#حضرت_موسی_بن_جعفر_علیه_السلام
#شب_زیارتی_ارباب
آه هر چند غل جامعه بر پيكر داشت
بر تنش باغ گل لاله و نيلوفر داشت
مثل گودال دچار كمي جا شده بود
فرقش اين بود فقط سايه ي بالا سر داشت
زحمت چكمه ي سنگين كسي را نكشيد
يعني پامال نشد تا نفس آخر داشت
لطف زنجير همين بود كه عريان نشود
هرچه هم بود ولي پيرهني در بر داشت
دختري داشت ولي روسري اش دست نخورد
دختري داشت ولي دختر او معجر داشت
يك نفر كشته شد و هفت كفن آوردند
پاره هم ميشد اگر، يك كفن ديگر داشت
السلام اي بدن بي كفن كربلا
سوره ي يوسف بي پيرهن كربلا
#علي_اكبر_لطيفيان
@dobytyhayroze
#حضرت_موسی_بن_جعفر_علیه_السلام
#ابیات_بعد_از_روضه
پلکی بزن روا بشود حاجت همه
ای قبله حوائجمان یابن فاطمه...
#محمد_حبیب_زاده
@dobytyhayroze
#حضرت_موسی_بن_جعفر_علیه_السلام
#روضه
#نوروز
#حفظ_حرمت
🥀عنایت امام کاظم علیه السلام به مرثیه خوان سید الشهدا در نوروز🥀
محدث قمی گوید: ابن شهر آشوب روایت کرده که:
روز نوروزی بود که منصور دوانیقی حضرت امام کاظم علیه السلام را امر کرد که آن جناب در مجلس تهنیت بنشیند و مردم به جهت مبارک باد او بیایند و هدایا و تحف خویش را نزد او بگذارند و آن جناب قبض اموال فرماید. حضرت فرمود : من در اخباری که از جدم رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله و سلم وارد شده تفتیش کردم از برای این عید چیزی نیافتم و این عید سنتی بوده از برای فرس و اسلام او را محو نموده و پناه می برم به خدا از آنکه احیا کنم چیزی را که اسلام محو کرده باشد آن را، منصور گفت که این کار به جهت سیاست لشکر و جند می کنم، و شما را به خداوند عظیم سوگند می دهم که قبول کنی و در مجلس بنشینی، پس حضرت قبول فرمود و در مجلس تهنیت بنشست.
امراء و اعیان لشکر به خدمتش شرفیاب شدند و او را تهنیت می گفتند و هدایا و تحف خود می گذاردند و منصور خادمی را موکل کرده بود و در نزد آن جناب ایستاده بود، اموال را که می آوردند ثبت سیاه می کرد، پس چون مردمان آمدند آخر ایشان پیرمردی وارد شد عرض کرد: یابن رسول اللَّه! من مردی فقیر می باشم و مالی نداشتم که از برای شما تحفه آورم و لیکن تحفه آوردم از برای شما سه بیتی را که حدم در مرثیه جدت حسین بن علی علیهما السلام گفته و آن سه بیت این است:
عَجِبْتُ لِمَصْقُولٍ عَلاکَ فِرِنْدُهُ
یَوْمَ الْهِیاجِ وَ قَدْ عَلاکَ غُبارٌ
وَ لاَسْهُمٍ نَفَذَتْکَ دُونَ حَرائِرَ
یَدْوعُونَ جَدَّکَ وَ الدُّمُوعُ غِزارٌ
اَلاّ تَقَضْقَضَتِ السَّهامُ وَعاقَها
عَْن جِسْمِکَ الاِجْلالُ وَ الاِکْبارُ[1]
حضرت فرمود: قبول کردم هدیه تو را، بنشین بارک اللَّه فیک، پس سر خود را به جانب خادم منصور بلند کرد و فرمود: برو نزد امیر او را خبر ده که این مقدار مال جمع شده و این مالها را چه باید کرد، خادم رفت و برگشت و گفت: منصور می گوید که تمام را به شما بخشیدم در هرچه خواهی صرف کن، پس حضرت به آن مرد پیر فرمود که تمام این مالها را بردار و قبض کن، همانا من تمام را به تو بخشیدم.
1⃣در شگفت شدم از آن شمشير صيقلى كه بر فراز تو بود در روز جنگ در حالى كه روى تو را غبار گرفته بود. و از تيرهايى كه در برابر زنان آزاده از بدن تو مىگذشت در حالى كه جدّ تو را مىخواندند و اشكها مىباريدند. آيا سزاوار نبود كه به خاطر عظمت و شكوه تو تيرها به خطا مىرفتند؟
📚المناقب ج۳ ص۴۳۳
📚بحار الأنوار ج۴۸ ص۱۰۸
@dobytyhayroze
#حضرت_موسی_بن_جعفر_علیه_السلام
#المعذب_فی_قعر_السجون
آقا بگو با ما از آن زندان آخر
شد دیده ها دریا از آن زندان آخر
خون شد دل زهرا از آن زندان آخر
خون می چکد از پا از آن زندان آخر
با تو چه کرده دشمن پست یهودی
خورده به روی صورتت دست یهودی
@dobytyhayroze
در کنج زندان ظلم ها تکرار می شد
با تازیانه روزه ای افطار می شد
آزارها دادند هر مقدار می شد
در نیمه ی شب با لگد بیدار می شد
دشمن ندارد بهر کار خود دلیلی
یا تازیانه می زند یا ضرب سیلی
@dobytyhayroze
آهسته آهسته خودش را جا به جا کرد
اول برای شیعیان خود دعا کرد
معصومه را با گریه های خود صدا کرد
افتاد بر روی زمین یاد رضا کرد
ای میوه ی قلبم ببین بابا چه حالی است
اینجا فقط جای تو با معصومه خالی است
@dobytyhayroze
روح تو را تا درگه محبوب بردند
هم زهر خوردی هم تو را مضروب بردند
جسم تو را بر تکه ای از چوب بردند
بد بود اما عاقبت شد خوب بردند
هر چند بر روی زمین مانده تن تو
غارت نکرده هیچ کس پیراهن تو
#مجتبی_شکریان
@dobytyhayroze
#حضرت_ابوطالب_علیه_السلام
#حدیث
قال الصادق علیه السلام :
إِنَّ مَثَلَ أَبي طالبِ مَثَلُ اصحابِ الكهفِ أَسرُّوا الايمانَ وأَظهروا الشِّركَ فَاَتاهُمُ اللهُ أَجرَهُم مَرَّتَينِ.
حضرت امام صادق علیه السلام فرمود:
حكايت ابو طالب علیه السلام حكايت اصحاب كهف است كه ايمان را نهان كردند و شرك را اظهار داشتند، پس خدا پاداششان را دو بار بآنها داد. (يك بار بجهت ايمان آوردن و يك بار بجهت تقيه كردن)
📚الکافی ج یکم ص ۴۴٨
@dobytyhayroze
#حضرت_ابوطالب_علیه_السلام
#مومن_قریش
آب ونان سفره ات الحق پیمبر ساز بود
این قبیل اعجاز هارا سفره ی دیگر نداشت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@dobytyhayroze
#حضرت_ابوطالب_علیه_السلام
#حدیث_علوی
🌺نور پدرم از نور ما اهل بیت است
عَنِ الصَّادِقِ عَنْ آبَائِهِ علیهم السلام أَنَّ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام کَانَ ذَاتَ یَوْمٍ جَالِساً فِی الرَّحْبَةِ وَ النَّاسُ حَوْلَهُ مُجْتَمِعُونَ فَقَامَ إِلَیْهِ رَجُلٌ فَقَالَ یَا أَمِیرَالْمُؤْمِنِینَ أَنْتَ بِالْمَکَانِ الَّذِی أَنْزَلَکَ اللَّهُ بِهِ وَ أَبُوکَ مُعَذَّبٌ فِی النَّارِ فَقَالَ لَهُ عَلِیٌّ علیه السلام مَهْ فَضَّ اللَّهُ فَاکَ وَ الَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً لَوْ شَفَعَ أَبِی فِی کُلِّ مُذْنِبٍ عَلَی وَجْهِ الْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ اللَّهُ فِیهِمْ أَبِی مُعَذَّبٌ فِی النَّارِ وَ ابْنُهُ قَسِیمُ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ وَ الَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً إِنَّ نُورَ أَبِی یَوْمَ الْقِیَامَةِ یُطْفِئُ أَنْوَارَ الْخَلَائِقِ إِلَّا خَمْسَةَ أَنْوَارٍ نُورَ مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله وَ نُورِی وَ نُورَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ نُورَ تِسْعَةٍ مِنْ وُلْدِ الْحُسَیْنِ فَإِنَّ نُورَهُ مِنْ نُورِنَا الَّذِی خَلَقَهُ اللَّهُ تَعَالَی قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَ آدَمَ بِأَلْفَیْ عَامٍ.
از امام صادق علیه السّلام از پدرانش علیهم السلام روایت شده است که روزی امیرالمؤمنین علیه السلام در فضایی مطلوب نشسته بودند و مردم در اطراف ایشان گِرد آمده بودند که مردی از آن میان برخاست و گفت: یا امیرالمؤمنین، شما هم اکنون دارای چنین مقام و منزلتی هستید ولی پدرت در آتش شکنجه میشود؟! امیرالمؤمنین علیه السّلام فرمودند: ساکت شو! خداوند دهانت را خُرد کند! قسم به آنکه محمّد را بحق مبعوث فرمود اگر پدرم تمام گناهکاران روی زمین را شفاعت کند، قطعاً خداوند شفاعت وی را میپذیرد. پدرم در جهنم در حال شکنجه شدن باشد و پسرش قسمت کننده بهشت و دوزخ!
قسم به آنکه محمد صلی الله علیه و آله را بحقْ به پیامبری مبعوث فرمود، نور پدرم در روز قیامت نور تمام خلایق را خاموش خواهد کرد، جز پنج نور: نور محمد صَلی الله علیهِ و آله، نور من، نور حسن و حسین و نور نُه تن از فرزندان حسین. (صلوات الله علیهم) زیرا نور پدرم از نور ماست که خداوند متعال آن را دوهزار سال پیش از خلقت آدم آفریده است.
📚 بحارالانوار، ٣٥/١١٠
@dobytyhayroze
#امام_حسین_علیه_السلام
🥀۲۸ رجب
ﺧﺮﻭﺝ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺍﺯ ﻣﺪﻳﻨﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﻣﻜّﻪ🥀
می خواست با مدینه خداحافظی کند
بغضش گرفت و گفت: کجایی برادرم؟!
از کوچه ها گذشت و غریبانه گریه کرد
آهی کشید و گفت: جوان بود مادرم...
#حسین_ابن_علی_راهی_شد
@dobytyhayroze
#امام_حسین_علیه_السلام
#خبر_آمد_که_حسین_بن_علی_راهی_شد
🥀 حَبِيبِي يَاحُسَيْنُ
كَأنِّي أرَاكَ عَنْ قَرِيبٍ مُرَمَّلاً بِدِمَائِك🥀
بیدار و خواب بود که افتاد اتفاق
از جدِّ خود شنید که اُخرُج اِلی العِراق
پیغام دادش از طرف حَیّ ذُوالمِنَن
قَدْ شاءَ أَن ْ یَراکَ قَتیلا حُسین من
#محمد_قاسمی
@dobytyhayroze
#شب_زیارتی_ارباب
تجسم مي كنم من كربلا را
سر خونين تو بر نيزه ها را
بميرم آن زماني را كه دشمن
زند با تازيانه بچه ها را
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
@dobytyhayroze
#شب_زیارتی_ارباب
ﻣﺎ ﺣﺎﺟﺖ ﺧﻮﺩ را ﻓﻘﻂ از روضه ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ...
ﺟﺰ روضه ارباب ﺑﺠﻮﯾﯿﻢ ﮐﺠﺎ ﺭﺍ ...
#دفع_بلا
@dobytyhayroze
#شب_زیارتی_ارباب
#یاد_قدیمی_ها
صد مرده زنده می شود از ذکر یا حسین
ارباب ما معلم عیسی بن مریم ست
عیسی اگر در اخر عمرش به عرش رفت
قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم ست
#ولی_اله_کلامی_زنجانی
@dobytyhayroze