هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🔴 هخامنشیگرایی در تاریخ ایران
🔸 دفتر ارتباطات فرهنگی در ادامه سلسله نشستهای خود در بستر فضای مجازی به سؤال که «چرا باستانگراها در کتب تاریخ به سراغ هخامنشیان رفتهاند؟»، پرداخت و برنامهای را با موضوع «هخامنشیگرایی در تاریخ ایران» توسط «حجتالاسلام دکتر رضا رمضان نرگسی»؛ عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و کانون طلوع روز جمعه 6/8/1401 برگزار کرد
🔸ایشان به وجود دو منابع در تاریخ باستان ایران اشاره کرد وگفت: یکدسته کتب سنتی ایرانی؛ که مبتنی بر منابع سنتی ایرانی مثل شاهنامه هستند و دیگری کتب که غیرایرانیان نگاشتهاند که از کتب مقدس یهود، الهام گرفتهاند
🔸 آقای رمضاننرگسی گفت: نویسندگان تمامی کتب تاریخ باستان ما غربیان و کسانی که بعضا مدتها با ایران در ستیز و عامل کشتار و نسلکشی بودند، هستند و به نوعی برای این کشور تاریخسازی کردند.
🔸 عضوی کانون طلوع بیان داشت: بر اساس تاریخسازی غربیها، باستانشناسان معتقدند که ساسانیان با درگیریهایی که باعربها داشتند تمدن ایرانیها را که با نابود کردند و هخامنشیان در این زمینه نقشی نداشتند.
🔸 رمضاننرگسی در تبیین این تاریخسازی بیان کرد: مشروعیت حکومت سلسله ساسانیان الهی است و حکومت را حق کسی میدانند که تایید الهی داشته باشد. اما هخامنشیان یهودی محور هستند و ایران را به اسکندر مقدونی تسلیم و یهود بر ایران تسلط پیدا کرند.
👇 برای مشاهده کامل فیلم این برنامه به این لینک مراجعه کنید
🎥 https://www.aparat.com/v/1nHuC
🆔 @difqom
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی در راستای اهداف خود و پاسخگویی به شبهات جریانساز سلسله نشستهای کانون طلوع را در بستر هیئت آنلاین پنجشنبه ساعت19 برگزار میکند
📋 برنامه پنجشنبه 1401/8/12
🗂 موضوع: تسخیر لانه جاسوسی و رابطه با آمریکا
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
🚚 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 سایت دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 http://dpfqom.iki.ac.ir
🔷 كانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🆔 @difqom
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
🆔 @difqom
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی در راستای اهداف خود در پاسخگویی به این سؤال:
🔏 با خودمحوری، استقلالخواهی، هویتیابی و بحران تردید نوجوانان و جوانان چه باید کرد؟
📺 کانون طلوع این جلسه را در بستر هیئت آنلاین دوشنبه ساعت19 برگزار میکند
📋 برنامه دوشنبه 1401/8/16
🗂 موضوع: تبیین وضعیت دهه هشتادیها
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر ابراهیم اخوی؛ روانشناس و مدیر مرکز مشاوره مأوا
🚚 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 سایت دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 http://dpfqom.iki.ac.ir
🔷 كانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🆔 @difqom
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
🆔 @difqom
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 برخی میگویند حجاب یک امر اجتماعی نیست و یک امر شخصی است
🔶 در پاسخ این گروه سؤال میکنیم آیا تاکنون کسی گفته است: شما باید در اندرونی حجاب داشته باش؟!
📣 حجاب یک امر اجتماعی و رعایت آن در جامعه ضروری است.
🆔 @difqom
🔴 وضعیت دهه هشتادیها
🔸 امروزه بیشترین بار فرهنگی روی گروه سنی که از آن به دهه هشتادی تعبیر میشود قرار دارد. دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی در فضای مجازی هر ساعت بیش از یک ترابایت داده در شبکههای اجتماعی بارگذاری میکنند و ذهنها بهویژه اذهان این نسل را پر میکنند تا یک تفکر شکل گیرد. کانون طلوع در این راستا برنامهای را با موضوع «تبیین وضعیت دهه هشتادیها» توسط «حجتالاسلام دکتر ابراهیم اخوی؛ روانشناس و مدیر مرکز مشاوره مأوا، دوشنبه 16/8/1401 برگزار کرد
🔸ایشان در تبیین وضعیت فعلی نسل دهه هشتادیها و برنامههای دشمنان در فضای مجازی گفت: آنها کاری میکنند تا چهها اسما باز آن ما و ملیت ایرانی داشته باشند ولی تفکرشان برای آنها باشد. دشمن سعی میکند با کنترل این نسل در مقیاس جهانی آنها را به آشوب و اضافهخواهیها بکشانند و نکات مثبت زندگی را نبینند.
