eitaa logo
دچار
92 دنبال‌کننده
700 عکس
368 ویدیو
5 فایل
بيچاره ی دچار تو را چاره جز تو چيست...؟ دچار جدال.... فاقد محتوای مشخص. https://daigo.ir/secret/415882331
مشاهده در ایتا
دانلود
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط یه تجربی میفهمه این آقا چی میگه ..
نمازخوان بودن، دلیل بر خوب بودن کسی نیست! به صراحت و بدون هیچ ملاحظه کاری، با تمام جرأت می‌گوییم که: دختر خانم‌ها! و آقا پسرها! به هوش باشید که نمازهای آن‌چنانیِ مردم، شما را فریب نـدهـد. این‌ها ملاک خوب بودن اشخاص نیست. نمی‌توان گفت:« چون فلانی نمازخوان و روزه بگیر است، انسانِ خوب و بی‌عیبی است». می‌دانید چرا اینقدر رُک و بی‌پرده حرف می‌زنم؟! چون پیشوای صــدق و راستی، امام صـادق علیه السلام بدون تعارف در این باره سخن گفته و فرموده است: با روزه و نمـاز مـردم، فریب نخوریـد؛ زیــرا انسـان به نمـاز و روزه شیفته می‌شود، تا جایی که اگر آن را ترک کند، به هراس می‌افتد. بلکه آنها را با راستگویی و ادای امانت بیازمایید. پس نماز و روزه تنها یکی از ملاک‌هاست؛ نه تمام آن.
می‌گفت خرجِ هرچی غیر خدا بشیم، اسراف شدیم. خودمون‌و اسراف نکنیم!
یکی خیلی قشنگ می‌گفت : من هر موقع یکی از دوستام میگه بیا بریم حرم تا جایی که میتونم حتما میرم چون معتقدم که بی حکمت نبوده که این آدم به دلش افتاده که به منم بگه حتما دعوت شدم و چی بهتر از این ... (:
دچار
یکی خیلی قشنگ می‌گفت : من هر موقع یکی از دوستام میگه بیا بریم حرم تا جایی که میتونم حتما میرم چون
آدمایی که از مشهد دورن واسه یه لحظه بودن تو حرمش جون میدن ولی ما بعضی وقتا ناز می کنیم واسه رفتن چقدر بده
گهی گریان، گهی خندان، گ‍َهی چون ابر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان!
دچار
فراموشتون نشه 🌸
تازه فهمیدم بازی های کودکی حکمت داشت؛ زووو…. تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود..
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت می دهد قلبم که با تو خوب تر بودم یقینا با تو در این شهر هم، محبوب تر بودم همیشه کربلا را دوست دارد شاعر خسته ولی شب های جمعه عاشقی آشوب تر بودم
خدایا شکرت بابت پاهایی که ایستادن رو یادش دادی،قلبی که امید رو در دلش انداختی و صبری که ساعات بیقراری رو تاب بیاره. . .
. امام صادق (علیه‌السلام) فرمود: «یا ميسّر اُدعُ ولا تَقُلْ : إنَّ الأمرَ قَد فُرِغَ مِنهُ. دعا کن و از خدا بخواه و نگو که کار از کار گذشته است»