هدایت شده از بیداری طلاب
آیتالله سید محسن خرازی (عافاه الله) عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نماینده سابق مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، صاحب تالیفات گرانقدر در اصول و فقه و کلام، از اولین شاگردان مرحوم حجت الاسلام و المسلمین مجتهدی تهرانی (رحمه الله علیه) در بیمارستان بستری شدند.
جهت شفای عاجل ایشان حمد و صلواتی هدیه بفرمایید🤲
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از بیداری طلاب
4_5990156300359569515.mp3
20.78M
ذکر شرایط حال حاضر جامعه و انقلاب اسلامی
و سه شاخصهی مهم برای انتخاب نامزد، از بین موارد موجود...
حجت الاسلام قاسمیان
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از کانال حسین دارابی
گفت طبق صحبت مجری آقای رئیسی هم میتونست بیاد از خودش دفاع کنه
گفتم اون زمانی هم که بود و تهمتهارو میشنید دفاع نمیکرد... 😔
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از سینجیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️متهم شدن جلیلی به نداشتن سابقه اجرایی ؟!
یک مثال از ثمرات #دولت_سایه
روایت پترو پالایشگاه ، #سعید_جلیلی ، لاریجانی ، زنگنه و...
.
🟣اینستا _sinjim_media
🔵تلگرام https://t.me/sinjimmedia_ir
🟠ایتا https://eitaa.com/sinjimmedia
سین جیم مدیا رو دنبال کنید
هدایت شده از سینجیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح وان که سعید جلیلی گفت چی بود ؟!
میدونستی حقمون رو خوردن ؟!
این فقط یکی از طرح هاست
این کلیپ رو از دست ندید
#نشر_حداکثری
#اصلح_مقبول
@sinjimmedia
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
❇️ترکیب متفاوت مرددین/ چه باید کرد؟
🔸آرای مردد دو دسته اند. دسته اول آرای مشارکت ساز هستند. آرائی که بین رای دادن و ندادن مردد اند. دسته دوم آرایی که رای می دهند اما هنوز معلوم نیست به چه کسی.
🔸اما حرف اینجاست که کمپین های انتخاباتی و تبلیغات رسانه ای هنوز کمکی به آرای مردد نکرده اند و این یک تفاوت جدی با گذشته است. چرا؟
آیا شعارها و برنامه ها و وعده های نامزدها دست مردم رسیده است؟ اجمالا پاسخ منفی است. اما آیا نامزدها حرف نمی زنند؟ می زنند، چه بسا بیش از گذشته. آیا برنامه و ایده و وعده ندارند؟ کم و بیش دارند. پس ماجرا چیست؟
🔸علت اصلی اینست که برخلاف گذشته دیگر نامزدها و ستادها نیستند که کمپین می سازند و امروز شبکه های مجازی اند که کمپین سازند. کمپین سازی دیگر بالا به پائین نیست و افقی و عرضی است. به همین دلیل حتی هوادارها نیز کار به برنامه ها و وعده ها ندارند.
🔸هرکس قصه خودش از نامزدش را برای مخاطب می گوید تا او نیز با همین قصه هم قصه شود. خیلی هم برایش مهم نیست این قصه چه میزان واقعی است.
🔸به همین دلیل است که در خیلی از موارد نیز کار به اختلاف و جدل کشیده می شود چون روایت افراد از نامزد مورد علاقه شان اغلب افراطی و دوقطبی ساز است. طبیعت ذهن و روان ادمی چنین است. آدم ها دوست دارند از نامزد مورد علاقه خود فرشته و از رقیب او اهریمن بسازند.
🔸برای رقابت های دیو و پری گونه نیز ایده و برنامه و شعار نیاز نیست، بلکه زمین بازی را افشاگری ها و بداخلاقی ها و طعنه زدن ها و غیره روشن می کند. رقابت نمی کنند که دیگران انتخاب کنند، رقابت می کنند تا همدیگر را حذف می کنند.
