خطر مرجفون سکولار از مصدق تا خاتمی_1.mp3
48.35M
🎙فتنه آینده کشور چیست؟
➖خطر مرجفون سکولار از مصدق تا خاتمی
➖خطر مومنین هیجان زده بی بصیرت
➖خطر خوارج: احیاء جریان نوفرقانی ها
🧨خطر مومنین مخالف ولی فقیه
#شیخ_قمی
➖➖➖➖
جریان سکولار مسلط بر اقتصاد عامل همه بدبختی ها و عقب افتادگی ها و شکست های نهضت مردمی ایران در قرن گذشته
یکشنبه 1403/09/25
➖➖➖➖
✅حمایت از تولید محتوا=استمرار تولید محتوا
🆔 @Tablighgharb
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مهم♨️
خطیب شجاع عربستانی🇸🇦
با بلدوزر از روی حکام (مرتجع صهیوعربی) شکم باره مسلط بر أمَّت عربی رد شد
بهترین خطبه ای که تا حالا
👌از زبان یک شیخ و خطیب سعودی در عربستان شنیدم...
حقا که حق مطلب را ادا کردند،
خیلی ایمان و شجاعت و از خود گذشتگی میخواهد که در سعودی کسی این چنین رُک و راست صحبت کند و حق را بگوید⁉️
حتما این نطق طوفانی و محشر رو ببینیم ...
وبه صورت گسترده در همه برنامه های مجازی منتشر کنیم تا به سمع همه ی أمّت اسلامی برسد بلکه بیداری اسلامی جدیدی شکل بگیرد
*ننگ ابدی بر رژیم اشغالگر و کودک کش. اسرائیل و حامیانش*
✍️التماس نشر🙏
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه
قسمت1⃣
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔹در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔹یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
ادامه دارد...
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه
قسمت 2⃣
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔹با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔹پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔹پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔹این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ببینید؛ جمهوری اسلامی ایران برای مردمش چه کارهایی انجام داده ولی مردم خبر ندارند...
✅ کانال درهم برهم
عضو شوید 👇
https://eitaa.com/darham_barhm
#سوال !
چرا آقای #جلیلی، مثل آقای #مخبر ، آقای #قالیباف و.... کلام امام جامعه، در حمایت از دولت را باز تکرار نمی کند ؟
حضرت آقا می فرمایند؛ توصیه موکد من ، "تعامل سازنده مجلس، با دولت جدید است . همه کمک کنند که رئیس جمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد . اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیس جمهور موفق بشود ، این موفقیت همه ماست . این را باید از #بن_دندان باور کرد . "
دکتر مخبر در تایید حرف حضرت آقا میگه ؛ تضعیف دولت و رئیسجمهور خواست دشمن است.
دکتر قالیباف هم تاکید می کنه ؛ من رقیب این دولت بودم ، منتقد بودم ، ولی الان ، حرفم ، حرف آقا ست
تکرار #سوال ؛
چرا مثلا همین جمله ی دکتر مخبر رو #جلیلی نمیگه ، که خیلی از دعواها و دوقطبی ها تموم بشه ؟ به نظر شما چرا نمیگه ؟
با جلیلی دشمنی نداریم ، دور دوم هم به ایشان رای دادیم ، امروز هم ، به خاطر مصلحت و مصالح نظام به ایشان انتقاد داریم که چرا جلوی دو قطبی های اختلاف برانگیز ، بین جریان انقلابی را ، که می شود بایک تذکر انجام داد ، نمی گیرد ؟
🔰 سایت مقام معظم رهبری
در اقدامي تأمل برانگیز در قسمت کمک های سایت (وجوهات)، گزینهی #تقویت_بنیه_دفاعی_کشور را برای دریافت کمک های مردمی اضافه کرده است.
🤝 دوستان از این اقدام سایت رهبری به سادگی نگذرید و در حد توان براي کمک به تقویت بنیه دفاعی کشور کمک نقدی انجام بدید و برای تبلیغ این امر و افزايش مشارکت های مردمی تلاش کنید.
⛺️ فراموش نکنیم جملهي تاریخی حاج قاسم را
امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است.
🕌 بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم ها می مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی.
#جهادتبیین
#نشرحداکثری
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 برخورد جالب مقام معظم رهبری با دختر بچهای که به ایشان گفت: از دستت ناراحتم!
✍ خدایا بابت این نعمت از تو سپاسگزاریم.