🔸 آقای اخوی برای مقابله با ایم هجمهها گفت: لازمه مقابله با این هجمهها، برنامهریزی و تشکیل تیم است و پرچمدار این تیم، فعالان فرهنگی، مربیان تربیتی، روحانیون و همه کسانی که دغدغه کار دینی و اسلامی دارند، هستند.
🔸 وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: وقتی یک نفر از کودکی به نوجوانی وارد میشود، چهار ویژگی اساسی؛ خودمحوری، استقلالخواهی، بحران تردید و هویتیابی وجود دارد.
👇فیلم
🎥 https://aparat.com/v/oX8Uk
👇صوت
🔉http://dpfqom.iki.ac.ir/sites/default/files/1401081619.mp3
🆔 @difqom
🔴 وضعیت دهه هشتادیها
🔸 دفتر ارتباطات فرهنگی در راستای اهداف خود اقدام به برپایی سلسله نشستهایی در بستر فضای مجازی میکند.
🔸 کانون طلوع در این راستا برنامهای را با موضوع «تبیین وضعیت دهه هشتادیها» توسط «حجتالاسلام دکتر ابراهیم اخوی؛ روانشناس و مدیر مرکز مشاوره مأوا، دوشنبه 16/8/1401 برگزار کرد
🔸 گزارش و لینک آرشیو این برنامه را در اینجا ملاحظه فرمایید.👇
https://eitaa.com/difqom/2513
🆔 @difqom
🔴 تسخیر لانه جاسوسی و رابطه با آمریکا
🔸 امروزه برخی علت تیرگی رابطه ایران با آمریکا را تسخیر لانه جاسوی در سال 58 میدانند. در این زمینه دفتر ارتباطات فرهنگی نشستی را توسط «حجتالاسلام دکتر مهدی ابوطالبی؛ کارشناس مباحث تاریخ معاصر و عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پنجشنبه 12/8/1401 برگزار کرد
🔸حجتالاسلام ابوطالبی در تبیین این شبهه گفت: بسیاری برای نسل جوان تحلیل میکنند که تسخیر سفارت آمریکا در سیزده آبان 58 موجب قطع شدن رابطه ایران با آمریکا شد و هر نوع تحریم و مشکلاتی که ما امروزه در رابطه با آمریکا داریم اعم از بحثهای اقتصادی، نظامی، سیاسی، بینالمللی و... به آن کار اشتباه برمیگردد.
🔸 دکتر ابوطالبی در پاسخ به این شبهه گفت: واقعیت این است که شواهد قبل از انقلاب و شواهد تاریخی بعد از انقلاب، اعم از پیش و بعد از تسخیر لانه جاسوسی نشان میدهد که به هم خوردن روابط ایران و آمریکا و نامناسب شدن روابط به قبل از انقلاب برمیگردد. آمریکاییها قبل از انقلاب هم با ایران مشکلاتی داشتند و حتی تحریمهایی را در آن زمان برای ایران توسط اعمال میکردند.
🔸 ابوطالبی گفت: بعد از تسخیر سفارت آمریکا هیچگاه حسننیت خود را نسبت به ایران نشان ندادند و در پی بهبهود روابط نبود.
👇فیلم:
🎥 https://aparat.com/v/nT27I
👇صوت:
🔉http://dpfqom.iki.ac.ir/sites/default/files/1401081219.mp3
🆔 @difqom
May 11
❎تجربه تاریخی در عمامهپرانی
🔹تجربه عمامه قاپی، در ایران،به صد و اندی سال پیش برمی گردد.
🔸روز سیزدهم رجب 1327 قمری یک ساعت و نیم به غروب میدان توپخانه تهران،جمعیت سوت و کف می زدند و یک ریز فحش و دشنام می دادند.فاتحان تهران درحال رسیدن به فتح الفتوح خود بودند.نادر ترین حادثه سیاسی ،اجتماعی ایران در حال شکل گرفتن بود.شیخ فضل الله نوری با راهنمایی یکی از فاتحان وبا پای مجروح خود با صلابت وپرهیبت، راهی چوبه دار شد.کنار چهارپایه که رسید با خدا، مردم وروحانیت خواب آلوده سخن گفت:
«خدايا تو شاهد باش که من آنچه را که بايد بگويم به اين مردم گفتم... خدايا تو خودت شاهد باش که من براي اين مردم به قرآن تو قسم ياد کردم. گفتند: قوطي سيگارش بود...»
🔸در ادامه به خدا گفت که مردم بشنوند:
«خدايا تو خودت شاهد باش که در اين دم آخر هم باز به اين مردم ميگويم که مؤسسين اين اساس لامذهبين هستند که مردم را فريب دادهاند... اين اساس مخالف اسلام است... محاکمه من و شما مردم بماند نزد پيغمبر خدا محمدبن عبدالله...»
🔶هنوز صحبت شیخ شهید،تمام نشده بود که يوسفخان ارمني به طرز خفت باري عمامه از سر شيخ برداشت و به طرف جمعيت پرتاب کرد.این اولین تجربه عمامه قاپی، در ایران بود. طولی نکشید که همه فهمیدند مشکل مشروطه،عمامه شیخ فضل الله نبود وعمامه قاپی شیخ، مقدمه ای برای کلاه پهلوی بود که با خون دل، بر سر شاهدان اهانت به شیخ فضلالله وملت ایران گذاشتند.
🔶حاج شيخ با همان صداي بلند و پر طنين، خطاب به روحانیت کنار آمده با مشروطه و خواب آلود، گفت: «اين عمامه را از سر من برداشتند از سر همه برخواهند داشت».
🔸درست، یک سال بعد از شهادت شیخ،سید عبدالله بهبهانی در خانه ترور شد،سه سال بعد، ثقة الاسلام تبریزی به همراه هفت تن دیگر در روز عاشورای سال ۱۳۳۰ قمری برابر با ۹ دیماه ۱۲۹۰ خورشیدی توسط روس ها بهدار کشیده شدند. این داستان به جایی رسید که نحوست روحانی، بخشی از ادبیات عمومی و فرهنگ عامه شد.(فاعتبروا یا اولی الابصار)
🔶آخرين جمله شيخ، حکايت از بيوفايي و جهالت مردم زمانه و در عین حال، گونهاي پيشبيني تکرار حوادث صدر اسلام در مشروطه و آينده آن بود.در آخرین کلام شیخ فرمود « هذه کوفه الصغيره» بود. پس ازآن، يفرم ارمني، طناب دار را در پایتخت جامعه شیعه و در مقابل چشمان مردم، بر گردن مرجع اول تهران افکند .
🔶شیخ فضلالله، مرجع اول تهران و محبوب مردم بود. یک شخصیت عادی نبود.این مسأله از نگاه بیگانگان، نیز دور نمانده است.ادوارد براون انگلیسی نیز، شیخ فضلالله را در اجتهاد «برتر از دیگران» میداند و در مورد مقام علمی وی مینویسد: «شیخ فضلالله از لحاظ علم و آراستگی به کمال معروف بود ...
مجتهد سرشناس و عالمی متبحر که از لحاظ اجتهاد برتر از دیگران بود».آل احمد درباره شهادت شیخ می نویسد: «من نعش آن بزرگوار را بر سر دار، همچون پرچمى مى دانم که به علامت استیلاى غربزدگى، پس از دویست سال کشمکش بر بام سراى این مملکت افراشته شد و اکنون در لواى این پرچم، ما شبیه به قومى از خود بیگانهایم» ✍️اکنون نیز عمامه قاپی، با آموزش بیگانگان برای گذاشتن کلاهی دیگر، بر سر مردم و مقدمه ای، برای حذف موانع غربی سازی جامعه ایران است.همه آنچه شیخ پای دار گفت را امروز باید شنید تا دوباره، گرفتار تلخی های آن روز نشویم.حادثه ها گفتگو ی خدا با ماست. حجتالاسلام دکترروانبخش 🆔 @difqom
هدایت شده از جریان شناسی فکری سیاسی حوزه علمیه قم
🔰ثبت نام دوره جریان شناسی فکری - سیاسی حوزه علمیه قم آغاز شد
📌سلسله نشست های جریان شناسی فکری- سیاسی حوزه علمیه قم برگزار میشود
📌این نشست ها از سوی معاونت پژوهش موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) و با همکاری دبیرخانه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم و موسسه افق اندیشه معاصر و به منظور ارتقاء دانشی و بینشی طلاب و علاقمندان حوزه علمیه قم از 10 آذر تا 13 بهمن ماه 1401، در تالار موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می شود.