🔸اینجاست که سطح کمپین ها فراتر از هواداری سخت نخواهد رفت چون قدرت گسترش در مقایس های بزرگ تر اجتماعی و عمومی را نخواهد داشت.
❇️حالا چه باید کرد؟
🔸در روزهای باقی مانده باید کمپین های شبکه ای و افقی شکل بگیرد. کمپین هایی که قدرت رشد مویرگی در شبکه های محلی و خانوادگی و دوستانه و غیره را داشته باشد. صاحب این کمپین ها چه کسانی اند؟ خود فعالان شبکه اجتماعی.
🔸هرکس با هدف معرفی نامزد مورد علاقه اش مسائلی که می تواند میان مخاطب دست به دست شود را احصا و روی همان تمرکز کند. مثلا فرض کنید این روزها برای مخاطب تورم یا فیلترینگ یا حجاب یا ارز و بورس و غیره مهم است. هر هواداری می تواند روی ایده نامزد خود لابه لای نظام مسائل مخاطب تمرکز شود. هر میزان که از آن ایده می فهمد همان را به زبان خودش بگوید.
🔸فایده اصلی این کمپین های شبکه ای اینست که هم وضع موجود را می بیند و هم ناظر به مخاطب ایده و برنامه می دهد و لذا امیدافزاست و از همه مهمتر اینکه به روایت مخاطبین است نه ستادها. چنین کمپین هایی می تواند هم مشارکت بسازد و هم انتخاب.
شما هم راه حل پیشنهاد دهید.
@mahdian_mohsen
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در برنامه "گفتگوی صمیمی" شبکه خبر، هر کدام از کاندیداها به انتخاب خود میتوانستند یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان خود را برای حضور در برنامه معرفی کنند که از طرف دکتر جلیلی بنده حضور پیدا کردم.
فیلم کامل این برنامه را میتوانید مشاهده کنید.
@Sabeti ✅
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شهید چمران:
کسی که «به هر قیمتی»
بخواهد رئیس باشد
خطرناک است
✍در زمانی که بنیصدر کاندیدای اولیت دوره انتخابات ریاست جمهوری شده بود و اکثریت مردم طرفدار او بودند، نظر شهید چمران دربارۀ رای به بنیصدر چه بود؟
به مناسبت ۳۱ خرداد 1360؛ سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
38.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وحدت با اصلح
به شیوه استاد پرورش (ره)
🎥 📦گفتگوی انتخاباتی و شنیدنی سید اکبر پرورش در سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری مهرماه ۱۳۶۰
من به عنوان یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری ثبت نام کردم اما در این مقطع بهترین و شایسته ترین و لایق ترین فرد را برای این امر، برادر عزیزی می شناسم که همگان او را انتخاب می کنید یعنی "حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای خامنه ای" که هم مرد رزم و هم مرد محراب است
صریحا می گویم که اهلیت را برای او می شناسم .
🔺ممکن است بگویید پس چرا ثبت نام کردی؟
اولا من نمی دانستم تا آخرین لحظه چه کسانی ثبت نام می کنند، حالا که افرادی آمدند و ثبت نام کردند، باید قاعده ی اسلام را بسنجم که آیا برای احراز چنین مقامی در بین سایر کاندیداها اهل تر و شایسته تر از خودم کسی را می دانم یا نه.
صریحا می گویم بله. این انسان عزیز را شایسته تر و اهل تر از خودم می یابم.
🔺من در رابطه با انتخابات از دیدگاه غربی برخورد نمی کنم . دیدگاه اسلامی اینست که اگر کسی اهلیت دارد و برای مقامی فقط بخاطر شکسته نفسی می گوید من اهل نیستم، مسئول است و اگر بهتر از خودش را می یابد باید صریحا اعلام کند.
��اینجا شایستگی آقای خامنه ای به مراتب از من بالاتر است و من به این انسان والا رای می دهم.....
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:05 دقیقه)
پرسش:
👈 به نظر شما آیا رای دادن فایده دارد؟ چرا مشارکت نماییم و رأی دهیم؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ آیا در انتخاب رشتۀ تحصیلی، شغل، همسر، شهر اقامتی، یا انتخاب دوست و همراه و سایر انتخابها، کسی میپرسد: «چرا انتخاب کنم، فایدهاش چیست؟!» هر فایده یا ضرری، نتیجۀ انتخاب میباشد. پس، چه جای تردیدی در فایدۀ انتخاب رئیس جمهور میماند که نقش مستقیم در ادارۀ امور کشور و سرنوشت دنیوی و اخروی ملت دارد.
✔️ آدمی فقط در یک جهت اختیار دارد و آن هم «انتخاب» است و انتخاب نیز وقتی میسر میگردد که کسی بین دو یا چند گزینه، بتواند یکی را انتخاب کند. بنابر این همیشه در حال انتخاب میباشیم و حتی انتخاب نکردن و رأی ندادن نیز نوعی انتخاب میباشد.
✔️ مردمان، در هر رویکردی که انتخاب در آن نقش داشته باشد، به سه گروه تقسیم میشوند که عبارتند از: موافق، مخالف و به اصطلاح بیطرف که البته واقعیتی ندارد و خودفریبی است... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13339.html
@X_shobhe
هدایت شده از 📻 رادیو روایت
3. دو قطبی اجتماعی.mp3
2.4M
#شاخص_اصلح
- قسمت_۳
☄️ چه کسی از جنگ مردم سود میبرد ؟
📍سبک مدیریت فرعون 00:20
📍معنای دوقطبی 00:50
📍دوقطبی واقعی و غیرواقعی 01:22
📍تحلیل رفتار یک جریان 03:45
📻 پادکست حجره - کاری از رادیو روایت
🌀 به حجره ما خوش آمدید 🌀
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺همه آنچه در سیاست خارجی دولت سیزدهم پیرامون مذاکرات رفع تحریم ها گذشت... دستاوردها کدامند؟!
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
🔸منطق و اولویت سیاست خارجی دولت سیزدهم در اولین نشست ریاست محترم جمهوری با رسانه های رسمی در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ به صراحت بیان شد: " سیاست خارجی ما از برجام شروع نمیشود و به آن هم محدود نخواهد شد. ما به دنبال سیاست خارجی متوازن هستیم". در ادامه، ویژگی های دیگری هم به آن افزوده شد، ازجمله نتیجه گرایی و عملگرایی در سیاست خارجی. اینها دقیقا جبران مواردی هستند که نقاط ضعف برجسته سیاست خارجی دولت های یازدهم و دوازدهم را شامل میشدند. دولت قبل با پذیرش تعهدات یک طرفه طولانی مدت، بدون متعهد کردن حقوقی طرف مقابل ( نکته دردناک اینجاست که ۴۷ سناتور امریکایی در مارس ۲۰۱۵ و در روزهای ابتدایی اجرایی شدن برجام، به دولت وقت ایران نامه زدند و گوشزد کرده بودند که توافق برجام، صرفا توافقی دولت با دولت است و از حیث اعتبار داخلی در آمریکا تقریبا هیچ ! ! !) و با اعتماد و خوشبینی مفرط، سیاست خارجی ایران را به شکل نگران کننده ای در معرض آسیب قرار داده و منفعل کرده بودند. نادیده گرفتن مزیت های منطقه ای، شرطی کردن ظرفیت های داخلی و اقتصادی و انفعال محض، سه ضربه اساسی در حوزه سیاست خارجی در دولت مدعی فهم زبان بین المللی بود!
🔹مذاکرات احیای برجام توسط دولت روحانی در روزهای انتهایی سال ۹۹ و ابتدای سال ۱۴۰۰ و بر اساس توافق موقت سه ماهه سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی به پیش رفت ( لازم به یادآوری است که آن توافق سه ماهه، نقض قانون لغو پروتکل الحاقی مجلس در اسفند ۹۹ توسط دولت بود)، شش دور مذاکره در وین میان ایران و اروپا، منهای آمریکا صورت گرفت. پیش از آغاز این مذاکرات رهبری انقلاب سیاست های کلی نظام در قبال مذاکرات جدید را در بهمن ماه ۹۹ تعیین کرده بودند (شامل لغو کلیه تحریم ها، اخذ تضمین معتبر و راستی آزمایی آنها). بر اساس اطلاعات موجود، ایران در آن زمان صرفا توانسته بود در مقابل تداوم زیاده خواهی های غرب، صرفا تعلیق (نه لغو)، ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه آن هم تحریم های مغایر با برجام ( تحریم های اعمال شده در دوره ریاست جمهوری ترامپ) را با واسطه اروپاییها از آمریکا پیگیری کند( خواسته های آمریکا در همان زمان شامل بازگشت یکباره ایران به همه تعهدات برجامی سال ۲۰۱۵، لغو غنی سازی ۲۰ و ۶۰ درصد و برچیده شدن سانتریوفیوژهای نسل جدید، همچنین پذیرش اینکه در ادامه، ایران به توافقی کلی تر و طولانی تر با ایالات متحده دست یابد). باید توجه داشت که تا پایان دور ششم مذاکرات وین علی رغم تمایل دولت قبل، توافقی صورت نگرفته بود ( به علت برآورده نشدن خواسته های ایران و مغایرت نتایج دور آخر مذاکرات با سیاست های کلی ابلاغی)، اما برای همگان مبرهن شد که هدف دولت روحانی از تعجیل در دور ششم نشست وین و ماه منتهی به زمان انتخابات ریاست جمهوری چه بوده است.
🔸با آغاز به کار دولت سیزدهم، تیم جدید سیاست خارجی با خط مشی جدید، قطعی و روشن، وارد گود مذاکرات ۱+۴ شد. این قطعیت با مرور کلی و تحلیل و جمع بندی نهایی و واقع بینانه از پرونده برجام توسط تیم جدید وزارت امور خارجه تکمیل شد که سیاست جدید ایران از این پس در مذاکرات این خواهد بود که: ۱- کلیه تحریمها باید لغو شود ۲- آمریکاییها تضمینی برای عدم خروج دوباره از توافق ارائه دهند و ۳- خسارات گذشته باید جبران گردد. مضافا و در کنار همه این موارد اینکه، با آغاز دور هفتم و جدید مذاکرات در وین، ایران با ارائه دو سند جدید سیاسی با عنوان « رفع تحریمها» و « موضوع هسته ای »، نقشه راهی نیز به طرف مقابل ارائه کرد. پس باید اشاره داشت که دور جدید مذاکرات، مذاکره برای لغو تحریمها با اسناد و راهکارهای جدید از طرف ایران بوده است. این در شکل دیگر به این معناست که دولت جدید ایران چارچوب مذاکراتی و نوع توافق انجام شده در دولت روحانی را کنار گذاشته است اما به عنوان نماینده قانونی ملت ایران در صحنه جهانی، در قبال تعهدات پذیرفته شده در گذشته، رفع تحریمها را مطالبه کند.از سوی دیگر، امریکاییها و به طور مشخص دولت بایدن در طول چند سال گذشته، هیچ تغییری در سیاستهای خود در برابر ایران نداشتند و حتی در سه نوبت اقدام به تمدید تحریمهای قبلی نیز کرده اند ( دو نوبت تمدید وضعیت های اضطراری علیه ایران مصوب ۱۹۹۵ و حزب الله لبنان در ۲۰۰۷ ، همچنین تمدید تحریم شرکت هواپیمایی ماهان).
ادامه دارد..
@amniatemeli
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 رکورددار خدمت، قسمت هفتم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
7⃣ کمترین زمان صدور مجوز
🔸 حذف مجوزهای دستوپاگیر از فرآیند شروع کسب و کار در همان سال اول دولت سیزدهم اتفاق افتاد و کاهش صدور مجوز از چندین ماه به چند روز رسید.
