دادگاه آمریکا حکم به مصونیت بنسلمان در قتل خاشقچی داد
🔹 قاضی مسئول پرونده شکایت علیه «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی بهدلیل صدور دستور قتل «جمال خاشقچی» روزنامهنگار منتقد ریاض در کنسولگری این کشور در استانبول، این دادخواست را رد کرد.
#گاو_شیرده
#حقوق_بشر_امریکایی
📡 @dine_siasi
دو روز دیگه هم یکی رو میکشن
بعد میگن کار خود جمهوری اسلامیه
حروملقمه داعشی
@dine_siasi
070.mp3
2.86M
⭕️ ویژگی های حال بد
🔺 مراقب باشیم به هیچ وجه حالمون بد نشه!
🔸 استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعترافی که حذف شد | رجوی: مجاهدین خلق، جایگزین جمهوری اسلامی است
👤 «مریم رجوی» با شرکت در پارلمان ایتالیا گفت:
🔸این جنبش به میزان زیادی از سازمانیافتگی برخوردار است که توسط سازمان مجاهدین خلق و شبکه سازمانیافته کانونهای شورشی صورت میگیرد. شورای ملی مقاومت ایران، آلترناتیو این رژیم است.
🔸با وجود انتشار اولیه، متن این بخش از صحبتهای رجوی چند ساعت بعد از انتشار از سایت رسمی وی حذف شده است.
✅ @dine_siasi 👈
🔺بعد از درگذشت مهندس رستم قاسمی، صهیونیستها در حال افشای برنامه ریزی ترور وی توسط موساد در سال 2021 هستند.
🔹طرح ترور مرحوم رستم قاسمی در جریان سفر به عراق در سال 2021 توسط سیستم امنیتی کشور قبل از اجرا رصد و خنثی شد.
➕مرحوم قاسمی از عوامل موثر در دور زدن تحریمها و فروش نفت ایران بود
@dine_siasi
63.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
« نفسای تو به شمارش افتاده ..»
بامدّاحی: #حاج_مهدی_رسولی
شب چهارم روضه #فاطمیه - ۱۵دی ۱۴۰۰
هیئت ثارالله زنجان
🔴واکنش ایران به مواضع اروپاییها درباره اعدام محسن شکاری
وزارت خارجه در توئیتی نوشت:
🔸«امنیت عمومی، خط قرمز است. حمله مسلحانه و تخریبگری قابل تحمل نیست، حتی برای آن دسته از رژیمهای غربی که فرصتی یافتهاند تا ریاکارانه برای ایران خطابه بخوانند. غرب باید به جای نمایان کردن عدم صداقت خود، از میزبانی، پشتیبانی و تشویق تروریستها دست بردارد.»
📡@dine_siasi