eitaa logo
وآحم
91 دنبال‌کننده
53 عکس
5 ویدیو
0 فایل
نام کانال مخفف شده‌ی: حزب ِوطن دوستان ِآزادی‌خواه ِحامی مظلومان [از همه قشری] ما یک کافرِ منافقِ وطن‌فروشِ وسط‌باز نیستیم، ما فقط انسان‌هایی با تفکر و اندیشه‌ی متفاوت سیاسی هستیم! تاریخِ تولد: ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
مشاهده در ایتا
دانلود
+ https://eitaa.com/differentaz/650 مگه قرار نبود غیر انسانی عمل نکنی-🥀 خمیده S: نه با اشخاصی که جهان رو به جون یکدیگر می‌اندازند.
+ https://eitaa.com/differentaz/648 خیر اتفاقا معتقدم خیلی از عقاید قابل احترام نیستن S: یک عقایدی قابل احترام نیستند که به دیگران آسیب بزند. دو ممنون بابت نشون دادن طرز فکرتون.
+ آخه اینا شعار میدن مرگ بر ضد ولایت فقیه خب ضد ولایت فقیهم ماییم دیگه=) S: بله متأسفانه بعضی‌ها متوجه نیستند که ما مجبور هستیم در چنین جمع هایی باشیم کسی نگفته صد دلار بهت میدم بیا‌.
+ https://eitaa.com/differentaz/656 بعنوان کسایی که تصمیم گرفتیم دی ماه کف خیابون بین معترضین باشیم تحمل اینا و‌ شعارای تجمعاتشون از شکنجه های زندان ابوغریب بدتره🤣 تاحالا صدنفر همزمان بهم‌مرگ‌ نگفته بودن🤣 واقعا کاش باعث و بانیش بعد دار زدن جنازشم سالم نمونه S: دقیقا....
+ https://eitaa.com/differentaz/639 مردم خواستار تغییر نیستند 😂😂😂 کشته های دی ماه و سال ۱۴۰۱ و آبان میشه بگید چی بودن ؟ اون جمعیت خواستار چی بودن که اومدن تو خیابون ؟ بعد یه حرف عجیبی میزنید من پشمام می‌ریزه. جنایتکار به موقعش جواب پس میده ؟ والا تا الان هر کدوم از این جنایت کار ها که جواب پس دادن آمریکا جوابشونو گرفته. وگرنه مگه خلخالی محاکمه شد ؟؟؟؟ نخیر. و خیلی های دیگه. این کشته های الان که مرحمی رو دل مادرای داغدیده بود و همش آمریکا و اسراییل ساخت. چه این جنگ چه جنگ قبلی. امریکا دنبال تسلط بر ایرانه ؟ که چی بشه ؟؟؟؟ الان کره جنوبی داره هر روز خدمات میده به آمریکا ؟ یا ونزوئلا ؟ یا فکر کردید عربستان به قول شما گاو شیر ده آمریکا دارن همه چیشونو میدن به آمریکا و خیلی بدبختن ؟ با تورم سه درصدی ؟ روزای دی ماه که نت قطع بود و جوونای ما یا کشته شده بودن یا زندانی، الکلاسیکوی سوپر کاپ اسپانیا تو ورزشگاه عبدالله نمی‌دونم چی چی تو عربستان برگزار شد. خیلی بدبختن الان ؟ مای به قول شما مستقل چه وضعی داشتیم اون روزا ؟؟؟؟ S: اونها همه‌ی مردم نبودن این یک حقیقته. حالا من یه سوال ازتون می‌پرسم. جنایتکار ترین فرد کره‌ی زمین ما رو تحت تسلط بگیره بهتره یا ج.ا که جنایت‌هاش به گرد پای اونم نمی‌رسه؟
+ https://eitaa.com/differentaz/648 بنده از همین صحبتتون کامل متوجه شدم طرف کی هستید و قصدتون چیه. S: گفتم که قاضی اینجا شماهایید و کاملا حرف شماها درسته.
+ لطفاً برو و همون سخنرانی های خامنه ای هارو خلاصه کن و عقاید ج.ا رو به قول خودشون تبیین کن. یا هرکار دیگه ای. فقط اسم کشته های دی ماه و نیار و روی زخم ما نمک نپاش. همین امروز می‌دونی چند تا بسیجی کشته شدن ؟؟؟؟ ما چطوری می‌خواستیم انتقام کشته هامون و بگیریم با دست خالی؟؟؟ ولی یکی دیگه داره میگیره و شماهم با این حرفا نمی‌تونید طرفدار برای ج‌.ا بیارید. چون اون کشته ها و زندانی های سیاسی هر کدوم خانواده، عزیز، دوست، فامیل و.. دارن و اون اشخاص حتی اگه موشک تو سرشون بخوره هم حاضر به حمایت از ج‌ا نیست. S: تعصب: مدرک منباب اینکه بنده طرفدار ج.ا هستم؟ ندارید؟ پس دیگه قضاوتتون رو برای خودتون نگه‌ دارید.
+ https://eitaa.com/differentaz/639 راستش یه جورایی با حرف مخاطب شما موافقم مثال خوبی بود ولی جواب شما میگید نمیخوام تحت تسلط خودش بگیره در صورتی که به نظرتون این بهتره که هم وطن هم وطن خودش و بکشه اختلاف طبقاتی انقدر زیاد باشه و تو زمینی که به نام ایران هست شهروندان عادی و رده پایین حتی یک تیکه از این زمین رو ندارند کم شدن یا زیاد شدنش چه تغییری رو ایجاد میکنه وقتی حتی دست شهروندان نیست؟ منم مخالف این هستم که یک وجب از خاک ایران بره ولی مخالف این هم هستم که مردم عادی و متوسط حتی رده متوسط هم یه وجب از این خاک به نامشان نیست خیلی از خونه ها و زمین ها متعلق به افراد بالا مقام و پولدار هستند که زیر نظر دولت و مقام های بالا هستند . اگر آمریکا بیاد و کشور رو نجات حداقل دیگه مردم میتونن برای خودشون خونه داشته باشن برق و آب با فروش نفت (نفتی که همین حالا هم دست چین و روسیه بدون هیچ پولی قرار میگیره) برقی که به بقیه کشور ها میره شاید خاک این کشور دست ما باشه اما منابعش برای ما نیست بنده حاضرم امریکا بیاد نفت رو حداقل از ایران با قیمت کم بخره نه که رایگان بده برق رو بفروشه نه مجانی و از سر دلسوزی کمک خوبه ولی نه تا وقتی که خودت هیچی نداری حداقل بچه هامون به دست هم وطن های خودشون کشته نمیشن انقدر فقر نیست و کشور توسعه اقتصادی میکنه و انقدر تورم نداریم. S: چی باعث شده فکر کنید آمریکا بیاد خاک متعلق به شماست؟ کجای تاریخ نوشته آمریکا اگر کشوری رو به تسلط گرفت خاکش رو گذاشت برای مردمش؟؟
حرف‌ها یه جوریه که انگار من میگم آفرین ج.ا آفرین که زدی بچه‌هامونو کشتی آفرین عاشقتم مرسی ممنون تو درست مطلق هستی من تو رو می‌پرستم ج.ا اگر تو نباشی میمیرم. من یک کلام گفتم بنده مجبورم و دیدگاهم اینه که فعلا برم به اجتماعات که این دیدگاهم فقط مربوط به سه روز اول اجتماعات بود و تمام. بعد هم دلیل رفتن بنده به اجتماعات فقط این نبود من به عنوان یک انسانی که وسط جا دارم وقتی میرم اعتراضات رو می‌بینم و درونش شرکت می‌کنم پس میام تو این اجتماعات هم شرکت میکنم و مردم هر دو طرف رو می‌سنجم شعار‌های هر دو طرف رو می‌سنجم. حالا اینکه شما به عنوان یک انسان خاکستری تصمیم دارید اعتراضات برید ولی اجتماعات رو نیاید انتخاب با خودتونه. اما من به عنوان یک انسان خاکستری هر دو رو میرم و باهم مقایسه میکنم. و شما به عنوان یک انسان موظف هستید به دیدگاه من احترام بذارید و اگر نذارید سطح انسانیت خودتون رو می‌رسوند. بنده به دیدگاه‌ها و عقاید همتون احترام می‌ذارم پرسیدید شرکت می‌کنی؟ گفتم بتونم بله نگفتم باید شماهام شرکت کنیم کسی رو مجبور به پذیرش عقیده‌ام نکردم. پس شماهام کسی رو مجبور به پذیرش عقیده‌اتون نکنید. مچکرم، با احترام.
+ https://eitaa.com/differentaz/658 جنایت های اون شخص، به پای جنایت نتانیاهو و اینها نمی‌رسه ؟ واقعا بسه. S: خیر این گفته‌ی بنده نیست طبق آماری‌ است که درون کتاب‌های تاریخی نوشته شده. کشته‌هایی که توسط آمریکا و اسرائیل بوده خیلی بیشتر از ج.ا است. گفته‌ی بنده نیست من دارم گفته‌ی تاریخ رو اینجا بازگو میکنم برید از تاریخ شکایت کنید که چرا نگفتی ج.ا بدتر از اسرائیله.
+ اگر انتخاب بین بد و بدتر هستش کافیه امار کشته های ۱۸ روز جنگ الان رو با امار ۲ شب ۱۸ و ۱۹ دی ما مقایسه کنیم... و مسئله ی بعدی جنگی هست که اتفاق افتاده چرا خیلی از کشور ها بدون اینکه با امریکا و اسرائیل بجنگند به خوبی زندگی میکنند؟ از روز اول کی به ما گفت آمریکا و اسرائیل دشمن هستند؟ کدوم حکومت از بچگی به بچه ها شعار هایی مثل مرگ بر امریکا و مرگ بر اسراییل یاد میدهد؟ حتی خود مردمان آمریکا یک فیلم دارید ازشون که بگن مرگ بر ایران؟ پس از اول تخم این جنگ و دشمنی کاشته شد... حتی زمانی که در حال مذاکره بودند در راهپیمایی ها همین شعار ها را میدادند. چرا فقط ایران باید به این شکل تحریم بشه و تمام کوتاهی ها و وضعیت داغون اقتصادی رو گردن تحریم ها بندازند و این تورم های وحشتناک رو داشته باشیم که یک پدر شرمنده خانوادش باشه یک مادر شرمنده ی بچه هاش باشه یک جوون درذآرزوی یک زندگی معمولی باشه... وضعیت کمبود انرژی هم تقصیر آمریکاست؟ هوای آلوده هم تقصی امریکاست؟ دزدی هایی که میشود هم تقصیر امریکاست؟ تمدنی که در این کشور داره از بین میره تقصیر امریکاست؟ اینکه مردم سوریه، فلسطین و لبنان و کمک به آن ها در اولویته در صورتی که خیلی از هموطنان خودمون گرسنه هستند و کودکانی هستند که حسرت یک دمپایی و لباس ساده و اسباب بازی دارند تقصیر امریکاست؟ ۱۲ روز جنگ پشت ج. ا بودند و در خیابان آمدند و مثلا پیروز شدند بعدش چیشد بی برقی چند ساعته دیدیم، کودک چند ماهه گرما زده که برای خنک شدن دم یخچال نگهش میداشتند دیدیم، گرونی و تورم وحشتناک دیدیم، کمبود انرژی دیدیم، دلار ۱۷۰ تومن دیدیم، طلای ۲۰ میلیون دیدیم و در نهایت از ملت شریف زمان جنگ به تروریست و اغتشاشگر و فتنه گر تبدیل شدیم و کلی ازما رو کشتن و گرفتن و اعدام کردند. پس اگه الان هم پشتشون بایستیم خیانت به خون جاویدنامانمون، وطنمون، هموطنانمون وخودمون و نسل های آینده ست. ونزوئلا فیلم مردمانش رو دیدی؟مردمانش خوشحالند حداقل ارزش پولشون بالاتر رفت و زندگی کردن براشون آرزو نیست... که البته این رو هم بگم ما اگر با هم یکصدا باشیم نه ایران تجزیه میشه نه کسی میدزدد که البته یکی از شیوه های ج.ا ایجاد تفرقه تو زمینه های مختلف دینی،پوششی،قومیتی و... بوده(البته که همین الان هم کشور های دیکه ای مثل چین نفتمان رو میبرند و به روسیه و کشور های دیگه برای چنین روزی و دفاع از خودشون از حق ما باج میدادند.) ما حکومت را به کسی میدهیم که ایران برایش مهم باشد و بعد هم ایران به تک تک ما برای آباد شدن نیاز دارد و ما هستیم که ایران را میسازیم. شما میگویی جمع زیادی از کسانی که میروند مخالف ج. ا هستند و برای ایران میروند اما دقیقا شعارشان در دفاع از ج. ا است، عکس هایی که دستشان است و... پس برای ج. ا می روند. کاری که الان پیشنهاد من اسن این است که در تجمعات شرکت نمیکنم که از حضورم سواستفاده بکنن و حتی در زمانش مقابلشان هم می ایستم حتی در اینده لازم بشه مقابل هر دشمن و بیگانه ای که کشورم رو نابود کنه و به هموطنم صدمه بزنه هم می ایستم. S: بنده با تک تک حرف‌هایی که زدید موافقم و شکی در درست بودنشون نیست؛ اما انتخاب من اینه که نشینم تو خونه و شعار‌های اونها رو هم تکرار نکنم صرفا تو اجتماع باشم تا ببینم بشنوم و بفهمم دورم چخبره. و به حرف دشمن کشورم هم گوش ندم.
+ حزب جالبی هستید ولی خب شاید حرفی که بزنمو انکار کنیدولی اینو از من شنیده باش حزبی شما ثابت فکری نداره و خب همین موضوع باعث میشه در آینده هرکس با آرمان خودش توی حزبتون بیافتید به جون هم دیگه و اینکه بشید اسباب بازی افکار دیگه میدونم که دلیل میاری ولی خب این آینده اتونه هرچی ام قبول نکنی S: اگر کسی به دیدگاه طرف مقابل احترام نذاره تو این حزب جایی نداره. در نتیجه هرکس به شخص مقابل احترام نذاره از حزب بیرون میشه.