eitaa logo
تشکّل دخترانِ سلیمانی
2.4هزار دنبال‌کننده
773 عکس
118 ویدیو
4 فایل
این تشکّل وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبر انقلاب است که فعلا فقط در استان تهران و شهرستان نیشابور فعالیت دارد. مدیر کانال: @Nojavan_enghelabi_313
مشاهده در ایتا
دانلود
﴿ یا مَن وَعــــدُهُ صِــــدْق ﴾ ای آنکه وعده‌اش راست است. - فراز ۴۸ دعای جوشن کبیر @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
امّا خود رژیم خبیث که سر تا پا خبث و شرارت و خطا است، یک خطای دیگری هم بر خطا‌های خودش اضافه کرد و آن، حملهٔ به کنسولگری ایران در سوریه بود. کنسولگری و دستگاه‌های سفارت در هر کشوری که وجود دارد، به منزلهٔ خاک همان کشوری است که سفارت متعلّق به او است؛ وقتی به کنسولگری ما حمله میکنند، مثل اینکه به خاک ما حمله کرده‌اند؛ این عرف دنیا است. 💥رژیم خبیث اشتباه کرد در این قضیّه؛ باید تنبیه بشود و تنبیه خواهد شد. ۱۴۰۳/۱/۲۲ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جنــگ را شما شروع می‌کنیــد؛ اما پــایــانـش را ما ترسیــم می‌کنیم..! @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
حسینـیان کار خود را کردند، زینبـیان نوبت شماست.✌️ اسرائیل بیشتر از سپر آهنیِ خود، به رسانه‌ها امید بسته است؛ اگر جهاد تبیین نکنیم این پیروزی عظیم توسط دشمن در ذهن‌ها به شکست تبدیل خواهد شد. @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
سخنرانی حجه السلام فخریان .mp3
6.49M
🪴 هدف ایران در نظم نوین جهانی چیست؟ - سخنرانی حجةالسلام و المسلمین فخریان، دهمین هیئت دختران سلیمانی @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
47.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 دهمین جلسهٔ هیئت «دختــران سلیمـانی» 📅 جمعه، ۱۷ فرودین ماه ۱۴۰۳ 📍حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه‌السلام) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
48.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حوادثِ غزه، در رأس حـوادث دنیـای اســـــلام است. (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
این انقلاب از آغاز تا امروز نه بی‌رحم و خون‌ریز بوده و نه منفعل و مردد. با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان ایستاده و از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است.🌿 - بیانیه گام دوم انقلاب (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
سپاه ولید و فرزند انقلاب است؛ تربیت شده دامان انقلاب است و به گردن انقلاب هم حق دارد؛ در عین حال رابطه متقابل است. ۱۳۷۶/۰۶/۲۶ 🪴دوم اریبهشت ماه سالگرد تأسیس سپاه پاسداران گرامی‌ باد. (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«راضی هستم، قانع نیستم» شما فرزندانِ عزیزِ این حقیر هستید؛ اگر کسی از بنده سؤال بکند که حالا شما از این بچّه‌ها، از این فرزندان راضی هستید، خواهم گفت که صددرصد راضی‌ام! اما قانع نیستم، راضی هستم خیلی، قانع نیستم. (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
🌻وعدهٔ صادق به خداوند متعال حُسن ظن داشته باشید و به او توکل کنید و بدانید که وعده خداوند در دفاع از مؤمنین حتمی و تخلف‌ناپذیر است. ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
🇮🇷 ملت ایـــــران استحکام خود را باید در کـــــــــار و عمـــــل و اتحـــــاد ملــــی نشان دهد. ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»