خدایا
شاد کن دلی را که گرفته و دلتنگ است
بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است
امیدوار کن کسی را که ناامید به آستانت آمده
بگیر دستانی که اکنون بسوی تو بلند است
مستجاب کن دعای کسی که
با اشکهایش تو را صدا می زند
حامی آن دلی باش که تنها شده است
با دستهای مهربانت،
با تمام قدرت و عظمت و تواناییت
ببار رحمتت را بر بندگانت...
آمین ای مهربان ترین 🙏🏻
#وسعت_رزق
✨نقل شده است که جهت وسعت رزق هر روز بعد از نماز صبح بیست (20) مرتبه این ذکر را خوانده شود :
⚜ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيراً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ فَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ فَإِنَّهُ لَا يَمْلِكُهُمَاأَحَدٌ غَيْرُكَ
بسم تعالی
کارگاه یک روزه فرمانده هان_حوزه_فرمانده هان پایگاه_رابطین_فرهنگی تمام نواحی تابع سپاه_فتح_استان_ک_ب#
ارائه نقش زن_و هویت آن#
توسط_بسیجیان_ناحیه_عشایر#
بحمدالله سطح ارائه انقدر خوب و بالا و علمی بود که
مدرس اعتراض کردن که ما بارش فکری مخاطب و میخوایم نه اینکه از منابع دیگر استفاده شود
درصورتی که مطالب ارائه شده کاملا از تراوشات ذهن دوستان حاضر در کارگاه 1401/09/15بود.
بسی جای تحسین وتقدیر وتشکر هست از خواهران بزرگواری که سیر مطالعاتی دارن بصورت روزانه تا معلومات عامیانه ما برا مخاطبین برگرفته شود از منابع علمی غایب😊👍
@dokhtas
بسم الله الرحمن الرحیم
در حکومت ها دو نوع نگاه فلسفی و عقلانی و نگاه جامعه شناسی می توانیم داشته باشیم. در نگاه جامعه شناسی کاری به حقانیت حکومت ندارند بلکه نگاه تشکیکی دارند یعنی مقبولیت حکومت رابطه مستقیم با کارآمدی دارد و ممکنه یک روز مردم ۲۰ درصد، ۴۰ درصد یا ۹۰ درصد مردم حمایت کنند. اما در نگاه فلسفی و عقلانی شما ملاک عقلانی برای حاکم تعیین می کنید که حاکم حقش هست حاکم شود یا نیست؟ مثلا شرط حاکمیت ولی فقیه فقاهت و عدالت و عالم بودن و تدبیر امور است که اگر کسی فقیه باشد حق حاکمیت دارد و اگر نباشد ندارد و براین اساس یا مشروع است یا غاصب است و نمی توانید بگویید چون کارآمدی ندارد دیگه حق حاکمیت هم ندارد چون عدم کارآمدی به ایشان برنمی گردد و به جای دیگه برمی گردد و اینجا بحث رو اینکه چه کسی عقلا حق دارد حاکم شود. ارتباط بین مشروعیت فلسفی و جامعه شناختی چند مدل می شود. یک. حاکمم مانند ۲۵ سال خانه نشینی امام علی حقانیت داشته باشد اما مقبولیت و حمایت مردم را نداشته باشد. دو. پنج سال حکومت امام علی که حقانیت و مقبولیت با هم بود. سه. حاکم مانند معاویه حقانیت نداشته باشد اما بیست سال با حمایت و مقبولیت مردم حاکم شام شد. چهار. حاکم نه حقانیت داشته باشد نه مقبولیت مردم مانند صدام و رضاخان و محمدرضاشاه در سالهای آخر حکومتشان. وقتی رضاشاه رفت مردم شادی کردند و حتی روشنفکرهای غربی هم قبولش نداشتند و تیمورتاش و علی اکبرخان داور بدست رضاشاه کشته شدند و دکتر مصدق تبعید شد. پس نه حقانیت داشت و نه مقبولیت. ملاک مشروعیت الهی بودن حکومت است که در زمان غیبت باید فقیه عادل جامع الشرایط حاکم شود. حکومت اسلامی با توجه به منابع و امکانات و موانع و جنگ و تحریم طی چهل و چهارسال گذشته با رهبری امام خمینی و امام خامنه ای دو ولی حق هرجا مدیریت جهادی مانند شهیدتهرانی مقدم و حاج قاسم سلیمانی و سردار حاجی زاده و دانشمندان هسته ای وارد میدان شدند پیشرفت های چشمگیری داشته ایم که در کنار موشکی و پهباد و هسته ای امروز ماهواره بر دیگری با موفقیت به فضا پرتاب کردیم. از طرفی معنویت و عدالت و پیشرفت علمی و استقلال و ایستادگی مقابل استکبار جهانی تنها قدرت اسلامی جهان هستیم. انشاالله با امید و بصیرت بتوانیم راه حق را در فتنه ها تشخیص داده و سرباز ولایت و اسلام باشیم.
