🔰 اگر شناخت انسان ضعیف باشد به فتنه مبتلا میشود
✳️ همانطور که میدانيم در تاريخ همه کشورها از جمله تاريخ کشورهای اسلامی به ويژه کشور خودمان، هميشه درگيریها و کشمکشهایی وجود داشته است؛ اكنون پرسش اين است كه راز اين اختلافات چيست؟
✳️ حضرت علی دو دسته عامل را معرفی کردند که عبارت است: عامل شناختي و عامل احساسیـ عاطفی؛ بر اين اساس، هر فتنهای که در عالم رخ میدهد، معلول دو عامل است: يکي نقص شناخت و به تعبير کلی جهل و ندانستن است و ديگري هوسها و خواستههای شخصی يا گروهی است.
✳️ اگر انسان يک قضيه را درست نفهمد، حکم ارزشی آن را درست تشخيص ندهد يا موضوع را درست نشناسد و برايش مشتبه شود و به گونهای شناخت انسان ضعيف باشد، به فتنهها مبتلا میشود.
📝 علامه مصباح یزدی ۱۳۸۸/۴/۲۶
🆔 @difqom
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| حضور در انتخابات حفظ اقتدار کشور است
▪️ اگر میخواهید این احساس و این عظمت برای ما باقی بماند باید در انتخابات شرکت کنیم، اگر میخواهیم نظام جمهوری اسلامی اقتدار خودش حفظ کند باید در انتخابات شرکت کنیم.
▪️ حضور در انتخابات حفظ اقتدار و مصونیت کشور است اگر در مورد انتخابات کوتاهی شود، عواملی دستاندرکار شوند که مردم را دلسرد و مأیوس کنند و کوتاهی در انتخابات شود به کشور ضربه خواهد خورد.
🆔 @difqom
🔻 نمایی از روند سمپاشي و ترديد افكنی روزنامه اعتماد ملی از ۷ ماه قبل از انتخابات ۸۸ تا به خيابان كشاندن بخشی از پايتخت نشينان
🔻 جنگ نرم مبتنی بر «کاشت، داشت، برداشت» است. در این روش ابتدا بذر شبهه در ذهن مخاطب کاشته و پرورانده میشود و پس از آن در موعد مقرر به بهرهبرداری میرسد. تصویر فوق نمونهای گویا از القای تقلب در پروسهی انتخابات است.
#رسانه
🆔 @difqom
🔆 حضرت علی علیهالسلام:
🔰 تجنب الشك لأن الشك يقضي على العبادة.
💠 از بدگمانی بپرهیز؛ زیرا بدگمانی عبادت را تباه میسازد.
📚 میزان الحکمه، ج۶، ص۵۷۱
🆔 @difqom
💢 رهبر معظم انقلاب چهارشنبه ساعت ۲۰ با مردم سخن میگویند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در آستانهی برگزاری سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۰ به صورت زنده و مستقیم با ملت ایران سخن خواهند گفت.
🔻 این برنامه از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی بهصورت زنده پخش خواهد شد.
#رهبر_انقلاب
#انتخابات1400
🆔 @difqom
◾️ مشارکت حداقلی پدید آورنده ناامنی است
حجت الاسلام سلیمانی، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی:
◽️ کسانی که پای صندوقها نمیآیند باید دو نکته را مد نظر داشته باشند؛ اگر یک رئیس جمهور با اقلیت آراء انتخاب شود، پشتوانه مردمی ندارد و در ادامه روند حل مشکلات نمیتواند به خوبی حرکت کند و به عنوان مثال در اقتصاد و امنیت دچاز مشکل میشویم.
◽️ اوضاع اقتصادی جامعه به این سادگی بهبود پیدا نمیکند؛ یک راه برای حل مشکلات اقتصادی تعامل با دیگر کشور هاست و اگر یک رئیس جمهور پشتوانه مردمی نداشته باشد، در جهان برای او تره هم خورد نمیکنند و ما در ارتباطاتمان دچار مشکل میشویم.
◽️ مسأله دومی که مشارکت حداقلی پدید میآورد، ایجاد ناامنی است؛ منافقین گفتند اگر مشارکت زیر ۵۰ درصد بود، آشوب و تخریب را در ایران رقم میزنیم و در بیرون از مرزها هم ترکیه آماده خیانت است و اگر پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی کم باشد، شک نکنید که در کشور شاهد حملات و انفجارهای مختلفی خواهیم بود.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
🆔 @difqom
❇️ مومن از یک سوراخ ۳ بار گزیده نمیشه!
انتخابات۹۲؛ وای گاز انبری ها می آیند!
