هدایت شده از 💠 تحلیل سیاسی 💠
⭕️ملازمه «بسیج و ضرورت»
🔹تأملی در چیستی، چرایی و چگونگی تکوین و تشکیل نهادها و تشکلهای انقلابی، از وجود واقعیتی مشترک در همه آنها حکایت دارد و آن، این است که هر گاه انقلاب و نظام اسلامی که در واقع امر ترجمان خواستههای مردم عزیز ایران هستند، به تحول یا اقدام انقلابی در مسئله یا زمینهای نیاز داشتهاند، نهادها و تشکلهای انقلابی برای حل و رفع آن مسائل راهاندازی شدهاند. البته این نهادها غالباً به دلیل موفقیت در عملکردها و اتخاذ رویکردهای مناسب و مقتضی انقلابی ادامه حیات داده و بار را از دوش انقلاب و نظام برداشتهاند.
🔸در واقع، اگر از منظر وجود «ملازمه بین نهاد انقلابی و ضرورت روز»، به فلسفه شکلگیری بزرگترین و مهمترین نهادهای انقلابی، یعنی نهاد بسیج بنگریم، خواهیم دید که به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی و قطع دست استکبار جهانی و منافع آنها در ایران، توطئهها و فتنههای شیاطین غربی، عبری و برخی کشورهای عربی مرتجع با محوریت شیطان بزرگ(آمریکا) علیه انقلاب مردم ایران و نظام نوپای جمهوری اسلامی روز به روز گسترش یافت و به جایی رسید که امام راحل برای حل بحرانهای رو به تصاعد در چنین شرایطی فرمان تشکیل بسیج در پنجم آذر 1358را به مثابه ضرورتی بنیادین برای آن روز صادر کردند.
🔹بسیج مستضعفان تا یک دهه از تشکیلش در آن مقطع مخاطرهآمیز جنگ، خون و مقاومت چنان خوش درخشید که امام راحل به عنوان آفریننده و پدر بسیج در پیامی که 9سال بعد از تشکیل بسیج، به مناسبت و ضرورت شکلگیری «بسیج دانشجو و طلبه» به عزیزان بسیجیاش میدهد، بسیج را مدرسه عشق مینامد که اگر «نوای دلنشینش بر کشور طنینانداز شود، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید.» این کلمات شوقانگیز و سراسر امیدآفرین و اذعان به اینکه بزرگترین افتخارم این است که خود یک بسیجیام، نشان از رضایت امام جامعه از بسیج و عملکرد جهادی و انقلابی آن بود. آری، بسیج که خود بر اساس ضرورتی در ابتدای انقلاب خلق شد، حالا موفق شده بود در مسیر تداوم انقلاب و نظام اسلامی بارها ضرورتهای مردم و کشور را هم ادراک کرده و هم برای حل و سامان آنها اقدام کند؛ از ریشهکنی فلج اطفال در دهه هفتاد بگیرید تا سازندگی و محرومیتزدایی و همیاری مردم در سیل و زلزله تا امروز که مهمترین مرزبان و سنگرنشین جبهه «جهاد تبیین» در برابر «جنگ شناختی» دشمن غدار است.
🔸حقیقتاً، باید همانند امام(ره) و خلف صالحشان رهبر معظم انقلاب برکات پرزایش و دستاوردهای پایانناپذیر بسیج و فرهنگ بسیجی را دید و بسیج را نواخت و مانند آن بزرگواران آرزوی پیوستن به جرگه بسیجیان واقعی را در دل پروراند و در عمل محقق کرد.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
هدایت شده از 💠 تحلیل سیاسی 💠
⭕️تاثیرات میدانی عقب نشینی اسرائیل از البیاضه چیست؟
🔹یکی از اهداف حمله زمینی اسرائیل ، رسیدن به جاده ساحلی و راهبردی ناقوره-صور در امتداد دریای مدیترانه بود تا از آنجا بتواند به سهولت به سمت شمال و تصرف شهر بسیار مهم صور حرکت کند.
🔸اسرائیل به همین منظور از جنوب لبنان وارد طیرحرفا شد و با دور زدن این شهر گردش به چپ کرد و به روستای شمع و همچنین پیرامون البیاضه رسید.
🔹در صورتی که البیاضه به تصرف در می آمد، اسرائیل به واقع توانسته بود از پشت منطقه ای به عمق ده کیلومتر نفوذ کرده و برخی مناطق جنوب لبنان را محاصره کند و آرام آرام از پشت به خطوط حزب الله فشار وارد سازد.
🔸در نتیجه، مقاومت با تمام توان در البیاضه ایستادگی کرد و بر اساس اطلاعات میدانی ، اسرائیل ساعاتی پیش به حومه طیرحرفا در عمق ۲ کیلومتری لبنان عقب نشینی کرده است.
🔹در واقع اسرائیل هم سعی داشت با تصرف البیاضه ، از طریق جاده ساحلی به سمت شمال حرکت کند و هم از پشت به ناقوره در نقطه صفر مرزی یورش ببرد و استحکامات حزب الله و تونل ها و سکوهای موشکی آن را در مساحت قابل توجهی نابود سازد.
🔸ولی با مقاومت امروز رزمندگان حزب الله ، اسرائیل ۶ تانک خود را از دست داد و با تلفات زیاد عقب نشینی کرد و اکنون تمام دستاوردهای میدانی خود را در این محور از دست رفته می بیند.
🔹 به بیان دیگر باید گفت بعد از حدود ۲ ماه نبرد زمینی ، برای اسرائیلی ها هم روز از نو و هم روزی از نو شد.
🖌علیرضا_تقوی_نیا
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
هدایت شده از 💠 تحلیل سیاسی 💠
🔺ما نیاز به سطح بالایی از واقع بینی به شرایط داریم.
🔹اشتباهات حزبالله متعدد و ضربات وارده زیاد بود. صحبت از این موارد، مطمئناً حزب الله را قوی تری خواهد ساخت.
🔸مدتی پیش یک نفر از افراد لبنانی در تحلیلی گفته بود حزب در برخی عرصه ها عملاً دچار غفلت شد که یک نتیجه آن حمله پیجری بود، وی عقیده داشت یکی از دلایل این غفلت، تعاریفی بود که پیش از جنگ حتی دشمن در خصوص نرخ شلیک و ... حزب میداد.
🔹ناجوانمردی است که پیروزیهای بزرگ حزب را نادیده بگیریم. حمله پیجری و شوک شدید از درون و از رده خارج کردن نزدیک به 4000 نیروی عملیاتی، ترور فرماندهان رضوان و سوزاندن طرح عملیاتی حزب در شمال، ایجاد بحران آوارگی با آواره کردن حدود 1 میلیون نفر در یک روز، ترور قرارگاه فرماندهی حزبالله و شهادت رهبری، فرماندهی جنوب، فرماندهی سپاه لبنان و ... همگی یک کشور را از پای درمیآورد؛ حزب با کمک موثر و به موقع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه مستشاری و تسلیحاتی، آن هم در حالی که تقریبا تمام خطوط مواصلاتی سوریه به لبنان تحت آتش و همه خطوط امداد و مواصلات از شمال به جنوب لیطانی قطع بود، آن هم با حمله سنگین زمینی و نبرد آخرالزمانی ارتش رژیم با پشتیبانی سنگین آتش هوایی و توپخانه، توانست با ایجاد سه خط در جنوب لبنان، سد نفوذی را ایجاد کرده و ارتش رژیم را وارد یک باتلاق سازد.
