هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹ماجرای دستخط و امضای حاج صادق آهنگران بر پشت عکس هایش!
👆این عکس که به سال 1361 در نماز جمعه تهران گرفته شد و یکی از عکس های معروف ما در سال های دفاع مقدس به همراه چند عکس دیگر بود و اغلب در آلبوم های رزمندگان دیده می شد.
عکاس این تصویر در این زمینه می گوید:در ایام جنگ روزنامه میانگین 500 قطعه از عکس های ما را به فروش می رسانده است.
هرجا برای اجرای برنامه می رفتم، مخصوصا شب های عملیات، تعداد زیادی از این عکس ها را به درخواست رزمدنگان و بسیجی ها امضا و پشت نویسی می کردم: "ان شاءالله شهادت نصیب شما شود، یا سعادتمند باشید، یا شهدا را فراموش نکنید و یا...از این قبیل مطالب..."
این مسئله زمانی متاثرم می کرد که بعد از عملیات وقتی شهدا را می آوردند، داخل جیب شان همان عکس ها را با دستخط خودم می دیدم و یا وقتی به دیدار خانواده شهیدی می رفتم و آلبوم عکس های شهیدشان را می آوردند نشانمان می دادند، عکس خود را می دیدم که پشتش را امضا کرده بودم. اینجا بود که به حال خودم افسوس و به حال آن عزیزان غبطه می خوردم، چرا که آنها به وصال رسیدند و ما هنوز مانده ایم و در این دنیا دست و پا می زنیم!
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹به بهانه آرام گرفتن مرد ناآرام
🔴 از میرزا تقی خان امیرکبیر، خط شکن پسا ترکمان چای، تا سید ابراهیم رییسی، خط شکن پسا برجام
✍دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی:
🔹نمیدانم چرا یک مرتبه چندین شباهت بین سید ابراهیم رئیسی با میرزا تقی خان امیرکبیر ذهنم را مشغول کرد و از این میان به مطلب مهم تری رسیدم؛
♦️شباهتی که این دو بزرگوار به لحاظ جایگاه اجتماعی داشتند این است که هر دو نفر از اقشار پایین جامعه بودند و توانستند در اثر لیاقت ذاتی رشد نمایند و در مدت تقریبی سه سال ریاست، کارهای زیربنایی عظیمی انجام دهند که از آن جمله می توان به عملیاتی نمودن اقتصاد ملی و بومی اشاره کرد که هردو به آن اعتقاد راسخ داشتند؛ هر دو از جنس مردم و مردم دوست بودند؛ هر دو تا پای جان بر سر عقیده و مرام خویش ایستادند؛ و در نهایت هر دو در جوار مولایشان، یکی در جوار امام حسین علیه السلام و دیگری در جوار امام رضا علیه السلام مأوا گرفت. اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود؛ بصیرت در تاریخ دیروز راز سیاست پنهان امروز را هم مکشوف خواهد کرد.
♦️ به نظر من آن چه بیشتر از هر چیز دیگری این دو قهرمان و شهید ملی را به هم نزدیک میکند، استقلال در برابر سیاست پلید خارجی است، و مهم تر از آن، پالایش سیاست و حاکمیت ایران از امواج فتنه و مکر اجنبی و جلوگیری از نفوذ آشکار و پنهان بیگانگان.
♦️ شهید میرزا تقی خان امیرکبیر درحالی سکان سیاست ایران عصر ناصری را به دست گرفت که ترکش های زهرآگین ترکمان چای تن ایران و ایرانی را رنجور و نحیف ساخته و او بود که این میراث شوم نفوذ و رخنه اجنبی را با تدبیر سیاستش چاره و درمان کرد.
♦️ اما در این طرف تاریخ، ابراهیم عزیز ما هم وارث عصر انحطاط برجام و برجامیان بود. تن و روح و جان و هویت ایرانیان نیز در این تحقیر، رنجور و سرگشته شده بود؛ این بار فرزند دیگری از ایران، در کسوت یک عالم دینی و منتسب به آل رسول الله، زخم های ناشی از سوء تدبیر دولت مردان نالایق سال های قبل از خودش را حکیمانه مرهم نهاد.
♦️ در دویست سال اخیر از تاریخ ایران همواره ثابت شده است که استقلال واقعی ایران با مردانی از جنس امیرکبیر و رییسی هم چنان در افق مشرق زمین درخشش و تلألو داشته و لذا تا زمانی که خاک این سرزمین مستعد باروری چنین مردانی است؛ سیاست مکر اجنبی و اجنبی پرستی در این ملک به جایی نخواهد رسید .
♦️ظهور چنین ستارگانی در سپهر سیاست یک کشور به خاک مطهری نیاز دارد که با خون شهیدانش چون امیرکبیر و رییسی آبیاری شده باشد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
نظام مقتدر است.mp3
3.83M
🔴بشنوید؛ آقای پزشکیان، قدراین موقعیت را بدانید و سعی کنید عاقبت بخیر شوید...
♦️این نظام مقتدر، استعفای بازرگان، عزل بنی صدر و منتظری ها را به راحتی تجربه کرده است.
♦️این نظام مقتدر، گردنه دولت های امثال هاشمی رفسنجانی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی را گذرانده است.
♦️هرکس مثل شهید رجایی و باهنر، سلیمانی و رئیسی درخدمت نظام وانقلاب بود، عاقبت بخیر شد و خدا هم به آن عزت داد و مردم نیز قدردان بوده اند و هرکس به انحراف کشیده شد، سیلی خورد...
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
41.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند الماسی برای فریب
روایتی از نفوذ سردار محمدرضا مدحی در اپوزیسون خارج نشین
@BisimchiMedia
هدایت شده از حاج علی تی.وی 😎✌️
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: نیروی مقدس انتظامی خط قرمز #ما_مردم است ...
#انقلابیون
🖥 عضو کانال "حاجعلی تیوی" بشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694b
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻شهید لاجوردی و خطر منافقان انقلاب -۷
از حذف سیاسی به حذف فیزیکی
🖊مهدی جمشیدی
۱۰. لاجوردی، چالش اصلی را در درونِ خودِ حاکمیّت تعریف میکند و معتقد است که نظام در حال ضربهخوردن از سوی کسانی است که نیروهای حاکمیّتی شمرده میشوند. دیگریهای سالهای آغازین انقلاب، به حاشیه رفتهاند و اینک همان کسانیکه «خودی» به شمار میآمدند، «غیرخودی» شدهاند. آنچه که قرار بود به دست نیروهای معارض پدید آید، اینک به دست نیروهای سیاسیِ بهظاهر خودی، در حال انجام است. «چپ مذهبی»، همان لایۀ سیاسی است که به باور لاجوردی، اینک نقش معارض را ایفا میکند و در پی استحالۀ انقلاب است، اما آنچنان «نامحسوس» و «در لفافه» عمل میکند که همه، بیحس شدهاند. چپ مذهبی که در آن دورۀ تاریخی، در قالب سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی صورتبندی شده بود، همان جریانی است که به درون قدرت سیاسی راه یافته، اما در جهت مخالف با غایات انقلاب حرکت میکند. لاجوردی در آن زمان، شواهد زیادی در اختیار نداشت و چهبسا چندان نمیتوانست تحلیل خود را به دیگران ثبات کند، اما گذشت دههها و ظهورات ضدانقلابیِ چپ مذهبی، واقعیّتهای مکتوم و مخفی را عیان کرد و پرده از چهرۀ چپ مذهبی فروافتاد. در این دههها، هر جا «جامعه» برانگیخته شده و دست به عصیان و آشوب زده، پای جریان چپ مذهبی در میان بوده است. جامعه به طور طبیعی، آرام و ملایم است و راه خویش را میرود، اما اینان از درون قدرت، تهییج و تحریک میکنند و جامعه را در برابر حاکمیّت مینشانند. حضور اینان در ساخت قدرت، یک بازی خطرناک و چالشبرانگیز است که اگر به استحالۀ انقلاب نینجامد، دستکم باید گفت «اعتبار اجتماعیِ نظام» را تخریب میکند و در جامعه، شکاف و بحران میآفریند.
۱۱. همچنان که در تحلیل لاجوردی آمده، مسألۀ اینان در «ریشههای فکری»شان است و نباید سطح منازعه را به سیاست محدود کند. واقعیّت این است که جریان اصلاحات نسبت به اصالتهای انقلاب، دچار چرخش و زوایۀ جدّی است و بههیچرو، صلاحیّت حضور در حاکمیّت را ندارد. اگر این انقلاب، یک عالَم فکری و هویّتیِ جدید پدید آورد که در برابر غرب قرار دارد، نباید از نیروهای در ساخت رسمیِ قدرت بهره گرفت که امتداد تفکّرِ تجدّدی به شمار میآیند و در نقطۀ مقابل تفکّر اصیلِ انقلابی قرار دارند. «التقاط»، تعبیری است که لاجوردی در مقام توصیف ماهیّت معرفتیِ اینان به کار میبرد و به این واسطه نشان میدهد که چالش، چه اندازه مهلک و ویرانگر است. نفوذ نیروهای التقاطی در درون قدرت سیاسی، انقلاب را دچار تلاطمها و انحطاطهای فکری و هویّتی میکند و این لطمه و صدمه، به جامعه نیز سرایّت میکند و جامعه نیز گرفتار دگردیسی و واگرایی میشود. در عمل نیز چنین شد و تحوّلات ایدئولوژیک اینان - که بر لیبرالیسمِ شبهمذهبی دلالت داشت - به بخشهای مهمی از جامعه نیز راه یافت و چرخشها و پیچشهای اجتماعی آفرید. از طرف دیگر، حضور و فعالیّت مستمر این جریان در قدرت سیاسی، این تهدید را بازتولید و تکثیر کرد و در سیری فزاینده، انقلاب با چالشهای هویّتی در عرصۀ اجتماعی روبرو شد. روشن است که تداوم حیات اینان در ساخت رسمی، به معنی قفلشدگیِ هرچه بیشتر انقلاب به دست خویش است و بهتدریج، راههای گذار و ایجاد تحوّل انقلابی نیز تنگتر و دشوارتر خواهند. این نتیجۀ گشادهدستی نهادهای نظارتی نسبت به کسانی است که حداقلهای هویّتی را نیز برای حضور در حاکمیّت دینی دارا نیستند، اما به بهانۀ مشارکت حداکثری، وجهِ «دینی» - یا همان اسلامِ انقلابی - به فراموشی سپرده میشود و «مردمسالاری»، اصل و اساس انگاشته میشود.
۱۲. مطالعۀ تاریخ دهۀ شصت نشان میدهد که لاجوردی، از فهم بسیار متمایز و خاصی برخوردار بوده که توانسته این اندازه پیشتر از زمان، حقایق مکتوم را دریابد و ماهیّت نیروهای چپ مذهبی را دریابد. او به دلیل همین درک سیاسیِ و تشخیصِ معرفتیِ پیشدستانه، تنها ماند و از ساختار سیاسی، کنار زده شد. لاجوردی، به عنوان یک مغز متفکّر که توان تحلیلیِ بینظیری داشت و در اثر تجربههای عینی و مستقیم، جزئیّات و دقایق نیروها و جریانهای سیاسی را میشناخت، یک سرمایۀ انسانیِ منحصربهفرد بود که دو بار از قدرت سیاسی کنار گذاشته شد. نهادهای نظام نسبت به او، وفادار و قدردان نبودند و نهایت، «منافقان انقلاب»، او را به کام «منافقان خَلق» سوق دادند تا تیرهای کینههای قدیمی، بدنِ درهمشکستهاش را بشکافد. کدام نظام سیاسی، کسی همچون لاجوردی را بر صدر نمینشاند و او را به روسریفروشی در بازار تهران روانه میکند؟! بی او، بازار حضور منافقانِ انقلاب در دولتهای التقاطی، پُررونق شد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از خبردار 🚨
aghaye_13.mp3
82.81M
🔴 فایل صوتی افشاگری آقای سیزده از یک جریان قدرت در کشور
🔻من را به داخل یک ماشین ۴۰۵ بردند
🔻افشای یک پروژه رسانه ای
🔻در شورای شهر چه میگذرد؟
🔻پروژه کنار زدن شهید رئیسی
🔻آقای تحلیلگر یا آقای تحریفگر؟!
🔻محاکمه بدنه انقلابی توسط پناهیان
🔻پشت پرده رای اعتماد به وزرای پیشنهادی
🔻جریان تحریف انقلاب و رهبری
#نشر_حداکثری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
هدایت شده از بیداری ملت
رئیسعلی دلواری که بود و چه کرد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
1️⃣ رئیسعلی دلواری پسر زایر محمد کدخدای دلوار بود که در سال ۱۲۶۱ متولد شد.
او جوانی بسیار شجاع و متدین بود که در تحولات بوشهر (بندر اصلی ایران در آن دوره) در عصر مشروطه به بعد نقش جدی بازی کرد.
2️⃣ رئیسعلی رابطه خوبی با حکومت قاجار و حکام بوشهر نداشت و معمولا نیازهای خود را از طریق قاچاق تامین می کرد.
🔸️برای مثال یکبار یکی از یارانش (زایرحسین) برای مبارزه از مسقط اسلحه تهیه کرد که به علت اقتدار دریایی انگلیس در دریای عمان و فاصله زیاد آن با سواحل ایران ، مجبور گردید محموله را به دوبی ببرد تا از آنجا با لنج به صورت قاچاقی به دلوار منتقل کند.
🔸️حاکم دبی در آن مقطع شیخ سعید بن مکتوم (پدربزرگ شیخ محمد حاکم فعلی) بود که تحت الحمایه انگلیس بود.
🔸️هنگامی زایرحسین اسلحه ها را بار میزند و کمی از سواحل دُبی دور می شود، لنج مربوط به نیروهای شیخ سعید آل مکتوم به قصد توقیف محموله به شناور نیروهای تنگستانی حمله می کنند اما از آنجا که تنگستانی ها تیراندازان ماهری بودند، با تفنگچی های شیخ روی آب درگیر شده و تعدادی از آنها را کشته و می گریزند.
🔸️پادشاهی بریتانیا که حامی شیخ دُبی بود، طی نامه ای تقاضای استرداد زایرحسین جهت محاکمه را می نماید که با پاسخ منفی رئیسعلی دلواری روبرو می گردد و ماجرای فوق یکی از عوامل کینه نیروی دریایی انگلیس از کدخدای دلوار بود.
3️⃣ رئیسعلی آنچنان متدین بود که مراسم عزاداری امامان شیعه را در منزلش برپا می داشت و عبارت "از خداوند جلّی توفیق میخواهد علی" را بر مُهر مخصوصش حک کرد که نشان از ارادت ویژه او به امام اول شیعیان داشت.
🔸️همچنین بر سردر منزلش در دلوار عبارت زیر دیده می شد :
"زتیغ شیرخدا چون رواج شرع نبی شد"
"از این سبب به همه مسلمین رئیس علی شد"
4️⃣ رئیسعلی در چند مقطع در تحولات سیاسی جنوب کشور نقش مهمی بازی کرد و در واقع کنش گری جدی او از دوران مشروطه شروع شد که با نیروهایش به دستور سید مرتضی علم الهدی مجتهد اهرمی، بوشهر را تصرف کرد و جالب این بود که نیروهای او کوچکترین تصرفی در مال التجاره مردم انجام ندادند و همین امر باعث خوشنامی این جوان دلواری گشت.
5️⃣ جنگ جهانی اول که آغاز گشت ، رئیسعلی به فرمان علمای شیعه که حامی امپراطوری مسلمان عثمانی بودند ، با لشکرکشی غیرقانونی بریتانیا به بوشهر مخالفت کرد و با آنان به مبارزه برخاست.
🔸️مثلث پیشرو و مترقی در آن دوره، تُجار (حامی مالی و مادی قیام )، علما (حامی شرعی قیام) و مبارزان (عوامل اجرایی قیام) بودند که مانعی جدی بر سر اهداف انگلیس در جنوب ایران گردیدند.
🔸️قیام توسط خوانین بزرگ منطقه همچون غضنفرالسلطنه برازجانی ، شیخ حسین چاهکوتاهی و زایرخضرخان اهرمی مدیریت می شد ، اما هیچکدام از آنها با وجود تفنگچی و اموال فراوان به اندازه رئیسعلی که کدخدایی بیش نبود، اثرگذاری نداشتند و آوازه جوان دلواری در سرتاسر ایران و حتی بریتانیا پیچید و همین امر حسادت برخی ها (که بنا نیست نامشان برده شود) را برانگیخت.
6️⃣ رئیسعلی دلواری و یاران اندکش از بدو برپایی اردوی انگلیس در بوشهر و تبعید حاکم وقت این بندر موقرالدوله و آزادی خواهانی چون عبدالرضا چوبک ، به فرمان علمایی چون سید عبدالحسین لاری، شیخ محمدحسین برازجانی ، سید مرتضی علم الهدی و سید عبدالله بلادی بوشهری، به مبارزه علیه انگلیس دست زد و شبیخون های کارآمدی علیه اشغالگران خاک وطن سازماندهی نمود.
7️⃣ انگلیسی ها که از شبیخون های گاه و بی گاه او به تنگ آمده بودند ، ابتدا گمان کردند نیت رئیسعلی مالی است و ۴۰ هزار لیره استرلینگ به او رشوه پیشنهاد کردند تا دست از اقداماتش بردارد لکن او نپذیرفت.
🔸️تا این که بریتانیایی ها در نهایت با چند هزار نیرویی که از هندوستان وارد کردند، در اوت ۱۹۱۵ به دلوار لشکر کشیدند که با مقاومت دلواری ها و شیوه جنگ و گریز رئیسعلی و خالوحسین بردخونی و دادن تلفات بسیار و کشته شدن چند افسر عالی رتبه مجبور به عقب نشینی گشتند.