Untitled-1 (2).jpg
1.78M
✅ اینفوگرافی بیانات حضرت آقا پیرامون حضرت علامه مصباح یزدی
📸 پناهی جز حضرت زهرا (س) نداریم.
🌹السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْفاضِلَةُ الزَّكِيَّةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْحَوْراءُ الْإِنْسِيَّةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُها التَّقِيَّةُ النَّقِيَّةُ.
🏴
فرا رسیدن ایام شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد
دهه اول فاطمیه
هیأت جوانان دهه هشتادی یاسوج
پایین تر از میدان مقاومت کنار کارخانه تولید فوم...ساختمان قدیمی سردخانه
از چهارشنبه ۱۶ آذر ساعت هفت شب به مدت سه شب
گریه کنان مادر خصوص اند
محرم عمومی است. حتی در نیویورک آمریکا هم میان عزاداری می کنند. محرم همه می آیند. اما فاطمیه خاص است. فاطمیه می آید و می رود اغلب مردم خبردار نمی شود. اگه اهل بیت گیر می کردند در خانه فاطمه زهرا می رفتند. در قیامت کسانی که برای حضرت زهرا عزاداری کردند مثل در می درخشند.

امام خامنه ای: حاجات کل سال کشور و جهان سال را از حضرت زهرا می گیرم. حاج قاسم می گفت هرجا در جنگ ۳۳ روزه و سوریه گیر می کردیم توسل به حضرت زهرا می کردیم. توسل شهید عبدالحسین برونسی به حضرت زهرا و عبور لشکر از میدان مین. هر کسی به حضرت زهرا توسل کرد رستگار شد. عباس دانشگر جوان دهه هفتادی عاشق حضرت زهرا بود. آرزوش شهادت مانند حضرت زهرا بود و تنها شهیدی است بین در و دیوار سوخت و ماشین مهمات را از صحنه نبرد دور کرد و آنقدر یازهرا گفت شهید شد. شهید مجتبی علمدار میگفت خدایا درد پهلو بهم بده. شیمیایی بود دهه هفتاد شهید شد. در روایت داریم ۳۰۰ نفر در کوچه تنگ پشت در بود. حضرت یک تنه برای حفظ ولایت ایستاد و وقتی آمده بودن علی را ببرن صدای نفس نفس حضرت زهرا مقابل این غریبه ها ایستاد. قمپوز لگد زد و در افتاد روی مادرمان حضرت زهرا و بین در و دیوار میخ در پهلوی حضرت زهرا را شکافت و طفلش شهید شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم
ان شاالله فرداشب
سخنران حجتالاسلام والمسلمین کلایی
مداح:کربلایی دولت ابادی ،کربلایی عوض پور
روایتگری:سید روح الله رضوی
نذرمیهمان حضرت زهرا هستیم
مکان :۲۰متر پایین تر از میدان مقاومت سالن مخابرات
🔻مواجهه با «شورش بر ضدّ پاکدامنی»
🖊مهدی جمشیدی
۱- در اغتشاش اخیر، لایه های برون اجتماعی عبارتند از لایۀ تمدّنی (دولت های غربی) و لایۀ سیاسی (نیروها و گروهگ های ضدّنظام). لایه های درون اجتماعی نیز چنین است: خواص اغواگرِ زمینه ساز (نیروهای فکری و رسانهای جریان اصلاحات و اعتدال)، طبقۀ معتقد به سبک زندگیِ غربی (مخالفانِ فرهنگیِ نظام) و هیجان زدگانِ تودهای (جوانانِ جوّزدۀ متأثّر از کج روایت).
۲- در این ماجرا، ما ناچار شدیم برای "کوتاه مدّت" از "کشف حجاب"، عقب نشینی تاکتیکی و موقتی و مصلحتی کنیم؛ چنان که متأسّفانه اکنون به راحتی کشف حجاب میشود ولی امکان برخورد از دست رفته است، امّا از آن سو، توانستیم یک "کوچ بزرگ به شبکه های اجتماعیِ ایرانی" ایجاد کنیم.