🔸 با توسعه فعالیت مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی، زمان صدور پروانه کسب و کار به طور متوسط به سه تا هفت روز رسیده است.
🔸 همچنین تعداد مجوزهای الکترونیک کسب و کار از ۵۰۰ هزار عبور کرد که گامهایی امیدوارکننده در رفع موانع کسب و کار است. سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی: یکی از مهمترین مؤلفههای صدور الکترونیکی مجوزها، کاهش زمان صدور است. پیش از این صدور مجوزها تا چندین ماه زمان میبرد، اما هماکنون و با پیگیریهای انجام شده و همچنین با حذف شروط ناهنجار، مدت زمان صدور مجوز کاهش یافته است. به طور مثال برای صدور پروانه کسب ۳ روز زمان نیاز است و متوسط آن نیز ۵.۲ روز است که کاهش قابل توجهی داشته است. در مجموع شاخص پاسخگویی ۳۱ استان کشور در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار تا تیرماه ۱۴۰۲، ۹۰.۶ درصد است.
🔸 خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی در خردادماه ۱۴۰۲ عنوان میکند که ۴۰۰۰ مجوز در یک روز صادر شد که یک رکورد در روز پایانی اردیبهشت بود.
____________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
📚 برگرفته از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب» اثر اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 رکورددار خدمت، قسمت هشتم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
8⃣ بیشترین سطح پوشش بیمه
🔸 طبق آمار سال ۱۴۰۲، حدود ۲.۳ میلیون نفر جدید طی دوسال اول دولت سیزدهم در سازمان تأمین اجتماعی بیمه شدهاند.
🔸 اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نسبت به ابتدای دولت مردمی رشد ۵.۲۵ درصدی داشته است. بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نسبت به ابتدای دولت نیز رشد ۱۳ درصدی داشته است. همچنین افزایش ۷.۶ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نسبت به ابتدای دولت مردمی، کاهش سهم پرداختی حق بیمه تکمیلی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از ۷۰ به ۵۰ درصد، پوشش بیمهای درمان زوجهای نابارور، پوشش هزینههای بیماران خاص توسط سازمان تأمین اجتماعی برای بیش از ۷ میلیون نسخه و پوشش ۲۳۴ قلم دارو، معافیت افراد مستمری بگیر ۶۵ سال به بالا از پرداخت ۱۰ درصد فرانشیز بستری در تمام بیمارستانهای تحت پوشش تأمین اجتماعی و افتتاح صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ همت در سال ۱۴۰۱ و ۷ همت در سال ۱۴۰۲ از دیگر اقدامات دولت در زمینه گسترده شدن چتر بیمههای درمانی و اجتماعی بوده است. در دو سال گذشته [تاریخ این نوشتار ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳] پوشش هزینههای بیماران خاص برای بیش از ۷ میلیون نسخه و پوشش بیمهای ۲۳۴ قلم دارو را نیز شاهد بودیم که افزایش ۴۰ درصدی داشته است.
🔸 از جمله اقدامات در زمینه بیمه؛
ایران؛ رتبه اول بیمه کشاورزی ایران در منطقه است و در این زمینه با تشکیل هاب منطقهای (قطب و محل تمرکز زنجیرهای) آمادگی لازم برای همکاری با کشورهای منطقه را دارد. در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ دولت به اندازه ۸ سال قبل، غرامت به کشاورزان پرداخت.