انتخابات ۹۶؛ وای دیوار کش ها می آیند!
نتیجه این دروغ ها، دلار ۲۵ هزارتومان و نابودی معیشت!
حالا خودتان میدانید و امکان گزیده شدن مجدد از همان سوراخ تکراری.
👤 حاج حسین
🆔 @difqom
💢 قطعا باعث باخت جبهه انقلاب نخواهم شد
🔻 قاضیزاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در توئیتر نوشت: در مسیر فدا شدن برای انقلاب و مردم همچون برادران شهیدم کماکان چون کوه ایستادهام. قطعا باعث باخت جبهه انقلاب نخواهم شد و از هیچ اقدامی برای عمل به حجت شرعی دریغ نخواهم کرد.
🆔 @difqom
💢 استعفای رئیس ستاد مهرعلیزاده در یاسوج به دلیل شکست در مناظره ها
🔻 رئیس ستاد محسن مهر علیزاده کاندیدای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مهر علیزاده در مناظرات نتوانست قوی ظاهر شود، از انصراف خود به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی این کاندیدا خبر داد.
🔻 بابک درست در این باره گفت: مهر علیزاده نتوانست در مناظرات در قواره یک رئیس جمهور ظاهر شود.
🆔 @difqom
🔘 آثاری که بر یک قرارداد مترتب میشود پدیده اجتماعی است
🔳 پدیده اجتماعى معنایى بسیار عام و گسترده دارد و حتى شامل پدیدههایى مىشود كه در ظرف جامعه ـ به یك معنا ـ واقعیت دارند اگر چه قوامشان به نوعى جعل و اعتبار است.
🔳 مثلاً بحث از نهاد حقوق یا حكومت در جامعه بحثى است درباره یك پدیده اجتماعى، اگر چه قوام این قبیل مفاهیم به قرارداد و جعل است،زیرا به هر حال عمل «قرارداد كردن» و نیز آثار عینیى كه بر قرارداد مترتب مىشود همه از پدیدههاى اجتماعى محسوب مىشوند.
🔳 منتها گاهى سخن بر سر این است كه در هر جامعه قراردادهایى هست و بر اساس آن قراردادها كسانى متصدى مقامات و مناصب گوناگون مىگردند و گاهى گفته مىشود كه باید چنین باشد یا آنان كه عهدهدار كارى مىشوند باید فلان رفتار را داشته باشند
🔳 احكام نوع اول را احكام واقعى و توصیفى، و احكام نوع دوم را احكام دستورى و تكلیفى مىنامند.
📚 حقوق و سیاست در قرآن، صفحه ۱۷
#پاراکتاب
🆔 @difqom
دفتر ارتباطات فرهنگی
💢 رهبر معظم انقلاب چهارشنبه ساعت ۲۰ با مردم سخن میگویند 🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب
💢 تغییر ساعت سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب/ چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
🔻 در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت الله خامنهای چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۹ به صورت تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
🆔 @difqom
🔰 رفع شبهه مانع تبلیغات منفی است
✳️ وظيفة افرادی كه در درون نظام جمهوری اسلامی به سر میبرند، در انداختن رأی خود به صندوق خلاصه نمیشود، بلكه بايد برای ديگران نيز روشنگری كرد، زيرا سرنوشت كشور در گروِ رأی همگان است و بايد رأی ديگران را نيز به سمت انتخاب اصلح سوق داد.
✳️ در درجة اول بايد كسی را كه به عنوان اصلح نسبی شناختهايم، مورد تأييد قرار دهيم و در درجة بعد بايد او را به ديگران نيز معرفي كنيم تا ديگران نيز با شناختی كه از او به دست میآورند، به او رأی دهند. طبيعي است كه در اين قبيل امور، تبليغات و پول حرف اول را خواهد زد.
✳️ همواره، در طول تاريخ و در همه جا، اين دو عامل نقش اساسی را در روند انتخابات داشته است و كسانی كه از پول بيشتری استفاده كردهاند و روش تبليغی مناسبی را به كار گرفتهاند، برندة نهایی در انتخابات بودهاند.
✳️ در برخورد با اين دو حربه چند نكته را بايد مورد توجه قرار داد؛ اول آنكه رفع شبهه نمود و مردم را نسبت به تبليغات فريبنده، كه لااقل میتواند عدهای از افراد متدين ساده را به سمت خود بكشاند، آگاه ساخت، بدين ترتيب میتوان جلوي تأثير تبليغات منفی را گرفت.
📝 بیانات علامه مصباح در جمع گروهي از اساتيد و محققان مؤسسه امام خمينی؛ ۱۳۸۳/۱۱/۱۸
🆔 @difqom