۳- باید چندی دیگر، با کشف حجاب "برخورد انقلابی و عالمانه" کنیم و هرگز حجاب اختیاری و آزادیِ کشف حجاب را نپذیریم، و با تداومِ انسدادِ شبکه های اجتماعیِ غربی، کوچ مجازی را "تثبیت و ماندگار" کنیم.
۴- اگر "مجرای نفوذ دشمن" را - که شبکه های اجتماعیِ غربی است- کور کنیم، میتوانیم در درون جامعۀ خویش، دست به "اصلاح و تصفیۀ فرهنگی" بزنیم.
۵- اگر دست شیطانیِ "اینستاگرام" و "واتسآپ" از سر جامعه قطع شود، دیگر "بازسازی فرهنگی" با "تلاطم های اجتماعی" مواجه نخواهد شد. مسأله، "روایت منفی" است و این قبیل روایت ها هم در فضای مجازی، ساخته و القاء میشوند.
۶- امّا اگر "حجاب اختیاری" و "ولبودن فضای مجازی" را بپذیریم، زنجیرهای از عقب نشینی و انفعال شکل خواهد گرفت و نظام، به شدّت تضعیف و تحقیر خواهد شد. در اینجا، نظام باید به "اقتدار رندانه" رو بیاورد و "شرایط اِعمال قدرت" را بیافریند.
۷- در عین حال، باید برنامه های زیربنایی و بلند مدّت در "ساختار آموزشی" و "ساختار رسانه" در پیش گرفته شود. این بازسازیها باید در مدّت عمر یک دولت به مرحلۀ تحکیم برسند.
۸- از نظر "فردی" نیز باید در صورت وجودِ شرایطِ مساعد و آرام، باید نسبت به کشف حجاب، "نهی از منکر" کنیم؛ دوستانه و مهربانانه، و چنانچه احساس کردیم تله است، بیدرنگ فاصله بگیریم.
۹- نباید واقعیّت های فرهنگی را سیاه دید. وضعِ "عمق" جامعه با "سطح" آن، متفاوت است. ما گرفتار "بنبست فرهنگی" نشدهایم و رو به سقوط و فروپاشی فرهنگی نیستیم.
۱۰- نهادهای فرهنگی با وجود دستاورد هایی که داشتهاند، امّا بهطور عمده، گرفتار "کم کاری" و "بیعملی" و "انفعال" از یک سو، و "ندانم کاری" و "سیاست های نادرست" از سوی دیگر بودهاند. این واقعیّت، قابل انکار نیست. از این رو، رهبر انقلاب، خواستار "بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی" شدهاند. این امر به آن معنی است که ساختار های فرهنگی نتوانستهاند آنچنان که باید، به "نیروی پیش برندۀ آرمانهای فرهنگیِ انقلاب" تبدیل شوند، از جمله دربارۀ حجاب.
۱۱- مطالعۀ سیاست های حجاب در دهۀ گذشته و خروجی آنها نشان میدهد که ما از "گفتمان سازی" و "شناخت درمانی" و "آگاهی بخشیِ اجتماعی" غفلت کردهایم و کوشیدهایم با تکیه بر "قانون" و "سلب"، خلاء معرفتی و فکری را جبران کنیم. "باورهای متزلزل شده" را نمی توان با "تحکّم"، تغییر داد، بلکه باید آنها را بازآفرینی و تقویّت کرد. حال پرسش این است که نهاد های فرهنگی در طول دهه های گذشته، هر یک چقدر در این زمینۀ خاص، به صورت "مستقیم" و "جدّی" و "دامنه دار"، فعّالیّت داشتهاند؟ به گمانم پاسخ، دل گرم کننده نخواهد بود. پس باید از همین نقطه نیز آغاز کرد. مواجهه های حقوقی و قانونی و سلبی به جای خود، امّا نهاد های فرهنگی، مسئولیّت های "نرم" و "فرهنگی" و "فکری" و "محتوایی" بر عهده دارند.
۱۲- از سوی دیگر، نباید غفلت کرد که مسألۀ اغتشاش گران، "معیشت" و "فقر" و "اقتصاد" نیست؛ اینها اغلب "متوسط" یا "متوسط به بالا" هستند و از نظر "فرهنگی"، آسیب دیدهاند نه "اقتصادی". در واقع، "اراذل و اوباش فرهنگی" هستند: "بیاعتقاد" و "بیریشه". امّا این را نمی گویند. ارجاع شان به "فضای مجازی" و "مواد مخدر" و "هیجان" درست است، امّا روشن است که "بیاختیار" نبودند. اغلب چنین "شخصیّتی" دارند. همین شخصیّت ها هم مستعد "جذب شدن" در فضای مجازی بودند. در عین حال، برخی از اینها در فضای مجازی، ارتباط جدّی با "گروهک ها" داشتند. این جریان اگر "ریشۀ اقتصادی" میداشت، مردمی می بود یا میشد، ولی "ریشۀ فرهنگی" دارد. "سرگردان های فرهنگی" در فضای مجازی، سازماندهی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 اولین شب عزاداری ایام فاطمیه
1401/09/16
نمازخانه بنیاد شهید
🖤یازهرا 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سردار_دلها
هرچقدر از حاج قاسم بگیم بازم کم گفتیم...
از سادگی
از مناعت طبع
از افتادگی و اخلاص....
حاج قاسم یادم داد....
شادی روحش صلوات
🍃🌷🍃🌷
کانال مشتاقان شهادت
https://eitaa.com/joinchat/3712811153Cc17969aedd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهبه امشب چخبر بوده #بابل...
دو هفته ضد انقلاب فراخوان داد، همه شبکهها و کانالها و پیجها رو فراخوان تمرکز کردن که این سه روز بخصوص ١۶ آذر بیان بیرون، کسی نیومد
بابل یه فراخوان کوچیک داد بمناسبت ایام فاطمیه، ببینید چه جمعیتی اومده.
خداوکیلی مسئولین باید قدر این مردم غیرتمند رو بدونن یکم بیشتر کار کنن براشون. باغیرت بیشتر...
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احسنت بر سازنده ی این فیلم
زمان فیلم ۵:۱۵ است.
توصیه میکنم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
و سپس برای دیگران هم بفرستید.
🇮🇷ملت واحده🇮🇷
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرمداحی دوسهتا شاهکار داره
یکی ازشاهکارهای #مهدی_رسولی همین نماهنگ #مادر_غمخوار هستش.
حتما ببینید
#شهادت_حضرت_زهرا سلام الله علیها برجمله دلهای متعلق به جبهه اهل بیت عصمت وطهارت تسلیت وبرتمامی دشمنانشان تاقیامت لعنت ونفرین باد
مغالطه....
ایشون نیروهای آموزش دیده و لیدرهایی که دستگیر شدن با انواع و اقسام سلاح رو نمیبینن، آیا اینا چون اعتراضشون شنیده نشده اینطوری شدن؟، تیمهای تروریستی که فعال شدن این چند وقت بخاطر نشنیدن اعتراضشون بوده؟
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
خدالعنتشون کنه
هرچند کمتر از نیم ساعت جمعشون کردن
اما وقتی میدونستیم شانزده آذر فراخوان دادن و استقبال نشد نباید نیروهای نظامی و امنیتی ما بی تفاوت بودن و میدان های شهر خالی بود تا هر غلطی میخوان بکنن
مماشات و سکوت ما این ابلهان را جریتر کرده وگرنه پوشالی اند و زودتر از اینها باید جمع میشدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حکایت #تلخ آتش زدن خودروی یک شهروند در میدان #آریوبرزن شهر #یاسوج از زبان خودش | ۱۶ آذر ۱۴۰۱
◀️ من چه #گناهی کردم🥺😔
✅ شاید #آسیب بعدی این #اغتشاشگران متوجه خانواده شما باشد...
#نشر_دهید
#روایت_میدان
https://eitaa.com/joinchat/1332281606Cafc5714ec4
🔹*مکالمه نامحدود، هدیه همراه اول برای جمعه ۱۸ آذر با *1000*5#
🔸اپراتور اول بسته هدیه مکالمه نامحدود در روز جمعه ۱۸ آذر را برای دلجویی از مشترکانی که به اشتباه پیام سامانه هشدار سریع بلایای طبیعی را دریافت کرده بودند، ارائه کرد.
🔸همراه اول به منظور دلجویی از مشترکان بابت ارسال هشدار خطای زلزله در روز چهارشنبه (۱۶ آذر ۱۴۰۱) برای تعدادی از مشترکان، بسته هدیه «مکالمه نامحدود درون شبکه همراه اول» را برای تمامی مشترکان در روز جمعه اختصاص داد.
🔸بر این اساس تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول میتوانند در روز جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱ با شمارهگیری کددستوری «ستاره ۱۰۰۰ ستاره ۵ مربع» نسبت به فعالسازی بسته هدیه مذکور اقدام کنند.
🔹اعتبار این بسته از بامداد تا شامگاه ۱۸ آذر ۱۴۰۱ است.
🔸گفتنی است سامانه هشدار سریع بلایای طبیعی، توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در حال توسعه است که تفاوت عمده آن با پیامک معمولی، سرعت و اولویت هشدار است که میتواند باعث کاهش آسیبهای جانی و مالی هموطنان در زمان وقوع بلایایی طبیعی شود.
⭕️ فلسفه و اعدام!
💢 اینکه سکولارها با #اعدام مخالفت میکنند، مربوط به یک احساس فردی است. این مساله چند قرن فلسفه دارد!
از #کانت شروع هم شده این ماجرا!
کانتی که بنیادیترین حق بشر را حق حیات میداند.
فلذا شما میتوانی هر کاری بکنی و نهایت مجازاتی که خواهی داشت زندان است نه اعدام.
درحقیقت وقتی از حق بنیادین صحبت میشود به حقی اشاره میکنیم که نمیتوان از دیگری سلب کرد مگر اینکه آن دیگری، بخواهد همان حق را از شما بگیرد.
حتی بعد از اینکه حق حیات را از شما گرفت هم نمیتوانید او را قصاص کنید. فقط همان لحظهای که قاتل میخواهد شما را بکشد میتوانید او را بکشید
این نگاه کانت ناشی از این است که نگاهش به انسان کاملا مادی است و هیچ درکی از تکامل روحی و تعالی انسان ندارد.
او نمیفهمد که حق ابتدائی بشر حق تکامل است نه حق حیات. تا آنجا که فرد حاضر است جانش را بدهد اما کسی جلوی رشد و تکاملش را نگیرد.
خواهیم گفت اولا که حیات فقط حیات مادی نیست و این حیات بعد از مرگ ادامه دارد. ثانیا انسان اگر قرار باشد بین سقوط و مرگ یکی را انتخاب کند قطعا سقوط را انتخاب میکند. خودکشیهای فراگیری که در غرب وجود دارد دقیقا نشانه همین مساله است. به پوچی رسیدن در حالیکه حیات مادی وجود دارد.
اما نظر بزرگان اسلام مثل شهید مطهری این است که حق تکامل حق بنیادین بشر است. یعنی شما میتوانی جان یک نفر را بگیری اما حق نداری جلوی تکاملش را بگیری.
یعنی اگر جنایتکارترین انسان هم باشد مثلا حق توبه و بازگشت به سوی خدا را نمیتوان از او سلب کرد حتی اگر بعد از توبه اعدام شود
در روایتی آمده است فرد گناهکاری خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله رفت و گفت من گناه کردم و حد را بر من جاری کنید و من را بکشید.
این یعنی فرد برای نجات از عذاب جهنم حاضر است حیات مادی اش را بدهد ولی پاک در پیشگاه خداوند حاضر شود.
حال اگر فردی جلوی تکامل فرد یا افراد دیگر (جامعه) را بگیرد جانش ارزشی نخواهد داشت.
چه برسد به اینکه هم بخواهد جلوی تکامل دیگران رابگیرد و هم جانشان را به مخاطره بیاندازد
#محسن_شکاری و دیگر محاربان از این جنس هستند و حکم اعدام برای آنها مجازات کمی است
نکته مهم اینجاست که اگر کسی با حکم قطعی و ضروری دین مخالفت کند مرتد است. حکم اعدامِ محارب، حکم قطعی و ضروری دین است و اگر کسی با این حکم مخالفت کند و مثلا آن را غیرانسانی بخواند حکمش ارتداد است. اتفاقی که در مورد جبهه ملی افتاد و امام به خاطر مخالفتشان با حکم قصاص حکم ارتدادشان را داد.
🔴اقتصادمون رو اصلاحاتیها نابود کردند
فرهنگمون رو سلبریتیها به فنا دادند
🔹فقط یه امنیت برامون مونده که همین دو گروه میخوان با مشارکت همدیگه اون رو هم از بین ببرند!