❇️این دوره طی ده هفته متوالی در روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۴ الی ۱۷ با حضور اساتید برجسته از جمله ایت الله عباس کعبی، آیت الله غلامرضا فیاضی، حجت الاسلام سید حمید روحانی، حجت الاسلام اکبر میرسپاه، دکتر موسی نجفی، دکتر موسی حقانی، و ... برگزار می شود.
❇️برخی عناوین دوره عبارتند از:
سیر تکاملی حوزه علمیه قم در سده اخیر، سیره سیاسی آیت الله شیخ عبدالکریم حائری، نقش آیت الله بروجردی در تثبیت حوزه علمیه قم و انقلاب اسلامی، سیر نظریه حکومت اسلامی در حوزه علمیه قم، جریان شناسی حوزه علمیه قم بعد از انقلاب اسلامی، نقش جریان فکری علامه طباطبایی در انقلاب اسلامی و....
🔗لینک ثبت نام:
https://m-ofogh.ir/
🌐دوره جریان شناسی فکری سیاسی حوزه علمیه قم
@J_howzehqom
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی و کانون طلوع در راستای اهداف خود برگزار میکنند
📋 برنامه دوشنبه 1401/8/23 ساعت 19
🗂 موضوع: وضعیت حجاب در صدر اسلام
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری؛
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره
🚚 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 سایت دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 http://dpfqom.iki.ac.ir
🔷 كانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🆔 @difqom
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
🆔 @difqom
🔴 وضعیت حجاب در صدراسلام
🔸 دفتر ارتباطات فرهنگی و کانون طلوع در راستای اهداف خود و پاسخ به شبهات اقدام به برپایی جلسهای در بستر فضای مجازی کرد و به این شبهه که «در صدر اسلام الزام به حجاب وجود نداشته است ولی اکنون جمهوری اسلامی حجاب را برای عموم بانوان اجبار کرده است.»، پرداخت.
🔸 در این جلسه «حجتالاسلام دکترمحمدرضا جباری »؛ عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و کانون طلوع به بررسی این شبهه پرداخت
🔸ایشان در پاسخ به این شبهه گفت: زنان در گذشته مانند الان برهنه نبودند. در آن زمان، زنان نه تنها در اسلام و ایران بلکه در سایر سرزمینهها حجاب خاص خود را داشتند و ولنگاری امروز را نداشتند.
🔸 حجتالاسلام جباری در تأکید بر اهمیت حجاب در صدر اسلام گفت: حتی در هتک حرمت حجاب و پوشش یکی از بانوان جنگ فجار المرأه رخ داد.
🔸 عضوی هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) بیان داشت: در صدر اسلام حجاب و تذکر به بدحجابی وجود داشت. پیغمبر اکرم(ص) و امیرالمومنین(ع) امر به حجاب و نهی از بیبند و باری داشتند و قرآن نیز دارای آیات مختلفی هست که به الزام حجاب و نهی از بدحجابی اشاره دارد.
🔸 دکتر جباری در اهتمام ائمه به حجاب گفت: امیرالمومنین(ع) از اینکه زنان در بازار همدوش بیگانگان و مردان رفت و آمد میکردند، نهی کردند و به مردان عراق تشر زدند و فرمودند: آیا غیرت ندارید؟!
👇فیلم:
🎥 https://aparat.com/v/JufFi
👇صوت:
🔈http://dpfqom.iki.ac.ir/sites/default/files/1401082319.mp3
🆔 @difqom