بیمه شدن ۱۲ میلیون نفر از افراد فاقد بیمه سلامت از پنج دهک ابتدایی
رایگان نمودن بیمه سلامت مادران باردار وکودکان تا ۵ سالگی
اجرای بیمه فراگیر برای دانشجویان
بیمه رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال و بودجه ۲.۵ هزارمیلیارد تومانی برای این امر
پرداخت از جیب مردم برای حدود ۲۶۰ قلم دارو تا ۸۶ درصد کاهش
بیمه رایگان سلامت برای حدود ۶ میلیون نفر از شهروندان فاقد بیمه
________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
📚 برگرفته از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب» اثر اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از بیکران♾️(ﺣﺳﻳناﺑﺭاﻫﻳﻣﻳاﻧـ)/سعیدیسم
voice.ogg
1.23M
🔴پنج نکته کوتاه و نقطه زن در مورد میزگرد دیشب پزشکیان
+شنیدنی👌
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
هدایت شده از سعیدیسم ✅
.
♨️ بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
4_6025914548798624674.mp3
12.04M
🚨 تحلیل / ۲۰ هزار موشک به سوی اسرائیل شلیک شد / سخنگوی ارتش رسماً اعلام کرد: توان نابودی حماس را نداریم!
#شبنامه / تحولات فلسطین / ارتش اسرائیل رسما اعلام کرد: توان شکست حماس را نداریم / نتانیاهو: ارتش درباره اظهارات سخنگوی خود توضیح دهد / شلیک ۲۰ هزار موشک به اسرائیل/ انگلیس: یک کشتی را نتوانستیم از غرق شدن نجات دهیم، همین حالا یکی دارد غرق میشود، بیایید به داد آن برسیم / قسمت ۱۶۰۸
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند. خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به #مناظره_زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🌹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به #شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هوشنگ امیراحمدی: جواد ظریف به شدت دروغگو، جاهطلب و خطرناک است
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻پاسخ کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری به نامه عباس آخوندی
🔹مهدی امیری اصفهانی سخنگوی کمیسیون بررسی تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در پاسخ به نامه عباس آخوندی آورده است: احتراما به اطلاع میرساند ارائه فرصت جهت احقاق حق مندرج ذیل ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری مستلزم ذکر مواردی است که از حدود قانونی عدول شده است.
🔹در این نامه آمده است: بنابراین لازم است مواردی که از نظر شما مصداق نشر اکاذیب و افترا است به همراه مستندات به کمیسیون ارائه شود تا در صورت وارد بودن موارد براساس نظر کمیسیون بررسی تبلیغات اقدام شود.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فوق العاده مهم
چماق؛ "گشت ارشاد" و "تحریم"
حربه بی لیاقت های ناکارآمد و بی برنامه، برای فریب مردم و رسیدن به قدرت
با انتشار گسترده این کار، مردم را آگاه کنیم
_________________
به روز ترین و جذاب ترین مباحث روز👇
https://eitaa.com/omidreza_sattari
https://rubika.ir/Omidreza_sattari
#جلیلی #انتخابات #پزشکیان
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
متاسفانه همیشه قبل از انتخابات، برخی نامزدها چنان تصویری از کشور می دهند که گویا هیچ چیزی سر جایش نیست و کشور از هر جهت، دچار بحران است!!!این نوع مواجهه مضاف بر سیاه نمایی و تزریق ناامیدی به مردم و ناواقع گویی، به هیچ وجه اخلاقی نبوده و مخالف نص صریح قرآن است:
وَإِذا قُلتُم، فَاعدِلوا ( انعام 152)
خود این رفتار و رویکرد می تواند به عنوان یک ملاک در انتخاب نامزد مطلوب ما مورد توجه قرار گیرد.
#انتخابات
#اصلح
🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 👇
https://virasty.com/MJafari_ir
هدایت شده از 📻 رادیو روایت
3. دو قطبی اجتماعی.mp3
2.4M
#شاخص_اصلح
- قسمت_۳
☄️ چه کسی از جنگ مردم سود میبرد ؟
📍سبک مدیریت فرعون 00:20
📍معنای دوقطبی 00:50
📍دوقطبی واقعی و غیرواقعی 01:22
📍تحلیل رفتار یک جریان 03:45
📻 پادکست حجره - کاری از رادیو روایت
🌀 به حجره ما خوش آمدید 🌀