🔻هدف، «رهاسازی حجاب» است
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ملاک مواجهۀ پلیس امنیت اخلاقی، حتّی "قدر متیقنهای بیحجابی" نیز نبوده است، چه رسد به "بیحجابیهای مرزی". در عمل مشاهده میکنیم که پلیس امنیت اخلاقی با زنانی که "فاصلۀ آنچنانی" و "زاویۀ زیاد" با حجابِ معیار دارند، برخورد میکند، نه بیشتر؛ یعنی "سطوح فروتر از این"، به اخلاق و دیانت خود شخص واگذار شده است و نوعی "انتخاب ایمانی" است. پلیس امنیت اخلاقی با "کمحجابها" یا "شلحجابها"، مواجههای ندارد و تمرکزش بر روی زنانی است که وضع پوشششان، "انگشتنما/ جیغ/ رسوا/ قبیح" است، نه هر کسیکه "حدود شرعیِ حجاب" را رعایت نکرده است. فرض کنید زنی که در جامعه، "آرایش متوسط" انجام داده باشد، مرتکب منکر شرعی شده است، امّا با این حال، پلیس امنیت اخلاقی با او برخورد نمیکند. یا زنی که "بخش اندکی از موی سرش" بیرون است. اینچنین مواردی، "مشروع" نیستند، امّا برخوردی نیز با آنها صورت نمیگیرد. این یعنی حدی از "مدارا" در مقام اِعمال قانون، روا شمرده میشد. "مسألۀ اصلی" نیز این است که آیا باید با اندک زنانی که بهشدّت کمحجاب و بدحجاب هستند و گاه حتّی کشف حجاب کردهاند، مواجهۀ قانونی صورت بگیرد یا خیر؟ اینان زنانی هستند که حتّی چشمهای زنان شُلحجاب را نیز به خود خیره میکنند. این یعنی وضع پوشش آنها، در "مرحلۀ قرمز" قرار گرفته است. آیا این عدّه باید مشمول برخورد قانونی قرار بگیرند یا خیر؟ چنانچه معتقد به "حجاب اختیاری" باشیم، نباید مواجهۀ قانونی را شامل هیچ لایهای از بیحجابی بدانیم.
۲. هر چند "بگیروببند"، راهحلِ "اوّل" و "آغازین" نیست و باید "سازوکارهای فرهنگی و معرفتی" را در پیش گرفت، امّا برای آن دسته از بیحجابها که "اثر فرهنگی و معرفتی" نمیپذیرند و "عامدانه" و "لجوجانه"، فضای جامعه را آلوده به ولنگاری میکنند، "تنها راهحل" است. اینان "معتقد" به حجاب نیستند، امّا برای مصالح جامعه، باید "ملزم" به آن باشند. فرض کنید زنی با "تذکّر"، حاضر به رعایت حجاب نشود و همچنان برهنگی را ترجیح بدهد. در این حال، میتوان با این استدلال که نباید او را "لجوج" کرد، او را منع نکرد؟! آری، شکلگیری لجاجت در او نسبت به دین و انقلاب، مفسده است و باید در حد امکان، از آن پرهیز داشت، ولی چنانچه او به رعایت "مصلحت جامعه" تن در نداد، باید مصلحت او را نادیده گرفت. در واقع، "حقوق جمع" بر "حقوق فرد"، تقدّم دارند. کسانی در داخل، به محض اینکه احساس کنند معیارها و ضوابط ارزشی، "سست" و "رقیق" شدند و میتوان در سایۀ مخالفت با تکصدایی و تکارزشی و انسداد و اختناق، کنشگری داشت، ره صدساله را "یکشبه" خواهند رفت. گویا خواستۀ نهفتهای در پشت "سد" قرار داشته که در انتظار فضای ولنگار و بیبندوبار برای رهاشدن بوده است. در اینجا دیگر عبور از ارزشها، "تدریجی" و "گامبهگام" نخواهد بود؛ بلکه "ناگهان"، همۀ سرمایۀ "رفتارپردازیِ جنسی" به صحنه خواهد آمد.
۳. پلیس امنیت اخلاقی در این سالها، بیش از "دو هزار عملیات" داشته است. از میان این رقم، چه تعداد خطا رخ داده است؟! در این مدّت، چند فیلم دیدهاید که نشانگر "رفتار غیرقانونی" بودهاند؟! بعید میدانم که به ده فقره برسد. فرض کنید یکی از نیروهای پلیس امنیت اخلاقی، تخلف کرده است. در این حال، باید بیحجابی را "منکر" قلمداد نکرد و "حکم جزایی" برای آن مقرّر نکرد، یا باید "فرد خطاکار و قانونشکن" در پلیس امنیت اخلاقی را که به نام دین، "برخلاف دین" عمل کرده، مجازات نمود؟! از هر قانونی میتوان سوءاستفاده کرد. آیا باید خودِ "قانون" را انکار کرد؟! نیروهای جبهۀ انقلاب، همۀ "مواجهههای غیرقانونی و غیراخلاقی" با بیحجابان را - که البتّه اندک هستند - نفی و تخطئه میکنند، امّا از آن سو، "بیحجابی" را نیز "قانونشکنی" و "حرام شرعی" میانگارند. نه "برخورد غلط مأمور"، رواست و نه "برهنگیِ بیحجابان". کسانیکه موافق الزام حکومتی برای حجاب در عرصۀ عمومی هستند، معتقد به "اجرای قانون" هستند، نه "قلعوقمع"."درستبودن قانون" و "اجرای درست قانون"، یک حرف هست، و "رهاسازی حجاب در عرصۀ عمومی"، حرف دیگر. حتّی خود "دین" نیز عرصۀ عمومی را به "وجدان اخلاقیِ متدیّنان" وانمیگذارد، بلکه "منعها" و "مجازاتها"یی را برای متخلفان از شرع در نظر میگیرد که از جهت "قدرت بازدارندگی" نسبت به مفاسد، مفید و مؤثّر هستند و علّت تشریع آنها نیز همین امر است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻الزام قانونی به حجاب؛ مقدّمهها و مقاومتها
🖋 مهدی جمشیدی
۱. آیتالله خامنهای میگویند: روزی که امام خمینی، این «الزام» را که زنها در محیط اجتماعی باید حجاب داشته باشند، مطرح کردند، «خیلیها» مخالف بودند؛ حتّی «افراد نزدیک به خود امام». یکی از نزدیکان امام، آن روز آمد پیش من و گفت این چه حرفی است که امام دارند میزنند؟! و شماها به امام بگویید منصرف بشوند! البتّه عقیدۀ خود ما هم عقیدۀ امام بود. پس «خیلیها» مخالف بودند، امّا «نظر امام» این بود و ایشان «بهطور قاطع»، مسئلۀ حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود(۱۴/۳/۱۴۰۰). به تعبیر دقت کنید: «الزام» ... «باید» .... «بهطور قاطع» ... «نظر امام خمینی» ... «مخالفت خیلیها» .... .
۲. امام خمینی که الزام زنان به حجاب در عرصۀ عمومی را همان ماههای آغازین پیروزی انقلاب مطرح کرد، اینطور استدلال نکرد که باید ابتدا تا چند سال، گره از «معیشت» مردم برداشت و «فقر» را زدود و امکان «ازدواج» را فراهم ساخت؛ یا باید چند سالی را صرف «گفتمانسازی» و «شناختدرمانیِ اجتماعی» کرد و «فلسفه و غایت حجاب» را تفهیم کرد، آنگاه حجاب را الزامی نمود. بر طبق نظر ایشان، همین که «دولت اسلامی» مستقر گردید، باید ارزشهای اسلامی را در جامعه مستقر نماید و به همۀ احکام دین، «یکجا» و «بدون تقدّم و تأخّر»، متعهد باشد. از یک سو، ایشان بر این باور نبود که فقدن دسترسی به بهرهمندی جنسیِ مشروع، مجوزی برای بیحجابی است و باید «حجاب» را فرع بر «ازدواج» انگاشت و پس از فراهمساختن امکان ازدواج برای همگان، حجاب را الزامی اعلام کرد. از سوی دیگر، گویا در ذهن امام خمینی، حکم حجاب در عرصۀ عمومی، امری بوده است که اکثریّت مردم به آن معتقد هستند و از این جهت، نیازی به زمینهسازیِ پیشینی احساس نکردند. در واقع، چشمانداز امام خمینی اینگونه بوده که دولت اسلامی باید بهصورت «همزمان» و «موازی»، احکام گوناگون دین را در جامعه محقّق کند و هیچ حرامی با هیچ توجیهی، مجاز نشمرد. آری، چنانچه شرایط خاص موجب «تزاحم احکام دین با یکدیگر» شوند، باید حکم مهمتر را اصل قرار داد و بهطور موقت، از حکم فرعی، صرفنظر کرد، امّا این امر به معنی پیروی از «منطق تنزیلی» در مقام اجرای احکام دین نیست.
۳. برخی معتقدند که بیحجابی، برخاسته از «میل دختران و زنان مجرّد به تبرّج برای همسریابی» است. این در حالی است که بسیاری از بیحجابها، «متأهل» هستند. پس این تحلیل، فقط میتواند علّت «بخشی از بیحجابیها» را توضیح بدهد، نه بیشتر. مشاهدات نشان میدهد زنانی که در دورۀ تجرّد، بیحجاب بودند، در دورۀ تأهل نیز بیشوکم، سبک پوشش خود را «تغییر» نمیدهند و همچنان میل به خودنمایی دارند؛ چراکه بیحجابی به «سبک زندگی»شان تبدیل شده است. مهمتر و بنیادیتر از ازدواج، «درونیسازی ارزشها» در فرد از طریق «ایجاد فکر و فرهنگ اسلامی» در اوست. در این حال است که دیانت فرد، مغلوبِ «شرایط بیرونی» نمیشود.
۴. حال همدلانه بحث میکنیم و فارغ از استدلالهای یادشده، میپرسیم «زمینه» به چه چیزی مربوط هست و چطور شکل میگیرد؟ به نظر من در دنیای امروز، هیچچیزی مهمتر از «روایت» نیست. حتّی خود «واقعیّت» هم این اندازه قدرت ندارد؛ «روایت»، «زمینه» هم میآفریند. این در حالی است که ما «فقر روایت» داریم. تصوّر میکنیم که چون «قدرت» داریم نیاز به «توضیح» و «تبیین» و «گفتمانسازی» نداریم. روایت نساختیم و ذهنیّت دست ما نیست. به گذشته برگردیم و مرور کنیم که چه اندازه کار فرهنگی و معرفتی دربارۀ حجاب در میان مردم انجام شده است؟! دربارۀ معنای حجاب، حدود حجاب، ضرورت حجاب در عرصۀ عمومی، و ... . ما حجاب را «بدیهی» انگاشتیم و آن را از جامعه طلبیدیم، درحالیکه به توضیح نیاز داشت. دیگران، بیحجابی را تئوریزه کردند، ولی ما حجاب را تئوریزه نکردیم. چون قدرت سیاسی از آنِ ما بود، گمان کردیم که «تقنین» و «تحکّم» کافیست. ذهنیّت در بخشهایی از جامعه، تغییر کرده و دشمن در طول دهههای گذشته، «ساختشکنیِ ذهنی» انجام داده است. دو ماه هست که گفته شده «کارزار حجاب»! دقت کنید: «کارزار»! یعنی جنگ واقعی! اما رسانه ملّی، بسیار دیر به این مسأله واکنش نشان داد. اگر تاکنون گفتگوی رسمی شکل گرفته بود، بسیاری از مشکلات حل شده بود. مخاطب ما، روایت درستی از حجاب ندارد. ما تمام بار را بروی پلیس امنیت اخلاقی خالی کردیم؛ بهطوریکه باید هم معیار بنویسید، هم شناسایی کند، هم برخورد کند، هم تعهد بگیرد، هم کلاس آموزشی برگزار کند و ... .
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻اهتمام حاکمیّتی به حجاب
🖋 مهدی جمشیدی
۱. در ابتدا، تعدادی از کنشها و نمودهای فرهنگی را در کنار یکدیگر مینشانم و یکجا و سلسلهوار عرضه میکنم یا شاید میان این قطعههای بهظاهر گسسته، اتصال و ارتباطی برقرار شود و یک «کلّیّتِ خطرناک» و «مجموعۀ چالشگر» شکل بگیرد: «کافیشاپهای غربی»، «زیستِ شبانه»، «دوچرخهسواریِ زنان»، «شادی و نشاط در قالب رقص در مهد کودکها»، «آببازیِ دختران و پسران در پارک»، «ساسی مانکن»، «سگگردانی و همزیستی با سگ»، «پارتیها و جشنهای مختلط»، «استخرهای مختلط»، «کنسرت مختلط»، «تکخوانیِ زنان»، «حضورِ زنان در ورزشگاهها»، «اردوی دانشجوییِ مختلط»، «مرجعیّتِ اجتماعیِ سلبریتیهای بیآرمان و منفعتپرست»، «غلبۀ شبکههای اجتماعیِ غربی»، «مجازیزدگی و غرقشدن در فضای مجازی»، «بازیهای رایانهای خشن و جنسی»، «ازدواجِ سفید و همباشی»، «آزادیِ تغییرِ دین»، «حقوق و آزادیهای فرقههای ضالّه»، «مانورِ تجمّل و دور بازی با خودروهای لوکسِ میلیاردی»، «کشف حجاب سلبریتیها پس از مهاجرت»، «آزادیهای یواشکی»، «حجاب استایلها»، «حجابِ اختیاری و حجابِ اجباری» و ... . اینها همگی «اتّفاق» هستند؟! هیچ دستی در «پشت صحنه» نیست؟! کاسهای زیر نیمکاسه نیست؟! «خطّ» است یا «خطا»؟! آیا این «روندِ فرهنگیِ پیشرونده»، متوقفشدنی هست یا هر روز، بدتر از دیروز خواهد شد؟!
۲. حجاب، مهم است و اولویّت دارد؛ چون «سبک زندگیِ فاسد»، باورها و اعتقادات را نیز از بین میبرد؛ چون حجاب، امر «محسوس و آشکار و علنی» هست؛ چون بیحجابی در حال «گسترش» هست؛ چون «بچهها و نوجوانها»ی ما در خیابانها بهراحتی حجم و گاهی سطح اندامهای زنان و دختران را میبینند؛ چون مسأله، «ناموس» و «عفت» و «غیرت» هست؛ چون حکومت اسلامی باید از «حرام اجتماعی» جلوگیری کند و کشف حجاب نیز حرام اجتماعی هست؛ چون «فرهنگ»، مهم هست و ما گرفتار «مظلومیّت فرهنگ» هستیم و حجاب نیز امر فرهنگی هست؛ چون باعث «درگیریهای خیابانی» شده است و امکان نهیازمنکر در حال زوال است؛ چون دشمن در پی «هویّتزدایی» است و حجاب نیز «نماد هویّتیِ» ماست؛ چون کشف حجاب، «معنای سیاسی» هم دارد و دهنکجی به انقلاب هم هست؛ چون مسأله فقط حجاب نیست، بلکه حجاب، «نقطۀ آغاز» هست؛ و ... . رهبر انقلاب گفته است که «فرهنگ»، یکی از سه اولویّت ماست و در فرهنگ هم اصل، «سبک زندگی» هست و در سبک زندگی، «حجاب» مهم هست، و اهمّیّتش هم به «تمرکز فراوان دشمن» برمیگردد و ما نیز باید بر روی نقاطی متمرکز بشویم که «دشمن» هدف گرفته است.
۳. ما مقصریم که «فضاسازی» و «روایتسازی» نکردیم و در عمل نشان دادیم که از امکان تحقّق حجاب، عقبنشینی کردیم. عدممداخلۀ حاکمیّت، موجب محفوظماندن احترام محجبهها نخواهد شد، بلکه محجبهها را به یک «جریان اقلّی» تبدیل خواهد کرد که «تهماندۀ گذشتۀ ایدئولوژیکِ انقلاب» هستند. فقر حضورِ مقتدارنۀ حاکمیّت در مسألۀ حجاب، بیحجابها را جسور کرده است. امروز باید بر خطّ قرمز بودن «شرع» و «قانون»، ایستاد و اندکی هم عقب ننشت. «تجدیدنظر در روشها» و «بهکارگیری سازوکارهای کارآمدتر» نیز ارتباطی با این بحث ندارد و روشن است که همواره باید در روشها، «بازاندیشی» کرد و فنآوریهای فرهنگی و انضباطی «دقیقتر» و «نافعتر»ی را به کار گرفت. مسألۀ اینان، «رهاسازی حجاب» است و وانهادن آن به انتخاب خود فرد، نه بهینهسازی مواجهه با بیحجابها.
۴. رهبر انقلاب پیش از این، چندین بار تصریح کرده بود که: اوّلاً، حجاب را مسألۀ «بسیار مهم» میداند؛ ثانیاً، با حجاب اختیاری، مخالف هست؛ ثالثاً، «حاکمیّت» باید از بیحجابی بهعنوان «مصداق حرام اجتماعی»، جلوگیری کند. ایشان در سخنرانی اخیر خویش، خطاب به «ائمۀ جمعه» توصیه کردند و روشن هست برخی از این توصیهها - از لحاظ چگونگی عمل و اولویّتبندی - به همان «موقعیّت خاصِ ائمۀ جمعه»، منحصر هست و امر «مطلق» و «عام» نیست. در عین حال، رهبری نگفتند که ائمۀ جمعه در مسألۀ بیحجابی دخالت نکنند، بلکه امر کردند که آنها در همین مسأله، «هدفِ سطح بالاتری» را در نظر بگیرند. «رفتار پدرانه و دوستانه» و «نفرّتپراکنینکردن»، بهمعنی «اجرای درست قانون» هست، نه «اجرانکردن قانون»؛ و فراتر از آن، بهمعنی هدایت بیحجابها با زبان خوش و تذکّرات نرم در مراحل ابتدایی هست.
۵. با اینهمه، اولویّت نه به معنی «نادیدهگرفتن بقیۀ مفاسد» است و نه به معنی علاج آنها در «مرحلۀ بعدی» است، بلکه در مقام تدبیر جامعه، باید برنامههای «موازی» و «همزمان» طرّاحی کرد. صلاح و صواب این است که همین قدمی را که برداشته شده، تضعیف و تخریب نکنیم و کمک کنیم منکر و فسادِ کشف حجاب در عرصۀ عمومی، برطرف شود تا آینده، بهعنوان «یک تجربۀ فرهنگیِ موفّق»، سنگبنای حرکتهای فرهنگیِ بعدی بشود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
23.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 رمز گشایی از سند۲۰۳۰ و نفوذ توسعه پایدار تا عمق اقتصاد!
💢 پروژه رمزریال از دوره ریاست حسن روحانی و عبدالناصر همتی شروع شد.
💢 بستر رمز ریال نرمافزار هایپرلجر فابریک است، که برخاسته از بنیاد IBM است، توسعه این نرمافزار بر عهده امریکا و اسرائیل است.
فتنه اخیر نمود عملکرد اینستا و پیامرسان های دشمن بود که به بهانه کرونای دروغین و مدارس مجازی، بچه هایمان را برایمان تربیت کرده بود‼️😡
ساماندهی قتلگاه مجازی تنها راه نجات از حاکمیت مجازی و واقعی دشمن👌👌👌
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زن_عفت_افتخار
#ایران
🔴به جنبش عظیم چفیه و چادر بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/3228303544C1bc54e7545
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا ارتباطی بین حامد اسماعیلیون و مریم رجوی وجود دارد؟
کاوه شهروز که دادخواست اسماعیلیون را تنظیم کرده کیست؟
اروین کاتلرو تری گلوین چه ارتباطی با اسماعیلیون دارند؟
🌻قرارگاه جهاد تبیین طه (گیلان)
@jihade_tabyin_taha
سید علی حسینی:
بس کنید این رأفت ضد امنیت را!
اعضای شورای عالی امنیت ملی !
چهل روز است که با دلهایی خونین شاهد غارت همه داشته هایمان هستیم :
بهترین جوانانمان را در کوچه و خیابان به شهادت می رسانند
نوزاد را در آغوش مادر می درند و چشمان دختر جوانمان را با سنگ و چوب کور می کنند
چادر از سر نوامیسمان می کشند
به مقدساتمان اهانت می کنند
کشور امام زمان را جولانگاه زنان هرزه و بی حجاب کرده و در خیابانهایی که با خون عزیزانمان رنگین شده مسابقه بی عفتی و برهنگی به راه انداخته اند
همصدا با مولوی وقیحشان در محراب مسجد ضرار برای نظام و رهبر و انقلابمان خط و نشان می کشند
زندگی و کار و کسب و معاش مردم را تعطیل می کنند
دانشگاهها را صحنه عربده کشی ، فحاشی ناموسی و قداره بندی کرده و خوابگاه مختلط طلب می کنند
و شما در تمام این مدت به نام صبر و مدارا و رافت اسلامی بر مدار تردید و تعلل چرخیدید و دستان عدالت و اقتدار را برای پاسخ گویی بستید و با انفعال به سپاه شیطان میدان دادید!
اما کشتار زائران مظلوم در حرم احمد بن موسی(ع) حجت را برما و شما تمام کرد. دشمنان ما معنی رأفت اسلامی را نمی فهمند و آن را ناشی از ضعف و ترس نظام می دانند و از آن برای تداوم شرارت بهره می گیرند!
آقایان!
جمع کنید این بساط تعلل و تردید را!
مطالبه ملت مسلمان ایران، بازگشت امنیت و برخورد قاطعانه با همه آشوب طلبان و اشرار و قانون شکنانی است که دست در دست گرگهای داعش، امنیت جامعه اسلامی را سلب کرده اند.
مسئولیت شرعی و قانونی شماست که جانیان و آشوب طلبان و قانون شکنان را در لحظه و بی ترحم سرکوب و مجازات کنید و به آیه شریفه «فضرب الرقاب» جامه عمل بپوشانید.
و بدانید هرگونه تعلل و درنگ شما در انجام این وظیفه خطیر، گناهی نابخشودنی است که خدا و ملت مسلمان ایران از آن نخواهند گذشت.
وسیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
دکتر_صادق_کوشکی
@afsaran_jangnarm110
⏰۶۰ دقیقه طوفانی با سرکار خانم مرضیه هاشمی مجری و مستندساز شبکه بین المللی پرس تی وی (Press TV)
👨🎓ویژه برنامه ی دانشجویی
📌بامحوریت:
✒نقش رسانه های بیگانه در روند اغتشاشات اخیر
🗓 ۴ آبان ماه ساعت ۲۱
™️ آدرس محل برگزاری نشست آنلاین:
https://b2n.ir/irevayat
🌐مرکز رسانه و فضای مجازی
کم کم دم غروب، حرم غرق شور شد
صدها ملک ز سردرِ آن، در عبور شد
یک "خانواده" آمد و خندان سلام داد
صحن از نگاه عاشقشان در سرور شد
"آغوش امن مادر" و "آرامش حرم"
آسوده شد خیال پدر، رفت و دور شد
پستی رسید وقت دعا در حریم امن
در پیش بیدفاع، شجاع و جسور شد
"زن" میفشرد "زندگی"اش را به سینهاش
"آزادی" از نگاه عدو، لخت و عور شد
با خون نشست بال شهادت به شانهاش
آغوش، گرم و گرم! شبیه تنور شد
وقتی گلوی نازک کودک شکسته شد
صد تکه مثل تُنگ ظریف بلور شد
شیر از کنارههای لبش میچکید که
چادر نماز، غرق به خون، غرق نور شد
انتقامت را میگیریم .....
----‐‐--------------🇮🇷--------------------
به کانال #مبین #مجمع_بانوان_یاری_دهنده_نظام_اسلام بپیوندید👇👇
╭┅────────┅╮
🌹@mobin_mashhad
#مبین
#مجمع_بانوان_یاری_دهنده_نظام_اسلام
#مدافعان_حریم_خانواده
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی
#ایران_تسلیت
#شاهچراغ
❌اولتیماتوم سپاه پاسداران به حادثه تروریستی شاه چراغ:❌
🔰جمهوری اسلامی ایران حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) را با هماهنگیه برخی خناسان منطقهای میداند و جهنمی سوزان را برای عوامل این حادثه تدارک دیده است.
🔰سوگند به خون تکتک شهدای مظلوم این حادثه تروریستی، صدای خرد شدن حامیان این جنایت را بزودی جهانیان خواهند شنید.
ـــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅به#ایران_جهات بپیوندید👇
📡 🆔 @iranjahaat
❌امشب تروریستها در شاهچراغ به پشتوانه دیکتاتورهای رسانهای که خشونت و ترور را ترویج میدهند و با آتش اغتشاشگران که امنیت را سلب میکنند، کودکان، زنان و مردان بیگناه را به شهادت رساندند.❌
ایران تسلیت
🗣علی بهادری جهرمی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅به#ایران_جهات بپیوندید👇
📡 🆔 @iranjahaat
🔴 ️واکنش سپاه پاسداران به حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز: سوگند به خون تکتک شهدای مظلوم این حادثه تروریستی، صدای خرد شدن حامیان این جنایت را بزودی جهانیان خواهند شنید.
#شیراز_تسلیت🖤🖤🖤
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
@IR_IranShahr🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ گفتگوی زنده با شاهد عینی حادثه تروریستی شاهچراغ❌
🔹 زمانی که تروریست وارد صحن حرم شد، بیرحمانه به زن و بچه شلیک کرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅به#ایران_جهات بپیوندید👇
📡 🆔 @iranjahaat