🔸️پیروزی فوق چنان اثرگذار بود که نام رئیسعلی در تمام ایران پیچید و در لندن نیز روزنامه ها از او و مبارزاتش نوشتند.
8️⃣ عاقبت رئیسعلی در یکی از شبیخون ها در محله تنگک بوشهر از پشت بوسیله خائن اجیر شده توسط برخی حسودانی که از قدرت گرفتن او نگران شده بودند ، در ۱۲ شهریور ۱۲۹۴ به شهادت رسید و داغی بزرگ بر دل مردم ایران گذاشته شد.
📌واقعیت تاریخی اینست که امپریالیسم انگلستان اگرچه به شدت درپی ترور رئیسعلی دلواری بود، اما در به شهادت رسانیدن این جوان ۳۳ ساله نقشی نداشت و بخیلان پرونده عمر او را بستند .
روحش شاد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت مجید یراقبافان از حال و هوای روزی که رئیسجمهور فقید قرار بود از تولیت آستان قدس راهی قوه قضائیه شود؛ از ساعات تلخ شنیدن خبر شهادت تا اعلام عمومی آن در حرم امام رضا(ع)!
@BisimchiMedia
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
آغاز افراطی گری از وزارت علوم+مجلس کجاست؟
🔸گویا در دولت پزشکیان بناست با #مجرمان دارای پرونده با لطافت و رأفت و با #نخبگان با خشونت و تحقیر برخورد شود.
🔸در حالی که دستور توقف برخورد قانونی با تمامی اساتید و دانشجویانی که به دلیل تخلفات صریح امنیتی و اخلاقی محکوم شده بودند صادر شد؛ وزیر علوم دولت وفاق در آستانه بازگشایی دانشگاهها، دستور بررسی مجدد همه پروندههای جذب اساتید و کارکنان را که تمامی فرآیندهای قانونی را طی کردهاند صادر کرد و عملا وضعیت این اساتید جوان و نخبه را در هالهای از ابهام فرو برد!!!
🔸برخورد با نخبگان دانشگاهی در دولت روحانی هم ماجرای غم انگیزی داشت که حتی موجب خودکشی یکی از آنها را فراهم کرد.
🔸اما این گونه برخوردهای خشن هرگز در ابتدای دولت شهید رئیسی نسبت به جذب شده های دولت روحانی اتفاق نیفتاد.
🔸ظاهرا دوباره افراطی های غربگرا فرمان کار را به دست گرفتهاند که باید در این زمینه از #مجلس محترم هم به وظایف قانونی خود عمل کند و البته مجلس کاش به هشدارها توجه می کرد....
#دانشگاه
#پزشکیان
#وزارت_علوم
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
پیرمرد بعد از فتنه ۸۸ نگران جان رهبر بود. شهیدی به خوابش آمد و گفت نگران نباش، ما محافظ او هستیم. نشانی مزارش را هم گفت. پیرمرد اعتنا نکرد. خوابها تکرار شد. سراغ همان نشانی مزار رفت. تصویر شهید همان بود که در خواب دیده بود.
روی مزار نوشته بودند:
محافظ رییسجمهور سیدعلی خامنهای.
*دانیال معمار(سردبیر همشهری)
#فتنه
#امام_خامنهای
#شهید
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🔴 لیست مطالب پرونده ویژه #دروغ_بزرگ
#اختصاصی_سعدا
ماجرای انتساب کابینه دکتر #پزشکیان به #رهبری چه بود؟ عملکرد #مجلس در رابطه با این موضوع چگونه بود؟ آیا با این انتساب اساس #مردم_سالاری زیر سوال نمیرود؟ همه در پرونده ویژه #دروغ_بزرگ
(با کلیک بر روی هر عنوان به مطلب مربوط به آن منتقل میشوید)
1⃣ شروع ماجرا چه بود؟
2⃣ نتیجه اظهارات آقای پزشکیان چه بود؟
3⃣ عملکرد نمایندگان
4⃣ هزینهکرد از رهبری؛ صحیح یا خطا؟
5⃣ اما حقیقت ماجرا چه بود؟
6⃣ تیر خلاص مقام معظم رهبری در جلسه 6 شهریور
🔗 تکمله: دروغ بزرگ از کجا آب میخورد
#پزشکیان
#کابینه
#رهبری
#مجلس
انتشار حداکثری با شما
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom