❤بسیج، مدافع واقعی مکتب عاشورا و پاسبان کربلا
🌺 پنجم آذر، سالروز تشکیل بسیج گرامی باد
#بسیج_با_مردم_برای_مردم
منابع طرح کتابخوان ماه ویژه آذر ۱۴۰۳، با هدف ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه، دسترسی همگانی به کتاب، لزوم معرفی کتابهای مفید برای پرورش فکری آحاد مختلف مردم و همچنین ارتقای فضایل اخلاقی و فرهنگ عمومی از طریق مطالعه کتابهای مفید و فاخر در سطح کشور با ارائه کتابهای «ستاره ثریا»، «شب یلدا»، «صعود چهلساله ۲ (در نزدیکی قله)» و «فاطمه اسوه بشر» معرفی شد.
✴️ به همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور؛
*سومین دوسالانه ملی قصهگویی «نهال امید» فراخوان داد*
✴️ سومین دوسالانه ملی قصهگویی «نهال امید» با هدف ترویج قصهگویی و نقالی و شناسایی، تشویق و بهرهمندی از توانمندیهای کتابخانههای عمومی، به همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزار میشود.
جوایز مرحله ملی:
🎁 نفرات اول تا سوم: لوح تقدیر، تندیس و جوایز ۶۰، ۵۰ و ۴۰ میلیون ریالی
🎁 برگزیدگان شایسته تقدیر: جایزه ۱۰ میلیون ریالی
جوایز مرحله استانی:
🎁 نفرات اول تا سوم: لوح تقدیر و جوایز ۳۰، ۲۵ و ۲۰ میلیون ریالی
👈 علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا ۲۵ دی ماه ۱۴۰۳ از طریق سامانه کتابخون به نشانی ketabkhooon.ir به دبیرخانه سومین دوسالانه ملی قصهگویی «نهال امید» ارسال کنند.
🔊 @isfahanpl
❌حضرت "ام البنین سلام الله علیها" شهدایی را تربیت کردند که در روز قیامت تمام شهیدان راه خدا به مقام فرزند ایشان حضرت ابالفضل علیه السلام، غبطه می خوردند《 یغبطه بها جمیع الشهداء الاولین و الاخرین》
▪️پس قطعا خودشان بالاتر از این مقام را در نزد خداوند دارند، مضاف براین مسئله ایشان در مدینه مجالس عزای زنانه برپا میکردند و با سخنرایهایشان بنی امیه را در این مجالس رسوا میکردند و یک جریان سیاسی اعتقادی علیه بنی امیه به راه انداخته بودند.
▪️ پس مسیر ایشان مسیر جهاد و شهادت بوده است و کمتر از کلمه شهادت برای ایشان، جایز نیست. 🛑25 آذر ماه روز بزرگداشت و تکریم مادران و همسران شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💠 ۹۰ ثانیه زیبا از رهبر انقلاب
چه کنیم تا در قیامت به پیامبر خدا نزدیکتر باشیم.
ام البنین.jpg
54.9K
کتاب «مادر عشق» که روایت داستانی زندگی حضرت امالبنین(س) به قلم عطیهسادات صالحیان است، از خوابی آغاز میشود که این بانوی صبر و شجاعت میبیند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیزدهم جمادیالثانی، سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها است. به همین مناسبت، مرضیه حقخواه، از فعالان کتاب و رسانه، طی یادداشتی بر کتاب «مادر عشق»، این کتاب را معرفی کرده است. «مادر عشق» به قلم عطیه سادات صالحیان بوده و انتشارات مدرسه آن را منتشر کرده است. یادداشت حقخواه را میتوانید در ادامه بخوانید:
انتشارات مدرسه مجموعهای تحت عنوان «ریحانه» دارد که در آن، زندگی زنان شاخص صدر اسلام را با قلمی داستانی به تصویر میکشد. کتابهای دیگر این مجموعه نیز با عنوانهای «مهرا»، «همراه بانوی کبریا» و «دختر ماه»، بهترتیب درباره فاطمه بنت اسد، بانو فضه و حضرت معصومه(س) به رشته تحریر درآمدهاند. اکنون، به مناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین(س)، به سراغ کتاب «مادر عشق» رفتهایم و آن را کمی تورق میکنیم.
13 جمادیالثانی، سالروز وفات فاطمه بنت حزام بن خالد از قبیله بنیکلاب است. البته خیلی از ما او را به این نام نمیشناسیم؛ چرا که او بیشتر به «امالبنین» شهرت دارد. بله. امالبنین! مادر پسران! مادر یک ماه و سه ستاره؛ همان چهار پسری که خودِ فاطمه بنت حزام در خواب دیده بود.
خواب دیده بود ماه و سه ستاره از آسمان جدا شدند و بر دامنش نشستند. خوابی که تعبیرش تولد چهار شیرمرد بود که پدرشان، بزرگی از خاندان نبوت بود و مادرشان قرار بود فاطمه بنت حزام باشد. کتاب «مادر عشق» که روایت داستانی زندگی حضرت امالبنین(س) به قلم عطیهسادات صالحیان است، از همین خواب شروع میشود. فاطمه آشفته از خواب برمیخیزد و خوابش را برای مادرش، ثمامه، تعریف میکند. همزمان، حزام که مشغول پذیرایی از مهمانی عزیز است، خبری برای فاطمه و ثمامه میآورد که نهتنها حال آنها را دگرگون میکند، بلکه زندگی فاطمه را تا ابد با نور پیوند میزند. الحق که «مادر عشق» عنوان برازندهای برای این کتاب است.
خانم صالحیان در این کتاب با بیانی شیرین و روان، داستان زندگی این بانوی بزرگوار را برای ما روایت میکند. زبان کتاب گرچه داستانی است، قوه خیال بسیار کم در آن دخیل است.
نویسنده از اطلاعات کتب تاریخی و روایی استفاده کرده و آنها را به ترتیب زمانی چیده و در واقع، آن برهه از تاریخ را از دریچه نگاه حضرت امالبنین(س) دیده است. از ورود فاطمه بنت حزام به خانه امیرالمؤمنین(ع) و دیدن جای خالی صدیقه طاهره(س) بگیرید تا جنگ صفین و قرآن بهنیزهکردن دشمن و خوندلخوردن علی(ع) از یاران نادان خود؛ شکافتهشدن فرق آن حضرت به دست شقیترین خلق روی زمین؛ خونبهجگرشدن امام حسن(ع) و شهادت ایشان؛ راهیشدن کاروان خاندان امام حسین(ع) بهسوی مکه و بعدتر، بهسمت کوفه و وداع امالبنین(س) با این کاروان و چهار پسر رشیدی که با خون دل برای چنین روزی بزرگ کرده بود تا فدا شوند به پای مولایشان، اباعبدالله؛ برگشتن کاروان بدون سالار شهیدان و تمام مردان خاندان، بهجز فرزند بزرگوار امام حسین(ع) که باید میماند و امامِ بعد از ایشان میشد. پس میتوان تصور کرد که کتاب «مادر عشق» خود میتواند روضهای باشد برای ایام عزای هریک از پنج تن آلعبا.
البته راوی کتاب دانای کل است؛ دانای کلی که به امالبنین(س) محدود است و هر جا را که ایشان حضور دارد، میبیند و برای مخاطب نقل میکند؛ بنابراین، اگر نگوییم همه، بسیاری از وقایع کتاب را مخاطب قبلاً شنیده یا خوانده است. فقط حالا دارد آنها را با محوریت فاطمه بنت حزام، معروف به امالبنین(س)، بازخوانی میکند. البته این محور خود حول محوری دیگر میچرخد و آن، امیرالمؤمنین(ع) و فرزندان بزرگوار ایشان است.
عشق و ارادت ستودنی و بینظیر این بانو به این خاندان در کتاب «مادر عشق» بسیار زیبا به نمایش گذاشته شده و مخاطب از خواندن هر جملهای که این ارادت را توصیف میکند، به وجد میآید و همزمان، پر از غبطه و رشک میشود. این ارادت و محبت به خاندان نبوت و امامت انگار با خون و گوشت او آمیخته است و از همان لحظه ورود فاطمه بنت حزام به خانه امیرالمؤمنین(ع)، نه، از همان ابتدای کتاب و دیدن آن خواب و شنیدن تعبیرش و بعدتر، شنیدن نام خواستگاری که عقیلبنابیطالب برای رساندن پیغام او آمده، در وجود فاطمه مشخص است. پیداست که خاندان بنیکلاب همگی ارداتی عجیب به خاندان نبوت دارند و وقتی حرف از وصلت بنیکلاب با بنیهاشم، آن هم با چنین عقدی به میان میآید، همه احساس افتخار و غرور میکنند و به فاطمه میبالند و به او غبطه میخورند که چنین جایگاهی پیدا کرده است.
بر اساس مصوبات ستاد مدیریت بحران استان ،ادارات، کتابخانه ها،دانشگاهها و تمامی مقاطع تحصیلی اموزش وپرورش استان اصفهان به دلیل کاهش دما و شرایط آلودگی هوا و مدیریت مصرف انرژی ، فردا دوشنبه ۲۶آذرماه تعطیل خواهد بود.
📣📣📣📣
به اطلاع اعضای گرامی می رساند:
🔹از تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۱ لغایت ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ ساعت شروع فعالیت کتابخانه از ۷:۳۰ صبح به ساعت ۸:۰۰ صبح تغییر میکند.
🔴 اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان برگزار می کند:
🔶 کارگاه آموزشی "فنون مقاله نویسی"
✅️ مدرس: آقای دکتر شیرشاهی
❇️ ویژه دانشجویان، پژوهشگران، و کتابداران
✴️ محتویات کارگاه:
- انتخاب موضوع و تعیین عنوان (انواع مقالات کمی، کیفی، علم سنجی)
ـ روش شناسی و آشنایی با نرم افزارهای تحلیل کمی، کیفی، علم سنجی
- تهیه نسخه اولیه مقاله، معرفی اندنوت و شیوه های رفرنس دهی
- سابمیت مقاله (مکاتبه با ژورنال ها، الزامات سابمیت، انتخاب مجله مناسب، روش های پرداخت هزینه پابلیش مجله های خارج از کشور
📅 زمان: دوشنبه و سه شنبه؛ ۳ و ۴ دی ۱۴۰۳
⏰ ساعت: ۱۰ الی ۱۲
🎥 برگزاری در پلتفرم اسکای روم به آدرس:
https://www.skyroom.online/ch/researchpl/isfahan
📣📣📣📣
به اطلاع اعضای گرامی می رساند:
🔹کلاس خوشنویسی پنج شنبه ها ساعت 10صبحالی 12میباشد.
یاد و خاطره سردار پرعظمت اسلام و ایران شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی بزرگمرد تاریخ را گرامی میداریم . هدیه به روح بلند ایشان و یاران عزیزش سه صلوات 🌸❤️🌸