«اللهم احفظ قائدنا سیدنا نور عیننا الامام سید علی خامنه ای»😥🙏
🔰 سازمان اطلاعات فراجا
در ایتا و روبیکا
🆔 @S_Etelaat_faraja
📜خلاصه بولتنی و کوتاه از آنچه که درباره قانون حمایت از خانواده با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف میخواهید بدانید.
⚖سنگین ترین مجازات در قانون حجاب
https://eitaa.com/hejab_mohtava/45
📘راه حل رفع اشکالات قانون
https://eitaa.com/hejab_mohtava/45
🕋آیا در قانون از حدود شرعی عقب نشینی شده؟
https://eitaa.com/hejab_mohtava/39
🤵♂مجازات دستگاه ها در صورت کوتاهی در اقدامات فرهنگ ساز و ایجابی + قانون و موضوع پوشش کارمندان از جذب تا بکارگیری و تا تخلف کارمندان دولتی و خصوصی
https://eitaa.com/hejab_mohtava/37
🎶وظایف وزارت ارشاد، از فرهنگ سازی تا تولیدات هنری، تا حمایت از تولید اسباب بازی و عروسک، ممنوعیت واردات ضدححاب و معافیت برای محصولات هنری حجاب
https://eitaa.com/hejab_mohtava/36
💰قانون حجاب و موارد اقتصادی (کالای فرهنگی شدن، معافیت مالیاتی، حمایت از تولید و توزیع، حمایت از بانوان کار خانگی)
https://eitaa.com/hejab_mohtava/34
🖥وظایف صداوسیما و فرهنگ سازی
https://eitaa.com/hejab_mohtava/33
💼وظایف آموزش و پرورش در حمایت از خانواده با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف
https://eitaa.com/hejab_mohtava/31
🔍وظایف وزارت کشور و تشکیل ستاد راهبری قانون و نظارت بر دستگاه ها
https://eitaa.com/hejab_mohtava/30
👮♀وظایف پلیس در قانون
https://eitaa.com/hejab_mohtava/40
🧕بکارگیری نیروهای مردمی و حمایت از آمرین به معروف
https://eitaa.com/hejab_mohtava/40
🚨اگر سامانه پلیس ایراد پیدا کند
https://eitaa.com/hejab_mohtava/42
🚓آیا گشت ارشاد در این قانون حذف میشود؟
https://eitaa.com/hejab_mohtava/50
🧍♀دسته بندی انواع بی حجاب ها در قانون حجاب، نوع جرم و جریمه هرکدام.
تفاوت قانون حجاب با ماده ۶۳۸ مجازات اسلامی
https://eitaa.com/hejab_mohtava/39
🖇ستاد هماهنگی قانون حجاب و وظایف حوزه علمیه https://eitaa.com/hejab_mohtava/43
📌آیا در قانون برای مهاجرین و اتباع برای تذکر به دختران ایرانی، نقش تعیین شده؟
https://eitaa.com/hejab_mohtava/38
😵💫ممنوعیت و مجازات مردان در صورت ورود به محیط های اختصاصی زنان در اماکن و وسایل حمل و نقل عمومی
https://eitaa.com/hejab_mohtava/21
👱♀میزان و مراحل جریمه کشف حجاب
https://eitaa.com/hejab_mohtava/51
🚕معاون حقوقی رییس جمهور
https://eitaa.com/hejab_mohtava/12
🍟آنچه که رییس جمهور در تلویزیون درباره #قانون_حجاب گفت
https://eitaa.com/hejab_mohtava/9
📱متن موبایلی قانون
https://eitaa.com/hejab_mohtava/11
📊خلاصه نموداری
https://eitaa.com/hejab_mohtava/10
📉موشن گرافی
https://eitaa.com/hejab_mohtava/47
#سوالات_متداول
#پرسش
#پیام_ساندویچی 🍔
#زحمت_انتشار_با_شما
#برای_حمایت_از_خانواده
#برای_زنان_شریف_سرزمینم
هدایت شده از خبر فوری سراسری
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ قالیباف رئیس مجلس:
🔹استیضاح در اوج بحران قیمت ارز یک اقدام نمایشی است که برای مجلس آورده سیاسی دارد، اما درعمل لطمه به اقتصاد و زندگی مردم است.
✍پس دیگه نپرسید که پزشکیان استیضاح میشه یا خیر!
پاسخ رو گرفتیم، استیضاح نمیشه!
چون مجلس مساوی است با رئیس مجلس!
رئیس مجلس بخواد میشه و اگر هم نخواد، نمیشه...!
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari