هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻 آنچه وزیر شهید برای آزادیِ حمید نوری انجام داد
🔹پساز آزادیِ نوری، شهروند ایرانیِ زندانی در سوئد، سخنگوی وزارت خارجه به نقش ارزندهٔ رئیسجمهور شهید، ورود به این پرونده و همچنین دیداری که با خانوادهٔ حمید نوری داشت و نقش ارزندهٔ وزیر خارجهٔ شهید در این خصوص اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از موضوعات دائمیِ پیگیریِ وزیر شهید در روند ارتباطات دیپلماتیک با مقامات سوئد، همتای سوئدی و مقامات اتحادیه اروپا بود.
🔹شهید امیرعبداللهیان در مدت بازداشت نوری در سوئد، در دیدارها با وزرای خارجهٔ سوئد در حاشیهٔ نشست مجمع عمومیِ سازمان ملل و دیگر نشستها و همچنین در تماسهای تلفنی با همتایان سوئدی باز هم خواستار آزادیِ این شهروند ایرانی شده بود.
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
کدام اجماع؟
🔹برخی مخاطبان می پرسند کدام اجماع ؟ و منظورشان این است که کدام نامزد باید به نفع دیگری کنار برود؟ لابد اگر اجماع بر سر نامزد مطلوب شأن باشد، با اشتیاق استقبال می کنند و اگر خلاف آن باشد ، پس می زنند و درباره برتری نامزد مد نظر خود استدلال می کنند.
♦️بی تردید، هر کدام نامزدهای مورد بحث، نقاط قوت و ضعف خود را دارند و هیچ یک، به جامع الاطرفی آیت الله رئیسی (ره) نیستند. (بماند که آن شهید والامقام هم مورد غفلت و ناسپاسی برخی خودی ها بود.). اما اقتصادی مصلحت این است که برای افزایش آرای نامزد جبهه انقلاب، تنازل و اجماع صورت گیرد.
🔹به نظر می رسد اگر حامیان و طرفداران اجازه بدهند که خود نامزدهای محترم در این باره تعامل همفکری کنند، منطقی تر، و امکان ائتلاف بسیار بیشتر است.
♦️نهایتا باید به نامزدها و حامیان آنها این رویداد پر تکرار را یادآور شد که چه در جنگ های صدر اسلام و چه در دفاع مقدس، چنان روح گذشت و ایثار حاکم بود که وقتی می خواستند به یک رزمنده مجروح، جرعه ای آب بنوشانند و آب کم بود، هر رزمنده به نفر کنار دست خود اشاره می کرد تا او را سیراب کنند، و نفر دوم اصرار می کرد آب را به رزمنده مجروح سوم برسانند. گاه، به شهادت رسیدند، اما لب به آب نزدند تا دیگری سیراب شود.
🔹اکنون نوبت ماست که از کمال طلبی بی حد و مرز و حداکثری -اما احتمالا، منتهی به نتیجهای به غایت نامطلوب - عبور کنیم و با رسیدن به اجماع بر سر یک نامزد (پس از انجام مناظرات و شفاف تر شدن احتمالات آرا)، امیدواری را در جبهه انقلاب دو چندان کنیم.
♦️پیروزی ما در این همدلی و ائتلاف است و نه تصلب بر سر این یا آن نامزد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای
🔹بدین ترتیب به نظر می رسد کاهش نامزدها و اجماع به ویژه میان آقایان جلیلی و قالیباف برای پیروزی در دور اول انتخابات، یک ضرورت است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد جالب امیرحسین ثابتی از پزشکیان
🔸 حرف ما این نیست که کشور را رئیس جمهور باید تک نفری اداره کند، این حرف، حرف خطایی است؛ ماهم چنین حرفی نزدیم.
🔸آقای پزشکیان در میز اقتصادی صداوسیما با دو کارشناس همراه خود که مورد تاییدشان بودند حضور پیدا کردند.
اگر فردا رئیس جمهور شود به نگاه کدام یک عمل میکند؟
🔸نوع نگاه این دو کارشناس به اقتصاد کاملا متفاوت است، یکی چپ است و یکی راست است، نسخه نویسی این دو کارشناس از زمین تا آسمان متفاوت است.
🔸نمیشود کشور را با دو نظر متناقض اداره کرد.
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_کنید
تا زمانیکه آقای رئیسی زنده بود کسی از ایشان تعریف نمیکرد!
میگفتند او دولت "تصمیم نگیر" است!
الان باید گفت سیاستمدار "حاضر جواب" نبود. حُسن بود.
این قسمت را از دست ندهید:
https://telewebion.com/episode/0xd852400
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از " من انقلابیام "
💠 آذر منصوری مدعی شد صادق زیباکلام به سرطان مبتلا شده است
🔸خدا ان شاءالله سلامتی بده ولی از کی تا حالا زندان سرطان زا شده؟ یا چرا اینا وقتی میرن زندان تازه می فهمن مریض هستن؟ بیرون از زندان دکتر نمی رفتن؟ اونجا اینقدر امکانات خوبه بیماری ها رو زود تشخیص میدن؟
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
هدایت شده از دوتا کافی نیست
آیا می خواهید بدانید
چرا بدون هیچ دلیلی
و بیش از همه
دکتر جلیلی را تخریب می کنند؟
خیلی مختصر و مفید 👇🏻👇🏻👇🏻
برای عروسک گردان های صحنه ی سیاسی کشور و مافیاهای قدرت و ثروت، مطلوب اینه که رئیس جمهور پیمانکار باشه و نه صاحب اندیشه و گفتمان مستقل.
مافیا خودش گفتمان داره، پیمانکار می خواد.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#جلیلی
#یک_جهان_فرصت
#یک_ایران_جهش
کانال«دوتا کافی نیست»
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
هدایت شده از کافه سیاسی
🌐 اذعان اصلاحطلبان به کاهش وزن سیاسی خود
▪️روزنامه شرق در مطلبی به کاهش وزن سیاسی محمد خاتمی در جامعه و در میان افکار عمومی اذعان کرده است.
این روزنامه بیان میدارد اگرچه اصلاحطلبان در موضعی طرفدارانه از رئیس دولت اصلاحات وی را هنوز در آرای مردمی تأثیرگذار میدانند، اما نمیتوانند افول بدنه رأی اصلاحات و خاتمی را کتمان کنند. بسیاری از اصلاحطلبان در سالهای گذشته و پس از عیان شدن ناکارآمدی دولت روحانی و به دلیل حمایت کاملی که خاتمی از روحانی داشت، معتقد بودند که خاتمی بخشی از افکار عمومی حامی خود را از دست داده است.
مرتضی مبلغ، فعال سیاسی اصلاحطلب از حزب رادیکال اتحاد ملت در گفتوگویی با شرق معتقد است که سرخوردگی مردم به دلیل شرایط جامعه و مشکلات موجود است و دلیل افول خاتمی نیست.
او معتقد است: «اگر مردم پای صندوق حاضر نمیشوند، به دلیل عدم توجه به توصیه یا رأی خاتمی نیست، بلکه به دلیل ناامیدی از روند انتخابات و تأثیر آن بر وضعیت اقتصادی، معیشــتی، اجتماعی و فرهنگی آنهاســت» و به نظر او «زمانی که اعتماد جامعه به صندوق رأی تا اندازهای ترمیم شود، یقیناً به همان اندازه پایگاه و جایگاه اجتماعی سیدمحمد خاتمی میتواند در حمایت از پزشکیان محور و منشأ اثر باشد.».
اما او طبق معمول بیشتر اصلاحطلبان نگاه فرافکنانه دارد و در خصوص نقش خاتمی در ایجاد شرایط نامناسبی که از جامعه توصیف میکند، توضیحی نمیدهد. آیا خاتمی هشت سال در این کشور رئیسجمهور نبوده است؟ آیا او هشت سال در دهه ۹۰ حامی دولت روحانی که باعث نارضایتی بسیار مردم و حتی ناامیدی تودههای اصلاحطلب از صندوق رأی شد، نبود؟ و آیا خاتمی برای رأی آوردن روحانی، اعتبار خود را هزینه نکرد؟
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1234578
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
💢بیاعتباری خاتمی قابل کتمان نیست!
🔹روزنامه اصلاحطلب «شرق» در مطلبی به موضوع میزان تأثیرگذاری حمایت «سیدمحمد خاتمی» از «مسعود پزشکیان» اشاره کرد و نوشت: «هر چند عدهای ناظر باور دارند که طی سالهای اخیر به دلیل برخی تحولات اتفاقات و به دنبال آن تصمیمات و مواضع جریانهای اصلاحطلب و مشخصات سیدمحمد خاتمی از نفوذ سیاسی و اجتماعی او در بدنه افکار عمومی کاسته شده است؛ اما در مقابل این نگاه وجود دارد که سید اصلاحات کماکان تعیینکنندگی خود را در مقاطع حساسی مانند رقابتهای انتخابات جاری خواهد داشت.»
🔸این روزنامه مطرح میکند: «اگرچه اصلاحطلبان در موضعی طرفدارانه از رئیس دولت اصلاحات وی را هنوز در آرای مردمی تأثیرگذار میدانند، اما نمیتوانند افول بدنه رأی اصلاحات و خاتمی را کتمان کنند.»
🔹شرق در ادامه به نقل از «علی صوفی» دبیر کل حزب پیشرو اصلاحات مینویسد، دیدار خاتمی و پزشکیان نمیتواند نقطه عطفی در انتخابات پیشرو باشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
تقابل دو گفتمان .mp3
11.31M
✅ این ۱۸ دقیقه را گوش کنید تا تقابل دو گفتمان در انتخابات را خوب توجیه شوید.
#صوتی
#انتخابات_چهاردهم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
سواد رسانه در انتخابات.pptx
45.84M
💢پرده نگار سواد رسانه در انتخابات
ویژه مربیان و اساتید جنگ شناختی با چاشنی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 وقتی میگیم بخشی از اختلافاتمون با برخی آقایون اساسا مبنایی و ریشه ای هست منظورمون مواردی از این دست است. نوع نگاه آقایان به مفاهیمی مثل توسعه، پیشرفت و عدالت را می توان مشتی نمونه خروار از دهها مواضع التقاطی و انحرافی آنان دانست! جایگاه ریاست جمهوری جایگاهی است که کسی باید در صدر آن تکیه بزند که بیشترین قرابت و نزدیکی را با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی داشته باشد..
@marghoomat