🔸 ندیدن این شرایط و قضاوت حزب، ناجوانمردی است. اینکه حتی ایران نیز مورد تخطئه قرار گیرد، باز هم ناجوانمردی است. متاسفانه نمیتوان صحبتهای زیادی مطرح کرد اما حضور ارشدترین فرماندهان ایرانی در قلب میدان، آن هم پس از ترور سردار نیلفروشان، نشان از فداکاریها است.
🔹 در حوزه تسلیحاتی نیز ماجرا به همین شکل است. شاید جنگ نظامی فعلا برای 60 روز پایان یابد اما جنگ بزرگ بازسازی، درس گیری، تنفس، تجدید قوا، حل مسائل اجتماعی و سیاسی داخلی، از فردا آغاز میشود. مهمترین ماموریت ما، ارتقاء جهشی قدرت آتش گروههای مقاومت است. باید قدرت آتش (کمی و کیفی) در ابعاد مختلف، جهش یابد.
✍محلل
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
یادداشت دکتر توحید عزیزی درباره فیلم «صبحانه با زرافهها»
کثافتخوری با گرازها
جمعه هفته گذشته به درخواست دخترم رفتیم به دیدن فیلم «صبحانه با زرافهها». فیلمی چرک مملو از صحنههای استعمال مواد روانگردان، اشارههای جنسی، دختربازی، الفاظ رکیک، ضدزن، و دروغ گویی.
گویی جز کشیدن مواد و دروغ گفتن و نگاه جنسی/حقیرانه به زن،راهی برای خنداندن بیننده وجود ندارد.
در صحنهای از فیلم مثل تمام صحنهها، بازیگران مشغول دروغ گفتن به یکدیگر بودند در شرایطی که یکی دیگر از بازیگران که به واسطۀ استعمال مواد بیهوش شده بود، از ارتفاع سقوط میکرد. از آخر سینما دو بچه جیغ کشیدند و چیزی گفتند، از وسط سینمایی آقایی با صدای بلند گفت: «مگر این فیلم محدودیت سنی ندارد»؟
حالا شما در نظر بگیرید تیپ افرادی که به دیدن این فیلمها میآیند، غالبا تیپ مذهبی نیست، اما ظاهرا بجز من دست کم یک نفر دیگر هم در سالن به شوک فرو رفته بود که این چه افتضاحی است!
در آمریکا با خانواده زیاد به سینما میرفتم و در تمام آن سالها، به یاد ندارم هیچ فیلمی بدون محدودیت سنی، صحنههای خشونت آمیز، مرگ، استعمال مواد روانگردان، استعمال مشروبات، یا فحاشی داشته باشد.
حتا اگر در یک فیلم با محدودیت سنی، بازیگری مدام از مواد روانگردان استفاده کند یا نگاه جنسیتی/ابزاری به زن داشته باشد، قاعدتا در جامعه اسلامی، چنین فردی باید «ضد قهرمان» داستان باشد، نه «قهرمان» آن!
من طرفدار جمهوری اسلامی هستم، برای ج.ا. و خدمت به مردمش مهاجرت معکوس کردم و برگشتم به ایران، جایگزینی برای آن نمیدانم و نمیبینم، ولی بیایید یک واقعیتی را قبول کنیم: ج.ا. با شانه خالی کردن از حکمرانی، بیشتر از آنکه در این چند سال به اقتصاد مردم صدمه زده باشد، فرهنگ جامعه را به فاز فنا داده است!
https://virasty.com/TohidAzizi/1732469660231584589
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
هدایت شده از آرمان انقلاب
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 در راه از تنهایی نترس
🎙 عینصاد
📿کانال آرمان انقلاب 👇
@arman_enghelab
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت نیستی، خدات هست عزیز دلم💔
داغ تو سرد نمیشه سید...💔
@aghaye_13
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکانیزم ماشه چیست؟
#آقای_سیزده
@aghaye_13
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا بعد از خروج آمریکا ایران شکایت نکرد؟
@aghaye_13
هدایت شده از وعده صادق
36.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح ادله همبستگی اسلامی و مشروعیت مقاومت در خطبه «جمعه نصر» مقام معظم رهبری
حجتالاسلام و المسلمین استاد مقیسه در مصاحبه اختصاصی با «وعده صادق»:
بهترین شروع در این بحث طرح سخنانی است که رهبر گرانسنگ انقلاب به عنوان طراح راهبردهای اصلی مقاومت در خطبههای نماز جمعه نصر مطرح فرمودند.
ایشان این آیه را مطرح کردند و مفاد آن را تبیین فرمودند:
«المؤمنون و المؤمنات بعضهم أولیاء بعض یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر و یقیمون الصلاة...أولئک سیرحمهم الله إنّ الله عزیزٌ حکیم»(توبه/71)
این آیه شریفه همبستگی اسلامی را تشریح میکند. نمود همبستگی امر به معروف و نهی از منکر است برخلاف منافقین که امر به منکر دارند. خداوند متعال به برکت این همبستگی و اقدامات صالح رحمت خودش را نصیب اینها میکند.
اصل مقبولیت و مشروعیت مقاومت قابل خدشه نیست و هرکس خدشه کند مورد سرزنش و نکوهش است لااقل متهم به غفلت خواهد شد. اگر هیچ کلمه دیگری مناسبی در طرد مستشکل به مقاومت به کار نرود لااقل میگویند تو غافلی. این کسی که در این حد ظلم کند، در حد 70-60 سال در این ابعاد و با این شدت و حدت ظلم کند و کسی در لزوم مقاومت در برابر آن خدشه کند، اگر نگویند فرد خدشهکننده از عوامل آن جلاد است، اگر نگویند این فرد مزدور است، اگر از این کلمات برای نشان دادن ماهیت عفریتی این مستشکل استفاده نکنند لااقل میگویند او غافل است.
#امام_خامنهای
#نماز_جمعه_نصر
#استاد_مقیسه
#نظریه_مقاومت
#مشروعیت_مقاومت
#خط_سازش
#مصاحبه_اختصاصی
🔻وعده صادق؛ گذری بر تاریخ تحولات جبهه مقاومت🔻
ایتا |تلگرام | اینستاگرام | یوتیوب
هدایت شده از 🌸 رساله رهبر انقلاب 🌸
⁉️خون باقیمانده در گوشت
🔶 س : آیا خوردن خون باقی مانده در گوشت حیوان ذبح شده، حلال است؟
✅ ج: اگر پس از ذبح، به صورت طبیعی از حیوان خون خارج شود، خونی که داخل بدن باقی میماند گرچه نجس نیست، ولی خوردن آن حرام است، مگر آنکه هنگام پخت در غذا مستهلک شود یا به صورتی در گوشت باشد، که جزء آن محسوب شود.
#خون_باقیمانده_گوشت
🔍 منبع : KHAMENEI.IR
🌸🍃 کانال رساله رهبر انقلاب(احکام)
https://eitaa.com/joinchat/2754740421Cae2d378342
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻آیتالله خامنهای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ
🖊مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب را بهدرستی، یک متفکر قرآنی میشمارند و این وجه از منبع اندیشهای ایشان را برجسته و کلیدی میدانند، اما چنین نیست که ایشان با تفکر فلسفی، بیگانه باشد. اگر جوهر فلسفه را تفلسف بدانیم که متضمن اندیشهورزی عقلانی است، روشن است که باید این روش و منطق را در گفتارهای ایشان، بسیار کانونی و پررنگ قلمداد کنیم. بهخصوص در مواجهه با مسألههای نوپدید، آیتالله خامنهای در عین اهتمام به مبادی نقلی، هرگز از اشاره به مبادی عقلی، غفلت نمیورزد و اینگونه نیست که بتوان ایشان را یک متفکر نقلی و دروندینی دانست. ایشان توانسته به ترکیب متوازنی از عقل و نقل در بافت معرفتی خویش دست یابد و این دو منبع معرفت را در آمیزهای منطقی و دلنشین به کار بگیرد. بر این اساس است که میتوان فلسفهی فرهنگ و مسألههای آن را به تفکر ایشان ارجاع داد و پاسخ طلبید. این در حالی است که نقلبسندگی و اخباریاندیشی، مانع تولد فلسفههای مضاف است و روایت ناچیز و تنگدامنه از مأخد و منابع دین دارد.
۲. از جمله فضیلتهای آیتالله خامنهای در زمینهی فلسفهی فرهنگ، این است که ایشان توانسته به عقلانیت فلسفی، امتداد بدهد و به فلسفهی مضاف، نزدیک بشود. کسانی هستند که با وجود میل به فلسفهی فرهنگ، نتوانستهاند از قلمرو فلسفهی مطلق خارج بشوند و امتدادها و دنبالههای آن را در فلسفهی مضاف بیابند. چنین وضعی، سبب توقف در مبادی مطلق و بعیده و عام شده و ملالت و دلزدگی ایجاد کرده است. افزون بر این، موجب گشته که برخی معتقد شوند فلسفهی اسلامی، امکان بسط و کشش از آن ساحت عالی و عام به ساحتهای اختصاصی و مقید ندارد و در نسبت با وجودهای خاص، عقیم و علیل است. روشن است که چنین نیست و این نقصان، به اندیشهورزانی بازمیگردد که قدرت ترجمه و تبدیل فلسفهی اسلامی را ندارند؛ چراکه متفکرانی همچون مرتضی مطهری و محمدتقی مصباح نشان دادند که میتوان فلسفهی اسلامی را پی گرفت و از آن به سطوح اضافی و عینی رسید. مسأله و گره، یافتن نحوهی دلالتگری و تجویز فلسفهی اسلامی است و ما با منطق و سازوکار این اقدام معرفتی، ناآشنا هستیم.
۳. یکی از زمینههایی که آیتالله خامنهای را به تفلسف معطوف به حوزهی فلسفهی فرهنگ وادشت، غوطهوری ایشان در عینیتهای حکمرانی و اجتماعی بود. ایشان بهطور خاص در دورهی پس از انقلاب، در متن تحولات عینی و چالشی قرار گرفت و با پرسشهایی روبرو گردید که برآمده از وجه عینی و بیرونی و ساختاری تفکر اسلامی بودند. ایشان باید نشان میداد که برگردان ملموس و خارجی تفکر اسلامی چیست و باید در مقابل نظم تجددی، چگونه نظم دینی را درافکند. این مواجهه و دستبهگریبانی، بسیار مولد و مؤثر بود و ایشان را به حرکت از ذهن به عین و از مبادی مطلق به مبادی مضاف سوق داد. آنان که از تجربهیزیسته، بیبهره بودند، همچنان به درسوبحثهای انتزاعی و مدرسی و کلی بسنده کردند و از اقتضاها و ضرورتهای تاریخی دورهی پساانقلابی دور افتادند. تجربهها و واقعیتهایی همچون انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی، علوم انسانی اسلامی، دانشگاه اسلامی، تهاجم فرهنگی، رسانه و روایت، سیاست فرهنگی دینی، مهندسی فرهنگی، مردمسالاری دینی و ... بسیار مولد و محرک بودند و موجبات و مقدمات خلاقیت عقلی در حوزهی فرهنگ را فراهم کردند.
🖇در اینجا بخوانید:
http://iict.ac.ir/farhangzehn
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حملۀ حزبالله به محل اقامت فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی
🔹اتاق عملیات حزبالله: یکی از اهداف حساس نظامی که در ۱۸ نوامبر در شهر تلآویو هدف قرار گرفت، محل سکونت تومار بار، فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بود. پهپادهای تهاجمی در این عملیات دقیقاً به اهداف خود اصابت کردند.
@Farsna