بدیهیترین انتظارات از یک جبهه سیاسی که نامزد انتخاباتی به مردم معرفی میکند، داشتن حکمت و عقلانیت و صداقت و وفاداری است.
به عنوان مثال، چگونه ممکن است جبهه اصلاحات همین سه ماه قبل، به بهانه مخالفت با شورای نگهبان، نامزدهای اصلاحطلب را از نامزد شدن در انتخابات مجلس نهی نماید، اما در انتخابات پیشرو، قریب ده نفر را برای نامزدی به خط کند؟!
ساز و کارهای انتخاباتی که عوض نشده و شورای نگهبان همان شوراست. اگر آن نهی و تهدید- و تمسخر نامزدها و پنج حزب اصلاحطلب حامی معرفی نامزد- راهبرد درستی بوده، پس امروز چرا خود را مسخره کردهاند؟ اما اگر رویکرد امروز درست است، قطعا سه ماه قبل به خاطر تبعیت از گروهکهای ورشکسته (تحریم انتخابات) خبط بزرگی مرتکب شده و خاتمی را هم به خاطر فشار برای رای ندادن، تا لبه پرتگاه هُل دادهاند.
البته بیصداقتی و بیوفایی افراطیون مدعی اصلاحات، عمیقتر از اینهاست. به شهادت تاریخ- فارغ از این که نامزد نهائی این طیف چه کسی باشد- صدق و وفا، گمشده کسر بزرگی از اعضای جبهه اصلاحات است.
چپهای مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) و برخی حزب مشارکتیهای بعدی که معترضان جدی دولت هاشمی در موضوع عدالت اجتماعی و ترویج لیبرالیسم و... بودند، در سال آخر دولت (۱۳۷۵)، با حزب حاکم کارگزاران برای حمایت از خاتمی ائتلاف کردند! اما به دو سال نکشید که تیم حجاریان، علوی تبار، اکبر گنجی، عماد باقی و برخی دیگر، دخل هاشمی رفسنجانی را درآوردند و او را پدرخوانده، انحصارطلب و عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای جا زدند.
این در حالی بود که هاشمی در انتخابات ۱۳۷۶ به «جامعه روحانیت» وفادار نمانده و ناطق نوری را دور زده بود. با این وجود، افراطیون مدعی اصلاحات، در انتخابات مجلس ششم از خجالت مرحوم هاشمی در آمدند. به تصریح محسن هاشمی، تاجزاده (رئیس ستاد انتخابات) تقلب کرده و مانع ورود هاشمی به مجلس شد. همینها پس از شکست معین در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴، دور هاشمی جمع شدند و از او قدیس اصلاحات ساختند(!) هر چند که مردم رای ندادند.
آنها همین رفتار دغلبازانه را در حق ناطقنوری مرتکب شدند. او را در انتخابات ۱۳۷۶ ترور شخصیت کردند و قبل از آن در تجمعات شعار دادند «مجلس زوری نمیخوایم- ناطقنوری نمیخوایم». اما بعدها، به ناطق نزدیک شدند و او را شیخ میانهرو توصیف کردند. جالب اینکه اصلاحطلبان در میانه راه، خاتمی را هم اردک فلج خوانده و خواستار عبور از خاتمی و استعفای او شده بودند!
نفر بعدی محمدرضا عارف است؛ بارها او را «اصلاحطلب قلابی» و «برانگیخته نهادهای امنیتی» خواندند، و در انتخابات ۱۳۹۲ مجبور کردند به نفع روحانی کنار برود. همانها چند سال بعد، عارف را رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان کردند و به مجلس فرستادند، اما مجددا او را بیکفایت نامیدند، تا جایی که عارف با قهر و اعتراض، از ریاست شورا کنارهگیری کرد.
مورد بعدی، حسن روحانی است. اصلاحطلبان، روزگاری از او به عنوان فردی مغرور و متکبر و غیر قابل تحمل یاد میکردند و از سخنرانی وی در روز ۲۳ تیر ۱۳۷۸ که آشوبگران را مزدوران آمریکا و اسرائیل خوانده بود، بشدت عصبانی بودند. اما همانها در انتخابات ۱۳۹۲ و ۱۳۹6 از آقای روحانی با ادبیات موهن «نامزد اجارهای» و «رحم اجارهای» حمایت کردند و سهم خود را از شرکت سهامی قدرت گرفتند ولی بعدا که ناکارآمدی دولت و نارضایتی شدید مردم آشکار شد، از پذیرش مسئولیت طفره رفتند.
نمونه دیگر، علی لاریجانی است؛ همان کسی که هنگام ریاست او بر صدا و سیما، شعار «سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد» میدادند. پس از تشکیل دولت روحانی، کرباسچی دبیرکل کارگزاران، آذر ۱۳۹۴ در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت: «ما بعد از پیروزی در انتخابات ۱۳۹۲ روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد.»
اما در مقطعی بعد (۱۳ شهریور ۱۳۹۸/ در آستانه انتخابات مجلس یازدهم)، حسین مرعشی درباره احتمال حمایت انتخاباتی از لاریجانی، در روزنامه اعتماد نوشته: «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم. در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند.» بنابراین، فارغ از این که پدرخواندهها در میان طیف افراطیون جبهه اصلاحات، نهایتا از کدام نامزد حمایت کنند، واقعیت این است که آنها به چشم بازیچه و مهره پیاده به تکتک نامزدهای منسوب به این جریان نگاه میکنند و برای هیچ یک از آنها کمترین احترامی
قائل نیستند.
@ersaly2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنهای:
در درجه اول حضور مردم مهم است.
در درجه دوم انتخاب اصلح از بین افراد صالح تایید شده توسط شورای نگهبان!
_
#انتخابات
#قانون_اساسی اصل ۱۱۵
#حسن_سابقه
#امانت
#تقوا
#اعتقاد_و_التزام_به_مبانی_نظام
#اعتقاد_و_التزام_به_ولایت_فقیه
#اسلام_گرایی
#اعتقاد_و_التزام_عملی_به_اسلام
#ضدیت_عملی_با_سکولاریزم_و_عرفیگرایی
#رجل_سیاسی_مذهبی
#بی_موضع_رجل_نیست_چه_رسد_به_تراز!
#دوپهلو_رجل_تراز_نیست
#دو_نبش_رجل_تراز_نیست
#بزنگاهها_کجا_بودند؟
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✅ تهدید شورای نگهبان⁉️
⚠️احمد علی رضا بیگی نماینده ردصلاحیت شده دوره دوازدهم و نزدیک احمدی نژاد مدعی شده است:« عدم تایید صلاحیت احمدی نژاد نشان دهنده اراده حاکمیت در استمرار وضعیت موجود خواهد بود و شورای نگهبان باید بداند مردم مایوس از تغییر در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
✅نکات تحلیلی:
🔺عدم تایید احتمالی احمدی نژاد نشان دهنده ادامه باقی بودن احمدی نژاد بر مواضع قبلی و ساختار شکنانه اش می باشد. البته با توجه به اخلاص و تلاش و پشت کار دولت سیزدهم قطعا نظام ،ادامه وضعیت دولت شهید جمهور را بیش از روی کار آمدن دولتی که از ابتدا بنایش را بر تنش و چالش می گذارد ، ترجیح می دهد.
🔺اگر احمدی نژاد به جمعیت اندکی که در میدان نارمک دور خود جمع می کند دلبسته است، نظام هم به جمعیت میلیونی تشییع کننده شهدای خدمت که خواستار ادامه وضعیت موجود یعنی تلاش شبانه روزی و خدمت خالصانه است ، دلبسته است.
🔺آیا حامیان احمدی نژاد این نکته را میدانند که ؛ او شعارحل مشکلات را مطرح کرده است. حال این سئوال به وجود می آید که یک رییس جمهور چگونه بدون تعامل با سایر قوا، رهبری ، نیروهای مسلح و ... می خواهد مشکلات را حل کند؟
🔺درصورت تایید صلاحیت وی و با توجه به مواضع او علیه تمامی ارکان و نهادهای نظام ، آیا مشکلات حل می شود یا برمشکلات وجنگ و تنش با سایر قوا مانند آنچه در یکشنبه سیاه اتفاق افتاد ، افزوده خواهد شد؟به نظر می رسد مشکل احمدی نژادی ها با دولت رییسی گرفته شدن پرچم عدالت خواهی از دست آنهاست.به خاطر همین هم جیغ آنها بلند است.
✍سعید میرزایی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
🔴پیشنهاد اصلاحطلبان به داماد روحانی: گاهی برای دفاع از روحانی سکوت کن...
#سرطان_اصلاحات
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
هدایت شده از کافه سیاسی
🔸انتقاد محسن هاشمی از جبهه اصلاحات: در ساماندهی اولیه ثبت نام کاندیداها موفق نبودید نحوه حضور اصلاحطلبان و معتدلین در این انتخابات نسبت به انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ حاکی از افتراق اولیه است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
🔴 استفاده از رحم اجاره ای در انتخابات کلید خورد
⛔️تقی آزاد ارمکی: در صورت ردصلاحیت همه باید حول محور چهرههای باقی مانده، توافق کرد تا کشور به دست رادیکالها نیفتد/ حضور علی لاریجانی میتواند فرصت مغتنمی برای جریان اصلاحات باشد
#انتخابات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
🔰 غربگرایان، مدل رشد و توسعه را نه از شرق یاد گرفتید و نه از غرب!
🔸محمود سريعالقلم استاد داشگاه شهید بهشتی میگوید: حاكميت اقتصادي باید از قدرت سياسي بايد جدا شود.
وی ضمن سخنانی در «دومين رويداد جامع معدن و صنايع معدني» گفت:
🔻جهان تبديل به مثلثي شامل روسيه، آمریکا و چين شده. در حالي كه حدود ۳۰ سال پيش جهان دوقطبي بود. يك عدهاي در كمپ شوروي و عدهاي ديگر در جبهه آمریکا بودند و اقتصاد و سياست و فرهنگ از يكديگر تفكيك شده بود. 🔻اما امروز مثلث سه قدرت شكل گرفته و سپس حدود ۱۰ كشور ميانپايه قدرتمند جهان مثل هند، اندونزي، كرهجنوبي، نيجريه و آفريقاي جنوبي، مكزيك و شيلي و برزيل هستند كه مبناي رشد و توسعه جهاني شدهاند...
🔸اظهارات آقای سریعالقلم در حالی است که اولا عناصر غربگرای ایرانی تا همین چند سال قبل خیال میکردند آمریکا کدخدای جهان است و برای پیشرفت باید تسلیم و رعیت او شد. اما حالا او اذعان میکند که نزدیکترین اقمار آمریکا هم از کدخدای کذایی فاصله گرفتهاند و با دیگر قدرتهای اقتصادی و سیاسی کار میکنند.
🔻این را مقایسه کنید با منطق آویزان شدن از آمریکا در روند خسارتبار برجام که آدرسش را امثال آقای سریعالقلم دادند.
🔸ثانیا با وجود تفکیک میان اقتصاد و سیاست و تلاش برای حمایت از سرمایهگذاری و بخش خصوصی، گلوگاههای مهم اقتصادی در آمریکا و اروپا و چین و روسیه، در اختیار دولت یا احزاب سیاسی حاکم است.
🔻عجیبتر این که در آمریکا مجتمعهای بزرگ نظامی- صنعتی و سرمایهسالاران محدود، سیاست و دولت را خطمشیگذاری میکنند و در واقع سیاست و اقتصاد در این کشور کاملا در هم تنیده است. یعنی اینگونه نیست که سیاست برای خودش و اقتصاد هم برای خودش باشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از حجره انقلاب
🔻بحمدلله در کارزار انتخاب، کاندیدایی با کارنامهٔ سفید و انقلابی و پرکار و شجاع و آگاه و همسنخ با راه #شهید_جمهور وجود داره.
🔹️در عجبیم که چرا برخی افراد چشم بر واقعیتها بستهاند و بهدنبال توجیه اشتباهات شخص دیگری هستن و قصد تطهیر ایشان را دارند؟
چرا لقمه رو دور سر خودشون میچرخونن؟!
🔹️واقعا عاقلانهس که در این شرایط و این فرصت اندک، تصمیمی حزبی و جناحی بگیریم و چشم بر واقعیتها ببندیم و این ریسک بالا را قبول کنیم و کار رو دست کسی بدیم که هرکجا رفته اطرافش رو مفسدین گرفتن؟...
👈 اون هم الآن که به برکت خون شهدای خدمت، اقبال عمومی به سمت آقای #جلیلی با پروندهای شفاف و قابل دفاع هست،
واقعا تأسفباره چرا برخی خواص چشم بر ایشان بستهاند و
در حال سفیدکردنِ آقای ق با این همه حاشیه و اشکال و نقاط ضعف در مشی سیاسی و سبک فکری و زندگیش هستند.
✅ صحنه بسیار واضحه ✅
👌آقای ق.ا.ل.ی.ب.ا.ف خودش شخصا باید پاسخگو باشه..
مغالطهها و مالهکشی های طرفداران دردی دوا نمیکنه، و فقط آبروی جبهه انقلاب را میبرد و هزینهتراشی و فرصتسوزی میکند..
🔹️وظیفهٔ هر انسان دلسوزی الآن معرفی هرچه بیشتر #سعید_جلیلی هست. همان که آحاد مردم دقیقا او را ادامهدهندهٔ راه شهدای خدمت میدانند ...
ملت بیدار شده،
سعی نکنید با لالاییهای متوهّمانه دوباره جامعه رو بخوابونید.
کار خدا رو خراب نکنید لطفا.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 جعفر زاده فعال اصلاح طلب: بذرپاش لحظه آخر سوار هلیکوپتر نمیشود بعد از دو هفته با برنامه برای ثبتنام میآید! خدا رئیسی را دوست داشت که رفت و ندید چه مارهای افعی در آستینش پرورش میداده..
خدا آقای رئیسی را دوست داشت که رفت و نماند تا ببیند چه مارهای افعی را در آستین خود پرورش میداد!
مگر میشود این همه از وزرای دولت کاندیدای ریاست جمهوری شوند؟ مردم میگویند مگر همین دو هفته پیش این اتفاق نیافتاد و در این مدت این افراد عزادار نبودند؟ که بشکن زنان برای ثبت نام آمدند؟
بذرپاش فارغ از اینکه چرا در ثانیه های آخر هلیکوپتر خود را عوض کرده و هنوز به این موضوع پاسخی نداده است، کتاب دولت چهاردهم را چاپ کرده است! مگر یک شبه میتوان کتاب چاپ کرد؟!
یکی از کسانی که به دنبال تک دوره ای شدن رئیسی و خوشحال از این حادثه بود همین آقای بذرپاش است.
بقیه اعضای کابینه هم همینطور، آقای صولت چطور به خودش اجازه داد با آن جنایت بزرگی که درباره حقوق بازنشستگان و تامین اجتماعی کرده، در انتخابات ثبت نام کند؟
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 کنایه جالب میکائیل دیانی سردبیر ویژهبرنامه جهانمردِ حاج قاسم به نامزدهای انتخابات؛ اگر حاجقاسم برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی با همه نیروهای انقلابی همکاری میکرد، دلیل نمیشود که در سواستفاده از استفاده سیاسی از شهید، با یکدیگر رقابت کنید!
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 خوب فکر کنین بعد تصمیم بگیرین
دوره های قبل هم یه سری ها میگفتن #رئیسی سابقه اجرایی نداره
بعد از شهادتشون اونایی هم که بهش رای ندادن پشیمون شدن
اینا فکر میکنن طرف باید از بچه گی بنایی کرده باشه بعد بیاد بشه معمار بعد یه چندتا پل بسازه بعد بیاد بشه رییس جمهور!
.
+حرف هایی مثل الان برای #سعید_جلیلی
.
حامد
🔥 @Moohem
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢اولویتهای علوم انسانی اسلامی در نقشه جامع علمی کشور
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#نقشه_جامع_علمی کشور در اواخر دهه هشتاد طی جلسات متعددی (۱۶ جلسه) در شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر سال ۱۳۸۹ به تصویب رسید و برای اجرا ابلاغ شد. در این نقشه وضعیت مطلوب علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در افق سال ۱۴۰۴ ترسیم شده است. اولویتهای حوزههای مختلف علمی و فناوری در سه سطح الف، ب و ج ترسیم شده است. پاسخ به این سؤال که در ماههای آخر افق ترسیم شده در این نقشه، تا چه میزان در دستیابی به اهداف آن موفق بودهایم، نیازمند بررسی دقیق و مستند است.
در عین حال معتقدم اولویتهای علمی ترسیم شده در این نقشه دست کم در حوزه #علوم_انسانی و معارف اسلامی هنوز هم (که در پایان این برنامه هستیم) از حالت اولویت خارج نشدهاند! و تا رسیدن به نقطه رضایتبخشی در این موضوعات فاصله بسیار زیادی داریم.
🔻اولویتهای الف ترسیم شده در نقشه جامع علمی در حوزه «علوم انسانی و معارف اسلامی» عبارتند از:
1.مطالعات قـرآن و حـديث؛
2.كـلام اسـلامی؛
3.فقـه تخصصی؛
4.اقتصاد، جامعهشناسی، علوم سیاسی، حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی و مدیریت مبتنی بر مبانی اسلامی؛
5.فلسفههای مضـاف متكی بر حكمت اسـلامی؛
6.فلسـفه ولايـت و امامـت؛
7.اخـلاق كاربردی و حرفهای اسـلامی؛
8.سیاستگذاری و مدیریت علم، فناوری و فرهنگ؛
9.زبان فارسی در مقام زبان علم
🔻و اولویتهای ب نیز عبارتند از:
1.اخلاق اسلامی و مطالعات بینرشتهای آن؛
2.الهيـأت؛
3.عرفـان اســلامی؛
4.فلســفه؛
5.غــربشناســی انتقــادی؛
6.كــارآفر ينی و مهارتافزایی؛
7.تاریخ اسلام و ایران و انقلاب اسلامی؛
8.مطالعـات زنان و خانواده مبتنی بر مبانی اسلامی؛
9.تاریخ علم (با رویکرد تاریخ اسلام و ایران)
10.جغرافیای سیاسی
🔸هر چند در ده سال گذشته فعالیتهای خوبی در تکتک این موضوعات صورت گرفته است؛ اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیار زیادی داریم. اساساً در برخی از این موضوعات، نه در حوزههای علمیه و نه در دانشگاهها، هیچ اقدام قابل ذکری انجام نگرفته است!
🔹معتقدم اهمیت نظارت بر حسن اجرای آییننامهها و اسناد بالادستی در همه حوزهها به ویژه حوزه علم و فناوری، به مراتب بیشتر از اهمیت تدوین و تصویب آنها است.
#حوزه_علمیه
#دانشگاه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