.
اعلام موجودیت شورای نظامی آزادسازی سوریه 🔹شورای نظامی آزادسازی سوریه پس از اعلام موجودیت در نخستین بیانیه، اهداف خود را از تشکیل شرح داد. 🔹آزادسازی سراسر خاک سوریه از اشغال گروه‌های تروریستی و خارجی، سرنگونی حکومت کنونی و انحلال همه نهادهای سرکوبگر آن، دفاع از جان و مال شهروندان، بازسازی نهادهای دولتی براساس اصول ملی و مردم سالار، فراهم کردن شرایط برای بازگشت آوارگان به وطن و ساخت سوریه یکپارچه و مستقل براساس رعایت حقوق بشر و عدالت از اهداف این شورای نظامی اعلام شده است.
💥اخبار تحولات سوریه: ‌ 🔹تالار شهرداری طرطوس توسط معترضان مخالف HTS و علوی ها احاطه شده است. 🔹مساجد ادلب و حماه در پی اعلام مقداد فاتحه مبنی بر آغاز عملیاتی تحت عنوان «آزادسازی ساحل»، خواهان جهاد و بسیج عمومی به سوی ساحل هستند. 🔹هیچ اعلام جهادی برای اشغال سرزمین های جنوب توسط اسرائیلی ها وجود ندارد. ‌ 🔹 همزمان با شلوغی ها در سراسر سوریه نفربر های اسرائیلی از بلندی‌های جولان اشغالی به داخل تل الاحمر الغربی در حومه جنوبی قنیطره نفوذ کردند. 🔹 شورای علوی های سوریه حکم جهاد و مقابله با نیروهای تحریرالشام را صادر کرد ‌ 🔹 شعار «جولانی ما را رها کن» توسط معترضان ‌ 🔹 شلیک مستقیم به معترضان در طرطوس
دیدگاه
💥اخبار تحولات سوریه: ‌ 🔹تالار شهرداری طرطوس توسط معترضان مخالف HTS و علوی ها احاطه شده است. 🔹مسا
🔹برخی از مراکز دولتی لاذقیه و شهرهای غربی به دست علویان افتاده است. نیروهای جولانی با تجهیزات سنگین نظامی از دمشق به سمت ساحل غربی به راه افتاده‌اند. 🔹اعلام حالت منع آمد و شد در شهر حمص  به دلیل شدت درگیری ها میان نیروهای امنیتی و مخالفان مسلح قبل از این در استان طرطوس هم به همین دلیل حالت منع آمد و شد اعلام شد. 🔹 ️️جنگنده های اسرائیلی دقایقی پیش نقاطی را در دمشق بمباران کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبادل گستردۀ آتش در لاذقیه 🔹ویدیویی که صابرین‌نیوز از لاذقیه منتشر کرده حجم درگیری‌ها میان نظامیان وابسته به دولت شورشی‌های سوریه و نیروهای مقاومت را نشان می‌دهد.
اطلاعیه چهارم جبهه مقاومت سوریه 🔻گزارش میدان تاکنون: ١.درگیری های شدید رزمندگان مقاومت با گروه تروریستی هیأت تحریر الشام در بانیاس صورت گرفت که در آن از مسلسل و نارنجک دستی استفاده شد که منجر به کشته و زخمی شدن دشمن گردید.کاروان تحریر الشام در حالی که به سمت سواحل سوریه در حرکت بود، علاوه بر انهدام و آسیب دیدن چندین خودروی نظامی، تعدادی کشته و زخمی برجای گذاشت. ٢.همچنین یک کمین فشرده توسط نیروهای مقاومت با هدف قرار دادن کاروان مزدوران ترکستانی وابسته به تحریر الشام در حومه لاذقیه انجام شد که به کشته و زخمی شدن تعدادی از آنان و تلفات سنگین خودروهایشان منجر شد. ٣.ایست بازرسی نهرالبارد متعلق به تحریر الشام در دشت الغاب در حومه غربی حماه نیز هدف تیراندازی گروه های مقاومت قرار گرفت و به ضربات مستقیم در میان دشمنان رسید. ٤.نیروی هوايی روسیه همچنین عملیاتی را با هدف قرار دادن کاروان هیأت تحریر الشام که از اریحا به سمت سواحل سوریه در حرکت بود، انجام داد که منجر به انهدام کامل آن شد. ٥.همچنین مردم درعا در پاسخ به وظیفه ملی دفاع از خاک و ناموس، بسیج عمومی علیه دشمن صهیونیستی در حال نفوذ به عمق سوریه اعلام می کنند. ٦.جناح های مقاومت همچنین در ایست بازرسی ارزونه در طرطوس با تحریر الشام درگیر شدند که منجر به کشته و زخمی شدن در صفوف آنها شد. ٧.علاوه بر درگیری‌های شدید میان طوایف لبنانی و تحریر الشام در مرز سوریه و لبنان، دشمن متحمل خسارات سنگینی شد.لاذقیه، جبله و برخی مناطق و محورهای ساحلی همچنان میدان های نبرد شدیدی هستند که در آن انفجارها و درگیری ها متوقف نمی شود و مجاهدین با تمام توان به مقابله با گروهک های تروریستی ادامه می دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی منتشر شده دقایقی پیش که در آن نیروهای گروه مقداد ۳۱۳! شیعیان و علویان را به قیام علیه جولانی و طرفدارانش فرا می‌خوانند
بسته اخبار کوتاه بامدادی جمعه ۱۷ اسفند 🔹تقلای آمریکا برای کاهش وابستگی عراق به انرژی ایران. 🔹ترامپ خواستار ممنوعیت سفر شهروندان افغانستان به آمریکا شد. 🔹زلنسکی پس از نشست اتحادیه اروپا: صلح امکان‌پذیر است. 🔹استفاده آمریکا از هوش مصنوعی برای اقدام علیه دانشجویان خارجی حامیان فلسطین.
🗺 نقشه | مناطق بیت عانا، طرطوس، حومه بانیاس، جبله، قرداحه، لاذقیه، حمص و مصیاف طی ساعات اخیر شاهد درگیری مسلحانه میان جوانان غیور سوری و تروریست‌های تحریر الشام بوده است.
✅ یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری/ زخمی شدن نوجوان 13 ساله در قدس اشغالی 🔸نظامیان رژیم صهیونیستی طی شب گذشته و صبح امروز جمعه به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند. 🔸بر اساس این گزارش، چند خودروی نظامی رژیم صهیونیستی وارد شهر نابلس شدند و اشغالگران یک جوان را پس از آنکه مورد ضرب و شتم قرار دادند، بازداشت کردند. 🔸به گفته منابع محلی، نظامیان صهیونیست در خیابان حطین در نزدیکی منطقه قدیمی نابلس، به سوی شهروندان گازهای اشک آور پرتاب کردند. 🔸نظامیان صهیونیست همچنین برای بار دوم به شهرک الخضر در جنوب بیت لحم یورش بردند. 🔸به گفته منابع محلی، نظامیان رژیم اشغالگر شامگاه پنجشنبه به شهرک الخضر حمله کرده و در اطراف منطقه صبری و البوابه و دار محمود استقرار یافتند. 🔸این منابع افزودند اشغالگران به سمت شهروندان گازهای اشک آور پرتاب کردند. 🔸اشغالگران همچنین شامگاه پنجشنبه به روستای العیسویه در شمال شرقی قدس اشغالی حمله کردند. 🔸منابع محلی گفتند نظامیان رژیم اشغالگر پس از یورش به این روستا بر بام منازل شهروندان مستقر شده و به شکل بی هدف به سمت شهروندان تیراندازی کردند که در نتیجه آن یک نوجوان 13 ساله به نام میس محمود که در بالکن منزلشان بود، هدف گلوله جنگی قرار گرفت و از ناحیه پا زخمی شد.