هدایت شده از بیداری ملت
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عصبانیت شدید حجت الاسلام دانشمند به شایعه خرید طلا در ۱۳ صفر !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 ناکارآمدترین مدیران دولت شهید رئیسی....
در خبر ها آمده است که آقای سپهر خلجی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت شهید رئیسی با صدور حکمی از سوی سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بعنوان مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در امور فرهنگی و اجتماعی منصوب شدند.
ایشان را بدون تردید باید ضعیفترین و ناکارآمدترین مدیر دولت رئیسی معرفی کرد که با عملکرد ضعیف خود باعث شد که رهبر انقلاب چندین بار نسبت وضعیت بغرنج رسانه ای و تبلیغاتی دولت سیزدهم تذکرات جدی بدهد. شاید یکی از دلایل شکست جبهه انقلاب در انتخابات و مشارکت ضعیف مردم پای صندوق رای وجود چنین مدیران ناکارآمد و ضعیفی در دولت انقلابی سیزدهم بود.
ما از رسانه ضربه خوردیم و رسانه ضعیف ما عامل شکست ما شد. حال بجای اینکه این نوع مدیران ضعیف و نالایق را از گردونه مدیریت حذف کنند ،به آنها مسئولیت های جدید میدهند تا همچنان در گردونه مدیریت باقی بمانند. البته این ضعف جدی ساختار مدیریتی کشور ما میباشد که هرکس در این مملکت مدیر شد تا زنده هست مدیر باقی میماند و در سازمان یا نهادهای مختلف مدیریتش در گردش است حتی اگر فاجعه بارترین عملکرد مدیریتی را داشته باشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
❌ و اما نکته مهم:
آقای پزشکیان در اولین حضور خود در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی با اشاره به بودجه های برخی نهادها و ساختارهای فرهنگی صریحاً گفته که «اینکه تحت عنوان فعالیت فرهنگی اعتبار دریافت کنند و فقط کتاب و مقاله بنویسند، قابل قبول نیست، نتیجه باید در تغییر رفتارها و اصلاح وضعیت دیده شود.ما باورها و اعتقاداتی داریم که آنها را قابل افتخار میدانیم، اما وقتی به جامعه نگاه میکنیم میبینیم که نسل جوان آنگونه که باید با ما همعقیده نیست؛ کار فرهنگی یعنی اینکه جامعه از عمق جان بپذیرد که این باورها افتخارآمیز هستند.»
⏪ حالا ماشین جنگ رسانه ای اصلاحات این سخنان بحق پزشکیان را بستری برای تخریب نهادهای فرهنگی و انقلابی قرار داده اند و بدنبال قطع بودجه های آنها هستند. اینکه برخی ازین قرارگاه ها و سازمان های فرهنگی حقیقتا با بودجه های نجومی و کلان بدون حداقل خروجی و اثرگذاری هستند حرف درستی هست . اما اینکه کسانی که خود باعث و بانی معضلات فرهنگی جامعه هستند بیایند و این انتقادات را کنند حرف دیگری است.
مسئله اساسی اما اینجاست که فضای مجازی رها شده و شبکه های مخرب نمایش خانگی و سکوهای تولید کننده فساد و فحشا را به جان مردم انداخته اند بعد انتظار دارند عملکرد نهادهای فرهنگی خروجی بدهد....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
❌البته اطلاعات ما نشان میدهد صدها میلیارد بودجه از مسیرهای ساختارهای قانونی کشور سالانه به جیب رسانه های جریان اصلاحات مانند هم میهن و شرق و سازندگی و اعتماد ملی و خبرآنلاین و انتخاب و دنیای اقتصاد و....سرازیر میشود که همه مخرب فرهنگ و اقتصاد و سیاست کشور به نفع غرب میباشند....
هدایت شده از بیداری ملت
✍🏼غلامحسین کرباسچی:
جناب پزشكیان دراولین حضورشان در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقد بسیار مهم و صحیحی کردهاند از اعتبارات کلان پروژه های فرهنگی که هیچ تأثیری در بهبود فرهنگ ورفتار جامعه ندارد. جناب رئیسجمهور درهمین فصل تدوین بودجه دستور قطع این ارقام نجومی را صادر فرمایید. صرف سخنرانی کافی نیست.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از نشر شهید هادی
عدهای نابینا و کمبینا آمده بودند دفترش. رو کرد به من و گفت : فلانی! مشکل اشتغال این عزیزامون رو باید حل کنی .
عمرش وفا نکرد بماند و ببیند برای نخستین بار در تاریخ انقلاب، اولین آزمون فراگیر جذب و استخدام معلولان برگزار میشود ؛ آن هم به ظرفیت چهارهزار و سیصد نفر !
راوی : رئیس سازمان بهزیستی ،
علیمحمد قادری .
ویژه برنامه شبکه دو، ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
#رئیسی_عزیز❤️🩹
🌷صد روز از پروازش گذشت.
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63
هدایت شده از نشر شهید هادی
🌹از جبهه که برگشتیم، یک شب آقای رجایی را به هیئت محلمان دعوت کردیم تا برای بچـه های هیئت صحبت کند.
🔹 آن شب جمعیتی منتظر بود.
هیئتی و غیر هیئتی به هوای ایشان آمده بودند. اما ساعت از ۹ شب گذشت و آقای رجایی نیامد!
به نخست وزیـری تلفن زدم و پـرس وجـو کـردم؛ گفتند: «ایشان خیلی وقته که حرکت کرده و تا حالا باید رسیده باشد.»
🔸 در همین حین که حیران آقای رجایی بودم و دنبالش می گشتم، یک نفر آمد و دم گوشم گفت: «آقا سید! یک نفـر بغـل دست من نشسته که با آقای رجـایی مو نمیـزنه!» دنبالش رفتم و دیدم، بلـــــه؛ خود آقای رجاییه! وسط جمعیت نشسته بود و صداش هم در نمی آمد!
رفتم جلو و گفتم: «آقـا، سـلام. شمــا اینـجایی!؟ دو ساعته حيــرون شــما هستم؛ تیـم حفاظت را چی کار کردید؟!»
• گفت: «تیــم حفـاظت نمیخـوام!
سـوار تاکـسی شـدم آمـدم! »
📚 کوچــه نقــاش هــا خاطرات جانباز شهید #سید_ابوالفضل_کاظمی
#شهید_محمد_علی_رجایی
#از_شهدا_بیاموزیم
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63
هدایت شده از نشر شهید هادی
💐شهید محسن زیارتی
شهیدی که در برزخ گره گشایی می کند!
بسیاری از دوستان محسن که مشکلاتی داشتند، با محسن در میان می گذاشتند و او هم مشغول حل این مشکلات معنوی می شد.
استاد پناهیان ادامه داد: من در موضوع قبر سوالاتی داشتم و نمی دانستم از که بپرسم تا اینکه یک شب محسن آمد و سوال مرا هم پاسخ داد...
📙 بازگشت. اثر گروه شهید هادی
📚همراه باشید با ما در تنها کانال رسمی گروه و انتشارات شهید هادی در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63
هدایت شده از نشر شهید هادی
🔺بایدبه شهیدان و زندهبودنشان ایمان بیاوریم...
"محسن زیارتی درخانواده ای نسبتا مرفه بزرگ شد، اما از قبل شروع جنگ عاشق شهادت بود، اوبرای بدست آوردن شهادت، شبها نماز امام زمان را میخواند.
محسن درفتح المبین درسال ۶۱ به آرزویش رسید. از آن تاریخ بارها و بارها شاهدبودم که به سراغ رزمندگان می آمد و در عالم خواب یا ... چیز هایی میگفت که آنها را برای شهادت آماده میکرد.
یکبار خودم درخواب دیدمش، پرسیدم کمتر پیش ما میای. گفت:اینجا خیلی کار داریم. گفتم چکار میکنید؟
گفت: از این بالا نگاه میکنیم هرجا کسی کمکی خواسته باشه،کمکش میکنیم.
بعدگفت: الان سوالی داری؟کمکی میخوای؟گفتم: این مسئله قبر هنوز برای من حل نشده. گفت: بیا تابرات حلش کنم.
توی خواب من رابه بالای یک قبربرد و پاهایش را دوطرف قبرگذاشت.
گفت:کف قبر رانگاه کن، باانگشت کف قبر رو مثل کشویی کنار زد و نورشدیدی بیرون زد؛
آن نورخیلی لطیف وزیبا بود،طوری بود که دستش وقتی داخل نوربود طرف دیگر دستش هم نورانی بودو...
این خواب اینقدربرای من تاثیرداشت که عاشق قبرشدم.
من شاهدبودم که محسن زیارتی مشکل بسیاری ازرزمندگان راحل کردوآنها را آماده شهادت نمود.نمیدانم به آنهاچه چیزی نشان میداد یا چه چیزی میگفت. اما با یک اشاره، مشکل آنها رابر طرف و عاشق شهادت میکرد.
راوی حجت الاسلام پناهیان
منبع:کتاب بازگشت، انتشارات شهیدابراهیم هادی
مـزار در بهشت زهرا(سلام الله علیها)تهران
قـطعـه۲۴،ردیـف ۱۱۵،شـماره ۴۸
#نایب_الشهید
#اربعین
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻شهید لاجوردی و خطر منافقان انقلاب -۵
تغییر بافتِ عاملیّتیِ قدرت سیاسی
🖊مهدی جمشیدی
۸. لاجوردی دربارۀ خطر منافقان انقلاب یا همان جریان چپ مذهبی که صورت تشکیلاتیاش در آن دوره، سازمان مجاهدین انقلاب بود مینویسد: «به مسئولين بارها گفتهام که خطر اينان، به مراتب زيادتر از خطر منافقين خَلق است، چراکه علاوه بر همۀ شيوههای منافقانۀ منافقين، سالوسانه در صف حزباللهيان قرار گرفته و کمکم آنان را در صفوف آخرين و سپس به صف قاعدين و بازنشستگان، سوقشان داده و صفوف مقدّم را غاصبانه به تصرّف خود درآوردهاند، به گونهای که عملاً، عقل و ارادۀ منفصل برخی تصميمگيرندگان قرار گرفتند و در عزل و نصبها و حفظ و ابقاءها، دست به تخريب میزنند و اِعمال قدرت میکنند.»
الف. در این عبارت، او دوباره تأکید میکند که خطر منافقان انقلاب از خطر منافقان خَلق، بسیار بیشتر است؛ زیرا منافقان خَلق، پردۀ تزویر را کنار نهادهاند و صفآرایی کردهاند، اما اینان، در جامۀ دوست و خودی درآمدهاند و همان هدفها را در سر دارند و در نهایت، کار را به جایی خواهند رساند که «انقلابیهای حقیقی»، به حاشیه خواهند رفت و طرد خواهند شد و اینان، قدرت سیاسی را در دست خواهند گرفت. این «جابجایی نامحسوس»، یک تهدید بزرگ برای آیندۀ انقلاب است. اگر اینان نتوانند خودشان به صورت مستقیم، زمام و عنان قدرت را در اختیار بگیرند، دستکم در نقش عقل و ارادۀ منفصلِ مسئولان، ظاهر خواهند شد و جهت حرکت انقلاب را تغییر خواهند داد. داستان غمانگیز انقلاب این است که بهتدریج و در لفافه، باید نیروهای اصیل و حقیقی کنار نهاده شوند و نیروهای شبهانقلابی و شبهمصلح، بر صدر نشانده شوند و تعیینکننده باشند. پس مسأله، محدود به حضور حاشیهای و فرعیِ منافقان انقلاب در قدرت نیست، بلکه اینان در پی «تغییر بافتِ عاملیّتیِ قدرت سیاسی» هستند و میخواهند تمامیّت حاکمیّت را به تصرّف خود درآورند. این طرح سیاسیِ نانوشته، واقعیّتی است که لاجوردی با زیرکیِ مؤمنانۀ خویش دریافت و چالش آن را گوشزد کرد، اما این تحلیل، جدّی انگاشته نشد.
ب. ما امروز که به اتّفاقات پس از واگراییهای دهۀ هفتاد تا کنون که انتخابات اخیر ریاستجمهوری برگزار شده است مینگریم، مشاهده میکنیم که قدرت سیاسی، سرشار از این «عقولِ منفصلۀ التقاطی»ای بوده است که بر روند تصمیمها مؤثّر بودهاند و «نفوذ» در ساختار جمهوری اسلامی، غوغا کرده است. اینک کار به جایی رسیده که نیروهای التقاطی، خودی انگاشته میشوند و به مهمترین منزلتها و موقعیّتهای قدرت سیاسی، راه مییابند. «التقاط»، موضوعیّت خویش را از دست داده است و دیگر کسی حتّی لفظ التقاط را بر زبان نمیآورد. «امر معرفتی»، کنار زده شده و مناسبات سیاسی، تعیینکننده شدهاند. منافقان انقلاب، تفکّر و ذهنیّت نسبت به انقلاب و اسلام را با این حربه به حاشیه راندند که باید از همۀ نیروها استفاده شود و خودی و غیرخودی، بیمعناست و باید تکثّر را پذیرفت و قدرت را توزیع کرد و در پی یکدستسازی و خالصسازی برنیامد.
ج. در برابر اینان، آیتالله خامنهای در اواخر دهۀ هفتاد، تعبیر «خودی» و «غیرخودی» را به کار برد که از آن پس تاکنون، همواره مورد تاختوتاز نیروهای سکولار قرار گرفت. اینهمه حسّاسیّت آیتالله خامنهای نسبت به مفهوم «انقلابیگری» و «انقلابیبودن» و «متعهدبودن به مبانی انقلاب»، به همین دلیل است که نیروهای سکولار، تلاش فراوانی را در جهت بیاعتبارسازی تفکّر انقلابی به کار بستهاند. منافقان انقلاب، اعتقادی به جهتگیری انقلاب ندارند و میخواهند معیارهای سکولار را رسمی کنند تا به این واسطه، نهتنها حضور و حیات خودشان در قدرت سیاسی، موجّه گردد، بلکه نیروهای اصیل، با اتهاماتی از قبیل تندرو، افراطی و متحجّر، ترور شخصیّت بشوند.
د. آنچه که لاجوردی پیشبینی کرده بود، واقع شد و بخش بزرگی از حاکمیّت در اختیار نیروهای التقاطی قرار گرفت و دولتهای التقاطی، یکی پس از دیگری به قدرت رسیدند و «حزباللهیهای اصیل»، همواره در حاشیه و بیقدرت و منزوی ماندند. حتی پس از بیانیۀ گام دوّم انقلاب که قرار بود بر شتاب و خلوص حرکت انقلاب افزوده شود و به تعبیر آیتالله خامنهای، «دولت جوانِ حزباللهی» تشکیل شود، این دولت، عمر کوتاه سهساله داشت و دوباره دولت در اختیار نیروهای التقاطی قرار گرفت. جمهوری اسلامی در عرصۀ دولت، پهنۀ بازی «نیروهای التقاطی» بود و دهههاست که در آن، خبری از «اصالتهای انقلابی» نیست. اصالتها، روزبهروز، رقیقتر و حاشیهای شدهاند و التقاط و محافظهکاری، به سکۀ رایج تبدیل شده است. در سلسله یادداشتهای «دوگانگی فرساینده» نیز از این حقیقت نوشتم که تحلیل شهید بهشتی دربارۀ حضور دو بینش متضاد در درون قدرت سیاسی، همچنان موضوعیّت دارد و نظام، مبتلا به بیماری مزمن و مخرّبی شده است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از سید علیرضا آل داود
🔴 چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت نخست
✍سید علیرضا آل داود
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🔻اشاره چندباره رهبر حکیم انقلاب اسلامی طی سالهای اخیر به قدرت تاثیر رسانه بر دلها و ذهنها نشان از اهمیت این موضوع دارد. دقیقا در جنگ شناختی – ادراکی ذهنها و دلها تسخیر میشوند و مهمترین ابزار این تسخیر در عصری که ما زندگی می کنیم فضای مجازی و رسانهها هستند.
🔻سالها قبل آمریکاییها در سندی محرمانه با عنوان " How can us capture minds & heart”s Islamic world" به تسخیر دلها و ذهنها برای تسلط بر جهان اسلام و ایجاد یک سیمای نوین از جهان اشاره کرده بودند.
🔻در این سند 3 راهبرد اصلی برای ایجاد این سیمای نوین عنوان شده بود:
1.ایدههای مشترک( عقاید مشترک، جهان بینی یکسان، جهت گیری مشترک)
2. جهانی کردن اقتصاد(سبک زندگی یکسان)
3. داشتن اطلاعات یکسان در آن واحد(حکمرانی شبکه ای مبتنی بر فضای سایبر و متاورس و ...).
🔻اما نکته بسیار مهمی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند قدرت بیشتر رسانه از موشک و پهپاد بود، چراکه در عصر جنگهای شناختی هیچ جامعهای خارج از قلبها و ذهنهای مردمانش شکست نمیخورد، حتی با داشتن قویترین سلاحهای جنگی! که البته این سلاحها، موشکها و ... قدرت بازدارندگی ایجاد می کنند به شرطی که سرمایه اجتماعی آن کشور پشتیبان آن باشد و زیر بمباران اطلاعات جعلی و منفی استحاله و دچار تغییر نشده باشد!
🔻پیشتر نیز رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع رسانه و فضای مجازی اشاره کرده بودند: " در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
🔻امروز نیز در این جنگ شناختی – رسانهای تمام ما و جامعهی ما هدف این حملات و بمباران شبانه روزی هستیم.
🔻 ما کسانی هستیم که کلیکهایشان تصمیم میگیرد کدام طرف برنده شود، حتی پسندیدن ها، حتی بازنشرها و ...
🔻در این جنگ مدرن باید بدانیم جامعه همگن نیست و نمیشود روی همه یک عملیات را اجرا کرد و این جنگ نیازمند اطلاعات دقیق است.
🔻ما باید برای مدیریت، کنترل و مقابله با این جنگ عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیتهای ذهنی و دلی دشمن تاثیر بگذارد و این در حالیست که فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، صبر و تلاش بی وقفه است.
🔸ادامه دارد...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آل داود
🔴 چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت دوم 2⃣
✍ سید علیرضا آل داود
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
💡 در دنیای امروز، رسانهها نقشی کلیدی در جابجایی قدرت و نفوذ ایفا میکنند. قدرت نرم، که به توانایی یک کشور در جذب و جلب نظر دیگران بدون توسل به زور یا تهدید اشاره دارد، به طور فزایندهای به عنوان ابزاری مهم در سیاست شناخته میشود. رسانهها میتوانند با شکلدهی به افکار عمومی، روایتها و تصاویر، به طور قابل توجهی بر قدرت نرم یک کشور تأثیر بگذارند.
✅ راههای مختلفی که رسانهها میتوانند قدرت نرم را تقویت کنند:
🔻انتشار اطلاعات و ایدههای امید بخش، درست و عمیق: رسانهها میتوانند به عنوان ابزاری برای ترویج یا استحاله فرهنگ، ارزشها و دستاوردهای یک کشور به مخاطبان عمل کنند.
🔻ایجاد گفتگو و تبادل نظر: رسانهها میتوانند بستری برای گفتگو و تبادل نظر بین مردم از فرهنگهای مختلف فراهم کرده و به افزایش درک و همدلی کمک کنند و بالعکس در جهت ایجاد شکاف و نفرت پراکنی قومی، مذهبی و ... عمل کنند.
🔻ایجاد جذابیت: رسانهها میتوانند تصویری جذاب و مثبت از یک کشور ایجاد کنند و به جذب گردشگران، سرمایهگذاران و مهاجران کمک کنند یا بالعکس با ایجاد تصویر منفی و تحقیر کننده مردم دنیا را به آن کشور بدبین کرده یا باعث ایجاد سوگیری فروپاشی انگاری در مردم آن کشور شوند.
🔻دیپلماسی عمومی: رسانهها میتوانند برای دیپلماسی عمومی و ارتقای روابط بین کشورها مورد استفاده قرار گیرند.
🔴 با این حال، رسانهها میتوانند ابزاری دو لبه نیز باشند:
🔻انتشار اطلاعات نادرست و جعلی: رسانهها میتوانند برای انتشار اطلاعات نادرست و جعلی، تبلیغات و پروپاگاندا مورد استفاده قرار گیرند.
🔻ترویج نفرت و خشونت: رسانهها میتوانند برای ترویج نفرت و خشونت بین گروههای مختلف مردم مورد استفاده قرار گیرند.
🔻استعمار و استثمار فرهنگی: رسانهها میتوانند برای ترویج فرهنگ یک کشور عمل کرده و یا به حاشیه راندن فرهنگهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند.
🔻 بستر جنگ شناختی و ترکیبی:
امروز رسانهها بستر جنگ ترکیبی و جنگ شناختی شدهاند و توانایی نفوذ، ایجاد شورش و حتی براندازی نرم یک حکومت را هم دارند.
👈در نتیجه، استفاده مسئولانه و اخلاقی از رسانهها برای تقویت قدرت نرم ضروری است.
🔰 نکاتی برای استفاده از رسانهها برای تقویت قدرت نرم:
🔸 جهاد تبیین، جهاد امید و بصیرت افزایی:
رسانهها میتوانند ابزار بسیار موثری برای آقند و پدافند شناختی، جهاد تبیین، جهاد امید و بصیرت افزایی باشند.
🔸تولید محتوای با کیفیت بالا و جذاب: محتوای رسانهای باید دقیق، عینی و متناسب با مخاطبان باشد.
🔸ترویج تنوع و تعدد صداها: رسانهها باید طیف وسیعی از نظرات و دیدگاهها را منعکس کنند.
🔸حمایت از آزادی بیان و استقلال رسانهها در جهت جهاد تبیین: آزادی بیان و استقلال رسانهها برای تضمین جریان آزاد اطلاعات و ایدهها ضروری است.
🔸افزایش سواد و تربیت رسانهای و رایانه سپهر: آموزش مردم برای اینکه بتوانند اطلاعات را به طور انتقادی تجزیه و تحلیل کنند و از محتوای نادرست و گمراهکننده اجتناب کنند، ضروری است.
با استفاده از رسانهها به طور مسئولانه و اخلاقی، میتوان از آنها برای تقویت قدرت نرم استفاده کرد.
ادامه دارد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید